ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ – ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΩΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ – ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ [ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ MAKELEIO.GR]

    Κοινοποίηση:
    4688683

    Επεισόδια έξω από τη Βουλή, στις σκάλες που οδηγούν στο βασικό κτίριο, σημειώθηκαν λίγο πριν τις 14:30, με την αστυνομία να κάνει αδικαιολόγητη και ευρεία χρήση χημικών αδιακρίτως, με συνέπεια ο μεγάλος όγκος των διαδηλωτών που βρισκόταν στο σημείο, να απομακρυνθεί εσπευσμένα, με κίνδυνο να υπάρξουν τραυματισμοί.

     

    Με αφορμή την επίθεση από μία μικρή μερίδα περίπου 20-30 αναρχοάπλυτων έμμισθων υπαλληλάκων της Κουμουνδούρου, η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων, προκαλώντας τη διάσπαση της μεγάλης συγκέντρωσης ακριβώς μπροστά στη Βουλή.

    4688704 4688701 4688698

    Αρχικά, μία ομάδα ατόμων φορώντας κράνη, θέλησαν να ανέβουν τη σκάλα, βρίσκοντας αντίσταση από μία διμοιρία των ΜΑΤ, οι οποίοι τους εμπόδισαν να πραγματοποιήσουν τον σκοπό τους.

    Δείτε εικόνα από τα προβοκάτσια έξω από τη Βουλή:

    Δείτε εικόνα από το σημείο των επεισοδίων:
    Για αρκετά λεπτά υπήρξαν συγκρούσεις, ενώ οι μπαχαλάκηδες πέταξαν κόκκινες και άσπρες μπογιές στους αστυνομικούς.

    Ακολούθησαν νέες συγκρούσεις, με την αστυνομία να κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, διαλύοντας τον λαό που είχε κατακλύσει τον Άγνωστο Στρατιώτη, ακριβώς  έξω από τη Βουλή επί της λεωφόρου Αμαλίας.

    Χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών έκανε η Αστυνομία και στις 15:40, στα πλαϊνά της Βουλής, στο ύψος των λουλουδάδικων.

    4688696 4688693 4688691

    Δεύτερος γύρος χημικών στις 15:40

    Χωρίς κανέναν λόγο ξανά περίπου στις 15:40, η αστυνομία έκανε χρήση χημικών και δακρυγόνων προς ρους διαδηλωτές, στο σημείο που βρίσκονται τα λουλουδάδικα, έξω από τη Βουλή, ενισχύοντας την αποπνικτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήδη, με συνέπεια πολύς κόσμος με παιδιά και ηλικιωμένους να αποχωρήσουν από το σημείο και να απομακρυνθούν από το κτίριο της Βουλής.

    VOULI1 dakr5_t dakr4_t dakr3_t dakr2_t dakr1_t iereas3

    Δέκα τραυματίες αστυνομικοί

    Σύμφωνα με την αστυνομία, από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, στο Σύνταγμα, τραυματίστηκαν δέκα αστυνομικοί.

    Στοιχεία για τους πολίτες που τραυματίστηκαν κατά τις συγκρούσεις και που αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, δεν υπάρχουν.

    ksilo4_t ksilo3_t ksilo2_t ksilo1_t dakri

    Διασώστης μετέφερε μωράκι αναίσθητο από τα χημικά

    Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες, διασώστης μετέφερε μωράκι αναίσθητο από τα χημικά της αστυνομίας, ενώ λίγη ώρα αργότερα, λιποθύμισε μία γυναίκα κοντά στην εξέδρα.

    Την ίδια στιγμή, οι διοργανωτές από τα μεγάφωνα ζητούσαν από τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους.

    Πώς προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη χρήση χημικών από την ΕΛΑΣ

    Από την αστυνομία λένε ότι περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες, καδρόνια και μάρμαρα και ότι οι αστυνομικοί που ήταν στα σκαλιά της Βουλής, ενημέρωσαν ιεραρχικά μέσω ασυρμάτου ότι δεν αντέχουν να κρατήσουν τον κόσμο. Τότε έλαβαν οδηγία από τους ανωτέρους τους, να κάνουν χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση και με φωτοβολίδες.

    4688683 4688676 4688673

    Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες για τη ρίψη χημικών

    Αυτόπτες μάρτυρες πάντως λένε ότι αστυνομικοί, κάποιοι εξ αυτών με πολιτικά, πετούσαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές, ακόμη και σε γέροντες.

