ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ 16ΧΡΟΝΟΥ ΗΡΩΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    makeleio.gr  ragiades

    Το θέμα εδώ είναι πως ζητάνε συγγνώμη από ένα κράτος που προχώρησε σε παράνομη εισβολή και υφαρπαγή εδαφών, από τον ηγέτη του ψευδοκράτους που δεν αναγνωρίζει κανείς;

    16ros_simaia_katehomena

    Στη δημοσιότητα έδωσαν Τ/κ ΜΜΕ αυτούσια την επιστολή του πατέρα του 16χρονου, ο οποίος υπέστειλε τη τουρκική σημαία στην κατεχόμενη Λύση. Παραλήπτης της επιστολής είναι ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί.

    Η επιστολή η οποία είναι γραμμένη στα ελληνικά, μεταξύ άλλων σημειώνει ότι η οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη για το γεγονός, τονίζοντας ότι ο 16χρονος αναγνώρισε το λάθος του, μετάνιωσε, και πως δεν θα επαναληφθεί.

    Επίσης, ο πατέρας του 16χρονου, χαρακτήρισε απερίσκεπτη την πράξη του γιου του και εφηβική επιπολαιότητα που έγινε κάτω από συναισθηματική φόρτιση, καταδικάζοντας την.

    Παράλληλα, εκφράζεται η ευχή και η ελπίδα όπως δεν διαταραχθεί το θετικό κλίμα συνεννόησης μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

    Αυτούσια η επιστολή:

    Σίγουρα η οικογένεια θα δέχθηκε πιέσεις από την Λευκωσία για να κάνει αυτές τις δηλώσεις. Πρόκειται για μια απίστευτη ξεφτίλα, καθώς η ηρωική πράξη του 16χρονου, αντί να μας τονώσει το ηθικό, μας έκανε και πάλι ραγιάδες με την συμπεριφορά μας.

    Νωρίτερα, σε προκλητική έπαρση της τουρκικής σημαίας στα Κατεχόμενα προχώρησε ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, λίγες μέρες μετά από την υποστολή της από 16χρονο Ελληνοκύπριο και με πλήθος απειλών να φτάνουν στις ελεύθερες περιοχές.

    Στο δημοτικό σχολείο της κατεχόμενης Λύσης, όπου ο 16χρονος Ελληνοκύπριος υπέστειλε την τουρκική σημαία την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε σήμερα ο λεγόμενος «πρωθυπουργός» των κατεχομένων, Ερσίν Ταταρ, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στα Κατεχόμενα.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Διαβασα πολλα σχολια αλλα δεν ειδα το αυτονοητο αν θελουμε να συνερθουμε να.παραδεχτουμε πρωτα τον εχθρο. Οι τουρκοι ειναι μαγκες και πατριωτες παρτε το χαμπαρι και εχουν ηγετη οχι τσογλανακια και πουστακια που ψηφιζετε ελληνες και κυπριοι χαιβανοζωα

    2. pantelis
      Βλακα,δεν τα’ι’ζουμε το θηριο σε αυτους τους χαλεπους καιρους.Επειδη σε ειπε καποιος καλαμαρα το πηρες κατακαρδα.Τους Πειραιωτες τους λεμε Γαυρους,τους Ηπειρωτες Σαρδελες,τους Κρητικους Μαυροπουκαμισαδες,τους Αρειανους Σκουλικια κ.λ.π.
      Ηταν δλδ μια φιλοφρονηση και τιποτα αλλο βλακα.
      OO7

    3. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ.

    4. Νεαρέ ψηλά το κεφάλι και ηθικό ακμαιότατον. Σ ευχαριστούμε που μας έκανες να νιώσουμε υπερηφάνεια για το έθνος μας! Το ποιόν του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και της του είναι γνωστό! Με τέτοια παλικάρια ο Ελληνισμός έχει ελπίδα

    5. Η ξεφτιλα στο μεγαλειο της!!!!! Η απολυτη εννοια του ραγιαδισμου!!!!!!

