ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΑΛΕΠΟΥ” ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ! ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ…..! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ! Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; Ο ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    50790789_2305634256335872_5762363711859720192_n

    Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξέθεσε συλλήβδην το πολιτικό σύστημα της Χώρας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, προτείνοντας σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να παραιτηθούν μαζικά ώστε να μπλοκαριστεί κάθε κοινοβουλευτική διαδικασία.

    Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε αρχικά την άρνηση της ΝΔ να αποδεχτεί την πρόταση αντισυνταγματικότητας της Χρυσής Αυγής για το σύμφωνο των Πρεσπών, τονίζοντας πως η στάση της ΝΔ ήταν ένα ΟΧΙ απέναντι στο Σύνταγμα των Ελλήνων.

    Επανέλαβε πως ενδεχόμενη πρόταση μομφής από την πλευρά της ΝΔ είναι ευπρόσδεκτη και η Χρυσή Αυγή θα την υπερψηφίσει.

    Το μείζον όμως είναι να εκφραστεί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που αντιτίθεται στην συμφωνία των Πρεσπών.

    Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής πρότεινε σύμφωνα με το άρθρο 51 του Συντάγματος να παραιτηθούν ΟΛΟΙ οι Βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οπότε θα ακολουθήσει η Χρυσή Αυγή και έτσι θα οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές για να μην περάσει η προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

    Που το πάει ο Κυριάκος; 

    Ραγδαίες εξελίξεις και μια ακόμη ανατροπή. Η ΝΔ δεν θα καταθέσει τελικά πρόταση δυσπιστίας εναντίον της Κυβέρνησης για την Συμφωνία των Πρεσπών. Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να μην παίξει το χαρτί της πρότασης μομφής.

    Σύμβουλος Μητσοτάκη: Λευκή επιταγή καλούνται να ψηφίσουν οι βουλευτές για την Συμφωνία

    «Σήμερα η Βουλή καλείται να αποφασίσει, στην πραγματικότητα, εν κενώ. Η ελληνική Βουλή δεν έχει την τεκμηρίωση για να λάβει αποφάσεις» ανέφερε ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Γιώργος Γεραπετρίτης, σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ, ο οποίος νωρίτερα σήμερα επισκέφθηκε την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών, συνοδευόμενος από τον διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Κωσταντίνο Ζούλα.

    «Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε δεν είναι ώριμο το ελληνικό Κοινοβούλιο για να λάβει απόφαση, η οποία θα αναφέρεται στη Συνθήκη (σ.σ. Συμφωνία των Πρεσπών). Δεν υπάρχει η ελάχιστη αναγκαία τεκμηρίωση ώστε να μπορεί να γνωρίζει ο κάθε βουλευτής τι ψηφίζει. Ψηφίζει στην πραγματικότητα μια λευκή επιταγή για το πώς έχει τροποποιηθεί το Σύνταγμα της FYROM και για το πώς θα ερμηνευθεί» σημείωσε ο καθηγητής και πρόσθεσε: «Αυτές οι τροποποιήσεις είναι άτεχνες και κακότεχνες σε βαθμό που δημιουργούν περισσότερα ερμηνευτικά προβλήματα από εκείνα που υποτίθεται ότι λύνουν».

    Ειδικότερα, ο κ. Γεραπετρίτης υποστήριξε: «Σήμερα η Συνθήκη των Πρεσπών έχει τροποποιηθεί μονομερώς από τη FYROM σε πολλά σημεία. Δεν έχουν κατατεθεί στη Βουλή ταυτόχρονα προς κύρωση η Συνθήκη (σ.σ. Συμφωνία των Πρεσπών) και το Πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ. Πιο σημαντικό είναι, όμως, ότι σήμερα είμαστε στις παραμονές της κύρωσης της Συνθήκης από την ελληνική Βουλή, και δεν έχει συντελεστεί η βασική προϋπόθεση που προβλέπει το άρθρο 1 παρ. 4 της Συνθήκης, σύμφωνα με το οποίο, δεν εκκινεί καμία διαδικασία στο ελληνικό Κοινοβούλιο, παρά μόνον εάν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι συνταγματικές και νομικές διαδικασίες στα Σκόπια. Αυτό είναι ζήτημα θεμελιώδες».

