ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΦΤΑΡ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΝ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ! ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ… ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    00116826-500

    Μαχητικά αεροσκάφη του «Εθνικού Στρατού της Λιβύης» βομβάρδισαν πλοίο το οποίο φέρεται να μετέφερε όπλα και πυρομαχικά στα ανοικτά των ακτών της Τρίπολης, χωρίς να διευκρινίζεται το είδος των όπλων.

    Φήμες μιλούν για την πιθανότητα μεταφοράς τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων, αν και αυτό θεωρείται μάλλον απίθανο.

    Την είδηση για την πιθανή νέα μεταφορά τουρκικών αντιαεροπορικών όπλων, την ανέφεραν ρωσικές πληροφορίες για τις ανάγκες που έχουν οι Τούρκοι για να φυλάξουν αεροδρόμια, διοικητήρια και άλλες εγκαταστάσεις που εδρεύουν Τούρκοι, αλλά ήδη η Τουρκία έχει μεταφέρει αρκετά συστήματα στην Λιβύη, Hawk και Korkut και επί του παρόντος δεν τίθεται ανάγκη για νέα ενίσχυση.

    Ρωσικό ΜΜΕ, δημοσίευσε πληροφορίες που ανέφεραν ότι μαχητικά αεροσκάφη MiG-23 της Αεροπορίας της Λιβύης, εκτόξευσαν πυραύλους τύπου X-23 με αποτέλεσμα να καταστρέψουν ένα εμπορικό πλοίο που μετέφερε αγνώστου τύπου οπλισμό και πυρομαχικά, για την κυβέρνηση της εθνικής ενότητας της Λιβύης, στα ανοικτά της Τρίπολης.

    Βίντεο παρουσιάζουν το κατάστρωμα ενός άγνωστου εμπορικού πλοίου να καίγεται, ενώ δεν δίνονται πληροφορίες για την ύπαρξη θυμάτων ή και υλικών ζημιών.

    Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, το πλοίο ήταν γεμάτο με όπλα και πυρομαχικά για τους Τούρκους μισθοφόρους και τις δυνάμεις της κυβέρνησης εθνικής ενότητας της Λιβύης και είχε αποπλεύσει από την Τουρκία τις προηγούμενες ημέρες.

    Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι το πλοίο επλήγη εντός των χωρικών υδάτων της Λιβύης, ενώ οι δυνάμεις του LNA έχουν ήδη προειδοποιήσει ότι δεν θα διστάσουν να βυθίσουν όλα τα πλοία που θα προσπαθούσαν να εισέλθουν στα χωρικά ύδατα της χώρας χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

    Πατήστε το [Μου αρέσει η σελίδα!] και ακολουθήστε την σελίδα makeleio.gr στο Facebook για να ενημερώνεστε αυτόματα για όλα τα τελευταία νέα!

    Ο στρατός του ηγέτη του LNA βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας, ενώ πέριξ αυτής έχει συγκεντρωθεί μια μεγάλη και πανίσχυρη στρατιωτική δύναμη του LNA,από χιλιάδες άντρες με βαρύ εξοπλισμό, για να επιβάλει την δική της συμφωνία “ κατάπαυση του πυρός” σε Τούρκους, Τουρκμένους, και Σύρους τζιχαντιστές.

    Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

    1_ergasia.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. στραταρχης με αρχ@δια ως το πατωμα!
      κοψτους τον κωλο στρατηγε!
      περνα τους ολους απο την πριονοκορδελα και μετα βαλε τα κεφαλια τους πανω στους φανοστατες να στολιζουν την πλατεια της Τριπολης !!!!

    2. Οι δικοί μας είναι Ιούδες , ριψάσπιδες και κριψαρχίδιδες .

    3. το ειπε και το εκανε….ας περνουν μαθηματα πατριωτισμου οι δικοι μας πολιτικοι ετσι ωστε οταν ερθει η ωρα να αφησουν το στρατο να πραξει το καθηκον του και οχι να περιμενουν οι αρχηγοι το τηλεφωνημα του καθε υποτακτικου αστρατευτου πολιτικου .
      τα τουρκιά θα κανουν σιγουρα κινηση τωρα που βλεπουν οτι χανουν το παιχνιδι.

