ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΣΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΑΛΕΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ «ΜΠΑΜ»;

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ συγκαλεί σήμερα το απόγευμα ο Αλέξης Τσίπρας.

    Στόχος είναι η συζήτηση για την εκτίμηση της κατάστασης και την επικαιροποίηση της τακτικής της ελληνικής πλευράς, σε σχέση με τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο.

    Η απόφαση του πρωθυπουργού να συνεδριάσει το ΚΥΣΕΑ σήμερα, έρχεται μετά την κλιμάκωση των προκλήσεων από την πλευρά της Τουρκίας, στην ανατολική Μεσόγειο. Σύμφωνα με κυπριακά ΜΜΕ, υπάρχουν ενδείξεις ότι το γεωτρύπανο «Πορθητής» έχει ήδη ξεκινήσει γεωτρήσεις εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΜΠΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ.Υ.Σ.Ε.Α ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΠΛΗΣΟΜΑΙ……………………..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΦΗΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΑΦΟΥ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Η ΜΗ ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ……..

    2. Τρωγομαστε μεταξύ χιλιάδες χρόνια τώρα,και πολλοί από του “Έλληνες”επί Τουρκοκρατίας πέρναγαν καλά και δεν του ένοιαζε η αντίσταση παρά μόνο μια χούφτα γενναίοι πατριώτες.Εχουν καταφέρει αυτά τα κοπρόσκυλα οι πολιτικοί και μέσω της ανεχειας και της εξαθλιωσης να τρωγομαστε ξανά.Αριστεροι,δεξιοί, φιλελεύθεροι, κεντρώοι,ένα κάρο σανό για τον κόσμο που ενώ μας πηδάνε ατελειωτα χρόνια τώρα εμείς τους ξαναψηφιζουμε για να μας ξαναπηδανε!Μονο ένας πόλεμος με τους Τούρκους θα μας ενώνε ξανα…..

      1. Γιατί ρε χαλβά να ενωθώ εγώ με σένα εναντίον των Τούρκων; Μου έχει κάνει τίποτα ο Τούρκος που προσπαθεί να ζήσει την ζωή του και την οικογένειά του;

        Ίσα ίσα με τον Τούρκο που επιθυμεί κι αυτός την ειρήνη και επιζητά ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και μια αξιοπρεπή ζωή έχω πολύ περισσότερα κοινά από ότι με ένα μαλακομπούκωμα σαν κι εσένα που θέλει πόλεμο για να ενωθούν οι έλληνες…

    3. Ε….οκ θα γίνει πόλεμος 1 άντε 2 μέρες και εκεί επάνω θα επέμβουν οι ΗΠΑ και θα πούμε τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο 50-50 και τελειωσε η ιστορία ! Αφού τα χρήματα του πλεονάσματος δεν πηγαν για αγορά όπλων, αρμάτων μάχης, πλοίον και υποβρυχίων ,έστω αναβαθμίσεων σε αυτά, αλλά τα έδωσαν σε συγκεκριμένες ομάδες για να περιορίσουν την εκλογική συντριβή . Εκεί θα πάει δουλειά . Σκέψου τις φάτσες όσων ήταν στα πραιντ και τις γυμνές ποδηλατοδρομίες όταν τους σταλεί το χαρτί της επιστράτευσης!

    4. ο τσιπρας συγκαλεσε κυσεα…σαν να λεμε ο εφιαλτης καλεσε τους 300 του Λεωνιδα να φυλασουν θερμοπυλες…

    5. Εχουμε εναν παναξιο στρατο στολο και αεροπορια Εχουμε ομως και παναθλιους πολιτικους προδοτες και πουλημενους ! Που εισαι ρε Παγκαλε να τους στησεις στον τοιχο!