    Όπως τόνισε, «μονομερώς τα Σκόπια, ενόσω ρητώς από τη Συνθήκη προβλέπεται η ολοκλήρωση των συνταγματικών διαδικασιών, έκαναν το πρωτοφανές στα συνταγματικά χρονικά: Μία αναθεώρηση του Συντάγματος υπό αίρεση. Δηλαδή, τροποποίησαν συγκεκριμένα κεφάλαια, και αυτά θα ισχύσουν μόνον εφόσον κυρωθεί από την ελληνική Βουλή η Συνθήκη και εφόσον κυρωθεί και το πρωτόκολλο ένταξής τους στο ΝΑΤΟ. Αυτό είναι ακριβώς αντίθετο από αυτό που προέβλεπε η Συνθήκη. Δηλαδή, πρώτα ολοκλήρωση όλων των συνταγματικών διαδικασιών και στη συνέχεια να επιληφθεί η ελληνική Βουλή».

    Αναφερόμενος στις τροποποιήσεις στο Σύνταγμα της FYROM που περιλαμβάνονται στη ρηματική διακοίνωση, ο καθηγητής επισήμανε ότι «αυτήν τη στιγμή δεν τηρείται βασική προϋπόθεση της Συνθήκης, που είναι να έχει το ελληνικό Κοινοβούλιο το Σύνταγμα της γείτονος». Αυτός είναι ένας πολύ μεγάλος κίνδυνος, όπως εξήγησε, «δεδομένης της διάστασης ανάμεσα στην πολιτική και την πολιτειακή λειτουργία στα Σκόπια αναφορικά με το ποιος έχει την αρμοδιότητα να δημοσιεύει το Σύνταγμα».

    Παράλληλα, υπογράμμισε ότι η ελληνική πλευρά έπρεπε να έχει αντιδράσει και στην ίδια τη ρηματική διακοίνωση, που αποτελεί διπλωματικό έγγραφο με διεθνείς συνέπειες. «Η ρηματική διακοίνωση αναφέρεται στη «Δημοκρατία της Μακεδονίας» αν και πάγια πολιτική του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών είναι να επιστρέφει αυτές της ρηματικές διακοινώσεις, ως απαράδεκτες. Σήμερα αυτή η ρηματική διακοίνωση δεν επιστρέφεται και γίνεται δεκτή» είπε ο κ. Γεραπετρίτης και παρατήρησε ακόμη ότι:

    – Οι τροποποιήσεις που πέρασαν από το Κοινοβούλιο της FYROM είναι ενάριθμες, δεν αλλάζουν το συνταγματικό κείμενο, προσθέτουν στο κείμενο και με βάση αυτές τις προσθήκες γίνεται η ανάγνωση των συνταγματικών διατάξεων.

    -Έπρεπε, μετά από τις τροποποιήσεις, η FYROM να δώσει ενιαίο και κωδικοποιημένο κείμενο, ώστε οι Έλληνες βουλευτές να είναι σε θέση να αξιολογήσουν αν έχουν πληρωθεί οι προϋποθέσεις που προβλέπει η Συνθήκη. Δηλαδή, αν υπάρχει κατάργηση του ονόματος και κατάργηση του αλυτρωτισμού.

    – Η ρηματική διακοίνωση έχει πολλά αντιφατικά σημεία. Στο κεφάλαιο του ονόματος υπάρχει οριζόντια τροποποίηση που αναφέρει, μεν, πως όπου στο Σύνταγμά τους αναφέρεται «Δημοκρατία της Μακεδονίας» νοείται «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας». Ωστόσο, αυτή η οριζόντια τροποποίηση αναιρείται από άλλες διατάξεις, στις οποίες γίνεται λόγος για «μακεδονικό λαό» και από το προοίμιο όπου παραμένουν οι όροι «μακεδονικό κράτος» και «Μακεδονία» και είναι αμφίβολο αν αλλάζει και ο όρος «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

    Σε κάθε περίπτωση, όπως σημείωσε ο καθηγητής, «έτσι όπως είναι δομημένο το Σύνταγμα και η Συνθήκη, θα παραμείνει κάτι πολύ βαρύ, και σε επίπεδο συμβολισμού και σε επίπεδο αλυτρωτισμού, στο μέτρο που δεν υπάρχει κωδικοποιημένο Σύνταγμα, και θα εξακολουθεί αυτό το Σύνταγμα να αναφέρεται παντού ως το «Σύνταγμα της Δημοκρατίας της Μακεδονίας»».

