ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΕΣ ΟΙ “ΜΟΡΦΕΣ” ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ – ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ “ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ” ΟΙ ΕΒΡΙΤΕΣ ΜΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    evros 16

    Αύριο θα είναι… σπουδαία μέρα για τον σκληρά δοκιμαζόμενο νομό Έβρου από την ασύμμετρη απειλή του Ταγίπ Ερντογάν που χρησιμοποιεί χιλιάδες λαθρομετανάστες για να “σπάσει” τα σύνορα της χώρας, αφού θα επισκεφθεί την περιοχή μας κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αξίζει να υπενθυμίσουμε την μεθοδευμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίσει τους Εβρίτες… δολοφόνους, παραστρατιωτικούς, ακροδεξιούς, επειδή κρατούν τα σύνορα.

    Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Έβρου:

    Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Κ.Ε. και βουλευτή Επικρατείας, Πάνο Σκουρλέτη, τον βουλευτή Νότιου Τομέα Αθηνών και πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, τον πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Τόσκα, την βουλεύτρια Έβρου, Νατάσα Γκαρά και στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Έβρου , θα επισκεφθεί την περιοχή των συνόρων στον Έβρο, την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Εβριτες πιάστε τούς και περάστε τους από την άλλη μεριά του φράχτη αυτούς θέλουν ; Με αυτούς να ζήσουν οξω από την Ελλάδα μας οι σηριζαιοι καρκίνοι..

    2. Εγώ ρωτάω δεν πρέπει να κυρρηξξη παράνομους και απατριδους όσους δεν αντιστέκονται στον εχθρό της χώρας;; Να θεωρηθούν προδότες να συλλαμβάνονται και κατευθείαν φυλακή με την κατηγορία προδότες του έθνους;; Τι κάνεις ρε ΚΟΥΛΗ;;

    3. “Ελληνάρες” αυτοί οι Ζαίοι αλλά τα επώνυμα τους είναι:

      Γκαρά -> τουρκαλβανικό
      Μουζάλα -> πολωνικό
      Τόσκα -> αλβανικό
      Σκουρλέτι -> ιταλικό

    4. Και μόνο που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και βγάλανε βουλευτή είναι απαράδεκτοι εκεί πάνω….
      Ας στείλουν μια ομαδούλα από τους αναξιοπαθούντες πρόσφυγες στα σπίτια των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ !!!!

    5. Μαζι με ολα τα συριζοπαρτάλια… κι ο κοκκινοκωλος συνταγματαρχης. Τι να φυλαγε αραγε στο έβρο τοτε που ήταν ιλαρχος;

    6. Μαζι με ολα τα συριζοπαρτάλια… κι ο κοκκινοκωλος συνταγματαρχης.

    7. δεν φταινε αυτα τα πολιτικα σκουπιδια του 10χιλιαρου .,.,

      30 μαλακες ΕΛΛΗΝΕΣ στους 100 πηγαν και τους ψηφισαν

      φατε τους στην μαπα τωρα

    8. Κοπρόσκυλα τού κερατά γαμήση καί στρατιωτικό περίπατο.

    9. ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ Κ ΑΞΙΟΙ ΕΒΡΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΊΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΌΡΩΝ ΜΑΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΆ ΠΑΡΆΣΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΆΣΟΣ Κ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΞΕΚΆΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.

    10. Να τους πατε γ@μιοντας τους προδοτες σταλινοφασιστες.

    11. Αυτά τα παράσιτα έχουν πολύ θράσος, αντί να βρουν λαγούμι να κρυφτούν επισκέπτονται τον Έβρο για να πουν τι;;;;; Δεν βλέπουν οι αριστεροί σταλινοφασίστες πως ο Ελληνικός λαός τους γύρισε την πλάτη στο λαθρομεταναστευτικό, που οι ίδιοι καλλιέργησαν;;;; Κακός ψόφος τους περιμένει….

    12. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΑΡΗΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…….

    13. Εξαφανίστε τους…. Και αφήστε την Αγγελική να τους ψάχνει στις εκπομπές της….

    14. Τέτοιοι άνθρωποι ονομάζονται Έλληνες?

    15. πάνε οι υπάλληλοι του σορoς στα σύνορα για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους!

    16. Να ανοίξουμε τα σύνορα για μισό λεπτό να φάνε κλωτσιά για απέναντι. Ευκαιρία είναι.

    17. Για να κάνουν φασαρία προφανώς κια να δημιουργήσουν αντιπερισπασμο εκ των έσω. Αυτό τους έλειπε των αστυνομικών. Έχουν τους λαθρο απτή μια θα χουν και τους απόλυτους προδότες απτην αλλη. Βορειοελλαδιτικες οργανωσεις δεν υπάρχουν να πάνε στον αντίποδα; μην τους αφήσετε να τα κάνουν μπάχαλο επίτηδες. Γιαυτό έρχονται για να τα δείξουν και τα ξένα κανάλια. Ήθελα ναξερα άχυρα έχουν στο κεφάλι τους. Σε τι οικογένειες μεγαλωσαν; γιατί δεν πάνε να ζήσουν στο Αφγανιστάν και στο Πακιστάν; και τα σκυλιά δεμενα

    18. ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΒΡΙΤΕΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΣΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΛΠ.

      1. ΞΥΛΟ ΡΕ ΞΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

    19. Με ποιο δικαιώμα πατε στο ΕΒΡΟ αφού μιλάτε για ανοιχτά σύνορα και για κακομεταχείριση μεταναστών από τις Ελληνικές δυνάμεις. Εσείς δεν λέγατε ότι οι ακροδεξιοί πιασανε τα όπλα? Αυτά λέγατε για τους συνοριοφύλακες-εθνοφύλακες? Ελάτε να σας γιαουρτοσουμε σταλινικά φασιστόμουτρα προέκταση της προπαγάνδας των Τούρκων. Δεν σας εμπιστευόμαστε καθόλου ούτε πολιτικά μα ούτε και ατομικά και παρακολουθούμε στενά την κάθε σας κίνηση.

    20. Λαμπρα,οπως ερθουν αμεσως απελαστε τους απέναντι!!!ετσι για να δουν πως ξηγιουνται οι μεμετηδες στους αριστερούς ….θα φανε καλα!!!

      1. Όπως τους ρίξουν απ’ την άλλη θα τους τσακώσουν και τα λαθρορκ στα οθωμανικά…

    21. Η κυρα Τασια δεν θα παει να…’λιαστει ?
      Να μην γυρισει κανεις τους πισω, να τους περασουν ,εκει, στην απεναντι πλευρα με τα…αδελφια τους, τους λαθρομεταναστες μουσουλμανους

    22. EBΡΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΡΟΣΚΗΝΗΜΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ.ΝΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ…

    Comments are closed.