ΡΕ ΒΑΡΥΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ…ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΣΑΤΕ;; ΝΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ! ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ ΣΤΟ FACEBOOK

    Κοινοποίηση:
    1

    Γιατρός καρδιολόγος, στην κλινική «Παναγία η Οδηγήτρια», καταγγέλλει με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook ότι νοσηλεύτρια συγγενής του απολύθηκε από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν, γιατί κοινοποίησε στον λογαριασμό της σχόλια εναντίον του Παύλου Πολάκη.

    Ο γιατρός που κάνει την σοβαρή καταγγελία είναι ο γιατρός Μιχάλης Λιβανός, ο οποίος σχολίασε τα απρεπή σχόλια του Παύλου Πολάκη εναντίον του Στέλιου Κυμπουρόπουλου γράφοντας:

    Χαιρετίζω τους φιλους μου αριστερούς και «προοδευτικούς» χανιώτες που επέλεξαν και έστειλαν έναν απαίδευτο φασιστάκο να τους εκπροσωπεί στο κοινοβούλιο. Για το άλλο το παλικαράκι που τον έκανε υπουργό και τον κρατάει ακόμη είναι της ίδιας συνομοταξίας οπότε τα σχόλια περιττά.

    Η νοσηλεύτρια μακρινή συγγενής του γιατρού Μιχάλη Λιβανού, φαίνεται ότι κοινοποίησε και στον δικό της λογαριασμό τα σχόλια του Μιχάλη Λιβανού και αυτό οδήγησε στην απόλυσή της. Η νοσηλεύτρια με τα αρχικά ΡΣ εργαζόταν σε ιδιωτική κλινική στον Πειραιά και σύμφωνα με τα όσα λέει ο καρδιολόγος Μιχάλης Λιβανός- ενεργό μέλος της Νέας Δημοκρατίας- ενημερώθηκε από τους υπευθύνους του νοσοκομείου ότι απολύεται λόγω της επίμαχης ανάρτησης.

    Την δημοσιοποίηση του γεγονότος έκανε πάλι ο κ. Λιβανός, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τα στοιχεία της ταυτότητας της απολυμένης:

    «Μια φίλη και μακρινή συγγενής μου έκανε σήμερα το πρωί το λάθος να κοινοποιήσει την ανάρτηση μου για τον αξιότιμο υπουργό μας. Το μεσημέρι απολύθηκε για το λάθος της αυτό, όπως της εξήγησαν με περίσσιο θράσος. Κάποιοι θα ζητήσουν συγνώμη από τη δημοκρατία σε αυτό τον τόπο, γιατί κάναμε πολύ υπομονή μαζί τους και δεν τους άξιζε ούτε η υπομονή ούτε η ευγένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός. Προσθέτοντας σαν υποσημείωση: «ΥΓ: Δε θα κοινοποιήσω τα στοιχεία της επιχείρησης από σεβασμό στους λοιπούς εργαζομένους της».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πρέπει να γράψετε ποιο είναι το ιδιωτικό Θεραπευτήριο που απέλυσε την κοπέλλα να ξέρει το κοινό σας

    2. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό Twitter ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στις αθλιότητες Πολάκη για τον Κυμπουρόπουλο, καθώς και στις νέες συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής.

      Οι συκοφάντες λένε ότι αυτά που είπε ο Πολάκης τα λένε… Χρυσαυγίτες. Όχι μόνο δεν τα λέμε, αλλά έχουμε δίπλα μας και Συναγωνιστές ΑΜΕΑ.

      Για την δήλωση Πολάκη ενάντια σε έναν υπερήφανο μαχητή της ζωής που σήκωσε ψηλά την Σημαία μας, τον ιατρό Κυμπουρόπουλο μια λέξη μόνο: Ντροπή!

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ ΑΔΕΡΦΙΑ,

    3. Αμα φαει καμια φαπα θα στρωσει…μ αρεσει που εχει και καλασνικωφ….η αστυνομια τα βλεπει η μονο του κασιδιαρη εβλεπε….

    4. μηπως μας τα κανατε λιγο τσουρεκια με τον πολακη? δεν εχει αλλα προβληματα η ελλαδα και ασχολειστε ολοι οι δημοσιογραφοι απο το πρωι μεχρι το βραδυ για το τι ειπε ο πολακης για ενα αμεα? τι ειναι υπερανω κρητικης οι αμεα? ελεος. εκτος και κρυβεται τιποτε στις επιθεσεις των μμε στον γιδοβοσκο οποτε παω πασο.

    5. αμάν βρε παιδιά..αυτή η αμετροεπυα σας βάρεσε κόκκινο..είπαμε μεγάλη βδομάδα..γιορτινές μέρες έρχονται με άφεση αμαρτιών..αφήστε τον στην ευχή της Παναγίας και να τελειώσει το θέμα..ο καθένας όταν διαθέτει μυαλό κάνει αυτοκριτική..ετσι και ο γιδοβοσκος ίσως να κάνει την δίκη του και να γίνει καλύτερος άνθρωπος…νομίζω ότι πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ
      tesekkur ederim μακελειό για την καθημερινή ενημέρωση που μας δίνεις και καλή Ανάσταση ψυχής σε ΟΛΟΥΣ μας.

    6. Κουμμούνι γιδοβοσκέ, σε έναν μήνα έχουμε εκλογές.

      1. Δεν αρκεί μόνο το στραπατσάρισμα στις εκλογές. Φυλακή πρέπει να πάει η κοπριά. Δεν έκανε και λίγα ….

    Comments are closed.