ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΜΠΕΝΙ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΦΛΑΤΑ ΠΟΥ H ΦΩΦΗ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΑΠΟ TO ΠΑΣΟΚ: “TO EΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ…” ΟΥΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    exo imia venizel

    Έγιναν απίστευτα πράγματα στο Γεωπολιτικό Συμπόσιο του Δήμου Σπάρτης που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

    Δεν ήταν μόνο η αποχώρηση του Ισραηλινού πρέσβη, ήταν και αυτά που έλεγε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για την προκλητικότητα της Τουρκίας.

    Μία ώρα μίλαγε και όλα του τα επιχειρήματα έστρεφαν προς διάλογο και διαπραγμάτευση με την Τουρκία!

    Εκεί όμως που το τερμάτισε ήταν η δήλωση του για το επεισόδιο των Ιμίων όταν άφησε ξεκάθαρα υπονούμενα για αποτυχία των Ενόπλων Δυνάμεων και όχι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ που ήταν σε μεταβατική περίοδο ενώ κατέληξε λέγοντας ότι το ελικόπτερο εκείνο το βράδυ έπεσε από βέρτιγκο, δεν το έριξαν οι Τούρκοι, τόνισε!

    Δείτε το επίμαχο σημείο από το 2:13:01 και μετά:

    Κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε ο Μπένι, ο υπουργός “σαμπρέλα” του Σημίτη!

    Για να θυμηθούμε τι έχει πει σε συνέντευξη του ο γιος του ήρωα Καραθανάση:

     

    Ιωάννης Καραθανάσης: Ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε ο πατέρας μου έχει τρύπες και κηλίδες αίματος;

    «Όταν σκοτώθηκε ο πατέρας μου ήμουν μόλις ενός έτους. Από τα πρώτα κιόλας βήματά μου έμαθα να ζω χωρίς πατέρα. Ήταν το δεδομένο της ζωής μου και ουσιαστικά μεγάλωσα με την μητέρα μου η οποία είχε και τον ρόλο του πατέρα. Ζούσα όμως και με έναν ήρωα πατέρα και το βαρύ φορτίο που συνεπάγεται η απώλειά του. Όμως από ένα σημείο και μετά λειτουργούσα με απόλυτη συνείδηση. Θυμάμαι, για παράδειγμα στο δημοτικό να με ρωτούν οι συμμαθητές μου για τον πατέρα μου και εγώ να τους εξηγώ με ηρεμία όσα ήξερα για το ποιος ήταν και πως σκοτώθηκε.

    Μου εξήγησαν από την πρώτη στιγμή τι έχει γίνει, ενώ μεγαλώνοντας έψαξα, έμαθα και διάβασα τι ακριβώς έγινε και πως σκοτώθηκε.

    Για ένα πράγμα, όμως, είμαστε σίγουροι. Το ελικόπτερο δεν έπεσε ούτε λόγω καιρού, ούτε μόνο του. Μάλιστα πριν χρόνια είχαν δημοσιευθεί και κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν την κατάσταση του ελικοπτέρου. Δεν χρειαζόταν να γίνουν στόχοι, δεν έπρεπε να δοθεί εντολή να κατέβουν τόσο χαμηλά στο νησί, ούτε να μετρήσουν τους Τούρκους κομάντος έναν προς έναν.

    Την αλήθεια την ξέρουμε και δεν θα μας την στερήσουν όσο και αν προσπαθούν. Το άψυχο σώμα του πατέρα μου βρέθηκε εκτός του ελικοπτέρου, ενώ ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Έκτορας Γιαλοψός βρέθηκαν δεμένοι με τις ζώνες τους μέσα στο ελικόπτερο.

    Ο πατέρας μου ζούσε την ώρα της πρόσκρουσης του ελικοπτέρου. Λύθηκε, πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε. Άρα δεν έπαθε ούτε ανακοπή, ούτε είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του. Πρέπει να σταματήσει αυτή η καραμέλα ότι και οι τρεις έπασχαν από κάτι».

    «Ήταν πρώτοι στις σχολές τους, νέοι άνθρωποι, μάχιμοι και άρτια εκπαιδευμένοι. Άρα το πόρισμα που αναφέρει ότι είχε πρόβλημα με την καρδιά του και έριξε το ελικόπτερο, δεν ισχύει. Πως βγήκε και κολύμπησε. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω να μας πουν.

    Γιατί όμως συγκάλυψαν και την διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής; Γιατί δεν άφησαν εκπρόσωπό μας να είναι μέσα;. Γιατί ο παππούς μου πιάστηκε στα χέρια με τον ιατροδικαστή; Και γιατί ουσιαστικά η ιατροδικαστική έκθεση βασίστηκε σε ένα πρόβλημα της καρδιάς που είχε η μητέρα του πατέρα μου και όχι ο ίδιος. Τι σχέση μπορεί να έχει το εκ γενετής πρόβλημα της γιαγιάς μου που δεν είναι κληρονομικό με τον πατέρα μου. Εκεί “πάτησαν” και προέκυψε ξαφνικά ότι ο πατέρας μου είχε πρόβλημα με την καρδιά του.

