ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! ΑΥΤΟ EINAI ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ – ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    MAK SULLALHTHRIO

    Το παρακράτος έπιασε δουλειά για να μην ακουστεί η φωνή του Έλληνα! Έπνιξαν στα χημικά το ΗΧΗΡΟ “ΟΧΙ” των Ελλήνων για την Συμφωνία των Πρεσπών, με αποτέλεσμα να την πληρώσουν όσοι παρευρέθηκαν. Νομίζετε ότι έγιναν τυχαία, όλα αυτά; Φυσικά και όχι! Ήταν μέρος ενός “καλοστημένου” σχεδίου από αυτά που “στήνουν” για να προβάλλουν μια διαφορετική εικόνα ή αν θέλετε να προσπαθήσουν να δώσουν μια διαφορετική ερμηνεία. Την δική τους, αυτή που τους εξυπηρετεί!

    Το πρώτο μέρος του σχεδίου ήταν η απαξίωση και η στοχοποίηση. Όσοι θα πήγαιναν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία είναι εθνικιστές, γραφικοί, ακραίοι, όψιμοι υπερασπιστές μιας χαμένης υπόθεσης ή ακόμη και επαγγελματίες Μακεδονομάχοι.

    Κόσμος από όλη την Ελλάδα, κρατώντας ελληνικές σημαίες και πανό, συμμετέχει σε συλλαλητήριο ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο Σύνταγμα, Αθήνα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Η συμφωνία κατατέθηκε από την κυβέρνηση προς ψήφιση το πρωί του Σαββάτου στη Βουλή. Το συλλαλητήριο διοργάνωσαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία και η Παμμακεδονική ΗΠΑ. Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μία διακρατική συμφωνία ανάμεσα στις κυβερνήσεις της Ελληνικής Δημοκρατίας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας με σκοπό την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της Π.Γ.Δ.Μ. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    Τα “τρόλ” του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και μία εβδομάδα έπιασαν δουλειά στο διαδίκτυο και μαζί με τα επίσημα troll, τους γραφιάδες σε εφημερίδες και ιστοσελίδες που ελέγχονται από τα υπόγεια του Μαξίμου, έφτιαξαν το κλίμα. Η συγκέντρωση για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα έπρεπε να περάσει στην κοινή γνώμη ως μια συνάντηση απελπισμένων ακροδεξιών που δεν θέλουν την Ελλάδα μια ανοικτή χώρα.

    syl03

    kjorits mixan2 mixan4

    Το δεύτερο μέρος του σχεδίου ήταν η αποδόμηση. «Η συγκέντρωση θα ήταν μικρή», «λίγοι θα πάνε στο Σύνταγμα», «είναι νόμιμη η διαδήλωση αλλά πρέπει να απομονωθούν οι ακραίοι», όπως είπε και ο πρωθυπουργός.

    Ήδη, την παραίτηση της Όλγας Γεροβασίλη και Κατερίνας Παπακώστα, ζητά με ανακοίνωσή της, μετά τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και τη χρήση χημικών από την αστυνομία, η Νέα Δημοκρατία.

    «Η κυβέρνηση – κουρελού του κ. Τσίπρα έδειξε σήμερα το πιο σκοτεινό και αυταρχικό της πρόσωπο. Πανικόβλητοι μπροστά στην οργή των Ελλήνων και χωρίς καμία σοβαρή αφορμή, έριξαν μεγάλες ποσότητες χημικών για να διαλύσουν τους  πολίτες που συγκεντρώθηκαν από όλη την Ελλάδα για να διαδηλώσουν ειρηνικά εναντίον της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών. Οι κυρίες Γεροβασίλη και Παπακώστα πρέπει να ντρέπονται και οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν», αναφέρει η Πειραιώς. Νωρίτερα, το Μαξίμου είχε αποδώσει τα επεισόδια στη δράση ακροδεξιών, ενώ η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα ΜΑΤ λειτούργησαν βάσει των υπηρεσιακών οδηγιών που είχαν.