    4. Αν είναι να γίνει κάτι με εμάς , να πούμε στους “φίλους” μας και τα λοιπά φίδια,
      ΔΕΝ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…. και θα επέμβουν οι ξένες δυνάμεις και θα μας σταματήσουν.
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤιΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.
      ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ . ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ.

    5. Έτσι μου έρχεται να πάω να πολεμησω στο πλευρό του χαφταρ αυτός ειναί πατριωτης. Έναν τέτοιο να είχε η Κύπρος δεν θα υπήρχε ούτε ένας Τούρκος επάνω στο νιση. Χάουαρντ μαζί σου γαμα τους πουστηδες τους τουρκαλαδες αφού δεν μπορουμε εμείς. Τουλάχιστον να πάρουμε λίγο χαρά από σενα

    6. Ο χαφταρ ευχαρίστησε από καρδιάς την Ελλάδα και την κυβέρνηση για την πολύτιμη στήριξη που του παρέχει. Επιτέλους, η Ελλάδα αντιστέκεται.

    7. Αν ο Χαφταρ βρισκεται λιγο πριν καταλαβει την Τριπολη, τοτε πολυ καλα εκανε και δεν υπεγραψε καμια συμφωνια για καταπαυση του πυρος, διοτι βρισκεται σε θεση ισχυος!!!!!! Θα ηταν λαθος αν υπεγραφε και πριν αλλαξουν τα πραγματα πρεπει να κανει τις κινησεις που πρεπει και να καταλαβει την Τριπολη και να ειναι ο κυριαρχος του παιχνιδιου και να τελειωνει το πανηγυρι!!!!!!!

    8. παρακαλειται ο σκαι να στειλει τον εμπειρο πλεον κωστιδη στη λιβυη να καλυψει τα γεγονοτα με τον αμεροληπτο τροπο που μονο εκεινος γνωριζει. ο χαφταρ θα διαθεσει για την προστασια του μια διμοιρια μελαμψους πεζοναυτες

    9. Ο ΧΑΦΤΑΡ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΗΡΩΑ.
      ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΞΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ
      ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

      1. Ο Μιτσοτάκουλας ζήτησε συγνώμη απο τον Ερτογαν και θέλει να γίνουν ξανα φίλοι. !

    10. O Βαρουφάκης γιατί υποστηρίζει τον Ερντογάν;
      Βαρουφάκης: «Πρόκειται για έναν σύγχρονο Κάρατζιτς ο Χάφταρ, χαριεντιζόμενοι με τον Λίβυο πολέμαρχο πλήττετε την εικόνα της χώρας».

      1. O Μπαρουφάκης αντιγράφει το δρακουμελ πριν 27 χρόνια!!!

      2. O Μπαρουφάκης αντιγράφει το δρακουμελ πριν 27 χρόνια…
        Ποίος θα θυμάται το αιγαίο και τα πετρέλαια του σε 10 χρόνια;;;;

    11. η Τουρκία είναι χώρα του ΝΑΤΟ και δέχθηκε επίθεση, πρέπει να βοηθήσουμε άμεσα!!!!!!!

    12. Σωστοί…. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ηγέτες και πολιτικούς. Άντε και στα δικά μας.

    13. o αθρωπος!!πολεμάει 30 χρονια!!δεν είναι πολιτικος!!

    14. ΧΑΦΤΑΡ… ο ηγέτης μιας χώρας που ξέρει να υπερασπίζεται την πατρίδα και τους πολίτες που υπηρετεί..Μέχρι στιγμής αποδυκνείεται ηγέτης με κάτι @@ ΝΑ..!!!!! ……..οχι σαν τα δικά μας τα τσουτσέκια, τα δουλοπροσκυνημένα..!!! …….. τ ακούς Κούλη???? και συ Αλέξη??? κοιτάτε λίγο προς ΧΑΦΤΑΡ μεριά για να πάρετε μαθήματα.

    Comments are closed.