ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ ΒΙΟΛΟΓΟ – ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ 60ΧΡΟΝΗΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Ένας άνδρας κρατείται από το μεσημέρι της Δευτέρας ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton, που είχε εντοπιστεί νεκρή, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της, μέσα σε σπηλιά, στο Μάλεμε Χανίων.

    Τις τελευταίες ώρες έχουν γίνει περισσότερες από δέκα προσαγωγές ατόμων στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν καταλήξει σε έναν άνδρα ως βασικό ύποπτο της δολοφονίας.

    Διαβάστε επίσης: ΩΡΑ 18:15! ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! «ΕΙΜΑΙ ΗΔΟΝΟΒΛΕΨΙΑΣ…» – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ

    Πρόκειται σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr  για έναν νεαρό αγρότη, 27 ετών, πατέρα δύο παιδιών από το Μάλεμε που μένει σε περιοχή της Κισάμου και ο οποίος ομολόγησε την ειδεχθή πράξη του και από οτι φαίνεται πρόκειται για έγκλημα με σεξουαλικά κίνητρα.

    Το μοιραίο λάθος

    Ο δράστης, παρά τις προσπάθειές του να καλύψει με κάθε τρόπο το έγκλημα που διέπραξε, φαίνεται ότι υπέπεσε σε ένα λάθος που αποδείχτηκε μοιραίο για αυτόν και που τελικώς οδήγησε τις αστυνομικές αρχές στην εξιχνίαση του εγκλήματος. 

    Ίχνη από το αυτοκίνητο του 27χρονου βρέθηκαν στην περιοχή που είχε τεχνιέντως μεταφερθεί, τοποθετηθεί και θαφτεί η σορός της 60χρονης και αυτά, σε συνδυασμό αρχικώς με το προφίλ του δράστη που οι αστυνομικοί είχαν αρχίσει να σκιαγραφούν, μετά τη συλλογή στοιχείων της δολοφονίας,  καθώς και τα ίδια τα ευρήματα από τον τόπο του εγκλήματος, στένεψαν τον κύκλο των υπόπτων και τελικώς αποκάλυψαν την ταυτότητα του δράστη. 

    Υπενθυμίζεται οτι η 60χρονη είχε εξαφανιστεί από τις 4 Ιουλίου, η σορός της εντοπίστηκε στις 9 Ιουλίου, επειτα από μια πρωτοφανή κινητοποίηση τόσο των τοπικών αρχών, όσο και εθελοντών, εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ το θέμα της εξαφάνισης αλλά και του εντοπισμού της σορού της 60χρονης απασχόλησε μεγάλα διεθνή πρακτορεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Τι ψηφισε επαέ η Κρητη ειπαμε:Ανωμαλια,παιδοφιλια,εγκληματικοτητα,αναρχια,απλυσια,ανθελληνες,ιδου τα ψηφοφορια τους.

    2. η κρητη οσο και να σκουζετε καποιοι, ναι, εχει διαφορα απ τους αλλους τοπους οπως λεει και μαντιναδα, και οταν ολοι οι υπολοιποι ελληνες θα κουνατε μονο τον κ@λο σας χορευοντας μονο ξενα, στη κρητη θα χορευουνε ακομη πεντοζαλι και θα κανουν παρεες στα καφενεια και κανταδες στις κοπελιες..ενα μονο μενει να γινουν οι κρητικοι αψογοι, να αγαπανε περισσοτερο τα ζωα, που κυριως οι ηλικιωμενοι ειναι σκληροι ανθρωποι…πρεπει να γινει μια καμπανια στο νησι για το θεμα…

      1. Το ξέρουμε για τον πεντοζάλη μιχαλιό,τον έσερνε όλο το νησί όταν είχε πάρει τη μεγάλη νίκη ο σύριζα του τσίπρα. Θυμάσαι που βγήκατε όλοι οι πατριώτες εκεί να το γλεντήσετε? Φέτα καλαβρύτων,ντομάτες τρίπολης,ναυπλίου,λάδι καλαματιανό το καλύτερο.Τα υπόλοιπα φάτε εσείς μιχαλιό να πάτε από φυτοφάρμακα αφού είστε λεβέντες και αφήστε εμάς,να δούμε ποιός θα πεινάσει