    KATS1 4 1 1 SILA sil3 sil1 4
    Αστυνομικοί των ΜΑΤ πέταξαν δακρυγόνα σε όλες τις πλευρές έξω από το κτίριο της Βουλής, αναγκάζοντας τους διαδηλωτές να απομακρυνθούν. Πολλοί διαδηλωτές, κυρίως μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και μικρά παιδιά είχαν αναπνευστικά προβλήματα και απομακρύνονταν για να βρουν τρόπο να ξεφύγουν από τη βροχή των χημικών.

    4688665 4688476 4688471

    Μαχαιρώθηκε άνδρας στη Σόλωνος

    Και ενώ τα επεισόδια στο Σύνταγμα βρισκόντουσαν σε εξέλιξη, σοκ προκάλεσε η είδηση ότι κουκουλοφόροι μαχαίρωσαν άνδρα στη συμβολή των οδών Σόλωνος και Ασκληπιού. Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστη η κατάσταση υγείας του ανθρώπου αυτού.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    47 Σχόλια

    1. Αφού ήταν και ο λαγός στα επεισόδια. Τι προβοκάτσια λέτε και παίρνουν την δόξα τα κουμουνια

    2. Γιωργο ασε τις φανφαρες αν ηταν εθνικιστες θα τους ειχαν συλλαβει αυτοι ηταν τα δικα τους παιδια οπως ειχε πει ο καραμητρος εκεινος πες μια φορα απο το μπαχαλο που γινεται για τον καθε τιχαρπαστο ποσοι συνελληφθησαν; ΚΑΝΕΝΑΣ ολοι αποχωρουν με χαμογελα αφηστε τις μπουρδες λοιπον τα συριζοαπλυτα κοπροσκυλα τα δημιουργουν ολα

    3. Τις φάτσες αυτών που πήγαν να μπουν στην Βουλή τις έχουν. Πρόσωπα αναρχικών που συντάσσονται για τα έκτροπα, τις έχουν. Να δούμε αν συλλάβουν κάποιον από αυτά τα αλητήρια. Αν όχι (που αυτό πιστεύω), τότε πίσω από τα έκτροπα βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδεδειγμένα.

    4. ένα ειναι σίγουρο , πως αυτοί που έκαναν τα επεισόδια δεν ηταν χρυσαυγιτες , ούτε καν ακροδεξιοί , προβοκάτορες ηταν συριζαιοι, αναρχικοί που ήξεραν το αποτέλεσμα τον πράξεων τους , πρέπει να είσαι ΗΛΙΘΙΟΣ για να μην ξέρεις το αποτέλεσμα , τώρα , κάτι πρόβατα θα φάνε τον σανό που προσφέρει ο ΤΣΙΠΡΑΣ και η παρέα του

    5. Παλικάρια δυστυχώς αυτη είναι η ελλαδα μας παρτε το χαμπάρι.
      Οπως έγινε με τον Κολοκοτρώνη που πολέμησε για την ελευθερία και μετα το φυλακισαν οπως πολεμισαν ολοι οι κομμουνιστές ενάντια του Χίτλερ για να ζούμε εμείς ελεύθεροι και μετα οι μισοί εξοριστηκαν άλλοι φυλακίστηκαν και αλλοι σκοτοθηκαν απο αδερφικα οπλα το ιδιο θα γινετε συνέχεια.
      Δεν φταίνε οι μπολσεβίκοι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι μπολσεβικος να λεμε την αλήθεια φταίει ο λαος που τοσα χρόνια ψηφίζουν τις ίδιες και ίδιες οικογένειές για να βάλουν τα παιδιά τούς στο Δημόσιο και μετα βγενουν και φωνάζουν για αυτα τα έκτροπα που γίνονται στη χωρα…
      Ας συνεχίσουμε να κάνουμε τα χατίρια στον αμερικανο θα παμε πολυ μπροστά τη χώρα. ..
      Οπου να νε θα κάνει και κινιση ο Τούρκος να δω πιος απο σας που γράφει τοσες μαλακιες εδω μεσα θα παει να πολεμήσει

    6. Παληκαρια,αν δεν δημιουργηθούν πατριωτικά αντάρτικα πόλης για να υπερασπιστούν τα εδάφη μας εντός αστικού ιστου απ´ολα αυτά τα σκατα,δεν υπάρχει σωτηρία.Με συλλαλητήρια κ σημαιούλες πιστεύει κανείς οτι αυτά τα βρωμοσκυλα του καθεστώτος Τσίπρα θα ακούσουν….?????Αυτή την δουλειά κάποτε την έκαναν τα Τάγματα Ασφαλείας που γ@μουσαν τους άναρχο συμμορίτες κομμουνιστές.Γίαυτο τους τσούζουν τους προδότες τα τάγματα ασφαλείας.Γιατι τους ΓΑΜΟΥΣΑΝ…Επανασυσταση των Ταγμάτων Ασφαλείας λοιπόν…Τελος….Δεν υπάρχει άλλη λύση..Θα τα διαλύσουν ολα αυτοί.

