ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! “ΕΝΙΩΣΑ ΗΔΟΝΗ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΟΚΙΝΓΚ” – ΑΤΑΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΜΙΛΗΤΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑΣ ΒΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    collage

    Την πόρτα του Εισαγγελέα «πέρασε» λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο 27χρονος καθ’ομολογία δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Suzanne Eaton που βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του νεαρού πατέρα δύο παιδιών. 

    662107_070df9eb8e-a133da2f1cf149f4 662107_819b5051bb-b1a7e024f5b13297 662107_da79a314bd-b10ef2b320fdd3d3

    Ο 27χρονος, μετέβη στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες και μέσω του δικηγόρου του θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

    Eδειχνε ήρεμος και ήταν αμίλητος, όπως ανέφερε το zarpanews.gr

    Ο 27χρονος στην ομολογία του φέρεται να είπε πως «θα το έκανα σε όποιον ή όποια συναντούσα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου»! Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ένιωσε ηδονή βλέποντας την άτυχη γυναίκα να κάνει αμέριμνη τζόκινγκ και τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για την ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ – μπαγκαζ, τη μετέφερε στη σπηλιά τη βίασε και έριξε το πτώμα από την τρύπα σε βάθος πολλών δεκάδων μέτρων. Σε ένα σημείο που όπως αποκαλύπτεται από τα βίντεο που είχε ανεβάσει ο ίδιος στους διαδικτυακούς του λογαριασμούς, γνώριζε πολύ καλά…

    O πατέρας του φερόμενου ως δράστη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. «Δεν πιστεύω τίποτα. Θα περιμένω να ολοκληρωθεί η προανάκριση. Δεν έκανε τέτοιο πράγμα το παιδί μου» είπε ο ιερέας πατέρας του 27χρονου σε ιστοσελιδα

    Τη βίασε και την πέταξε

    Είχε προηγηθεί η συνέντευξη τύπου της ηγεσίας της τοπικής ΕΛΑΣ που έφερε στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικά στοιχεία για το χρονικό του ειδεχθούς εγκλήματος, καθώς όπως αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, ο 27χρονος αφού χτύπησε και άφησε αναίσθητη την 60χρονη, στη συνέχεια την μετέφερε στο Μάλεμε, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και προτού την πετάξει στη σπηλιά, την βίασε.

    Συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου της ΕΛΑΣ, το μεσημέρι, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Κώστας Λαγουδάκης, ο αστυνομικός διευθυντής Χανίων, Γιώργος Λιμπινάκης, και ο διευθυντής της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, Πάρις Χινόπουλος, και η προϊσταμένη του γραφείου Ενημέρωσης, αστυνόμος Α’ Ελένη Παπαθανασίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης

    .

    Όπως ειπώθηκε, ο 27χρονος, αρχικά, χτύπησε με το αυτοκίνητό του δύο φορές την άτυχη γυναίκα, η οποία έκανε τζόκινγκ στoν δρόμο από Κολυμπάρι προς το μνημείο των Πεσόντων κατά τη Μάχη της Κρήτης Ευέλπιδων, με σκοπό να την ακινητοποιήσει και όταν αυτή προσπάθησε να αντισταθεί της έφραξε τους αεραγωγούς σε μύτη και στόμα με τα χέρια του.

     

    Στη συνέχεια, την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, τη βίασε και, αμέσως μετά, τη μετέφερε στη σπηλιά στην περιοχή του Μάλεμε, όπου και βρέθηκε νεκρή πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

    Σύμφωνα με τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, Κώστα Λαγουδάκη, για την εξιχνίαση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν όλα τα διαθέσιμα μέσα, έγιναν αυτοψίες, εξετάσθηκε υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και πολλοί μάρτυρες.

    Όπως τόνισε, «ακολούθησαν στοχευμένες προσαγωγές ατόμων, ο 27χρονος προσήχθη τη Δευτέρα εξεταζόμενος υπέπεσε σε αντιφάσεις, όμως, υπό το βάρος των στοιχείων σε βάρος του ομολόγησε την πράξη του».

    Από την πλευρά της, η αστυνόμος Α’ Ελένη Παπαθανασίου, αφού αναφέρθηκε στο χρονικό της παρουσίας στα Χανιά της Αμερικανίδας, που βρέθηκε στην περιοχή για 4η φορά, τόνισε ότι «ο δράστης ισχυρίσθηκε ότι το μεσημέρι της 2ας Ιουλίου εντόπισε τη θανούσα να κινείται πεζή με κατεύθυνση το μνημείο πεσόντων Ευελπίδων και έχοντας ως κίνητρο τη σεξουαλική της κακοποίηση, τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του για να την ακινητοποιήσει. Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, έχοντας χάσει τις αισθήσεις της την τοποθέτησε στο πορτ μπαγκάζ και τη μετέφερε σε φρεάτιο εξαερισμού πολεμικού καταφυγίου όπου την απέρριψε αφού προηγουμένως τη βίασε». 

    Όπως είπε, η κ. Παπαθανασίου, πέρα της ομολογίας του δράστη, αναμένονται και τα επίσημα αποτελέσματα των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων.

    Στις επιχειρησιακές λεπτομέρειες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, αναφέρθηκε ο διευθυντής Ασφαλείας Χανίων, Πάρις Χινόπουλος. Όως ανέφερε, «αποτυπώθηκε κάθε ίχνος και στοιχείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη».

    Παράλληλα, επισήμανε ότι ο δράστης εξεταζόμενος υποστήριξε ότι «προσπαθούσε να βρεί κάποιον για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του». Ωστόσο, ο κ. Χινόπουλος τόνισε ότι «επέλεξε τυχαία τη συγκεκριμένη γυναίκα».

    Αναπάντητο το ερώτημα αν ήταν εν ζωή την ώρα του βιασμού

    Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν την ώρα που ο 27χρονος βίαζε την Αμερικανίδα βιολόγου η ίδια ήταν εν ζωή ή όχι.

    Ο ίδιος ο δράστης κατά την ομολογία του ανέφερε πως ήταν αναίσθητη δεν ήξερε αν ήταν νεκρή.

    Παράλληλα, υπάρχει κι ένα ερώτημα με τον τρόπο που πέθανε η 60χρονη επιστήμονας καθώς ακόμα δεν έχει εξακριβωθεί αν η αιτία του θανάτου της – που είναι ασφυξία – προήλθε από τον ίδιο τον δράστη (της έκλεισε στόμα και μύτη) ή προήλθε από τα σπασμένα πλευρά που είχε κατά τα χτυπήματα.

    Εξάλλου, το ίδιο το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει πως το σώμα της άτυχης 60χρονης έφερε πολλαπλά κατάγματα πλευρών, προσώπου και κακώσεις στα χέρια.

    Το αυτοκίνητο με το οποίο χτύπησε και μετέφερε την άτυχη γυναίκα θα αποσταλεί σήμερα για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην υπόθεση από τα μέχρι και τώρα στοιχεία δεν εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο.

    Με πληροφορίες από flashnews, zarpanews, cretapost

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Τώρα που θα τον πάνε σε αμερικανικές φυλακές να μη ξεχάσουν να του βάλουν στα κωλομαγουλα του το αυτοκόλλητο της Κρήτης που βάζουν τα κοπελια στο αυτοκίνητο..

    2. ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΤΥΠΑΚΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΧΡΩΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ…ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!

    3. συριζαιος κρητικαρος. φατσα σωμα κι ομιλια πουστη

    4. Στην Κρήτη στα Σφακιά η γάιδαροι γαμουν αρνιά

    Comments are closed.