    3. Καλά τόσες νέες και ωραίες και ασκεπείς κυκλοφορούν και στον 27άρη γυαλισε η 60αρα η οποία σίγουρα ούτε στην Πάμελα Άντερσον μοιάζει, ούτε στην Σάρον Στόουν ούτε καν στην Ελένη Ερήμου….
      Και η κυρία ήταν και βιολόγος…
      Σας να μην μας τα λέτε καλά…

      Y.Γ. Τα υπόλοιπα γίδια φάτε σανό και συνεχίστε να βρίζετε και να βγάζετε κόμπλεξ και απωθημένα…

    4. και μετα απορουμε γιατι βγηκε ο Συριζα εκει με μεγαλα ποσοστα….ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    5. Γιαννάκη πόσα κιλά ψυχολογικά έχεις. Και εσείς οι υπόλοιποι δεν πάτε πίσω. Πρέπει να το κοιτάξετε έχετε πρόβλημα.

    6. Άντε ρε ζώα κατευθείαν να τα βάλετε με όλο το νησί….το άτομο ήταν ψυχάκιας και σας ρωτάω….σε ποιο μέρος δεν υπάρχουν ανώμαλοι,ψυχάκια και άρρωστοι?στο χωριό σας δεν έχει?Για να μη πως πως έτσι που μιλάτε και γενικεύεται ,έχετε ψυχολογικά και σεις…έλα παρακαλώ που θα μου πεις πως όλοι οι Κρητικοί είναι όλα αυτα που γραφεις…άντε γιατί παρατράβηξε εδώ μέσα!

      1. Ζωοκλοπές, χασισοφυτείες, βιασμοί, φόνοι, τσαμπουκάδες, μπαλωθιες, παράνομη οπλοκατοχή, απαγωγές κτλ κτλ
        Όχι δεν έχουμε και ναι καλά κάναμε και το παρατραβήξαμε… αν δεν σ’ αρέσει να πας στην φιλική σου χώρα τα Σκόπια που αναγνώρισε η πρώην κυβέρνηση σου!!!

        1. @Αλλοδαπή: Τελικά υπάρχουν ή δεν υπάρχουν όλα αυτά στην Κρήτη; Σε κανένα άλλο ευρωπαϊκό μέρος δεν υπάρχουν αυτά από λευκούς ευρωπαίους ιθαγενείς. Τέτοιες πράξεις δεν κάνουν άνθρωποι που ανήκουν στη λευκή ευρωπαϊκή φυλή. Τα Σκόπια θα διαλυθούν. Τα Σκόπια δεν είναι Μακεδονία. Τα Σκόπια είναι τμήμα της Βουλγαρίας επειδή μιλούν βουλγαρικό ιδίωμα.

          1. Η απάντηση μου ήταν στην μανδαμ και ειρωνική φυσικά που το παίζει αυτόχθων !!!
            Κάποτε λάτρευα την Κρήτη πλέον τρομάζω… έχω και ένα γείτονα στη Θεσσαλονίκη που μας έχει ταράξει με τα τραγούδια του μπλόκο μου καναν τα εκαμ… δεν υπολογίζει κανένα νομίζει ότι του ανήκει η γειτονιά και αν τον πεις κάτι σου απαντάει ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Βέβαια μια φορά έφαγε κάτι φάπες από έναν γείτονα και ηρέμησε !!!
            Νταήδες τσαμπουκάδες αλλά μέχρι εκεί αν φάνε 2-3 γρήγορες ηρεμούν !!!

      2. Δεν είπαμε ότι είναι όλοι μαντάμ αλλά οι 9 στους 10.Οι 9 στους 10 είναι που ψήφιζαν πασοκ και σύριζα,όπως επίσης έχουνε γεμίσει τις αυτοκινητάρες που παίρνουν από επιδοτήσεις με τα αυτοκόλλητα της νήσου και φυσικά ούτε λέξη για Ελληνική σημαία.Τώρα αρχίστε πάλι τσε που λες επαε ίντα είναι αυτά και άλλα ακαταλαβίστηκα μη Ελληνικής γλώσσας

        1. Ακριβώς ρε φίλε… τσαμπουκάδες του γλυκού νερού !!!