    7. Γιατι οι Έλληνες είναι τόσο κότες;Ειρηνική διαδήλωση και κουραφέξαλα.Πάρτε τις καραμπίνες,τα τσεκούρια και τίποτα μολότοφ,και κατεβείτε στο Σύνταγμα να το κάνετε λίμνη αίματος.Να μη μείνει ρουθούνι από μπάτσο και πολιτικό.Κάφτε και τη βουλή μετά να τελειώνει η ιστορία.Τι έχετε να χάσετε στην τελική;Τα παιδιά σας,την πατρίδα και το μέλλον σας τα πήραν.Άντε κότες,ξυπνάτε.

    8. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΣΤΟ ΜΝΜ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟ “ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ” ΔΙΟΤΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΤΟΣ, ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΥ 21′ Ο ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: ΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΠΡΟΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΣ ΡΑΧΕΣ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΩΡΕ ΜΟΥ ΤΑ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙΣ ΑΥΤΑ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΓΕΝΙΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ, ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΟΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΜΑΝΙΑΚΙ.

    9. ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΩ, ΤΟ ΣΩΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ; ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ 200 ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΕΠΙΔΗ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    10. Αμα θελετε να σταματησει η προδοσια τοτε να ειστε αποφασισμενοι να σκοτωσετε μπατσους συριζαιους αντιφα λαθρολαγνους και λοιπους προδοτες αλλιως καθηστε σπιτια σας

    11. Καταραμένοι μπάτσοι συνεργάτες των συριζέων θα τιμωρηθείτε, στην κατοχή είχαμε τους συνεργάτες των γερμανών τώρα στην κόκκινη χούντα έχουμε τους συνεργάτες των μπολσεβίκων αλήτες κακό ψόφο.

    12. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΜΟΥΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΜΑ…

      1. για τους μπ@στ@ρδους και πουτ@ν@ς γιους αριστερους που ξεπουλησαν το συμπαν θα πεις τιποτα ρε ΜΟΥΛΕ;

      2. Δεν ηταν χρυσαυγουλα αλλα δικοι σας βρωμαγανε απο μακρυα απο την απλυσια αν ηταν χα θα τους ειχαν συλλαβει γεια ρε πρωθυποργε που θα κατργουσες κλουβες και ματ να μην πω και τις αλλες φανφαροπαπαριες που ελεγες

    13. Υπαλληλοι του κρατους ητανε,οχι χρυσαυγιτες.Αυτος ητανε ο στοχος του κρατους.Να χαλασουνε τη διαδηλωση και αυτο κανανε.Αυτο γινετε παντα οταν δεν θελουν να ακουστει η φωνη του λαου.Δακρυγονα χωρις λογο για να σπασουν τον οχλο.Η μεγαλυτερη πληγη της χωρας ειναι ο ανθελληνισμος.Κριμα…

    14. Ρε πλακα κανετε..χρυσαυγιτες ηταν αυτοι μπροστα..ελεος.αυτοι οι γελιοι χαλασαν την συγκεντρωση

      1. τι λες ρε φιλε….η χρυση αυγη κατεβηκε με τον αρχηγο σε ειρηνικη πορεια και κατευθύνθηκε προς τα κατω..
        δεν εχει καμια σχεση με τους μπαχαλακηδες που ηταν πανω στο μνημειο του αγνωστου στρατιωτη…
        μη γραφετε μαλακιες…μπειτε στην σελιδα να δειτε και τις δηλωσεις του γενικου γραματεα του κοματος..
        ηταν παροντες ολοι οι βουλευτες..

