ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΕΕ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ: “ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ – ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”

    Κοινοποίηση:
    anastasiades-erdogan-aoz-leveled-1

    Οι εκπρόσωποι των 28 κρατών-μελών της ΕΕ, σε προσχέδιο δήλωσης που συντάσσεται και θα εκδοθεί αύριο από το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων (Υπουργοί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων), αναμένεται ότι θα απευθύνουν νέα προειδοποίηση προς την Τουρκία για τις εξορυκτικές της δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές που ενημέρωσαν τον Τύπο στο Λουξεμβούργο.

    Οι υπουργοί Εξωτερικών των 28 χωρών αναμένεται να εκφράσουν «σοβαρές ανησυχίες» για τη δραστηριότητα της Άγκυρας και θα δεσμευτούν να «απαντήσουν κατάλληλα σε πλήρη αλληλεγγύη με την Κυπριακή Δημοκρατία».

    Η ΕΕ θα επαναλάβει ότι καταδικάζει «τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο». Όπως μεταδίδει το ΚΥΠΕ, θα αναφέρουν ότι «η Τουρκία συνεχίζει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ΕΕ».

    Οι 28 επαναλαμβάνουν ότι οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει και δεν υπάρχουν άλλα κεφάλαια που εξετάζονται για άνοιγμα ή κλείσιμο και θα προειδοποιούν ότι «δεν προβλέπεται να υπάρξει περαιτέρω εργασία προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού της τελωνειακής ένωσης ΕΕ – Τουρκίας».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. και τωρα ο Ερντογαν κανει αερα στα απαυτα του, μετα απο το τοσο απειλητικο ανακοινωθεν της γλυκαναλατης ΕΕ….
      την μουρη κρεας του κανανε!
      εδω οι Τουρκοι κοντευουν να κανουν γεωτρησεις στο Σουνιο και οι αλλοι του κουνανε το δακτυλο οτι δεν θα τον βαλουν στην ΕΕ…..
      κατουρηθηκε πανω του ο Μογγολος….

    2. Τα πράγματα είναι απλά: 1) Η Ελλάδα κλείνει άμεσα το τουρκικό προξενείο στην Θράκη. Δεν υπάρχουν Τούρκοι υπήκοοι στη Θράκη. 2) Οποίος μουσουλμάνος στη Θράκη έχει ύποπτη, αποσχιστικη συμπεριφορά απελαύνεται άμεσα. Την πρώτη εβδομάδα στέλνουμε στον εξωμοτη Ερντογάν 10.000. 3) Οι S 300 που σκουριάζουν στην Κρήτη μεταφέρονται στην Κύπρο. Μετά από αυτά δεν νομίζω να αφήσουν ζωντανό τον Ερντογάν οι Τούρκοι.

    3. Δεν υπάρχει μωρέ Ε.Ε. αλλά Εβραίοι της Ευρώπης. Η ΙΔΙΑ η σημαία της ευρωπαϊκής ένωσης σταμάτησε στα 12 αστέρια!
      Οι δώδεκα φυλές του Ισραήλ είναι βρε μαλάκες!
      Σας δείχνουν μέσα στα μούτρα σας ποιός σαε κυβερνάει!!!
      Ξυπνάτε βόδια!

    4. Σε λιγο που θα σας τον φορμαρει ο ΕΡΝΤΟΓΑΜΑΚΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΩς ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑς ΑΦΗΣΕΙ ΕΓΓΥΕς ΤΙς Αλληλεγυες

    5. σιγά μην σκίσουν το καλσόν τους τα νανάκια της Ε.Ε

    6. Πρεπει να μαζευτουν οι 28 χωρες της ευρ ενωσης για να βγαλουν ανακοινωθεν. Θα ανεβει ο τουρκος σε 5 6 νησια κ αυτοι θα μαζευονται ακομα!!!!!

    7. Αυτό σε πείραξε εσένα? Η πού θα σε στείλουν στους λύκους να πολεμήσεις

    8. Αυτοι οι ευρωπαιοι καραγκιοζηδες θα κλασουν τα αρχ@#ια του ερντοάν….

      Τελικα ειμαστε μονοι μας …ολα τα υπολοιπα ειναι καραγκιοζ μπερντε οπως ακουγοταν σε παλια ελληνικη ταινια …

      Στο πρωτο μπαμ θα μεινουμε μοναχοι .,.,.,.και εκει θα πρεπει να μιλησει η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ

    9. Ναι …Καλα τους πιστέψαμε τώρα τους Ευρωπαίους! Μήπως θα τους κάνει εμπάργκο η Ε.Ε; Ή η Mercedes,η Renault,η Fiat που έχουν γραμμές παραγωγής στην Τουρκία, σε ένδειξη συμπαράστασης στην Κύπρο θα τις πάρουν και θα φύγουν. Ξυπνήστε πριν είναι αργά, ότι και εάν γίνει θα είμαστε μόνοι μας !

