“ΤΗΣ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΔΕΡΩΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ. ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΔΙΠΛΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ” ΑΛΛΑ Η 21ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ, ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

    Κοινοποίηση:
    rodoscollage0312-768x451-1-768x482

    Στενεύει ο κλοιός για τους δολοφόνους της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλίδου στη Ρόδο.

    Συγκλονιστικές, κατά πληροφορίες, ειναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της νεαρής φοιτήτριας καθώς οι αστυνομικές Αρχές σε συνεργασία με Λιμενικές Αρχές κι αφού εξέτασαν προσεχτικά ολα τα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους οδηγούνται στο συμπέρασμα οτι το έγκλημα διεπράχθη απο δυο άνδρες ενας εκ των οποίων ειναι αλλοδαπός. Όλα αυτά και από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχουν ανακοινώσεις από την αστυνομία, οτιδήποτε συζητείται και μεταφέρεται είναι με πληροφορίες με πάσα επιφύλαξη και υπό προϋποθέσεις. 

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δυο άνδρες ζήτησαν απο την φοιτήτρια να συνευρεθούν ερωτικά στο σπίτι του ενός εκ των δυο, κατι το οποίο εκείνη δεν δέχθηκε παρα το γεγονός οτι τους ακολουθησε. Η άρνηση της ομως λέγεται ότι προκάλεσε την βίαιη αντίδραση τους.

    Στην προσπάθεια της να ξεφύγει εκείνη την χτύπησαν με αμβλύ σιδερένιο αντικείμενο, πιθανότατα με μια σιδερώστρα γεγονός που πιθανόν προκάλεσε και τον θάνατο της. Όταν οι δυο άνδρες διαπίστωσαν οτι η κοπέλα δεν αντιδρούσε έχοντας χάσει τις αισθήσεις της πήραν το άψυχο σώμα της, το έβαλαν στο αυτοκίνητο του ενός εκ των δυο και το πέταξαν στη Λίνδο στο σημειο όπου εντοπίστηκε μετέπειτα απο τις Αρχές. Η μεταφορά του πτώματος υπαρχει στο βιντεοσκοπημένο υλικό που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές.
    Παράλληλα, όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές , βρέθηκαν ίχνη DNA τόσο στο σπίτι όσο και στο αυτοκίνητο με το οποίο οι δράστες φέρονται να μετάφεραν το άψυχο σώμα της άτυχης φοιτήτριας.

    ΝΩΡΙΤΕΡΑ

    Οι έρευνες του Λιμενικού

    Έτσι πλέον είναι απλά θέμα χρόνου η πλήρης εξιχνίαση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες των αξιωματικών του Λιμενικού έχουν εστιαστεί σε δύο άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται στην δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και άλλο άτομο.

    Οι δύο ύποπτοι κρατούνται από το Λιμεναρχείο Ρόδου χωρίς μέχρι αυτή την ώρα να ομολογήσουν αν αυτοί διέπραξαν την δολοφονία και για ποιο λόγο.

    Όπως έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην έρευνα έπαιξαν οι εικόνες από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σπίτι της άτυχης φοιτήτριας από τις οποίες προέκυψε η εμπλοκή των υπόπτων ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

    Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο και η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στο δεξί της πόδι, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί και επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα. Το πτώμα της βρέθηκε το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, από κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους.

    Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.

    «Κλειδί» το βίντεο

    Κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών, αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρόμολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια. Ηδη, έχουν προσαχθεί τρία άτομα- ο ένας εκ των οποίων είναι ο ιδιοκτήτης ενός λευκού βαν μέσα στο οποίο έχει καταγραφεί η άτυχη κοπέλα. Οι δύο προσαχθέντες είναι Έλληνες και ο τρίτος αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι δύο από τους προσαχθέντες έχουν υποπέσει σε αντιφάσεις κατά την εξέτασή τους.

    Όπως γράφει η Ροδιακή, η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

    Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.
    Η μυστηριώδης μαρτυρία

    Την ίδια στιγμή η μαρυρία ενός συμφοιτητή της 21χρονης προκαλεί ερωτήματα. Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό.

    Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη. Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

    Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι Αρχές καταλήγουν σε δύο άνδρες ως δράστες της δολοφονίας.

    Όπως αναφέρεται ένας εκ των ανδρών και δράστης της δολοφονίας φέρεται να είναι αλλοδαπός ενώ συνεργός του είναι ένας Έλληνας.

    Οι Αξιωματικοί του Λιμενικού, που είναι αρμόδιοι για την έρευνα, θεωρούν ως δράστη τον αλλοδαπό και ως συνεργό τον Έλληνα.

    Από ώρα σε ώρα αναμένονται ανακοινώσεις στην πόλη της Ρόδου, όπου η κοινή γνώμη είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν.

    Οι  Αρχές έχουν αντλήσει κρίσιμα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας πολύ από το άνοιγμα των τηλεφωνικών συνομιλιών, που είχε 21χρονη κοπέλα  λίγο πριν χάσει τη ζωή της με αυτόν τον άγριο τρόπο.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Μα γι’ αυτό χαρήκανε οι αναρχοάπλυτοι, επειδή ήταν από δεξιά οικογένεια και τη σκότωσε αλβανός.
      Το όλο θέμα το νιώθουνε σαν “δικαίωση” των αρωστημένων αντιλήψεών τους.
      Και ρωτάω τώρα εγώ, αυτά τα σκουπίδια της χωματερής που έχουν ανοίξει ανταρτοπόλεμο στη Χώρα μας, ποιός θα τους τιμωρήσει;
      Ο Μιχαλολιάκος; Ο Κούλης; Ο Αλέξης; Ο Κουτσούμπας; Ο Βελόπουλος; Η Φώφη; ΠΟΙΟΣ;
      Να σας πω εγώ ποιός, ΚΑΝΕΝΑΣ!
      Και ξέρετε γιατί;
      Γιατί εδώ στην Ελλάδα έχουμε 2 κόσμους πλέον, τον κόσμο των πολιτών που είναι “από κάτω” και τον κόσμο των πολιτικών που είναι από “πάνω”.
      Κοινώς, όποιος μπορεί ας σώσει τον εαυτό του και όσους συνανθρώπους του μπορεί με έξυπνο τρόπο και πανούργο, μη περιμένετε τίποτα από το Κράτος, αυτό υπάρχει μόνο για να αρμέγει τον ιδρώτα μας και να τον μοιράζει στους λαθρομετανάστες.
      Καλή τύχη.

    2. Σκοτωσαν μια κοπελα επειδη δεν τους καθησε.Το 2018.Τωρα να δεις που θα τους βαλουν να κανουν στριπτιζ μεσα στις φυλακες

    3. ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΟΥΖΑ!!!!! ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ!!! ΑΔΕΛΦΙΑ!!! ΝΕΑ ΗΘΗ… ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΕΣ ΤΙΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΑ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΤΣΙ.

    4. ΟΛΟΙ ΚΑΤΣΙΦΕΣ,ΝΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΛΒΑΝΙΚΟ,ΙΣΛΑΜΙΚΟ,ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΚΥΛΙ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΛΙΓΟΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ

    5. Αν και ήταν από δεξια οικογένεια καλό παράδεισο!

    6. την έπεισαν ότι δεν τρέχει τίποτα με τους λαθραίους και πρέπει να μαθαίνει τουρκικά και αραβικά για να συνεννοείται μαζί τους, θέλουν εκτελεστικό απόσπασμα.

    Comments are closed.