ΠΡΟΣΟΧΗ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:30 ΤΟ ΠΡΩΙ! ΜΟΝΟ ΣΤΟ MAKELEIO.GR (BINTEO ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    ellada-tourkia

    Διαβάστε το πρώτοι στο makeleio.gr

    Δεν ήταν πόλεμος, ήταν προδοσία. Δεν ήταν μόνο προδοσία, αλλά και ένα καλοστημένο σχέδιο διχοτόμησης της Κύπρου. Ιούλιος 1974, η αρχή της αιχμαλωσίας της χώρας μας, που βιώνει την προδοσία μέχρι και σήμερα, μέχρι να απελευθερωθεί.
    Την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στο Πολεμικό Μουσείο θα ακουστούν μόνο αλήθειες.
    Πάρτε τα παιδιά σας, αφήστε την κρέμα ηλίου, το μαγιό και τα σανδάλια στο ντουλάπι και ελάτε με όλη σας την οικογένεια στο Πολεμικό Μουσείο.
    Θα ανατριχιάσει όλη η Ελλάδα

    Πρόσκληση.

    Για πρώτη φορά την Ελλάδα!

    imagew-1-7

    Επίσημη πρώτη προβολή της ταινίας «Αιχμάλωτοι μιας προδοσίας», παραγωγής του Παγκύπριου Συνδέσμου Αιχμαλώτων πολέμου 1974, και της εταιρείας Michaelangelo Cinematographic Services ltd, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Γεωργιάδη και έρευνα δρα Χρύσανθου Χρυσάνθου θα γίνει την Κυριακή 23 Ιουνίου στο Πολεμικό Μουσείο. Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στα γεγονότα της βάρβαρης τουρκικής εισβολής του 1974 και στα δεινά που υπέστησαν οι αιχμάλωτοι στα χέρια του «Αττίλα». Είναι η πρώτη φορά που θα δουν το φως τόσες πολλές και τόσο συγκλονιστικές μαρτυρίες.

    Περισσότερες πληροφορίες από αύριο στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της ΠΕΜΠΤΗΣ”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Ας μη μιλάμε οι ελλαδιτες για τις επιλογές μας στην κάλπη γιατί πριν 3 βδομάδες στις ευρωεκλογές αν δούμε τα ποσοστά που πήρε ο τσιπρας στη Μακεδονία είναι να χτυπάμε το κεφάλι στον τοίχο μέχρι ν ανοίξει….

    2. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ………….

    3. Ο σημερινός πρωθυπουργός της Κύπρου δήλωσε ότι είναι υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών , και καταδίκασε τα συλλαλητήρια , την ώρα που οι Έλληνες σύσσωμοι πάλευαν ……
      μερικές μέρες μετά οι Κύπριοι του έδωσαν την νίκη στις εκλογές !
      . Για ποια αλληλεγγύη μιλάμε και για ποια αδελφοσύνη;;;;;; Έπρεπε να τον μαυρίσουν.

      1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ Ε.Λ.Α.Μ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΩ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ Χ.Α ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΨΙΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΕΚΡΟΚΑΝΑΤΑ

    4. Πρεπει να ειναι παροντες οι ελληνες προς τιμην των πεσοντων της 1 Μ/Κ των πεσοντων και αγνοουμενων της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και των ελληνοκυπρων νεκρων και αιχμαλοτων.η Πολιτεια ξεχασε για 45 χρονια οι Ελληνες ποτε.

    Comments are closed.