ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΝΕ;;; ENΩ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΑΚΡΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    salos

    Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει αυτή η φωτογραφία αλλά και οι εκατοντάδες χαρούμενες φατσούλες που …σχολίασαν την φωτιά στην Παναγία των Παρισίων

    Δύο νεαροί, σύμφωνα με την φωτογραφία, το παρουσιαστικό των οποίων παραπέμπει σε Ισλαμιστές, εμφανίζονται να γελάνε ενώ πίσω τους η Παναγία των Παρισίων φλέγεται.

    salos

    Δεν γνωρίζουμε αν η φωτογραφία είναι αληθινή ή προϊόν φωτομοντάζ, η αλήθεια πάντως είναι μια:

    “Τους δέχεσαι στην χώρα σου-Τους αναθρέφεις-Τους δίνεις επιδόματα-ΜΟΡΦΩΣΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…κι αυτοί επιλέγουν να μείνουν ΚΤΗΝΗ (Όπως τα “αδέρφια” τους, του ISIS που κατέστρεψαν όλα τα αρχαία)”

    Και δεν είναι μόνο αυτή η φωτογραφία, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να καταγράφηκαν και πολλοί άλλοι που “γέλασαν” με την καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων, δείτε το βίντεο:

    Για να ξεκινήσει το ΒΙΝΤΕΟ κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην εικόνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυστήριο η αιτία της πυρκαγιάς στην Παναγία των Παρισίων – Οι εργασίες είχαν ολοκληρωθεί!

    Μουσουλμάνοι φωνάζουν «Αλλάχου Ακμπάρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος) ενώ η Παναγία των Παρισίων φλέγεται! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Την ώρα που έκαιγε η φωτιά στην Παναγία των Παρισίων… Tι κάνει αυτός ο άνδρας σε έναν από τους Πύργους του Καθεδρικού Ναού και γιατί μπαίνει μέσα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. μα κι εσεις οι ναζι θα γελάγατε σε αναλογη συμφορα στους μουσουλμάνους….

    2. Ουυυ…. τωρα ΓΙΑΓΚΟ που μας ειπες οτι η χρυση αυγη εχει σατανιστες …μας επεισες πφφφφφφφ , αχρηστο αποτυχημενο απλυταρο , στα αποτετοια μας και αν εχει , σημασια εχει οτι τους πηθικους δεν τους εχει ως ισους με εμας.

    3. Οταν γεμιζεις την χωρα σου με κατωτερες νοητικα και διαφορετικες βιολογικα φυλες υπανθρωπων , και τους υπολογιζεις ως ανθρωπους ισους με τους λευκους ειναι σαν να αυτοκτονεις.

    4. Για δείτε τι γράφει το Κοράνι (από το διαδίκτυο):
      “Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο”.
      (και για να είμαστε σίγουροι, δείτε το κι από άλλο κοράνι (την επίσημη έκδοση του Βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας, στο https://tikaras.files.wordpress.com/2008/05/korani-greek1.pdf
      (Πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ μπορεί να γίνει από το ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΑΣ;)
      « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δηλ. τις άλλες Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων (δηλ. των άπιστων)».
      « Όσοι υποστηρίζουν το τρισυπόστατο του Θεού είναι βλάσφημοι. Μόνο ένας Θεός υπάρχει. Αν δεν αλλάξουν πίστη, τίμημα της ασέβειάς τους θα είναι το οδυνηρό μαρτύριο».
      (κι όπως είπαμε, η βλασφημία στο ισλάμ τιμωρείται με θάνατο…σωστά;)
      ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7Ο – ΕΛ ΑΡΑΦ ΜΕΚΚΑ
      « Πόσες και πόσες πολιτείες δεν καταστρέψαμε σε ώρα νύχτας ή στο φως της ημέρας, ενώ οι κάτοικοι γεύονταν τις ηδονές της ανάπαυσης !».
      ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8Ο – ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ – ΜΕΔΙΝΑ
      « Πολεμήστε τους ώσπου να μην υπάρχει πια σχίσμα κι ώσπου να θριαμβεύσει παγκόσμια η ιερή θρησκεία (το Ισλάμ). Αν ασπασθούν την πίστη μας, ο Αλλάχ θα είναι μάρτυρας της πράξης τους».

      ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9Ο – Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΜΕΔΙΝΑ
      « Ο Αλλάχ και ο απεσταλμένος του δηλώνουν πως δεν υπάρχει πια συγγνώμη για τους άπιστους. Πρέπει να μεταστραφείτε. Αν επιμείνετε στη απιστία, να θυμάστε πως δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τη θεϊκή εκδίκηση. Ανάγγειλε στους άπιστους οδυνηρά μαρτύρια».
      « Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους άπιστους, παντού όπου τους συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους. Πολιορκείστε τις πολιτείες τους. Στήστε τους παντού παγίδες. Αν μεταστραφούν, αν εκτελέσουν την προσευχή, αν πληρώσουν τον ιερό φόρο, αφήστε τους ήσυχους.
      « Χτυπήστε τους (τους άπιστους). Ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας.
      « Να πολεμάτε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα, που δεν απαγορεύουν εκείνα που έχουν απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο προφήτης του και που δεν κηρύττουν την αληθινή θρησκεία (δηλ. το Ισλάμ). Να τους χτυπάτε ώσπου να πληρώσουν το φόρο με τα ίδια τους τα χέρια και να υποταχτούν».
      Όλα τα ανωτέρω δεν τα λες κι “αποσπάσματα αγάπης”…έτσι; Ούτε και… «διφορούμενα» που να επιδέχονται πολλαπλής ερμηνείας, σωστά;
      Δηλαδή, πόσο πιο ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ να γίνουν οι ΕΝΤΟΛΕΣ (φετφάδες) ΦΟΝΟΥ των απίστων/αλλόθρησκων;
      «…ΣΚΟΤΩΣΤΕ όσους δεν έχουν την ίδια θρησκεία μ’ εσάς μέχρι να την ασπαστούν όλοι»….
      Πώς σας φαίνονται αυτά τα συνθήματα, που τα είδα σε συγκέντρωση μουσουλμάνων στο Birmingham της Αγγλίας από μουσουλμάνους 2ης και 3ης γενεάς;
      Ιδού:
      No democracy, no freedom, Just Islam
      Islam will dominate the world
      Και μόνο αυτά τα δύο συνθήματα να έλεγαν, θα έπρεπε να τους κλείσουν στη φυλακή, διότι εναντιώνονται στις αρχές της Δημοκρατίας. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι εάν – με κάποιο τρόπο – γίνουν πλειοψηφία σε οιοδήποτε Ευρωπαϊκό κράτος, τότε θα κυριαρχήσει η Σαρία τους. Τέλος η Δημοκρατία που ξέραμε. (συνεχίζεται)

    5. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι Μουσουλμάνοι είναι μισαλλόδοξοι και κακότροποι. Αυτά περί ακραίων μουσουλμανικών φωνών – όπως ισχυρίζονται κάποιοι φιλήσυχοι μουσουλμάνοι – τα ακούω βερεσέ. Όπως είπε και ο Μάκης πιο πριν, ο Μωαμεθανισμός δεν είναι θρησκεία, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Να πάψουν να τον αντιμετωπίζουν οι Ευρωπαίοι ως θρησκεία. Λέγεται ότι δημιουργήθηκε από το μητροπολιτικό κέντρο παραγωγής βιβλικών θρησκειών – ο νοών νοήτω – για να χτυπηθεί ο Χριστιανισμός, ο οποίος απετέλεσε αίρεση της μητροπολιτικής θρησκείας και εξαπλωνόταν. Δεν είναι τυχαίο, που μουσουλμανικά κράτη είναι εκείνα με το χαμηλότερο – συνήθως – βιοτικό και κοινωνικό επίπεδο. Πολύ αμόρφωτοι και φτωχοί. Πριν τον Μωαμεθανισμό οι Άραβες είχαν υψηλό επίπεδο γραμμάτων και τεχνών και διέσωσαν πολλά πρωτότυπα κείμενα των προγόνων μας και έκαναν και αντιγραφές πολλές (συνεχίζεται)

    6. Η λύση είναι μία. Να ξυπνήσει ο κόσμος να πάρει τα όπλα και να τους εκτελεί όπου τους βρίσκει. Όσοι μείνουν ψήσιμο σε «φουρνο» και πέταμα στα σκουπίδια. Όσο δεν γίνετε αυτό, τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα μέρα με την ημέρα…..!

