ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ – ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    RAMA MAKELEIO

    Λαοθάλασσα άνω των 60 χιλιάδων αγανακτισμένων Αλβανών πολιτών έχει κατακλύσει την περιοχή πέριξ του κοινοβουλίου το οποίο έχουν ζώσει δεκάδες θωρακισμένα οχήματα και αστυνομικοί. Ο Ε.Ράμα έφυγε βιαστικά από τον χώρο του κοινοβουλίου, ενώ κατά τη διαδικασία αποχώρησής του ήρθε αντιμέτωπος με ομάδα διαδηλωτών της αντιπολίτευσης.

    Ο ίδιος ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα ακύρωσε τη δραστηριότητα που είχε σχεδιαστεί για σήμερα στο Αργυρόκαστρο, μετά τη διαμαρτυρία της αντιπολίτευσης των Τίρανα, μετέδωσαν έγκυρα αλβανικά ΜΜΕ.

    Την διαδήλωση έχουν σε ζωντανή σύνδεση πολλά αλβανικά κανάλια και η «φωνή της Αμερικής», διότι οι ΗΠΑ αναμένουν ραγδαίες εξελίξεις σήμερα και τις επόμενες ημέρες.

    Οι διαδηλωτές φώναζαν νωρίτερα ρυθμικά «Ράμα φύγε, Ράμα πέθανε» (αληθινά «Ψόφα»).

     

    Δείτε  τι μετέδωσαν νωρίτερα τα Αλβανικά ΜΜΕ

    Επίσημα 1200 πάνοπλοι αστυνομικοί και εκατοντάδες κομάντος με οπλισμό έχουν ζώσει το κοινοβούλιο για να αποφύγουν «έφοδο» των διαδηλωτών, για την κατάληψη της εξουσίας. Ανεπίσημα εκτιμάται ότι μια πολύ μεγάλη αστυνομική και στρατιωτική δύναμη ευρίσκεται σε επιφυλακή για τυχόν σοβαρά έκτροπα.

    Όλες οι ξένες πρεσβείες στην χώρα παρακολουθούν με πολύ μεγάλη προσοχή τις εξελίξεις ενώ η επικεφαλής της ΕΕ για την εξωτερική πολιτική Federica Mogerini και ο Επίτροπος Johannes Hahn αντέδρασαν στις εξελίξεις και στην προοπτική να έχουμε αιματοκύλισμα εάν και εφόσον βέβαια επικρατήσει η ωμή βία.

    Το δίκτυο Σόρος δεν είναι μια απλή έννοια

    Ο δισκατομμυριούχος δεν δρα από μόνος του, υπάρχει μια διεθνής Ελίτ από πίσω του που με όχημα την Διεθνή Αριστερά επιχειρεί την κατάλυση των εθνών-κρατών του πλανήτη διαμέσου της υποστήριξης της αθρόας μετανάστευσης και της ανάμειξης των λαών και των φυλών με υποχρεωτικό και συγκρουσιακό τρόπο.

    Στόχος είναι η κατάργηση των παραδοσιακών αξιών και του τρίπτυχου Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια ώστε να υπάρχουν πολύ πιο ελέγξιμοι άνθρωποι, ουσιαστικά ατομικές μονάδες που θα άγονται και θα φέρονται υπό τις εντολές μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης, μια φράση που έχει ακουστεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια από ανθρώπους και πολιτικούς οι οποίοι διάκεινται φιλικά στο δίκτυο Σόρος.

    Στις ΗΠΑ όμως η παλαιά άρχουσα τάξη, η εθνοκεντρική τάξη των πετρελαιάδων του Τέξας κατόρθωσε να φέρει με την στήριξή της, στην εξουσία το Ν.Τραμπ ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα κύμα εθνικής αφύπνισης σε δεκάδες χώρες των οποίων οι πολίτες αρνούνται πλέον πεισματικά την Παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια κάποιων που διαβιούν εκτός της χώρας τους.

    Δεν είναι τυχαία αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: