ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Η ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΆΔΩΝΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ! ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες-620x345

    Του την έφερε για άλλη μια φορά η Ντόρα Μπακογιάννη του Κούλη! Μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε θετική στην χρήση του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια!
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 06:25

    Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr, σημειώθηκε άγρια σύγκρουση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη, χθες Πέμπτη,με αφορμή το πού θα είναι υποψήφιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά το σπάσιμο της Β’ Αθηνών.

    Στη συνάντηση που είχαν ο κ. Μητσοτάκης του ζήτησε να είναι υποψήφιος στον Δυτικό Τομέα (Περιστέρι, Αιγάλεω κλπ). Ο κ. Γεωργιάδης όμως αρνήθηκε και ακολούθησε ένας έντονος διάλογος στη διάρκεια του οποίου φέρεται να είπε κάποια στιγμή στον πρόεδρο της ΝΔ “δεν μπορείς να παίζεις με τη ζωή και την πορεία μου…”.

    Ο κ. Γεωργιάδης επέμεινε μέχρι τέλους κι έτσι θα είναι τελικά υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα. Κατόπιν αυτού ο Κ. Μητσοτάκης έκανε τη δήλωσε ότι ο ίδιος θα κατέβει στην Δυτική Αττική αν και ως αρχηγός δεν χρειάζεται σταυρό. Πάντως οι σχέσεις τους μπήκαν σε φάση σοβαρής δοκιμασίας.

    Μικρότερης έντασης διάλογο είχε ο Κ. Μητσοτάκης με τον Μ. Βορίδη κυρίως με αφορμή το γεγονός ότι ως εισηγητής στον “Κλεισθένη” εκείνος την προηγούμενη ημέρα είχε επιμείνει στη σύνδεση της κατάτμησης με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού. Όταν ο κ. Βορίδης φέρεται να είπε ότι αυτή ήταν η σωστή θέση, ο κ. Μητσοτάκης κατά τις πληροφορίες του απάντησε “αυτό, άφησέ το να το κρίνω εγώ…”

    “Καθάρισε” τους τώρα Κυριάκο και προχώρα χωρίς τα βαρίδια

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: