ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ. «ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η…»

    Κοινοποίηση:
    koulis putin

    Για «εθνική προδοσία» κάνει λόγο ο Ρώσος απόστρατος συνταγματάρχης Αλεξάντερ Ζίλιν, σχολιάζοντας την αμυντική συμφωνία Ελλάδας – ΗΠΑ, που υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής.
    Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η αμυντική συνεργασία Ελλάδας – ΗΠΑ, η οποία προβλέπει μεταξύ άλλων και την επέκταση της αξιοποίησης των ελληνικών στρατιωτικών βάσεων από τις αμερικανικές δυνάμεις.

    Ο Αλεξάντερ Ζίλιν, στρατιωτικός αναλυτής, απόστρατος συνταγματάρχης, επικεφαλής του Κέντρου Μελετών Ζητημάτων Εθνικής Ασφάλειας σχολιάζει στο Sputnik τη συμφωνία συμφωνία, αλλά και το αν αυτή θα έχει οφέλη για την Ελλάδα.

    Ο Ρώσος απόστρατος συνταγματάρχης κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για ένα «παιχνίδι για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ», μέσα από τον μηδενισμό της ασφάλειας των ευρωπαϊκών χωρών, στις οποίες τοποθετούν τα όπλα τους.

    Η ταχύτητα αυτών των πυραύλων είναι κρίσιμη, επισημαίνει ο Ζίλιν.

    Και προσθέτει:

    «Η Ρωσία αναγκάζεται να συμπεριλαμβάνει στη λίστα των στρατιωτικών της στόχων τις χώρες όπου οι ΗΠΑ τοποθετούν αυτά τα όπλα. Με αυτή την έννοια, εάν η κυβέρνηση της Ελλάδος πιστεύει ότι η ασφάλεια του λαού της δεν αξίζει τίποτα, και αν οι Αμερικανοί ξεκινήσουν έναν πόλεμο στην Ευρώπη και προσπαθήσουν να πετύχουν μερικούς από τους στόχους τους χρησιμοποιώντας ξένα χέρια, και αν όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μετατραπεί σε σκόνη ο ελληνικός λαός, τότε ναι (σ.σ. η συμφωνία αυτή θα συμβάλει σε μεγαλύτερη ασφάλεια της Ελλάδος)».

    Ο ίδιος υπογραμμίζει ότι αυτή ακριβώς είναι και η λογική της «εθνικής προδοσίας».

    «Δεν ντρέπομαι καθόλου να πω, ότι οι ηγέτες, οι οποίοι λαμβάνουν τέτοιες αποφάσεις, καταλαβαίνω ότι βρίσκονται υπό πίεση, αλλά είναι εθνικοί προδότες των λαών τους».

    Όσο για το αν οι Αμερικανοί έχουν μεγάλα σχέδια για την Ελλάδα, ο Ρώσος απόστρατος συνταγματάρχης είναι κατηγορηματικός: «Όχι».

    «Τους Αμερικάνους τους ενδιαφέρουν μόνο τα εδάφη. Δεν τους νοιάζει, αν θα είναι Ελλάδα, ή η Ρουμανία, ή η Πολωνία. Χρειάζονται εδάφη. Οι ηγέτες (σ.σ. αυτών των χωρών) θα λάβουν κάποιο μερίδιο. Τους έχουν εξαγοράσει από καιρό. Ο λαός, όμως, θα κερδίσει κάτι από αυτό; Όχι, τίποτα», εξηγεί χαρακτηριστικά.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ενω εσεις οι οροδοξοι ( χαχαχα ) που κανετε πυρηνικο εργοστασιο στην Τουρκια και πουλατε οπλα στον φασιστα Εντογαν ενδιαφερεστε για τον κοσμο….Εισατε ολοι κομματια κρεας που μπηκατε στην κρεατομηχανη της εξουσιας ανημποροι και ανεπαρκεις να διατηρησετε εστω και μια ρανιδα τσιπας.

    2. Κούλις ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ και είναι ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Να πάρει τους βουλευτές του και να φύγει! Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Το έχει ξανακάνει άλλωστε! χοχοχοχο!!!!

    3. Την αλήθεια είπε ο άνθρωπος.
      Τα δώσαμε ΟΛΑ στο ούσα, δεν πήραμε ΤΙΠΟΤΑ.
      Χάρη στη Ρωσσία δε πήρανε οι τούρκοι τα F-35 αλλά εμείς είμαστε με τους Αμερικανούς όσο πούλημα και να
      φάμε από δαύτους.
      Κατά τα άλλα φταίνε οι Ρώσσοι που εμείς απορρίψαμε ΟΛΕΣ τις προτάσεις που μας έκαναν
      στον αμυντικό – ενεργειακό τομέα.