    6. Εγώ αν γίνει πόλεμος και μου δώσουν οπλο θα υπηρετήσω πρώτα για τον εαυτό μου θα βοηθήσω μόνο όσους ταλαιπωρήθηκαν και οποίο κλέφτη Έλληνα λαμόγιο (σε όποια θέση και αν βρίσκεστε ακόμα και στον στρατό) βρίσκω μπροστά μου θα τον εκτελώ σαν τον εχθρο και χωρίς δυσκολία!!!

    7. ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΕΝΣ ΠΡΑΙΝΤ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ!!!!! ΘΑ ΤΟΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟ ΚΙΛΑ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΟΡΘΗΤΗ

    8. Τι πόλεμος ρε παιδιά ? Δεν υπάρχει κράτος Ελλάς.Έχουμε γίνει παγκοσμίως ρεζίλι μάγκες…Γελάνε κι οι Τούρκοι.
      Από το 2010 τελειώσε η Ελλάς.Πάρτε το χαμπάρι και πάτε για μπάνιο

    9. Οχι αλλος πολεμος με την τουρκια,
      Τους αναχαιτιζουμε συνεχεια ποσοι ειναι πια.
      Ελεος

      1. Χαχαχαχαααααα γεια σου “δαιμονισμενε””” χαχαχαα

      2. χαχαχα ακριβώς ρε φίλε μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια με τις αναχαιτίσεις,για καμιά κατάριψη ή παραίτηση ούτε λόγος.Έχουν και τα βατράχια που θα τους ξεπαστρέψουν,όπως τότε με τα ίμια(αλλά δεν τους άφησαν) Και συνεχίζουμε όλοι να παίρνουμε το μισθό να πουλάμε μούρη και παπατζιλίκι.

    10. Αντε ρε κοκορακια της μεταπολιτευσης… Σας γράφει η Τουρκία…. Θα της επιβάλλεται το δίκαιο στρατιωτικά, αφού μόνο έτσι θα καταλάβει;;;;;… Η τη ουρά στα σκέλια πάλι, και μόνο λόγια, λόγια, λόγια;;;;;….. Φαφλαταδες και δειλοί είστε… Από τον πακι, την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, και την Στρατιωτική ηγεσία…. Κότες λυρατες

    11. Σε ΤΡΕΛΟ και σε παιδί ΜΗΝ τάξεις ποτέ τπτ…..γιατί μετά ΑΡΧΙΖΟΥΝ τα ΧΟΝΤΡΑ…εάν δεν τηρηθεί ο ΛΟΓΟΣ
      Θα σας γαμησω ΟΛΟΥΣ εκτός από Έναν,,.καντε αμπε μπα μπλπομ

    12. 1 εκατομυρριο 800 χιλιδες ψηφιασαντες εΛΛΗΝΕς ΝΔ/ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ
      1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΟ 300 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ψηφισαντες Ελληνες συριζαα.
      *τελευταιες ευρωεκλογες

      ΑΛΗΘΕΙΑ…ΝΑ ΝΟΙΑΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ?….. ΧΜΜΜΜ ΧΜΜΜΜ

      το αίμα αυτού εφ’ ημάς και επί τα τέκνα ημών
      ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΜΒΙΟ ΣΟΥΛΤΑΑΝ!!!!

      1. ξυπνάτε!!! με αποχη 50-56% κυβερνάνε τα ανεπιθύματα δημοσιοζώα με όχι παραπάνω από 15-18%.

        Πάρτε τα όπλα τώρα γυφτάκια εργατοπατέρες τραπεζοδημοσιοκομπιναδόροι και τα δήθεν πούστικα “όλοι μαζί…” να τα σκεφτόσαστε όταν χρεοκωπούσατε και σκοτώνατε τις οικογενεις του διπλανου σας για να κονοματε δημοσιοθέσεις, μιζάρες και….επιδόματα

