ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΗΣΕ. ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΤΑ…

    Κοινοποίηση:
    tora

    Άλλη μια περίεργη δημοσκόπηση είδε το φως της δημοσιότητάς

    Ο ΣΥΡΙΖΑ μειώνει την διαφορά όμως η ΝΔ εξακολουθεί να έχει καθαρό προβάδισμα που φαντάζει μη ανατρέψιμο ακόμα κι αν συνυπολογιστεί το πιο ακραίο σενάριο στους αναποφάσιστους.

    Η αξιωματικά αντιπολίτευση συγκεντρώνει το 31% ενώ το κυβερνών κόμμα ακολουθεί με 24%. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» έχουν αυξήσει τα ποσοστά τους σε σχέση με την έρευνα του Απριλίου, όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ενισχύεται ελαφρώς περισσότερο, με συνέπεια να έχει μειώσει την διαφορά κατά μία μονάδα. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες μελέτες η σημερινή μέτρηση γίνεται χωρίς αναγωγή επί των εγκύρων.

    Τρίτη δύναμη αναδεικνύεται το Κίνημα Αλλαγής που μένει στάσιμο στο 7%, οριακά πάνω από την Χρυσή Αυγή που υποχωρεί κατά μισή μονάδα και βρίσκεται στο 6,5%. Ακολουθεί το Κομμουνιστικό Κόμμα το οποίο ενισχύει το ποσοστό του κατά μισή μονάδα και μετράται στο 5,5%.

    skai1

    Αίσθηση αποτελεί το γεγονός ότι όλα τα πατριωτικά κόμματα τσουβαλιάστηκαν σε ένα γενικό νούμερο, ενώ στο κόμμα του Βαρουφακη δόθηκε ξεχωριστό ποσοστό.

    skai2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΚΑΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΤΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ . ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ .

    2. ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ
      ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΪΔΡΩΜΕΝΟΙ

    3. Τα γράφετε σαν να περιγράφετε ποδοσφαιρικό αγώνα. Έτσι κατάντησαν οι εκλογες. Ενα..ματσ..(ο)
      Το πρόβλημα είναι πως αυτοι δεν εχουν..τέρμα
      ..και εχουν κανει μπάλα τον Ελληνικό λαό.
      ..πάντως, μια ψυχίατρος-αστρολόγος πριν πολλά χρονια είχε πει πως ολοι οι κομπλεξαρισμένοι άντρες με το π@λι τους ασχολουνται φανατικά με το ποδοσφαιρο (κουγιας.., ενας μπαμπας γνωστης πολιτικου.., κόσκότας..)

    4. μουφα ολα μαγκες πρωτος ο συριζα με τα η ΝΔ ΜΕΤΑ. ΚΚΕ ΠΟΤΑΜΙ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΜΕΤΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟς Ο.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    Comments are closed.