    15. πουτανες συριζαίοι γαμώ τα πεθαμένα σας.
      καρκίνο στο κωλάντερο

    16. “Αν θέλεις να κτίσεις την πατρίδα σου, βάλε 10 σφαίρες στο πιστόλι σου. 9 για τους προδότες και 1 για τον εχθρό”

    17. Συνελήφθησαν δυο τουρκοι κ μια γερμανίδα αναμεσα στους αναρχοχαρουμενους

    18. Μόνο με το ίδιο νόμισμα θα καταλάβουν αυτοί. Μας εκβιάζουν, μας χλεύαζουν, μας σκοτώνουν, μας καταστρέφουν. Αυτούς πρέπει να τους απαγάγεις τα παιδιά τους και να τους πείς τώρα ψήφισε αλλά θα σου στέλνω κάθε μέρα το μούλικο σου σε κομμάτια. Πρέπει να μάθουν να φοβούνται τον λαό γιατί αυτοί νιώθουν ασφαλείς με τις διμοιρίες που τους φυλάνε, αν μάθουν να φοβούνται θα κάνουν πίσω. Οι πιο μικροί βουλευτές θα είναι ασφαλείς, θα μπορούν να γυρίσουν πίσω στις πόλεις τους και στα χωριά τους; Με τι μούτρα; Ό,τι έσπειραν θα θερίσουν και να μην νομίζουν πως αυτή η προδοσία θα συγχωρεθεί ή θα ξεχαστεί.

    19. Μήπως τα συριζομπατσόνια νομίζουν ότι τα χημικά δεν αγγίζουν τους ίδιους επειδή φοράνε τις τάχα προστατευτικές μάσκες;
      Κανένα φίλτρο δεν κόβει 100% τα καρκινογόνα χημικά που ρίχνουνε στα πλήθη.
      Όταν τα συριζομπατσόνια καταλάβουν σε 10 έως 20 χρόνια ότι οι μικροποσότητες καρκινογόνων χημικών που κάθε 3 και λίγο προσλάμβαναν και οι ίδιοι, λειτουργούσαν πάντα αθροιστικά και εις βάρος και της δικιάς τους υγείας μάλλον θα είναι αργά για δάκρυα, σάλια και μετάνοιες…

    20. Όπως καταλαβαίνετε πλέον ο Ελληνικός λαός δεν έχει καμία απολύτως εξουσία στα χέρια του. Πρώτον επειδή όλα τα κόμματα κατά την άποψή μου είναι συνεννοημένα για το ξεπούλημα της χώρας (ναι πιθανότατα συμπεριλαμβανομένης και της χρυσής αυγής) και δεύτερον διότι ο τόπος έχει γεμίσει ξένους πράκτορες όπως πχ. βλέπετε στις φωτογραφίες οι μπαχαλακηδες που οπότε τους δωθεί εντολή σπάνε οποια ουσιαστική ελληνική λαϊκή διαδήλωση υπάρχει εκτός του ΠΑΜΕ (τυχαίο? δε νομιζω) και με λίγα λόγια δε μας μένουν πολλές λύσεις εκτός του να πάρουμε το Σύνταγμα στα χέρια μας για να προστατευτεί απο τους προδότες.

      1. Άστο δεν το χεις,το ομερτά σε μάρανε,τα έχεις μπουρδουκλώσει τρικυμία εν κρανίω έχεις.

    21. ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ

      1. Χίο πετά τον έξω από δω τον μαλακα,τα σώματα ασφάλειας είναι παιδιά των 800€τον μήνα και εκτελούν εντολές που δεν μπορούν να αρνηθούν.Ειναι οικογενειάρχες που παλεύουν με απαρχαιωμένο εξοπλισμό,τους έχουν στερήσει το δικαίωμα να κάνουν σωστά την δουλειά τους,διακινδυνεύουν την ζωή τους για κάτι αρχιδια σαν τον μαλακα αυτόν.

        1. Γιατί ρε κοπρε μήπως πεινάνε; Βγάζουν πολλοί €800 με δυο μήνες τον χρόνο άδεια; Ουστ…

        2. Τι ωραία δικαιολογια. Εντολες εχουν τα παιδια. Αν δηλαδη τους δωςουν εντολή να μαμησουν την μανα τους θα το κανουν;;;

      2. τίποτε δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή..μόνοι μας καθορίζουμε την μοίρα μας..όπως εσυ έχεις καθορίσει την δίκη σου μοίρα…εσενα θα σου την φορέσει “μπάτσος” και σύντομα…να το θυμάσαι..!..

        1. ΤΥΧΑΙΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΕ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΝ ΘΑΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ…ΣΚΑΣΕ ΓΤ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΑΠΟΥ ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΠΑΙΔΟΦΑΓΟΙ ΟΥΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΒΡΕΦΟΚΤΩΝΟΙ ΟΥΤΕ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΙΣΛΑΜΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ…ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΑΙΔΕΡΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΓΤ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ…ΕΜΕΙΣ ΔΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΛΟΥΛΟΥ..!

          1. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΜΟΥΛΕ. ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΣΦΥΡΑ ΜΟΥ.