    Η αστυνομία ακολούθησε ένα καλά οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να διαλυθεί το συλλαλητήριο: 

    1. Η ομάδα των κουκουλοφόρων δεν εμποδίστηκε να φτάσει στο μνημεία του Αγνώστου Στρατιώτη, όταν αποκόπηκε από την αντι-συγκέντρωση -σύμφωνα με μαρτυρίες- αλλά ούτε κι όταν προσέγγιζε το Μνημείο μέσα από το πλήθος, ενώ ήταν σαφής ο σκοπός τους: Φορούσαν κουκούλες, αντιασφυξιογόνες μάσκες και κρατούσαν στυλιάρια και πέτρες. Η αστυνομία  αποδίδει τα επεισόδια σε ακροδεξιούς, υποστηρίζοντας ότι δεν θα μπορούσαν να περάσουν στο Σύνταγμα αντιεξουσιαστές. Ακόμη κι έτσι, όμως, αυτή η ομάδα των ακραίων δεν εμποδίστηκε, δεν απομονώθηκε.

    dakr2_t dakr1_t dakr5_t dakr4_t

    2. Η αστυνομία επέλεξε τη μάχη σώμα με σώμα με τους κουκουλοφόρους στα σκαλιά της βουλής. Δεν κινήθηκαν άλλες δυνάμεις πέραν της διμοιρίας που βρισκόταν στα σκαλιά για να κυκλώσει και να απομονώσει τους κουκουλοφόρους.

    3. Η δράση των κουκουλοφόρων και η μη αντιμετώπισή τους, έδωσε το άλλοθι για την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων: Τα χημικά, όμως, έπεσαν μέσα στο πλήθος, υπηρετώντας ακριβώς το προβοκατόρικο σχέδιο να διαλυθεί το συλλαλητήριο, αφού οι πολίτες έσπευσαν να προστατευθούν. Κατά την αστυνομία, πάντως, τα στελέχη της έπραξαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό.
    4. Στο παιχνίδι της επικοινωνίας η αστυνομία υπηρέτησε την προσπάθεια της κυβέρνησης να υποβαθμιστεί το συλλαλητήριο και να εκπληρωθεί η πρόβλεψη του πρωθυπουργού, στη συνέντευξή του στην Αυγή, ότι «φαντάζομαι ότι ακραίες ομάδες θα επιχειρήσουν να χειραγωγήσουν το συλλαλητήριο».

    iereas3 iereas2 iereas1

    Οι έτοιμοι κουκουλοφόροι

    Μια χούφτα κουκουλοφόροι, που βρέθηκαν ξαφνικά στα σκαλιά της Βουλής έτοιμοι να αντιπαρατεθούν με τις αστυνομικές δυνάμεις έδωσαν την αφορμή για να εκδηλωθεί η προβοκάτσια: Οι έτοιμοι ακραίοι, φορούσαν όλοι αντιασφυξιογόνες μάσκες, κρατούσαν καδρόνια τα οποία εκσφενδόνισαν εναντίον των δυνάμεων των ΜΑΤ και έσπευσαν χωρίς αφορμή να πετάξουν μπογιές στις ασπίδες των ανδρών της διμοιρίας, που είχε παραταχθεί στα σκαλιά της Βουλής, πάνω από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

    ksilo1_t ksilo2_t tsip1 ksilo3_t ksilo4_t

    Όλα έως εκείνη την ώρα (λίγο πριν από τις δυόμισι το μεσημέρι) κυλούσαν ειρηνικά και στην εξέδρα του συλλαλητηρίου εναλλάσσονταν οι ομιλητές. Το πλήθος φώναζε συνθήματα για τη Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών: Γονείς με τα παιδιά τους έδιναν το παρών στην πλατεία Συντάγματος, μαζί με ηλικιωμένους και ανθρώπους που ταξίδευαν επί ώρες για να φθάσουν να διαδηλώσουν έξω από το ναό της Δημοκρατίας, όπου χθες κατατέθηκε η Συμφωνία των Πρεσπών.

    Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μια ομάδα μερικών δεκάδων μαυροντυμένων νεαρών έτρεξαν μέσα από το πλήθος και έφτασε στα σκαλιά της βουλής, πάνω από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών πρόκειται για μια ομάδα περίπου σαράντα ατόμων που έως και λίγα λεπτά νωρίτερα έπαιρναν μέρος στην αντι-συγκέντρωση, στην πλατεία Κοραή. Αυτή η ομάδα, αποσπάστηκε από την αντι-συγκέντρωση φόρεσαν κουκούλες και έβγαλαν στυλιάρια στη συμβολή της Πανεπιστημίου με την Κριεζώτου. Εκεί υπήρχε αστυνομικός φραγμός στο πλαίσιο του σχεδιασμού για να μην έρθουν κοντά οι δύο συγκεντρώσεις. Όμως, κανένας δεν εμπόδισε αυτή την ομάδα των κουκουλοφόρων να περάσει προς το Σύνταγμα, ενώ ήταν σαφείς οι στόχοι και οι προθέσεις τους. Σύμφωνα με την αστυνομία, πάντως, οι κουκουλοφόροι αποσπάσθηκαν από τους διαδηλωτές και δεν ήταν αντιεξουσιαστές, αφού οι αντιεξουσιαστές, κατά την ΕΛΑΣ, δεν μπορούσαν να περάσουν προς το Σύνταγμα.

