“ΣΑΔΙΣΤΗΣ. ΗΔΟΝΙΖΟΤΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕ. ΕΠΕΛΕΓΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΙΚΗ”. ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Θ.ΑΣΚΗΤΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ ΩΣ…ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ!

    Κοινοποίηση:
    ASKITIS

    Η υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου στην Κύπρο έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και σάλο και έντονο ενδιαφέρον αναγνωσιμότητος,  τόσο στη γειτονική χώρα όσο και στην Ελλάδα.

    Oμως ο γνωστός ψυχίατρος, Θάνος Ασκητής, προέβη την Μ. Πέμπτη σε δηλώσεις που προκάλεσαν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλά και ποικίλα σχόλια, πάσης μορφής.
    Η κυπριακή ιστοσελίδα Sigmalive, η οποία καλύπτει επαρκώς το ρεπορτάζ για τον μανιακό δολοφόνο, ζήτησε από τον Θάνο Ασκητή την επιστημονική του άποψη για το θέμα, όμως οι δηλώσεις του γνωστού ψυχιάτρου, για λίγο να θεωρηθούν και ρατσιστικές. Ρατσιστικές οι απόψεις ενός επιστήμονα που εκφράζει μια γνήσια επιστημονική άποψη και αυτή πρέπει να εκφράζεται ελεύθρα.

    «Πρέπει να έχουμε ως δεδομένο ότι ο 35χρονος ήταν σαδιστής, ερχόταν σε ηδονή με τη διάπραξη των φόνων. Ως εκ τούτου, επέλεγε φυλές που έχουν τα χαρακτηριστικά της υποταγής και της υπηρεσίας. Οι Φιλιππινέζες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Εκ γενετής, οι πλείστες γυναίκες αυτής της φυλής κουβαλούν μαζί τους αυτό το χαρακτηριστικό, της υποταγής και της υπηρεσίας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ασκητής, προσθέτοντας ότι «αυτός ο άνθρωπος ήταν 100% σεξουαλικά ψυχοπαθητικός, για να μην πω σεξουαλικά ψυχοπαθής. Έπασχε από πολύ σοβαρή σεξουαλική διαταραχή, την οποία ικανοποιούσε μέσα από την φρίκη».
    Λίγη ώρα μετά την έκταση που πήραν οι δηλώσεις του γνωστού επιστήμονα, το κείμενο στην κυπριακή ιστοσελίδα εμφανίστηκε τροποποιημένο και ορισμένες από τις επίμαχες αναφορές είχαν απαλειφθεί.
    Να σημειωθεί ότι και η ίδια η κυπριακή ιστοσελίδα, στο ρεπορτάζ της, φροντίζει να επισημάνει ότι τα όσα εκφράζει Θάνος Ασκητής είναι η δική του ερμηνεία και πως το Sigmalive δεν υιοθετεί τις θέσεις αυτές.

    Ένας επιστήμονας, μκιλάει ελεύθερα και σκιαγραφεί το προφίλ του σίριαλ κίλερ. Και αυτές οι απόψεις, λογοκρίνονται. Απαράδεκτο.

    Την επόμενη φορά το FBI θα φροντίζει να λογοκρίνει , το προφίλ των δολοφόνων. Πάμε καλά;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. τι λες ρε θανο εμπειρογνωμονα πανε παιξε τ πουλακι σου να μεγαλωσει παλιοαυνανα που εγινες κ κριτης τοσο μεγαλο ταλεντο π εισαι γιατι δεν πας στις μυστικες υπηρεσιες της αγγλιας

    2. Ελεος μ αυτόν τον σαχλαμαρα ασκητη,παντου και παντα εχει γνωμη

    3. Ασε μας ρε ασκητη , διαλεγε φιλιππινεζες γιατι ηταν μικροτουτσουνος , τι ντρεπεσαι να το πεις ; οσο για τον ρατσισμο , ε ναι εισαι και ρατσιστης οταν παραλειπεις να πεις οτι δεν ηταν Κυπριος αλλα βουλγαρογυφτος που φερει τα χαρακτηριστικα της ψυλης του και στο παρουσιαστικο του αλλα και στην κλιση του να εγκληματει. ,πραγμα που δεν χαρακτηριζει τους Κυπριους.

    4. Αλλος παπαρολογος το προφιλ και τα συμπεραματα τα εβγαλες ενω επαιζες με το πουλι σου?

      1. Εσυ και η ρατσα σου για τον Καιαδα,κακομουτσουνε γραικε.

        1. αι στον αγυριστο ρε βουλγαρογυφτε,αλλα ολα τα κουμάσια εδώ μπαστακοθηκατε κατά τα αλλα μας βριζετε κι από πανω σκουπιδια,αντε τραβα στην πατριδα σου αληταρα

    Comments are closed.