    6. μα οι κυπρςι ειναι αλλο κρατος εγω γνωρισα κυπριους που μιλουσαν για μας με τον χειροτερο τροπο καλαμαραδες μας ελεγαν και στο φιναλε εχουν δικη τους σημαια και μεχρι προτινως ειχαν και δικο τους νομισμα απο που και ως που ελλαδα σαν να λεμε να εχει δικη της σημαια και η κρητη και δικο της νομισμα για εθνικο υμνο δεν ξερω τι εχουν οι κυπριοι αλλα νομιζω αλλον οποτε δεν ειναι ελλαδα

    7. μηπως η δηλωση ειναι μεσα στα πλαισια της της υψηλης πολιτικης του ΠΡΑΤΤΩ μακακιες???,ΑΦΟΥ καθε εννοια ενιαιου αμυντικου τοξου ηταν ΜΙΑ πατατα.???

    8. Πράγματι, η απόλυτη ξεφτίλα. Ντροπή τους. Εχουμε κι εμεις προδοτες, αλλα και οι Κύπριοι δεν πανε πίσω. Τι στον διάολο ψηφίζουμε ολοι μας ρε παιδια;; Που ειναι η αξιοπρέπεια μας; οχι μονο σαν λαός, αλλα και σαν ανθρωποι. Χαλάκι για να σκουπίζουν ολοι τα ποδια ρους γιναμε. Και εντάξει, ολοι ξερουμε τον βρωμικο ρόλο των πολιτικων ολοι ξερουμε πως θελουν να μας υποβιβάσουν και να μας ξεφτιλίσουν σαν λαο και κυριως σαν ενα εθνος που μισούν, αλλα και εμεις τους σιγοντάρουμε, κακά τα ψέματα. Κρίμα.

    9. Οι Τουρκοι κρατουσαν τις δυο γυναικες και απαιτουσαν απο τον ΝαιΝικο επανορθωση.
      Ετσι ο Νενικος Αναστασιαδης επεισε τους γονεις του παιδιου να ζητησουν συγνωμη.
      Αυτη ομως η συγνωμη εριξε το ηθικο του Κυπριακου Ελληνισμου και στιγματισε το γενναιο 16χρονο παιδι.
      Απο την αλλη ομως οι Ερντογανικοι ΜογγολοΤουρκοι κρατουσαν αναιτια τις δυο γυναικες.
      Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα και τελικα υπερισχυσε η ζωη της μανας-κορης.
      Εις το εξης να μαθουν μερικοι αναισθητοι Κυπριοι τι ρισκαρουν οταν πανε για ψωνια στα κατεχομενα.Αμα κλεισουν τα συνορα με ξαφνικο μπαμ,οι Μογγολοι θα τους βαλουν σαν ασπιδα σε κανα τεμενος η σε κανα κυβερνειο.

      Οι δικοι μας δεν βαλανε μυαλο,μετα τη ληξη της περιπετειας των δυο στρατιωτικων(που σιγουρα κατι δωσαμε αλλα δεν ξερω τι)συνεχιζουν να πηγαινοερχονται για ψωνια,για μπιζνες και για Τουρισμο στις χαμενες πατριδες!Σε ξαφνικο μπαμ,αυτοι που θα εγκλωβιστουν θα γινουν ασπιδα του ιδιου του Σουλτανου.
      Ρωτησα εναν μεγαλεμπορα”πατριωτη”γιατι φερνει επιπλα απο την τουρκια και μου ειπε οτι ειναι πιο φθηνα και απο τη Κινα!
      Καταληγοντας θελω να πω πως το σχεδιο των Νεοταξιτων ειναι επιτυχημενο και διαβολικο.Με τα δικα μας λεφτα θεριεουν οι μογγολοτουρκοι.

    10. μην το λαμβανεταε ΥΠΟΨΙΝ. ειναι πραξη ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΥ.η επιστολη απευθυνετε σε ενα ΤΙΠΟΤΑ αντι του στρατου κατοχης, για να το ακουσουν ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΤΕΣ.

    11. …προσκυνημενοί ψωρίλοι….μεγαλύτερη ξεφτίλα κράτους υπό κατοχή, δεν υπάρχει….

      προσκυνάτε!!!! με τις ευλογίες σας ,έγινε σαν τη μούρη σας!!!!!!! και το νησί σας……..

      Προδότες μια φορά, προδότες πάν τα ! ! ! !

    12. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΤΟΥΣ!

    Comments are closed.