    Η προσφυγή στο λαό

    Και κάπως έτσι, άδοξα, ολοκληρώθηκε μια μεγάλη συγκέντρωση που η κυβέρνηση ήθελε από την αρχή να «κοντύνει». Γιατί πρόκειται για μια κυβέρνηση που φοβάται τη λαϊκή βούληση. Αν δεν φοβόταν, αν τηρούσε τις δημοκρατικές αρχές και τις αξίες της Αριστεράς θα προσέφευγε στον ελληνικό λαό. Είτε με εκλογές, είτε με δημοψήφισμα.

    Αν ο κ. Τσίπρας έχει δίκιο για το Μακεδονικό ας το εξηγήσει στον ελληνικό λαό κι όχι να καταφεύγει σε πλαστές πλειοψηφίες – κουρελούδες στη Βουλή.

    Άλλωστε, δεν μπορεί να έχει νομιμότητα μια κύρωση της συμφωνίας από βουλευτές – γυρολόγους οι οποίοι στις επόμενες εκλογές θα έχουν εξαφανιστεί. Ούτε βεβαίως κι από κόμματα – σφραγίδες, δηλαδή κόμματα που δεν έχουν πλέον καμιά αναφορά στην κοινωνία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. ΑΝ ΕΙΧΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ .Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΙΚΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΕΠΕΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΑΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ .ΝΕΑ ΜΟΔΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ .

    2. Δεν μπορούσαν οι διοργανωτές να διορίσουν άτομα εθελοντές με φανελάκια που να γράφουν “Διοργανωτής – Ειρηνική διαδήλωση” που να επεμβαίνουν ώστε να αποτρέψουν τους κατσαπλιάδες απο το να αμαυρώσουν τον σκοπό της διαδήλωσης?

    3. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.

      Αριστερά δεν θέλατε;;;; Καλή σας όρεξη τώρα!
      Όσοι τρεχάτε μαζί με τον Τσίπρα τόσα χρόνια σε συγκεντρώσεις , διαμαρτυρίες και κινήματα , ΕΣΕΙΣ πρέπει πρώτοι να τον ρίξετε από κυβέρνηση. Εκτός αν είστε όλοι βολεμένοι!!!

    4. Τα παρακρατικα σκυλια της ΧΟΥΝΤΑΣ του ΤΣΙΠΡΑ εποιασαν δουλεια με τα αναλογα γνωστα ποια αποτελεσματα δυστηχος περιφρουριση δεν υπηρχε μοναχα 13 ατομα το πολυ παλευαν….. και ανενοχλητα τα παρακρατικα σκουπηδια καναν το εργο τους μεχρι απο οικογενειες προσπαθησαν να αφαιρεσουν ελληνικες σημαιες μιλαμε για μησος κατα των ελληνων και της ΕΛΛΑΔΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ μαστουρικα ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ……………………

    5. ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ. ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ, ΡΟΖ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΑΙΣΧΟΣ!

    6. ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η “ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ “ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ”
      ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ.

    7. Δηλ τι αλλο πρεπει να γινει για να σηκωθει να φυγει…δεν τον θελει ο λαος….μονο κακο εκανε και πολυ μεγαλο μαλιστα…δηλ τι παραπανω να γινει…το επομενο σταδιο ειναι ο λαος να αρχισει να σκοτωνει …Ελεος δηλ…δεν καταλαβαινει οτι δεν νομιμοποιειται για ενα τετοιο σημαντικο θεμα ως πρωθυπουργος με κομματα αποκομματα και βουλευτες της πλακας να ψηφησει για την Μακεδονια ?…O λαος συσσωμος τον ελεγε ΤΣΙΠΡΑ ΜΠΙ…Ε ΠΟΥΤΑ,,,Σ Γ..Ε..δηλ τι αλλο χειροτερο ρομπα ξεκουμπωτη τον εχει κανει ο κοσμος….δηλ τι πρεπει να κανουν να παρουν τα οπλα?..αμα ειναι πες …Ας κανει δημοψηφισμα…αλλιως ειναι φασιστας χιτλερ με κοκκινο αστερι σαν τον Σταλιν…
      Τσιπρα ΟΥΣΤ στα Ελληνικα πεζοδρομιακα…στην Γερμανικη σου Γλωσσα RAUS..

