ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ”

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    «Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πόλεμο. Εντάσσεται στον πόλεμο που τον λέμε υβριδικό», δήλωσε ο Αντιπτέραρχος ε.α. Αθανάσιος Παπανικολάου μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο οποίος μάλιστα πηγαίνοντας ένα βήμα πάρα πέρα, σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει καταρρίπτοντας 1-2 μη επανδρωμένα UAV.

    «Εδώ έχουμε μια Τουρκία η οποία προσφάτως παρενέβη στη Συρία, κινδυνεύουν με αφανισμό οι Κούρδοι, κανένας γείτονας δεν έχει καλές σχέσεις μαζί της και εμφανίζεται να λέει ότι εμείς είμαστε εκείνοι που της δημιουργούμε τα προβλήματα και κάνει και ιστορική αναδρομή. Το ίδιο έκαναν και με τους πρόσφυγες λέγοντας ότι εμείς βυθίζουμε τις βάρκες, ενώ η Τουρκία έχει φτιάξει ένα σχέδιο στο προσφυγικό για να μας κατακτήσει με τον τρόπο αυτό. Κινδυνεύει η χώρα μας και θα πρέπει να λάβουμε μέτρα. Ποια θα είναι αυτά;», σημείωσε μιλώντας στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Apha και εξήγησε:

    «Αυτό δεν είναι θέμα μόνο της κυβέρνησης, πρέπει να κάτσουν όλα τα κόμματα και να έχουν μια κοινή πολιτική, δεν πρέπει να γίνει θέμα εσωτερικής αντιπαράθεσης. Ο κόσμος καίγεται, η Ελλάδα τελειώνει, δεν το έχουν συνειδητοποιήσει».

    Ποια είναι η λύση

    Για τις παραβιάσεις και τις παρακολουθήσεις με τα μη επανδρωμένα UAV και το πώς μπορεί να αντιδράσει η Ελλάδα, ο Αντιπτέραρχος δήλωσε:

    «Είναι απόφαση της πολιτικής και στρατιωτικής υπηρεσίας κατά την άποψή μου να καταρρίψει κανα δυο από αυτά, εξάλλου δεν έχει κανέναν μέσα να πούμε ότι χτυπήσαμε άνθρωπο για να δώσουμε ένα μήνυμα προς την άλλη πλευρά. Βέβαια στο περισσότερο διάστημα πετούσαν παράλληλα και πάνω από τον δικό τους τον χώρο και έπαιρνα πλαγίως τις πληροφορίες που ήθελαν, αλλά υπήρξαν και περιπτώσεις που υπήρξαν παραβιάσεις», σημείωσε ο κ. Παπανικολάου, ενώ για το τι θα συμβεί αν προχωρήσουμε σε κατάρριψη μη επανδρωμένου είπε:

    «Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι πολύ σοβαρό, θεωρώ ότι δεν θα φτάσουμε σε πόλεμο και θα δώσουμε στους άλλους να καταλάβουν ότι υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές που δεν πρέπει να παραβιάζονται. Προσφάτως, πριν από 3-4 μήνες κάτι αντίστοιχο έγινε στην Περσία και εκείνη κατέρριψε ένα UAV της Αμερικής. Θα πρέπει η πολιτική ηγεσία να εμπιστευθεί τους στρατιωτικούς και να μπούμε σε μια άλλη πολιτική αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης. Οι πολιτικοί πιστεύουν ότι μπορούν να λύσουν όλα τα προβλήματα μόνοι τους. Πρέπει να καθίσουν κάτω και να ενημερωθούν για το μέγεθος του προβλήματος που έχει φτάσει πλέον η χώρα».

    Τέλος για τις επόμενες κινήσεις Ερντογάν διερωτήθηκε: «Πιστεύετε ότι ο Ερντογάν με τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλες τις χώρες δεν έχει στείλει ειδικούς ανθρώπους στα ελληνικά νησιά και δεν είναι προετοιμασμένος αν συμβεί κάτι, να κάνει κάτι;».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Στρατιωτικοί είστε ΚΟΤΕΣ κύριοι.

      Σε οποιαδήποτε άλλη περίοδο της ιστορία μας θα είχαν ξεπηδήσει μέσα από το στράτευμα γενναίοι που θα ξεσηκωναν τον λαό ενάντια στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ…

      ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΑΝΤΙΦΑ-ΝΑΖΙ),ΤΑ ΑΚΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ,ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑ…

      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    Comments are closed.