“ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ” ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! ΣΚΑΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE ΘΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

    Κοινοποίηση:
    savvidis-

    Στον ΠΑΟΚ αναμένεται από ώρα σε ώρα να ολοκληρώσουν και επίσημα τη μεταγραφή του Πόντους Βέρνμπλουμ, ωστόσο, όπως σας γράφαμε και χθες, δεν πρόκειται να σταματήσουν τις φετινές μεταγραφές στον Σουηδό άσο.
    wern
    Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει στην Τούμπα, οι «ασπρόμαυροι» θα κινηθούν ακόμα για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με την περίπτωση του Αλίν Τόσκα να παραμένει πάντα στο προσκήνιο, όπως κι αυτή του Κώστα Σταφυλίδη, αν και ο Έλληνας άσος δε δείχνει ακόμα έτοιμος να γυρίσει στην πατρίδα.

    Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονίσουμε ξανά είναι η «τρέλα» που υπάρχει στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ να γίνει μία ακόμα κίνηση, εκτός σχεδιασμού, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας και θα «φτιάξει» τον κόσμο.

    Δεν υπάρχει κάποιος ξεκάθαρος στόχος, ωστόσο αν προκύψει κάτι ελκυστικό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, θεωρείται δεδομένο πως ο Ιβάν Σαββίδης θα προσπαθήσει να ρίξει τη «βόμβα», παρόλο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει στα χέρια του και δεν έχει ζητήσει κάποια άλλη κίνηση.

    Ενδεικτικό, μάλιστα, της έκστασης που επικρατεί στην Τούμπα αυτό το διάστημα, είναι το… αστρονομικό πριμ που λέγεται ότι έχει τάξει ο μεγαλομέτοχος προς τους παίκτες, αν και εφόσον αποκλείσουν την Μπενφίκα και η ομάδα βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

    Όπως αναφέρει μια απίστευτη φήμη, ο Ιβάν Σαββίδης προτίθεται να μοιράσει στους παίκτες το μυθικό νούμερο των 5 εκατ. ευρώ, κάτι που, βεβαίως, δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Αν, πάντως, ισχύει ότι το πριμ μετά την πρόκριση επί της Σπαρτάκ Μόσχας ανέβηκε στα 2 εκατ. ευρώ, τότε δεν αποκλείεται όντως η επόμενη πρόκριση να αφορά ένα τόσο μεγάλο ποσό.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: