ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΝΑΙ ΛΕΝΕ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ραγδαιες

    Στην πΓΔΜ σύντομα ενδέχεται να γίνει πραξικόπημα. Σχετικά με αυτό αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα ‘Γεωπολιτική’ (Геополитике) που επικαλείται πηγές από τα Σκόπια.

    Ιανουάριος 13, 2019. 19:25
    Στην πΓΔΜ σύντομα ενδέχεται να γίνει πραξικόπημα. Σχετικά με αυτό αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα ‘Γεωπολιτική’ (Геополитике) που επικαλείται πηγές από τα Σκόπια.
    «Σύμφωνα με τοπικές πληροφορίες, ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ προετοιμάζεται για την επίσημη σύλληψη του προέδρου Γκεόργκι Ιβάνοφ», γράφει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας και συνεχίζει:
    Εν μέρει, τις πληροφορίες επιβεβαιώνουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα οποία αναφέρουν ότι υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην οδό Βοντνίανσκα, κοντά στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη και της προεδρικής βίλας στο Βόντνο.
    Το δημοσίευμα σημειώνει ότι η συγκέντρωση αυτών των αστυνομικών δυνάμεων συνδέεται με τις σημαντικές συνταγματικές αλλαγές, και σε αυτές αναφέρεται και η ταυτότητα του πολίτη.
    Την Παρασκευή το κοινοβούλιο των Σκοπίων ενέκρινε τροποιήσεις στο Σύνταγμα προβλέποντας την αλλαγή της ονομασίας της χώρας από ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’ σε ‘Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας’, προκειμένου η χώρα να συνεχίσει την πορεία της προς την ‘ευρωπαϊκή ολοκλήρωση’ (στην πραγματικότητα ανοίγει η πόρτα για το ΝΑΤΟ από τους φιλοδυτικούς πολιτικούς- σημειώνει σε παρένθεση το δημοσίευμα)
    Ζόραν Ζάεφ – Ο διορισμένος από τον Τζορτζ Σόρος

    Το ρωσικό δημοσίευμα σημειώνει ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, είναι γνωστό ότι έχει διορισθεί από τον Τζορτζ Σόρος που σημαίνει από την ‘παγκόσμια ελίτ’.
    Εδώ και πολύ καιρό βρίσκεται υπό την επήρεια της CIA και σε αυτήν την περίπτωση, η πιθανή σύλληψη του Ιβάνοφ θα εξαλείψει απροσδόκητες καταστάσεις για τις Ηνωμένες Πολιτείες.
    Η ίδια η χώρα βρίσκεται σε μια βαθιά πολιτική κρίση εδώ και μήνες: όχι μόνο για την αλλαγή του ονόματος και την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, αλλά για το παιχνίδι του αλβανικού παράγοντα που προωθείται από τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ που επεκτείνει τη χρήση της αλβανικής γλώσσας σε μια προσπάθεια να την επισημοποιήσει στο κράτος.
    Το ρωσικό δημοσίευμα σημειώνει ότι ο ένας από τους πολιτικούς που εκπροσωπούσαν την αντιπολίτευση κατά των επιλογών του Ζάεφ, ο Νίκολα Γκρούεφσκι, κατέφυγε στην Ουγγαρία όπου έτυχε πολιτικού ασύλου.

    Πηγή: The Hellenic Information Team

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Δεύτερη επίσημη γλώσσα στα Σκόπια τα αλβανικά από 15. 01. 2019.
      Ο πρόεδρος της χώρας Γκεόργκι Ιβάνοφ αρνήθηκε να υπογράψει τον νόμο λέγοντας ότι ήταν αντισυνταγματικός και περιττός. Ο νόμος δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ την Τρίτη, αφού υπογράφηκε από τον πρόεδρο του κοινοβουλίου Ταλάτ Ξαφέρι. Ο πρόεδρος του κοινοβουλίου παρέκαμψε τον πρόεδρο.

    2. Ο ΖΑΕΦ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΔΟΥΛΟΥΣ . ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ . ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ . ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΝΑ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

    3. Ο Σορος ειναι η βιτρινα ……τον εχουν για τα ψιλικα…αλλοι ειναι πισω δια-ολοι κανονικοι σου λεω …μονο ουρα ποντικιου που δεν εχουν…ξερω τι σου λεω……για αυτο Ντου ….και στις Θερμοgate Devil ……

    4. Βλαντιμιρ βαλε μπρος τις μηχανες και παμε για Californication να στειλουμε τον διαολο στις πυλες της Κολασεως και ακομα παραπερα….

    Comments are closed.