    Ο κ. Γεραπετρίτης ρωτήθηκε και για τη δήλωση Νίμιτς (σ.σ. την είχε επικαλεστεί νωρίτερα στην Ολομέλεια ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γ. Κατρούγκαλος), με την οποία διαβεβαίωνε, πριν από λίγες ημέρες, ότι όλα έγιναν στη FYROM σύμφωνα με όσα προέβλεπε η συμφωνία των Πρεσπών. «Δεν έχει καμία αξία η δήλωση Νίμιτς. Υπάρχει μία Συνθήκη που ερμηνεύεται μόνο με βάση τη συνθήκη της Βιέννης για τις διεθνείς συνθήκες. Κανείς εξωτερικός παράγοντας δεν μπορεί να αποδώσει νομιμότητα σε μία συνθήκη. Μόνο τα ίδια τα μέρη μπορούν να το κάνουν, όπως έγινε τώρα με τη ρηματική διακοίνωση. Δεν είναι μία συμβατική δήλωση η δήλωση Νίμιτς. Πολιτικά έχει σημασία αλλά ερμηνευτικά, αν έφτανε στο Δικαστήριο της Χάγης, δεν θα είχε καμία σημασία» τόνισε ο καθηγητής.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ χειροκρότησε τη ΝΔ μέσα στη Βουλή 

    Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει προκαλέσει σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, ωστόσο, κατά τη σημερινή συνεδρίαση υπήρξε ένα σπάνιο στιγμιότυπο κατά το οποίο τα δυο κόμματα βρέθηκαν μαζί.

    Πρόκειται για τη στιγμή που ο Νίκος Δένδιας σηκώθηκε όρθιος για να κατακεραυνώσει τη Χρυσή Αυγή, δηλώνοντας ότι αρνείται να τοποθετηθεί επί της ενστάσεως αντισυνταγματικότητας που διατύπωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

    «Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος του οποίου οι ιδεολογικοί πρόγονοι παρέδωσαν τη Μακεδονία στους Βούλγαρους. Αρνούμαι να τοποθετηθώ επί ενστάσεως κόμματος που έχει ως σύμβολό του τον αγκυλωτό σταυρό», ήταν τα λόγια του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ να τον χειροκροτούν.

    Κατόπιν, ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, πήρε τον λόγο δηλώνοντας ότι προσυπογράφει απολύτως την τοποθέτηση του Νίκου Δένδια, στέλνοντας ένα μήνυμα ενότητας του Κοινοβουλίου «απέναντι στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής».

    «Όλες αυτές οι τερατολογίες που ακούστηκαν από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής μένουν ως μαύρη σελίδα στην ιστορία του ελληνικού Κοινοβουλίου και σε αυτούς που επέτρεψαν να είναι σήμερα εδώ και να μιλάνε οι προδότες της Δημοκρατίας, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα, οι προδότες του έθνους, για το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

    Την τοποθέτηση του Σταύρου Κοντονή χειροκρότησε με τη σειρά του ο Νίκος Δένδιας καθώς και πολλοί βουλευτές της ΝΔ.

    Πρόκειται για την πρώτη, ίσως, φορά που τα δύο κόμματα χειροκροτούν από κοινού τις τοποθετήσεις των κοινοβουλευτικών τους εκπροσώπων, οι οποίες ήταν κοινές και το ίδιο σκληρές απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

    Παρακολουθήστε το στιγμιότυπο στο 05:00΄

    Με πληροφορίες: xryshaygh.com, AΠΕ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. Διάλυσαν το συλλαλητήριο και μετά μπήκαν μέσα να πουν τις πίπες τους…
      Οποίος πιστεύει ότι η χρυσή αυγή θα σώσει την χώρα είναι ηλίθιος η εντελώς απελπισμένος .

      1. Οποίος πιστεύει ότι η δημοκρατια θα σώσει την χώρα είναι ηλίθιος η εντελώς απελπισμένος .

    2. Αntifa ανθέλληνα ,ο Τσίπρας παίρνει το Νόμπελ Προδοσίας με κλειστά τα μάτια .
      Χωρίς αντίπαλο…

    3. Είστε ικανοί να κάνετε μόνιμο Μποϊκοτάζ στα ΣΚΟΠΙΑ; Και για τους Έλληνες που πάνε στο Σκόπια και για τους Σκοπιανούς που έρχονται. Ούτε να πηγαίνεται εκεί, ούτε να δέχεστε (με διάφορες νομιμοφανείς δικαιολογίες) αυτούς εδώ. Έχετε δύναμη, θα την χρησιμοποιήσετε για τα επόμενα χρόνια; ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΙ!