    8. γιατι εχουν δικαιωμα αυτοι να πετουν χημικα σε εμας να τους πεταξουμε και εμεις χημικα….

    9. Αυτες οι εικονες να μην μπορει ο κοσμος να αναπευσει δεν προβληματιζουν κανενα απο τα γ@υρ@υνια που μας κυβερνανε; Ευχομαι να εχουν ολοι τους ενα πολυ ασχημο πολιτικο τελος!

    10. Δυςτυχως αυτοι ειναι μια οργανωμένη μειοψηφια ενω εμεις μια ανοργάνωτη πλειοψηφία. Θελει οργάνωση και πονηριά το θεμα. Μεγαλη βοηθεια ειναι οι κουκούλες. Κουκούλες αυτοι;;; Κουκούλες κι μεις. Οργάνωση θέλει. Φοράμε κουκούλες ενας αρκετα μεγάλος αριθμός ατόμων και οταν αρχισουν οι αναρχοαπλυτοι μπαχαλακηδες να την πέφτουν στην αςτυνομια, τοτε κι εμεις να επιτεθούμε σε αυτους. Να δουμε τοτε τι θα κανει η αςτυνομια. Ιςως να τρέξουν να τους βοηθήσουν η να τους προστατέψουν. Τοτε θα πεσει η μάσκα τους. Και καποιοι να βιντεοσκοπούν. Αν προλάβουμε και σακατεψουμε μερικους μπαχαλακηδες εχει καλως, αν οχι την κοπανάμε γρήγορα στα γύρω στενά οπως κανουν κι αυτοι. Με τις κουκούλες θα ειναι δύσκολο να βρουν τα πρόσωπα. Καλο θα ειναι να βγάλουμε τις κουκούλες τους και να τους φωτογραφίσουμε. Να τους σταμπαρουμε.
      Φαντάζεστε την έκπληξη και το σοκ που θα παθουν οι μπαχαλακηδες;;; Ιςως ομως και οι ιδιοι οι αστυνομικοί. Αν οι αςτυνομια δεν ειναι μαζι τους, θα δεχτούν πρόθυμα την βοηθεια απο τους πολίτες, γιατι καποια στιγμη αυτο το θεατρο πρεπει να σταματηςει. Κλείστε τα ματια και φανταστείτε το. Τι όμορφο ονειρο, ε;;;

    11. Δεν θα ξεχασουμε ποτε πως η ελληνικη αστυνομια ηταν αυτη πως ταχα δεν μπορουσε να συλαβει μια χουφτα
      παρακρατικων και διελυσε ολοκληρη συγκεντρωση για ενα μειζον εθνικο θεμα που ειναι η Μακεδονια…
      Συνχαρητηρια αρχηγε της αστυνομιας…εισαι χειροτερος και απο τον καρανικα…τα χημικα που εφαγαν τα μικρα παιδακια απο 4-5 χρονων με τους γονεις στους, σου αξιζει αλο ενα παρασημο απο τα πολλα που φορας…
      ΕΥΓΕ!!! εισαι αξιος ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ…μην ξεχασετε να παρελασετε και στην 25η Μαρτιου να σας χειροκροτησουμε…σας περιμενουμε…

    12. ΑΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝ;Α ΣΠΟΝΣΟΡΑ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 1965 ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΤΩΡΑ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΔΥΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    13. ΑΧ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΦΟΡΙΑ,ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΕΣ,ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    14. Οτι και να κάνουν το τέλος τους είναι προδιαγεγραμμενο.
      Να ετοιμάζονται σιγά σιγά να συναντήσουν τον δημιουργό τους τον Σατανά παρέα με τον Αλλάχ και τις 72 παρθένες.
      Ραντεβού στα γουναράδικα.-

    15. Τι έγινε; Έπεσε τελικά η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου στο συλλαλητήριο;

      1. Ναι, έπεσε,
        γιατί κ ορμή είχε το συλλαλητήριο κ κόσμο είχε κ άλλο τόσο κ περισσότερο κόσμο που ήθελε αλλά που δε μπόρεσε να πάει… Απλά κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν …. Εσύ δεν κατάλαβα γιατί κοροϊδεύεις….

      2. Το ξερεις και εσυ ο ιδιος οτι δεν μπορει κρατησει για πολυ αυτη η κολωνια,ετσι δεν ειναι?Οποτε χαρειτε οσο καιρο σας απομενει ακομα γιατι κανατε πολλα λαθη και καποια στιγμη ερχεται η ωρα απλα να τα πληρωσετε….

    Comments are closed.