ΠΥΡΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΝΔΡΙΑ ΠAΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ: “ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗ ΜΕ ΤΙΣ …ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ …ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    papaxristopoulos2

    Έπεσαν οι μάσκες και έγιναν τα αποκαλυπτήριά του! Ο λόγος για τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο που δήλωσε ευθέως ότι θα ψηφίσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών όταν θα έρθει στην ελληνική Βουλή αλλά και ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Τσίπρα. “Μόλις ψηφίσω θα παραδώσω την έδρα, όπως δεν θα ψηφίσω ποτέ πρόταση μομφής και όπως θα ψηφίσω πρόταση εμπιστοσύνης” είπε συγκεκριμένα. Μέχρι τώρα έλεγε ότι συμφωνεί με τη συμφωνία των Πρεσπών αλλά επειδή έχει τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας από τον αρχηγό του ήταν στο ήξεις – αφήξεις για την τελική του στάση. «Δεν ξέρω….», «θα σκεφτώ τι θα κάνω όταν έρθει εκείνη η ώρα», «ίσως…» και άλλα τέτοια μισόλογα ψέλλιζε.

    Τώρα λοιπόν, την επομένη κιόλας της επιστροφής του Καμμένου από την Αμερική και της νέας δήλωσής του ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών, ο βουλευτής –και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ!- βγαίνει και ρίχνει τη δική του ρουκέτα, δημιουργώντας πολλές απορίες και ερωτήματα για τη στάση του. Και κυρίως για την πρεμούρα του να διαλαλήσει ότι θα υπερψηφίσει και μετά …ας καεί.

    Το παρασκήνιο λέει ότι ο Παπαχριστόπουλος έτρεξε να δώσει δημοσίως –και μάλιστα από την κυβερνητική ΕΡΤ- τα «διαπιστευτήριά» του επειδή φοβάται, κυριολεκτικά τρέμει, ότι θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα διάφορες ιστορίες που τον αφορούν. Οι συριζαίοι τον έχουν στο χέρι και του το έχουν δώσει να το καταλάβει. Οι μηχανισμοί του «βαθέως ΣΥΡΙΖΑ» σε αυτό το παιχνίδι των πιέσεων και του διασυρμού είναι κυριολεκτικά άπιαστοι. Και μάλιστα, όπως λένε οι παλιότεροι, έχουν πάρει μεcopy paste –ή … «κόπι πάστε», όπως θα έλεγε και ο πολύς Πολάκης- τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε το ΠΑΣΟΚ από την δεκαετία του 1989 και την εποχή που …μεσουρανούσε ο Λαλιώτης. Τότε που τα «υπόγεια» της Χαριλάου Τρικούπη …τελείωναν κάτι τύπους σαν τον Ανδρέα Χριστοδουλίδη βγάζοντας στη φόρα τις αδυναμίες και τα κουσούρια του με τις …γόβες,  τα …τακούνια και τις …ζαρτιέρες τις νύχτες στις πιάτσες του αγοραίου έρωτα, Συγγρού κλπ. Οι μέθοδοι αυτές αναβιώνουν τώρα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου…

    “Καυτό” ρεπορτάζ το πρωί της Τετάρτης ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ και στα περίπτερα όλης της Ελλάδος. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Παλι duckface κανεις Θαναση;Η selfie σε μαρανε αχτενιστε γυρολογε.

    2. ΤΙ ΜΑΛΙ ΘΕΕ ΜΟΥ . ΑΔΕΡΦΑΤΟ ΕΣΗΚΩΣΕ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ .

    3. Πολιτικες Πορνες
      Ανυπαρκτη Εθνικη συνειδηση
      Οδηγος τους το χρημα και οι εραστες
      Στην πατριδα μας οι εκβιασημοι πολιτικοι ειναι παραδοση πλεον.

    4. πολιτικοί αληταράδες με τους οποίους ασχολείται ο κοσμάκης τι είπαν την μια και τι την άλλη…
      και όμως ασχολούμαστε με αποβράσματα

    Comments are closed.