      1. φιλε μολις τωρα εθιξες κατι πολυ σωστο …να γραψουμε επισης πως ο τζογος στα καζινο των Σκοπίων ηταν και ειναι αχιλλειος πτερνα για τους Ελληνες και ειδικα για τους Μακεδονες.. καπως ετσι ανθισε η λυκοφιλια μεταξυ των δυο χωρών, οπως επισης και οι ελληνικες επιχειρησεις που ανθισαν εκει λογο χαμηλου φορολογικου συντελεστη, που σημαινει οτι και γι αυτο ευθυνονται οι δικες μας προηγουμενες κυβερνησεις…

    4. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ Η Χ.Α. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ , Η ΝΔ ΕΛΕΓΕ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ , ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ !!!

    5. Εαν δεν παραιτηθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης ΝΔ Πασοκ για να μην ψηφιστεί η συμφωνία, τότε στις εκλογές οι ορθά σκεπτόμενοι πρέπει να τους μαυρίσουμε. και να στραφούμε στη χα, η όποιο άλλο πατριωτικό κόμμα υπάρχει. Τέλος με τους ξεπουλημένους που μόνο τη μάσα κοιτάνε.

    6. Ολοι συναυτουργοι στο εγκλημα εφ’οσον κρατανε τις καρεκλες τους.Ο Μιχαλολιακος πρεπει να παραιτηθει και να τους φερει σε δυσκολη θεση καθως αν μεινουν σημαινει οτι αποδεχονται την Προδοσια.Αν δεν παραιτηθει o Μιχαλολιακος συναυτουργος σε εσχατη προδοσια και επιβουλη της ακεραιοτητας της χωρας.Επειδη το ειπε δεν αλλαζει κατι.Η πραξη μετραει.

      1. Ήδη ο Μιχαλολιάκος με την πρόταση του τους έφερε σε δύσκολη θέση. Με το να παραιτηθούν μόνο οι βουλευτές της Χ.Α δεν κερδίζουμε τίποτα αφού είναι βέβαιο ότι δεν θα παραιτηθούν η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ. Το αντίθετο χάνουμε διότι θα αδράξουν την ευκαιρία τα «δημοκρατικά» κόμματα και θα θέσουν την Χ.Α εκτός νόμου. Και μετά την Χ.Α τι; Θα θέλαμε να τους αντικαταστήσουν οι ελλαδέμπορες και οι χριστέμπορες τυχοδιώκτες μπατριώτες που συγκυβέρνησαν με την Ν.Δ το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ και που ψήφισαν μνημόνια;

      2. Η βουλή μπορεί να λειτουργήσει μέχρι 300 βουλευτές ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 200. Άρα αν παραιτούνταν ΠΡΩΤΟΣ και ΜΟΝΟΣ ο μιχαλολιάκος ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΕ. Αν όμως παραιτούνταν ΚΑΙ οι νουδούληδες ΚΑΙ οι πασοκοι…μετά με τους παραιτηθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα ακολουθούσαν…η βουλή θα έμενε με ΚΑΤΩ απο 200 βουλευτές…..Δηλαδή αναγκαστικά θα ακολουθούσαν εκλογές ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΒΟΥΛΗ………………..Εκατό χιλιάδες φορές τα έχουμε γράψει βρε φίλε…

        1. Ιςως αν παραιτούνταν η ΧΑ να ηταν χειροτερα. Οσοι λιγότεροι μεσα στην Βουλή, τόσοι λιγότεροι χρειάζονται να ψηφίσουν. Επι των παρόντων παει η ψηφοφορία η οχι;;; Δεν ξερω γίαυτο ρωτάω. Μηπως λοιπον αν φύγει η ΧΑ απο την Βουλή ειναι χειροτερα;; Πρεπει να φύγουν ολοι. Να αφήσουν μόνους ρους Συριζαίους με τους λίγους που τους στηριζουν, να τους δουμε κι εμεις. Δυςτυχως ομως η ΝΔ δεν θέλει να σκάσει στα χερια της η καυτή πατάτα, γιατι ξέρει πως μετα θα πρεπει να περάσει την προδοτική συμφωνία αυτη. Προδοτες ολοι τους. Η Βουλή πρεπει να αλλαξει πρόσωπα. Ολοι εξω.

    7. Εαν ριξουμε το βαρος στο Συριζα το χασαμε το παιχνιδι….

      ΟΛΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

    8. Ξεβρακωθηκαν πλεον φανερα τι δεν καταλαβαινεις ποσο τους τσουζει τους Νουδουλους,ΦΟΥΤΣΑ,ΦΟΥΤΣΑ,ΦΟΥΤΣΑ ΑΣΑΛΙΩΤΗ.

    9. Γουρούνι δένδια, τοιχο με τοίχο και όπου σε πετύχω κατέβαστα, δεν θα μου γλυτώσεις. Μόλις τα μασοναριά τελειώσουν μαζί σου και φέρεις εις πέρας το διατεταγμένο έργο τους θα σε πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα,τότε θα σε αναλάβω εγώ αιδοίο άπλυτο.

    10. Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο κόμματα ή Χρυσή Αυγή και όλοι οι άλλοι που ελέγχονται από τα σιωνιστικά αφεντικά τους.Ξυπνηστε επιτέλους νεοδημοκρατικό και στηρίξτε το πραγματικό Ελληνικό κόμμα και όχι την νουδουλα με τα αστεία αναχωματα της.Χρυση Αυγή μέχρι την ΝΙΚΗ.

    11. Οι οβριοί, οι μασώνοι και οι παρατρεχάμενοι του κλεφτοσυνδαγματικού τόξου χειροκροτούν τους εαυτούς τους στην καταστροφή των Ελλήνων. Έτσι κι αλλιώς, αυτοί δεν είναι Έλληνες, αλλά τουλάχιστον ανθέλληνες.
      Φωτιά και τσεκούρι στους εχθρούς και στους προσκυνημένους.

    12. ΜΗΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…

      ΕΣΤΩ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ

      ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΝΗΣΙΑ,ΘΡΑΚΗ,ΗΠΕΙΡΟ,ΑΤΤΙΚΗ,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

      ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ

    13. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ …
      ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ
      ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑ….

      ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ
      Ξ Υ Π Ν Α

    14. Πιστευω οτι αυτο που γινεται τωρα, ερχεται λουκουμι στον κουλη! Θα υπογραψει ο τσιπρας και θα γινει πθ ο κουλης χωρις να εχει την καυτη πατατα στα χερια του! Τον καραβολευει, οχι κ να παραιτηθει!!! Τα εχουν συφωνησει ΟΛΑ! Ο τσιπρας εξαντλησε τετραετια κ στο τελος μας τον φορεσε, αφου ξερει οτι δεν θα ξαναβγει!

    15. Γεια σου αρχηγε!!! Εκανες την καρδια μας να χτυπαει δυνατα!!!! Μας γεμισες περηφανεια στα μουτρα ολων των λεχριτων . Ακλονητοι σταθεροι στις Αξιες μας
      Ζητω η χρυση αυγη!!!!!

    16. ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    17. Ζήτω η Χρυσή Αυγή!!!!!! Έξω τα κουμουνια σκατα στο τσεκεβαρα κ στον Στάλιν πόσους έφαγες γαμω κουμουνια προδότες μια ζωή γεματη εγκλήματα . Αντυφα και χρυσή αριστερά θα έρθει η ώρα κ γ σας τουρκοσπορα μογκολακια από εκεί είστε καταγωγή ζήτω 21 Απριλίου

    18. μπραβο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ εστω κατι εκανες κατι…………………………

    19. Δε μας αρέσουν τα λόγια. Περιμένουμε πράξεις αποτελεσματικές.

    20. Ρε δεν πάει στο διάολο ο ΜΟΥΛΟΣ με την οικογενειοκρατία στο κόμμα του.

    21. Από που και ως που έχετε βγάλει το συμπέρασμα όλοι εσείς οι φασίστες οτι ο ελληνικός λαός διαφωνεί με τη συμφωνία για τη Βορεια Μακεδονία?
      Επιτέλους ήρθε ένας άξιος πρωθυπουργός να βάλει ένα τέλος σε αυτή τη μπούρδα με το όνομα. Πραγματικά μπροστά σε αυτό το μέγεθος της βλακείας που σας δέρνει, ο Τσίπρας και ο Ζάεφ αξίζουν το Νόμπελ.