    22. Ας μου επιτραπεί ένα εύλογο ερώτημα, και για το σημερινό συλλαλητήριο αλλά και για τα προηγούμενα:
      την αττική γη κοπρίζουν 5.000.000 και βάλε κώλοι “πολιτών” (είναι άραγε πολίτες πραγματικοί;) … Ένα πεισμωμένο εκατομμύριο από αυτούς αν κατέβαινε στα σχετικά με την Μακεδονία μας συλλαλητήρια, παρά τις ενδεχόμενες προβοκάτσιες παρά τα όποια άλλα, ΟΥΔΕΜΙΑ (ακόμα και η όποια μαστουροσταλινική) εξουσία θα μπορούσε να μείνει ούτε ένα λεπτό…
      Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι πως, και με τεράστια ευθύνη του ξεφτιλισμένου ελληνόφωνου πολιτικαντισμού, το μέγιστο εθνικό μας αυτό θέμα αφέθηκε ουσιαστικά να είναι μία υπόθεση κυρίως των ανθρώπων που ζουν στα εδάφη και τους νομούς της Μακεδονίας…
      Γιατί ας πούμε, επίσκοποι μακεδονικών νομών να έχουν μία ενεργή θέση και επίσκοποι άλλων νομών να κάνουν το παπί (ο της Δημητριάδος ας πούμε και άλλοι πολλοί)… Ο θηβαίος συριζώνυμος που έφτασε στο σημείο (οποία παρακμή…) να βλέπει στο πρόσωπο του τσίπρα “έναν νέο Παύλο” (!!!) δεν είπε μία φρασούλα ώστε να δώσει θάρρος και κουράγιο στον κόσμο για την Μακεδονία…
      Τα σκέφτομαι αυτά με λύπη κι αισθάνομαι την ανάγκη να τα μοιραστώ και με τους συναναγνώστες τους παρόντος ιστολογίου…
      Ευχαριστώ.

      1. Μπορείς να μοιράζεσαι τους προβληματισμούς και τις κοτσάνες σου με έναν ψυχολόγο,θα σου κάνει καλό,γιατί όταν τα λες εδώ εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα,δεν είναι εδώ κέντρο αποτοξίνωσης βλημάτων,μπερδεύεσαι,κάνε το πρώτο βήμα να πας στην πρώτη κοντινή πόλη που θα δεις και επι σκέψου έναν καλό ψυχολόγο.

        1. Κοτσάνες γιατί ρε “εξυπνο”κουτοπονηρόβλαξ; Δεν μπαίνεις στον κόπο να γράψεις κάτι τι παραπάνω ή αντικειμενικά δεν δύνασαι;

    23. Τι έγινε τελικά; Έπεσε η κυβέρνηση από την ορμή του κόσμου στο συλλαλητήριο;

    24. Ποσα σου δωσανε και σου ταξανε για να τα κανεις ολα αυτα ρε παλιοκαθαρμα σε συναθρωπους σου…

    25. Πως δεν εριξε και καμια βομβα πυρινικη για να τους διαλυσει ο βρωμερος κοκκινος χιτλερ…..

    26. Ελληνας δεν θα εκανε τετοιο πραμα σε Ελληνες…ο τυπος δουλευει για τους Εβραιους σιωνιστες και τους Μασονους και ολοι αυτοι μαζι δουλευουν για το διαβολο…ακου με ξερω τι σου λεω…ειναι παγκοσμια κυβερνηση υποταγμενη στο διαβολο πανε κανουν θυσιες οι αρχηγοι τους τα δαση του Καναδα…ξερω νομιζετε οτι γραφικα παραμυθια…αλλα να που ειναι αληθεια…

    27. ΟΛΕΘΡΟΣ .
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ .
      ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ .

    28. Τα χημικά που έριξαν ήταν ληγμένα, υπάρχει και φωτογραφία που το αποδεικνύει

      1. Τόσο το καλύτερο ρε μπαγλαμά.Τα ληγμένα δεν έχουν τόσο καλή επίδραση.Τενεκέ.

    29. Τα χημικά ήταν ληγμένα, υπάρχει και φωτογραφία που το αποδεικνύει

    30. ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΒΓΗΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΜΕΣΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΟΥ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕς ΠΛΑΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΥΠΑΡΧΗ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΠΟΙΟ ΤΟΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΥΡΑ ΠΟΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΗΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΥΗΝ ΓΙΑΦΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΑΞΕΙΜΟΥ……….

      1. ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΨΕΥΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ .

        1. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ” ΝΑ ΗΤΑΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΗΚΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ.

    Comments are closed.