    Γιατί η μητέρα μου και ο παππούς μου είδαν μόνο το κεφάλι του και δεν τους άφησαν να δουν το σώμα του; Γιατί ήταν καλυμμένο και γιατί φώναζε ο παππούς μου ότι το παιδί του δεν πνίγηκε;

    Και ποιος τελικά θα μας εξηγήσει γιατί η στολή που φόραγε -την οποία έχουμε στο σπίτι μας- έχει τρύπες και κηλίδες αίματος, σημάδια που φανερώνουν πως ο θάνατός του δεν επήλθε από καρδιακό επεισόδιο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Η Χ.Α. όταν είχε μπεί στη βολή είχε την ευκαιρία να τους ανοίξει να δει αν όντως μαζί τα φάγαμε.
      Τώώώώρα πάάάάάει……….

    2. Ούτε ένας απόγονος του Λεωνίδα δεν σηκώθηκε να αντιδράσει; είναι οι ίδιοι απόγονοι που συντηρούν ένα ξενοδοχείο λαθρο μέσα στο κέντρο της πόλης; Α να μου χαθείτε αποβρασματα

    3. Ρε Περσεα τι δεν καταλαβαινεις;
      Ο γιος του ηρωα Καραθαναση ξεκαθαρα εννοει πως ο πατερας του αν κ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ απο σφαιρες τουρκικες προσπαθησε να κολυμπησει αλλα δεν τα καταφερε,που σημαινει πνιγηκε.Ο παππους που πιαστηκε στα χερια με τον Ιατροδικαστη ισχυριζοταν πως το παιδι του δεν πνιγηκε εννοωντας πως η πραγματικη αιτια ηταν οι κουμποτρυπες.
      Αμαν πια!

    4. Δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω…!!!!!….

    5. Σκατοπροδοτες…Ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας του Εξωτερικου αλλα σιχαμενοι πολιτικοι..

    6. Αυτός ο γουρουνοκέφαλος ιπποπόταμος απόγονος τού Εφιάλτη τολμά στήν πατρίδα τού Λεωνίδα νά χλευάζει καί νά προσβάλλει τούς τρείς απο τούς τούρκους δολοφονηθέντων
      ηρώων,τόν υποπλοίαρχο Καραθανάση,τόν υποπλοίαρχό Παναγιώτη Βλαχάκο καί τόν αρχι-
      κελευτή Εκτωρα Γιαλοψό.Ο εθνοπροδότης καί εθνομηδενιστής έγινε φερόφων τού Ερντο-
      γκάν καί τής τούρκικης προπαγάνδας.Μόνο γιά τήν επαίσχυντη αισχρή καί λίαν προδοτική
      Λέξη “βέρτιγκο” πού σημαίνει ιλλιγγο,τού αξίζει ο θάνατος.Μία ανθελληνική αμοιβάδα μέ τό
      χοντροκέφαλο γεμάτο ξύγκι.
      Γιάννης Λάκων

    7. ΑΠΟΛΗΤΟΣ…..ΑΠΟΛΗΤΟΣ…εγώ μιλάω.
      F@ck you Τουρκογλε

    8. Οταν ειχαν φερει το ελικοπτερο στο ναυσταθμο μετα το τραγικο συμβαν,το ειχανε σε μια αποθηκη κουκουλομενο.Εμεις τοτε ναυταρες ειχαμε γνωστο στη φρουρα και μας αφησε να το δουμε..
      Για να μην υπαρχουν αμφιβολιες απο κανεναν σας να ξερετε οτι το ελικοπτερο,χωρια οτι ηταν κατεστραμενο,
      στα πλαινα του που υπηρχαν ακομα επανω,υπηρχαν ΤΡΥΠΕΣ αρκετα χοντρες απο πολυβολο οπλο..
      Εκανε “μπαμ”οτι το ριξανε…δεν υπηρχαν επιχειρησιακα λαθη τοτε, γιατι ηταν μια εποχη που το ναυτικο ηταν πολυ στα πανω του..Τα ελικοπτερα περναγαν απο αυστηρο ελενχο και δεν υπηρχε περιπτωση να πεσει..
      Θυμαμαι ακομα το σουσουρο που γινοταν μεταξυ των αξιωματικων που γνωριζαν τι εγινε αλλα κανεις να δεν τολμουσε να μιλησει…Αυτο ηταν ενα απ τα πρωτα πληγματα στο γοητρο του ναυτικου και με πολλες ανησυχιες για το μελλον..Πραγμα που επαληθευτικε…Παμε απ το κακο στο χειροτερο..και για ολα φταινε οι πολιτικοι ΠΑΝΤΑ.