      1. βγηκες απο το λαγουμι σου ρε κουκουλοφορε κοπρο μοιασμα της κοινωνιας,ξαναφορεσε την παλι και ξανακατεβα εκει που ανηκεις στους υπονομους παρεα με τα…..φιλαρακια σου τους αρουραιους…ΟΥΣΤ απλυτε..

      2. Μπούρδα ε ??? Μα γι αυτό έχουμε ξεσηκωθεί, γιατί το θεωρείτε μπούρδα κ δεν έχετε καμία σοβαρότητα όπως αντιμετωπίσατε κ τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος… Μπούρδα θεωρούν οι φασίστες κάθε δικαίωμα των πολιτών να σηκώνουν κεφάλι κ να λέμε τη γνώμη τους. Μπούρδα είσαι εσύ που προσπαθείς να μας πείσεις ότι είμαστε λίγοι κ δεν φτάνουμε… Και να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Γερμανία είναι πισω απο το σκοπιανο , αν λοιοιν μετά τι δημοψήφισμα το προδότης Τσίπρας έπραττε κατα την εντολη του ελληνικού λαού δεν θα υπήρχε δίοδος από τους γερμανούς να παρέμβουν στο σκοπιανό κ να ζητήσουν λύση… Επειδή όμως ο Τσίπρας κ κάποιοι άλλοι ήξεραν το πρόγραμμα δεν μπορούσαν να βγάλουν την Ελλάδα εκτός Ευρώπης γιατί τότε το σκοπιανό θα έπεφτε στο κουβά μαζί με την Ευρώπη κ τα μεγάλα σχέδια τους κατά των λαών Αλλά υπέρ των κυβερνήσεων που προσκυνούν Ευρώπη ( βλέπε κυβ.τσιπρα-τσιρκα)… Ο λαός λοιπόν είχε απαντήσει στον Τσίπρα-Τσίρκα μέσο δημοψηφίσματος για άλλο λόγο ο οποιος θα είχε αναιρέσει το σκοπιανό Αλλά ό δημοκράτης αριστερός φασίστας πρόεδρος κ πρωθυπουργός έκανε αυτό που μου ζήτησαν κάποιοι για λόγους, που Εσύ Πού θεωρείς μπούρδα το όνομα δεν έχεις το μυαλό να καταλάβεις γιατί απλά δεν βλέπεις… Εσύ βλέπεις μόνο Τσίρκα

      3. Είμαι 40, έχω νου κ γνώση, και πιστεύω ότι θα προλάβω πρωθυπουργό Ηλία Κασιδιαρη κ πρόεδρο δημοκρατίας Μιχαλολιακο … μαλακα να τα γαμησετε όλα… να κάνετε τις μανούλες τους να κλαίνε κ να ζητάνε γονατιστες συγγνώμη εκ μέρους τους… να δώσετε άδεια στο λαό να τους συλλαμβάνει κ να παίρνει μπόνους.. δικής 1000000, Γκοτζιας 1200000. Πάγκαλος 999999999. Γιωργάκης τίποτα ( λογο χαζομάρας ( τέτοια θέλω να δω … εκεί μας πάνε , στην τρέλα

      4. Τη λες ρε χαμενω παρτάλι αντιφα? Φασίστες ειστε εσεις με την τσιπρουλα σας!! Βαλτε την προδοτικη συμφωνία στον κώλο σας μαζί με τις μαϊμούδες τους σκοπιανους. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!

    22. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΗΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ, ΑΘΕΟΥΣ.

    23. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝΔΙΑ
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΙΠΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

    24. Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΓΛΟΜΠΟΣ ΔΕΝΔΡΙΑΣ Ο ΣΚΕΥΟΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗς ΔΙΚΗς ΤΗΣ Χ.Α ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΗΚΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΙ…………..ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ…………………..

    25. Μας επεισες μιχαλοφασιστα….πρωτα κανατε την προβοκατσια μαζι με το συριζα να διαλυθει ο κοσμακης απο το συλλαλητηριο…και τωρα μας λες πως ειναι ακριβες…ρε καραγκιοζακο αγραμματε…τοσα χρονια λεγατε για τον βουκεφαλα στον κοσμαμη και οχι για την διαλυση της γιουγκοσλαβιας…οχι για τα γιδια του νατο που αυτα εφτιαξαν τα σκοπια…αισταδιαλα τωρα ….γλιτωσες απο το μελιγαλα επειδη δε υπηρχες…τωρα ομως εισαι εδω και η πηγαδα εδω…οπου να ναι ερχετε η σειρα σου προδοτη.