    13. Ρε φιλε κοιτα τους εγχωριους πολιτες που εχουν καταντησει ραγιαδες ανθελληνες και ψηφιζουν νδουλες τσυριζα και κλεφτοπασοκια και ασε τους ομογενεις. Κοιτα μιλα στον γειτονα σου διπλα που ψηφιζει τα παραπανω προδοτοκομματα και ασε τους ομογενεις. Αλλα βεβαια αυτους τους βριζεις γιατι ειναι μακρια, ενω του γειτονα σου αμα του πεις λεξη θα σε κανει 10 οκαδες απο το ξυλο. Τολμας??? Μπααααα…ηδη σου εφυγαν οι πορδες

    14. Ρίχτε τον βοιδοκοιλια καμένο ντυμένο ραμπο στην Τουρκία να τελειώνει το πανηγύρι χαχαχαχαχα

    15. αντε τσιπρα πατα το κουμπι να παει στον πατο της θαλασαΣΑ Ο ΠΟΡΘΗΤΗς ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΑΛΑ

    16. Τώρα που αγρίεψε το κρητικό κομάντο των ΟΥΚ θα τους τσεκωλιάσει

    17. Ο/Η Ομογενείς στα λόγια. Μασούρια τα ντόλαρς στην πράξη. λέει:

      Να ρθούνε οι φαφλατάδες οι ομογενείς να καταταχτούν που μας τα πρήζουν από το διαδίκτυο ότι είναι πιο Έλληνες από εμάς και που έχουν όλο φωτογραφίες με τον μεγαλέξανδρο και με τη σημαία. Βάλτε τα μασούρια με τα δολάρια στον κώλο σας και ελάτε εδώ να μας δείξετε τον πατριωτισμό σας.

      Αλλά που. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μόλις αρχίσουν οι κανονιές θα αρχίσουν απλά τα μηνύματα συμπαράστασης και μην τον είδατε τον παναή. ΟΥΣΤ απατεώνες

      1. Είσαι πολύ σωστός σ’αυτό πού είπες γιά τίς μεταλλαγμένες κοπριές

      2. …τώρα πουτανάκια να πάτε να γανηθείτε. Οσο τρώγατε για την παρτη σας …..τώρα πορσατεύστε τις μιζοκομπίνες αας μόνοι σας, με πουτανίστικο τροπο μεν αλλά …..αργά….μας…….”θυμηθήκατε”!

      3. Συμφωνώ για τους ομογενείς. Διασκεδάζουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι χωρίς να ζουν τα υπόλοιπα. Ούτε θητεία, ούτε φόρους.
        Εγώ αφού έκανα θητεία στη Λέσβο 1.5 χρόνο κ πλήρωσα τα κέρατά μου μία ολόκληρη ζωή, έφυγα από την Ελλάδα πριν 10 χρόνια.
        Θα σου πω όμως κάτι. Εάν γίνει πόλεμος θα γυρίσω, το έχω ξεκαθαρίσει στην οικογένειά μου εδώ.
        Ο λόγος που δε γυρίζω τώρα είναι η κατάντια (ανθελληνισμός) του λαού. Όλοι γνώριζαν τι εστί ΣΥΡΙΖΑ κ τους ψήφισαν. Καλύτερα μακριά από την πατρίδα, παρά δίπλα σε Ανθέλληνες.
        Γιαυτό πλέον λέω, ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ!

        1. Μάλλον για το γάμο Κικίλια-Μπαλατσινού σε βλέπω να γυρνάς εσένα παρά άμα γίνει πόλεμος. Ρίψασπι βρήκες και δικαιολογία για να μας πεις γιατί δε γυρίζεις. Πριν 10 χρόνια, στις αρχές της κρίσης δηλαδή, που δεν είχαμε ΣΥΡΙΖΑ γιατί την κοπάνησες; Για το χρήμα και για την πάρτι σου φυσικά όπως όλα τα παραδόπιστα παρτάλια.

      1. Δέν φοράει καλσόν ο βρωμιάρης όταν πέφτει στά τέσσερα

    Comments are closed.