    7. Γελανε και θα συνεχισουν να γελανε ακομα και στην Ελλαδα, διοτι συνεχιζετε να ψηφιζετε ανθελληνικα κομματα ρε νεοραγιαδες νεοελλληνες ψηφοφοροι.

    8. αφού κάηκε ένας σατανιστικός ναός του παπισμού και μιας θρησκείας που έχει συνθηκολογήσει πλήρως με νεοκομμουνιστές και νεοταξίτες καπιταλιστές όπως ο Σόρος ενώ ο λαουτζίκος αντί να ψηφίζει Χρυσή Αυγή, ψηφίζει ανώμαλους κτηνοβάτες και φοβάται για την “άνοδο του ναζισμού”.

      1. Κι εγώ γελάω με σένα διότι η Χρυσή Αυγή έχει στους κόλπους της σατανιστές.

    9. Ρωτάτε και γιατί γελάνε αυτά τα ισλαμοπιθηκοειδή που θα ενσωματώνονταν κιόλας στην Ευρώπη; Ποτέ δεν πρόκειται να ενσωματωθούν γιατί απλά δεν είναι άνθρωποι αλλά ΠΡΩΤόΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Περιμένατε ποτέ να δείξουν έστω και μία ελάχιστη ευγνωμοσύνη που έγιναν άνθρωποι στην Ευρώπη και τους ταΐζουμε και τους ποτίζουμε τσάμπα εις βάρος μας χωρίς να προσφέρουν το παραμικρό; Αυτοί ήρθαν για να σφάξουν τους “‘άπιστους” και να εξαπλώσουν το Ισλάμ σε όλο τον πλανήτη κατά το Κοράνι τους. Δεν πρόκειται για θρησκεία αλλά για πολιτική το Ισλάμ. Δεν ήλθαν για μια καλύτερη ζωή. Θέλουν να μας υποτάξουν και να μας αφανίσουν αν δεν ακολουθήσουμε την βρωμοκουλτούρα και το ισλάμ τους. Αυτό τους νοιάζει μόνο. Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνουμε για αυτά τα σκουπίδια θα ήταν να τα έχουμε ξαποστείλει εξ αρχής όλα με κλοτσιές από εκεί όπου και μας ήρθαν αλλά είμαστε “πολιτισμένα” ηλίθιοι και βλαμμένοι και θα πάρουμε σύντομα από αυτά τα ζώα ότι αξίζει στους ηλίθιους και βλαμμένους εάν δεν βάλουμε μυαλό και δεν αντιμετωπίσουμε το φασιστικό και ρατσιστικό ισλάμ αναλόγως και έτσι όπως του αξίζει… Δε χωράει πολιτισμός και ανθρωπισμός όταν έχεις να κάνεις με τέτοιους υπανθρώπους.

    10. Τι πρωτότυπο τα ισλαμοπιθικια να γελάνε με την καταστροφή της Παναγίας.

    11. Το ξερουν οι γαλλοι οτι την φωτια την εβαλαν οι ισλαμοπιθηκοι αλλα δεν μπορουν να το ανακοινωσουν γιατι θα γινει της κακομοιρας.Οι γαλλια ειναι τιγκα απο αυτους.Μετα υπαρχουν και τα ψηφαλακια απο αυτους.