    26. Νέα Συριζοκρατία δλδ Δένδιας και Κοντονής και ό,τι ήθελε προκύψει…

    27. Όλοι ίδιοι είναι γερμανόδουλοι και αμερικανόδουλοι, για να πιστεύει το κορόϊδο ο λαός πως είναι δήθεν διαφορετικοί κάνουν πως μαλώνουν, όμως το αποτέλεσμα μετράει. Αυτή είναι η πολιτική του διαιρεί και βασίλευε, κόμματα και υποκόμματα που εξυπηρετούνε μονίμως ξένα συμφέροντα. Ας ανοίξουν τα μάτια τους και το μυαλό τους αυτοί που αγαπάνε την πατρίδα και να μην ψηφίσουν ξανά Νδ, Πασοκ, Σύριζα και άλλα κατακάθια όπως Δημάρ.

    28. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙΣΤΕΡΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΤΗ!!ΟΣΟΙ ΔΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΝΑ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ+ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΑΞΙΚΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑ-ΚΚΕΧΑΦΙΕΔΩΝ

    29. Τι λέτε ρε παιδιά? να αφήσουν γυμνούς τους κώλους τους ΤΩΡΑ που τους ζεσταίνουν στις καρέκλες τους? Πια μανταμίτσα από αυτούς θα αφήσει την καρέκλα? ΚΑΜΙΑ. Και δυστυχώς έχουμε πολλές γυναικούλες.

    30. Ούτε για τε για δημοψήφισμα κουβέντα, μούγκα, το Κουλομερκελόσκατο.
      ούτε για αναθεώρησί της συμφωνίας όταν γίνη κυβέρνησι.
      Π Ρ Ο Δ Ο Τ ΕΕΕΕΕΕ Σ,
      Κ Α Τ Α Ρ Α Μ Ε Ν Ο Ι !
      Ψήφισε μαλάκα Έλληνα, κι εσύ ακρίτα Μακεδόνα, τις αριστεροδέξιες συριζονουδοπούστρες.
      Μη και ψηφίσης όμως καμιά εθνική φωνή, κάνει τζιζζζζζ, ναζί, φασισμός, εθνίκια…
      Φάε συνταγματικού τόξου εθνοδιάλυσι τότε, κλανιάρη δημοκράταρε.
      Βρε κάψτε τα κομματικά γραφεία τους πανελλαδικά να σημάνη Ανάστασι!
      Απ’ τον πουστορουβίκωνα και την 17 Ν. τα περιμένετε όλα;
      Αφού κι αυτοί τα ίδια αφεντικά έχουν με τους ξενόδουλους πολιτικούς μας τυράννους! ,
      Βγάζει, ωρέ, ποτέ κόρακας κοράκου μάτι;

    31. ΜΑΝΙΑΤΗΣ1 ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΟΧΙΜΠΑΤΖΗ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝΔ@Α…

    32. Πραγματικα με θλιβη το γεγονος.ενας πατριωτης δεν υπαρχει.η μαλλον ενα κομμα πατριωτων.που ζουμε.σε τι χωρα ζουμε.γιατι ειμαι υποχρεωμενος να παραδωσω την μακεδονια χωρις να με ρωτησουν.γιατι μας αγνοουν.η η ελπιδα ομως πεθαινει τελευταια.βρεθηκα στο συλλαλητηριο και πραγματικα μου σηκωθηκε η τριχα καγκελα και πηρα ηθικο με την συμμετοχη του κοσμου και το ηθικο που υπηρχε.ρωταω για δευτερη φορα λοιπον αυτοι που την στιγμη του συλλαλητηριου βρισκονταν μεσα στην βουλη γιατι μας αγνοουσαν.δευτερον.χορτασα απο λογια.καλι το συλλαλητηριο καλα τα λογια.αλλα πλεον οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος.συλλαλητηριο χωρις ομιλητες απαιτειται πλεον με μπροσταρηδες με ομαδες πατριωτων και δραση εξω απτην βουλη.δεν ειμαι υπερ της βιας ειμαι υπερ της δημοκρατιας.αλλα δεν ανεχομαι να βλεπω απραγος να ξεπουλιεται η πατριδα μας.μου ποναει η ψυχη μου.

