“ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ! ΠΕΦΤΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ” – ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ! ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Ο “ΕΞΥΠΝΟΣ ΒΛΑΚΑΣ”

    Κοινοποίηση:
    cd6f79_3

    Εκλογές πριν το καλοκαίρι βλέπει στην Ελλάδα η γερμανική εφημερίδα Bild.

     

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «είναι σαφές πριν την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ότι η Ελλάδα θα πάει νωρίτερα σε εκλογές, καθώς ο «Τσίπρας δεν έχει κότσια να αντέξει το καλοκαίρι και δεν θέλει να περιμένει το φθινόπωρο».

    «Η κερδισμένη ψήφος εμπιστοσύνης δεν είναι λοιπόν το τέλος. Είναι μόνο η αρχή. Διότι ο Τσίπρας βρίσκεται χωρίς δική του πλειοψηφία», προσθέτει.

    Το μόνο ερώτημα κατά την Bild είναι το πότε θα γίνουν οι εκλογές.

    Όπως τονίζει, επιθυμία του Αλέξη Τσίπρα είναι να γίνουν οι εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές το Μάιο, χωρίς, όμως, να αποκλείεται να γίνουν και το Μάρτιο, αν ο Τσίπρας χάσει την ψηφοφορία στη Βουλή για τις Πρέσπες, αν και κάτι τέτοιο, όπως σημειώνει και η Bild δεν φαίνεται, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει η απαιτούμενη πλειοψηφία.

    Η Bild ωστόσο εκφράζει και την άποψη ότι οι επερχόμενες εκλογές ίσως δεν είναι ικανές να φέρουν στη χώρα μια νέα κυβέρνηση λόγω κατακερματισμένου πολιτικού τοπίο και έτσι υπάρχει ενδεχόμενο να γίνου και νέες, ενδεχόμενο το οποίο επικίνδυνο για την ελληνική οικονομία αλλά και για την ευρωζώνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Για να καταλαβετε ποσο σημαντικο ειναι… δεν ειναι το τελος της Μακεδονιας η αρχη της Μακεδονιας ειναι
      Και ειναι το τελος της Ελλαδος….ερχεται μια νεα Μακεδονια δικια τους και το τελος της Ελλαδος….ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν αργα…..

    2. Αν δωσετε το ονομα…δεινετε εδαφη…Τελεια και Παυλα…ολα τα αλλα ειναι λογια να αγαπιομαστε…

    3. Εκ των πραγματων ο Τσιπρας με τα προθυμα τζανακια του θα ψηφησουν το ονομα μακεδονια , απο κει και μετα γινονται εκλογες και βγαινει ο Κουλης , πιστευεται οτι θα πει μετα οχι στον ορο μακεδονια ; ουτως η αλλως λεει και αυτος ναι στην συνθετη ονομασια , ενω τωρα κανει την παπια για τα ψηφαλακια , η ελλαδα τελειωσε δυστηχως

    4. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΒΤΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΤΩΡΑ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    Comments are closed.