    12. Όταν θα ξαναγκρεμιστεί ο χώρος προσκυνήματος της Μέκκας και εμείς θα γελάμε, όπως τσαλαπατήθηκαν πριν χρόνια όταν έπεσε μια εξέδρα. Πάρτυ αυτοί πάρτυ και εμείς. Τους παίρνεις τους βάζεις σε ένα καράβι και τους στέλνεις απο εκεί που ήρθαν. Να μάθουν επιτέλους πως οι μαγκιές στις χώρες τους, επίσης να μάθουν πως η φιλοξενία δεν σημαίνει καταπάτηση των δικαιωμάτων των αυτόχθονων που σε τρώνε στη μάπα με το ζόρι, οι αχάριστοι!

    13. «Τους δέχεσαι στην χώρα σου-Τους αναθρέφεις-Τους δίνεις επιδόματα-ΜΟΡΦΩΣΗ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ…κι αυτοί επιλέγουν να μείνουν ΚΤΗΝΗ (Όπως τα “αδέρφια” τους, του ISIS που κατέστρεψαν όλα τα αρχαία)»

      ME DIETHNES NOMO NA TOUS APAGOREFTI NA ONOMAZONTE ANTHROPI, TA KTINI LERONOUN TO ONOMA ANTHROPOS ,TO ONOMA ANTHROPOS INE MONO GIA ANTHROPOUS KE OHI GIA TA TERATA KTINI…, O KYRIOS MAS THEANTHROPOS, MAS ONOMASE ANTHROPO , OPIOS PAREMINE KTINOS KE KATAPOLEMI TON KYRIO MAS THEANTHROPO KATAPOLEMI TOUS HRISTIANOUS , DEN EHI TO NOMIMO DIKEOMA NA ONOMAZETE ANTHROPOS,DIOTI DEN INE ANTHROPOS!!!, MBORI NA EHI TA HARAKTIRISTIKA ,ALA DEN INE ANTHROPOS,PAREMINE TERAS KTINOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Φιλε FX mallon den exeis πληροφορηθη οτι δενχρειαζεται κανενας νομος να τους απαγορευει να λεγονται ανθρωποι γιατι σου το λεει η θρησκεια που εσυ πιστευεις οτι υπαρχει ο ανθρωπος δηλαδη η λευκη φυλη και οτι υπαρχουν καποια αλλα διποδα τα οποια δεν ανηκουν στον απο Αδαμ και ευας ανθρωπο.Αν διαβασεις τους πατερες της Εκκλησιας πριν την συνοδο της Νικαιας θα δεις πολλα που θα απορησεις.Ολα αυτα εμειναν απεξω γιατι δεν συνεφεραν την Ρωμαικη αυτοκρατορια
        Επισης εχεις αναρωτηθει γιατι η Εκκλησια του Χριστου σκοτωνοτανε με τους Ταλμουδιστες τον 2 και 3 αιαωνα μΧ για το ποιοι ειναι οι Εξ αιματος απογονοι του Ισραηλ? Οχι γιατι τοτε θα αναρωτηθεις ποιοι ειναι σημερα αυτοι που λεγονται Εβραιοι.To εβραικο ονομα Αλιτα που προερχεται απο την εβραικη γλωσσα και σημαινει Ψηλα, Πανω, Εξαιρετικος,Εξεχων σου θυμιζει κατι?

    14. Καποιος τραβαει απο αποσταση – σε αλλη συνοικια σε πραγματικο χρονο – την καταστροφη της εκκλησιας της Παναγιας των Παρισιων, κι ακουγονται τριγυρω αραβικες φωνες με το “καλεσμα” πως ο “θεος ειναι μεγαλος”
      .
      Απολαυστε τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του μωαμεθανων !!

      https://www.youtube.com/watch?v=Dp6DI8TmdBg

      1. Το έχουν σβήσει, για να μην μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

    15. Γυφτοι και ισλαμιστες τα τετραποδα σιχαματα που πρεπει να φυγουν απο τον πλανητη. δεν θελει ερωτημα…

      1. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,αλλά ξέχασες τα καθικια των ΜΚΟ και όλους τους “αλληλεγγυους” που τους υποστηρίζουν.Αυτοί πρέπει να τιμωρηθουν πρώτοι…

    Comments are closed.