    4. “”Αυτός βέβαια που θα έπρεπε να ιδρώνει είναι ο ελληνικός λαός, αλλά δυστυχώς δεν έχει επίγνωση”” λαος??????? κατοικοι ελλαδικου χωρου…………. κοπαδι. η διαφημηση για “ελλαδα 2021” ειναι γνωστη???

    5. Άντε ρε μπεκρουλιακα ψοφα.Η χώρα σου τα κονομησε από τα Τουρκάκια ,ο Πούτιν χεσμενους μας έχει αφού τώρα τα παντελονιαζει χοντρά από τον Ερντο.Τιποτα δεν έχει προσφέρει η χώρα σου στην Ελλάδα και επιπρόσθετα σπεκουλαρει κάθε προσπάθεια εξόρυξης υδρογονανθράκων τόσο από τα μεμετια όσο και από την Ελλάδα.Χασου ρε βδελυγμα που θα μιλήσεις εσύ για εθνική προδοσία εσύ που το έθνος σου σταμάτησε να υπερασπίζεται το ομοδοξον πριν 2 αιώνες και πέρασε στον πανσλαβισμο βάζοντας τους Έλληνες σαν τα σφαχτά , βορά των υπολοίπων λαών….ου ρε σιχαμα

    6. φατε σανο χρισιανοταλιμπαν ρωσολαγνοι με τον πουτν που εχει δωσει γη και υδωρ στον ερντογαν…..οταν θα πεφτουν τα ελληνικα αεροπλανα απο τα σ400 του πουτιν να δουμε τι αρθρα θα γραφει το μακελειο…παρτε το χαμπαρι οτι ειμαστε μονοι μας

    7. Καλά, δεν παίρνω στα σοβαρά έναν μπεκροπότη Ρώσο που μιλάει για το τι συμφέρει την δικιά του πατρίδα να κάνουν οι υπόλοιπες αλλά η αλήθεια είναι πως ο Κούλης είναι ο μπλε συριζαίος αμερικανοτσολιάς! Είναι κατάντια όταν δεν υπάρχουν πουθενά αλλού Μπανανίες (χώρες-υποχείρια των ΗΠΑ) να υπάρχει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα η Ελλάδα. Από το 74 έγινε η αλλαγή και από υποχείριο του Ηνωμένου Βασιλείου, γίναμε υποχείριο των ΗΠΑ. Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαστε ποτέ ανεξάρτητο κράτος γιατί εκτός των άλλων έχουμε και ψηφοφόρους που ψηφίζουν οπαδικά και με βάση το προσωπικό συμφέρον.

    8. Πουτίγκα για πρωθυπουργός της χώρας να αναπτυχθούν οι σχέσεις μας και για να έρθουν και Ρωσίδες να χαρούμε τον έρωτα.

    9. Φυσικά ο Ελληνικός Λαός δεν έχει να κερδίσει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ απο την συμφωνία αυτοί. Τσιπροκαμμένοι και τσιπροτάκηδες είναι τα ίδια απόβλητα μόνο το χρώμα αλλάζει.

    10. Οι ΗΠΑ, δηλαδή ο σιωνισμός κάνουν το οτιδήποτε να μας στοχοποιήσουν τόσο απέναντι στη Μόσχα, όσο και απέναντι στο Ιράν, για να χτυπηθεί από όλους η Ελλάδα και να γλυτώσει το Ισραήλ. Έπειτα είναι γνωστό ότι το μόνο που αξίζει από την Ελλάδα είναι ο ορυκτός πλούτος και αυτόν χρειάζονται. Δεν χρειάζονται τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή, ούτε γλώσσα, ούτε ιστορία και κυρίως εμάς τους Έλληνες που πρέπει να εξαφανιστούμε. Το οικόπεδο έχει σημασία και για αυτό αγωνίζονται για τις βάσεις και τους υδρογονάνθρακες, ενώ οι πολιτικοί μας αγωνίζονται να παραμείνουν στην εξουσία. Είναι το μόνο που τους απασχολεί και τα δίνουν όλα. Ο κ Μητσοτάκης, ούτε και οι άλλοι δεν έχουν λόγο να ιδρώνουν, διότι εξουσία τους έταξαν, εξουσία τους έδωσαν, λεφτά τους έταξαν, λεφτά τους έδωσαν και τώρα το μόνο τους πρόβλημα είναι να προλάβουν να φύγουν. Αυτός βέβαια που θα έπρεπε να ιδρώνει είναι ο ελληνικός λαός, αλλά δυστυχώς δεν έχει επίγνωση

    Comments are closed.