    9. Δεν βρέθηκε ένας Σπαρτιάτης να του πει τι λές βρε κουράδα .
      Τον καμαρώνατε άθλιοι ανάξιοι των προγόνων σας .

    10. Θα ήθελα να πω πως ο γιος του ήρωα Καραθαναση πέφτει σε αντιφάσεις, για μένα και οι τρεις είναι ήρωες και θα βρίσκονται στο πάνθεον των ηρώων, αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε και την αλήθεια όποια και αν είναι αυτή! Στην συνέντευξη του λέει ότι ο πατέρας του ήταν ζωντανός και μάλιστα πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε που σημαίνει ότι πνίγηκε! Μετά λέει ότι ο παππούς του φώναζε ότι δεν πνίγηκε! Και μετά λέει πως η στολή του είχε τρύπες και αίματα που σημαίνει ότι είχε σκοτωθεί! Τι από τα τρία ισχύει;

      1. ΟΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ. Χτύπησαν το ελικόπτερο, τραυματίστηκε από τα βλήματα αλλά δεν πέθανε αμέσως, προσπάθησε και βγήκε στο νερό, οι μογγόλοι συνέχισαν τις ρυπές και ΤΕΛΟΣ. Πιθανόν να τον σκότωσαν αφού βγήκε από το ελικόπτερο.

    11. Σιχαμένη σκατοσακούλα σε άλλο σοβαρό κράτος θα σάπιζες στη φυλακή εσυ και τα ξυγκια σου , δε φταις εσυ όμως φταίνε οι ξεφτίλες αξιωματικοί που ντροπιάζουν τη στολή τους και τον όρκο που έδωσαν και η ανύπαρκτη δικαιοσύνη ανέκδοτο που κυκλοφορείς ακόμα έξω και έχεις το θράσος να μιλάς .

    12. Tον καινε οι προστατευομενοι μαρτυρες της Novartis.

    13. η ποιο σκληρη τιμωρια που χρειαζεται αυτος ειναι λιποαναρροφηση

    14. Το πραγματικό του όνομα είναι Τούρκογλου, όνομα και πράγμα!

    15. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΡΕ ΑΡΧΙΟΚΑΠΙΛΕ ΣΤΗ ΛΙΝΔΟ ΡΟΔΟΥ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΙΘΑΡΙΑ!!

    16. Το πολιτικό παχύδερμο θα έχει ότι τέλος έχουν όλα τα παχύδερμα…

    17. Τα παιδιά των φονευθέντων στα Ίμια περιμένουν επί 23 χρόνια να ακούσουν την αλήθεια εκείνην που όλοι οι έλληνες αντιλήφθηκαν αμέσως μετά την ανακοίνωση της κατάρριψης του ελικοπτέρου (κατάρριψη ήταν). Τα πολιτικά σκύβαλα για λόγους σκοπιμότητας ώστε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να αποφευχθούν τότε αντιδράσεις από τους έλληνες ή και πολεμική σύγκρουση με τους σκατότουρκους συγκάλυψαν/έθαψαν την αλήθεια. Οι ναύαρχοι και λοιποί ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί γιατί κρατάνε το στόμα τους κλειστό έστω και τώρα που έχουν βγει στην σύνταξη και καρπώθηκαν και το εφ΄άπαξ (του οποίου το ύψος εξακολουθεί να είναι αναντίστοιχο με τις μέχρι συνταξιοδοτήσεως τους ασφαλιστικές εισφορές τους). Έστω για το ονόρε. Για την τιμή της στολής τους και από σεβασμό και απότιση τιμής στην μνήμη των ύπουλα φονευθέντων συναδέλφων τους. Τους έστειλαν σαν αρνιά στον χασάπη οι αλήτες. Όταν γνωρίζεις ότι εχθρικές ειδικές δυνάμεις κατέλαβαν νησίδα, δεν στέλνεις άοπλο ελικόπτερο για χαμηλή πτήση αναγνώρισης. Στέλνεις κανονιοφόρο/πυραυλάκατο και ελικόπτερα επίθεσης οπλισμένα. Μούγκα στην ατιμία και αντίδραση καμία. Φτάνει να ανέβουν στην υψηλότερη διαβάθμιση, να εξασφαλίσουν υψηλότερο εφ’ άπαξ και σύνταξη και άτοκα στεγαστικά σε Παπάγου και Χολαργό για να στεγάσουν τις θυγατέρες τους. Αιδώς ρεεεεεεε.

    18. Σε αυτη την χωρα υπαρχουν αντρες ασφαλως οχι διοτι εαν υπηρχαν αυτα τα υποκειμενα δεν θα ηξεραν που να κρυψουν το ελεινο πλαδαρο σαρκιο τους

    Comments are closed.