    33. Κανετε πως δεν το ακουσατε αυτο που ειπε ο Μιχαλολιακος και σχολιαζετε εκτος θεματος χεσμενοι απανω σας πορνες του κουλη ;;;;;;;
      ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ!!!!! Ευγε στον Μιχαλολιακο !
      ΜΕ 60% θα σας παρει και θα σας σηκωσει ο πατριωτικος ανεμος Χρυση Αυγη !!!!!!!

    34. ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ!
      ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ!
      ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!
      ειμαι περηφανος για το κινημα που θα ψηφισω με δεκα χερια!!!!!!!

    35. O MIHALOLIAKOS ILIKRINA TO ENOISE, I IPOLIPI OLI INE MBLEGMENI STO PEHNIDI TIS PRODOSIAS ………….

      1. Ναι μέγιστος πατριώτης ο κόπρος. Θα τον φάνε τα σκουλήκια μαζί με τον Παπαδόπουλο.

    36. δένδιας… ενα μασονοεβραικό μονόχνωτο γουρούνι που ο φασισμός του, η υποκρισία του και το μαχαίρωμα στα σπλάχνα τη ΕΛΛΑΔΑΣ για το μασονικό συμφέρον φτάνει εις την νιοστή. Κουφάρ στο χαντάκ και να σου πω αν θα κλάσουν πατάτες τα λοιπά προδοταριά.

    37. οι Πρέσπες να πάρουν μαζί τους στον πάτο και την ΝΔούλα στις ερχόμενες εκλογές, Χρυσή Αυγή πρώτο ή δεύτερο κόμμα, βέβαια αυτό δεν θα γίνει καθότι η Γραικία είναι χώρα γερόντων και το 90% των ψηφοφόρων της ΝΔούλας είναι άνω των 70 ετών.

    38. Ντρέπομαι ειλικρινά και μόνο θλίψη μου προκαλεί το καταντημα της ΝΔ που κάποτε ήμουνα ψηφοφόρος της οικογενιακος..

    39. Το γνωστο θεατρο πριν υπογράψουν ναι. Αφου τον τσιπρα τον καναν Πρωθυπουργο για να περασει καποια πραγματα και να βρει η ΝΔ τον δρομο στρωμενο.

    40. ΠΕΣ ΤΑ ΑΡΧΗΓΕ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    41. Τι περιμενεις προεδρε, να παραιτηθουν οι λοιποι προδοτες?? αφου ειναι ιδιοι με τους κυβερνωντες. Ανθελληνες και αυτοι και οσοι τους στηριζουν εκλογικα….

    42. ΑΚΟΥ ΑΡΧΗΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    43. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η Ν.Δ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
      ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ . –

    44. η ΝΔ είναι υπέρ της συμφωνίας αλλά πρέπει να το παίξει ότι διαφωνεί για να κυβερνήσει τα επόμενα 4 χρόνια εκτελώντας τις εντολές που έρχονται από το εξωτερικό, ο Κούλης έχει ιδρώσει διότι αν δεν καταφέρει να περάσει τις Πρέσπες ο Τσίπρας θα πρέπει να το κάνει ο ίδιος, γι’αυτό και θα σεβαστεί την συμφωνία αν περάσει…..

    45. Όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν .Ο Δενδιας λέι ότι οι πρόγονοι της χρυσής αυγής παρέδωσαν την Ελλάδα στους Βούλγαρους.Αυτοι και οι Συριζεοι στους Σκοπιανούς.Οι μεγάλοι δημοκράτες!!!!!!!

    46. Σιγα μην παραιτηθουν,τσιρακια στο ιδιο αφεντικο ειναι

    47. Μας πώς να παραιτηθούν ΝΔ κ ΠΑΣΟΚ, αφού κ αυτοί ξεπούλημενοι είναι…..να περάσει η συμφωνία θέλουν….
      Δεν γίνεται τίποτα….

    48. Έλληνες τώρα καταλάβετε ποιοί είναι πραγματικά κατά της συμφωνίας;

        1. Οποίος πιστεύει ότι η δημοκρατια θα σώσει την χώρα είναι ηλίθιος η εντελώς απελπισμένος η συριζαυγουλος.

    49. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ………………..

    Comments are closed.