    10. Αχχχ ερντοάν αχχχ,ετσι πσηλος ψηλός που εισαι……με ολα ´αυτα¨ που γίνονται τους τελευταίους μηνες….χαμός στα Βαλκάνια χαμός στη μεση Ανατολή…..αλλιως τα πίστευες…αλλιως τα βλεπεις και αλλιως θα καταλήξουν….οσο ΑΤΣΑΛΙΝΟΣ εισαι….οσο σοβαρός πολιτικός και να εισαι……ηθελα να ημουν απο μια γωνία να δω τις εκφράσεις του προσώπου σου…..αλλα και του τραμπ…..χαχαχαζαχαχαχαχαχαχαχαααα

    11. εγω αγόρασα οτι κονσέρβα ειxαν στα lidl ….κεφτεδάκια – τόνους – ψάρια – οσπρια – καλαμαράκια – ζυμαρικά κλπ κλπ ,
      γέμισα 2 δωμάτια …με νερά – αλεύρια κλπ ,μαυραγορίτης θα γίνω …αν γίνει πόλεμος να πάνε να πολεμήσουν ο τζεησον αντιγόνη ο καρανίκας ο γιός του βούτση κ οι βολεμένοι υπάλληλοι τής βουλής της δεη – οτε – ετδαπ – ερτ ο ευρωβουλευτής ζαγοράκης ο κώστας αρβανίτης που ηταν στην ερτ κ αλλα κοπρόσ@υλα …

    12. ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΙΣΤΕ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΚΑΠΝΟΙ… Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΟΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ PAYBOOK ΣΑΣ. ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ…

    13. Πάντως εκφράσανε την ανησυχία τους..κάτι είναι κ’ αυτό..οι άλλοι τρυπάνε!!!

    14. Κανείς δεν πρόκειται να χαλάσει τα σχέδια τον τούρκον. Ψεύτικα λόγια και καλά θα υποστηρίξουν την Κύπρο. Κανείς δεν θα βοηθήσει την Κύπρο, αλλά ούτε εμάς σε περίπτωση που η Τούρκοι ξεκινήσουν ξανά θερμό επεισόδιο. ΌΛΟΙ Η ΕΥΡΏΠΗ ΜΑΣ ΈΧΕΙ στο περιθώριο. ΌΠΩΣ ΤΌΤΕ ΤΟ 74 ΠΙΑ ΞΈΝΗ ΧΏΡΑ ΒΟΉΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΎΠΡΟ. ΌΤΑΝ ΜΠΉΚΑΝ Η ΒΆΡΒΑΡΗ ΤΟΎΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΚΎΛΙΣΑΝ ΤΑ ΙΕΡΆ ΧΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΎΠΡΟ ΜΑΣ. ΚΑΝΈΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΜΌΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΎΜΕ.

      1. Ας ξεκινήσουμε μαθαίνοντας ορθογραφία και μετά βλέπουμε…

        1. Δεν χρειάζεται ορθογραφία κύριε του πανεπιστημίου. ΨΥΧΗ χρειάζεται .όσοι είμαστε Έλληνες την έχουμε.

        2. χαχα θα μας μαθΗς εσυ αλλοδαπΑΙ………………….σε αλφαβΙταρΙ μαλλον πρεπΟΙ να μπΗς…χα χα το γραψα καλα μορφομενε ΕΛΛΗΝΑΡΑ

    15. Σιγα την αλληλεγγύη. Μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ψιλό γαζι. Μαλλον μας κοιμίζουν, μέχρι να δουμε τους Τούρκους κατω απο την Ακρόπολη. Ψυχραιμία, ηρεμία κλπ. Αυτη ειναι η ΕΕ. Ποτε θα καταλαβουμε ποσο αδιάφοροι τους ειμαστε, στην καλυτερη περιπτωςη και στην χειροτερη ποσο πολυ μας μισούν;;; Μας εχουν μονο για να μας απομιζουν και αυτο το εχουν ηδη κανει. Ξερουν πως σε λιγο δεν θα εχουμε τιποτα αλλο να μας πάρουν, Οποτε, θα ειμαστε άχρηστοι πια για τους Ευρωπεους. Και το ε δεν ειναι ορθογραφικο λαθος. Μετα θα θελήσουν να μας εξαφανίσουν, ωςτε να μην μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τιποτα απο οσα μας εχουν κλέψει. Να μην υπάρξει κανένας να τους εκδικηθεί.

      1. Αααχ αααχ εσυ ολο κουράγιο μας δίνεις,μοσχοκάρυδο εχεις στο στοματάκι σου…

        1. Οχι αλλα αμα γουσταρεις γληγολακο να μου γλυψεις τα δυο καρυδια μου ευχαλιστως.

    16. ..για την Ελλάδα ομως οταν παραβιάζει τα εναέρια και θαλάσσια σύνορα.. μούγκα
      ..για τα σκόπια που ηθελαν να γινουν Μακεδόνες.. μούγκα στη στρούγκα!

      1. ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΥΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΑΛΒΑΝΟΣΛΑΒΟΓΥΦΤΟΙ

    17. Τώρα, σίγουρα θα τρομάξουν οι Τούρκοι!!!!!!!!!!!!!!!!

    Comments are closed.