    7. Τέτοιες πράξεις(καλάσνικοφ,μαριχουάνες,βεντέτες,βιασμοί κτλ) κάνουν οι Τούρκοι,Άραβες,Ρομά,Ινδοί,Μεξικανοί, Αλβανοί,Αφγανοί,Μαγκρέμπ κτλ. Τέτοιες πράξεις δεν κάνουν άνθρωποι που ανήκουν στη λευκή ευρωπαϊκή φυλή. Από παράξενες και ανάμεικτες φυλές είναι πιθανό να κατοικείται το νησί. Οι οποίες ”εξελληνίστηκαν”-εκλωσσίστηκαν.
      Μεγάλη ντροπή για τον τουρισμό του νησιού. Τίποτα δε θα του κάνουν. Θα κάνει έφεση,αναίρεση, θα του αναγνωριστεί ο πρότερος έντιμος βίος, θα πει πως έχει ψυχολογικά προβλήματα κτλ. Οι γνωστές δικαιολογίες. Θα μαζευτεί και όλη η κρητική φυλή έξω από τα δικαστήρια, θα αρχίσουν να τσιρίζουν και να τραβάνε τα μαλλιά τους,θα πουν ότι ο φονιάς έχει μικρά παιδάκια κτλ. Και σε 5 χρόνια θα αποφυλακιστεί.
      Είναι πολύ πιθανό να ήταν δολοφονία η ”αυτοκτονία” του Γιακουμάκη από τους κρητικορομά νταήδες. Και το έκαναν να φαίνεται σαν αυτοκτονία. Κανείς δε θα μάθει ποτέ.

      1. Tέτοιες πράξεις όπως κάνουν και οι απόγονοι του Ιμπραήμ σε άλλο μέρος της Ελλάδας; Πάντως δεν είναι και ο Κουφοντίνας για να τον αφήσουν τόσο εύκολα να σεργιανάει ελεύθερος. Θα τον μπουζουριάσουν και καλά θα του κάνουν.

      2. Χαχχα. Δες τα ποσοστά των βιασμών στην Δανία και δες και σε ποία φυλή (αν και δεν υπάρχουν πλέον φυλές αλλά λέμε τώρα) ανήκουν

    8. Νταής, βλακας, αγράμματος, κατσικογαμης που του αρέσουν οι μπαλωθιες και εν κατέχει πραμα αν τον ρωτήσεις κάτι!!!
      Ψοφα μέσα ηλίθιε και τα παιδιά του να τα πάρει η γυναίκα του να αλλάξουν επίθετο και να σηκωθούν να φύγουν από κει !!!!
      Ο ανώμαλος ο άνθρωπος !!!!
      Ουστ και μετά μου λένε πηγαινε διακοπές στα Χανιά!!!! Αγροίκοι πήγα μια φορά πριν χρόνια και ήθελε να με κλεψει ένας κατσικογαμης βοσκός που έβγαλε το στιβανι του και βρωμουσε όλη η ταβερνα και δεν τολμούσε κανένας να τον μιλήσει γιατί τον φοβόταν !!!
      Ουυυυ ρε το θυμάμαι και συγχιζομαι γαμω την τρελα μου μέσα !!!!
      Αληταριά!!!!

      1. Τα ίδια λέμε χρόνια τώρα,μην πηγαίνετε διακοπές εκεί δίνετε τα χρήματα σας σε τουρκολεβέντες ψηφοφόρους και τους κάνετε μάγκες.Δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα ο όρος βεντέτα και φυσικά αν γκουκγλάρετε ζωοκλέφτες,ζωοκλοπές μαντέψτε τι βγάζει.Όσον αφορά όψη και ομιλία ξεχειλίζει Ελλάδα χαχχα

      2. Φίλε μου τα είπες όλα. Παλικάρια μέχρι να μπουν στο πλοίο.γαμω την γιδοβοσκυλα τους και γαμω το νούμερο ένα προορισμό διακοπών,αλλά που να ξέρανε τα γίδια που πηγαίνουν και ακουμπάνε τα ευρωπουλα τους

    9. ενα ακομη τουρκοκρητικο ζωον απο τα πολλα που διαθετει το νησι

    Comments are closed.