ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΛΑ! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ – ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ! – ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΝOYN Η UNESCO KAI OI “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    BeFunky Collage

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Open πριν από λίγο, με γοργούς ρυθμούς προχωράει η ανέγερση κτιρίου μουσουλμανικής ιερατικής σχολής στον περίγυρο της Αγίας Σοφίας.

    Η κατασκευή ονομάζεται αλλιώς και Μεντεσές, και προκειται ουσιαστικά να καταστρέψει την αρχιτεκτονική του ναού, που αποτελεί θαύμα, ενώ παράλληλα αποτελεί και το πρώτο βήμα μετατροπής του θρυλικού ναού σε Τζαμί!

    Προς το παρόν η UNESCO κάνει τα στραβά μάτια παρά τις οποίες διαμαρτυρίες έχει λάβει και έτσι οι Τούρκοι κατασκευαστές προχωρούν την κατασκευή του εκτρώματος με γοργούς ρυθμούς.

     

    Ο θρύλος του Μαρμαρωμένου βασιλιά

    Mε αφορμή τις συνεχιζόμενες επιθετικές κινήσεις της Τουρκίας κατά του Ελληνισμού οι οποίες πυκνώνουν έρχεται πάλι στην επιφάνεια ο θρύλος του Μαρμαρωμένου βασιλιά, του βασιλέα Ιωάννη ο οποίος θα ξαναφέρει σύμφωνα με τις ορθόδοξες διδαχές την λάμψη στον Ελληνισμό και την Ορθοδοξία.

    Άλλωστε οι Τούρκοι επειδή έχουν στο μυαλό τους πάντα τον φόβο της εκπλήρωσης των ορθόδοξων διδαχών και προρρήσεων ένιωσαν ιδιαίτερη ανησυχία και έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα στο γεγονός της ανακάλυψης 65 τάφων της βυζαντινής περιόδου κατά την διάρκεια πρόσφατων αρχαιολογικών ανασκαφών στην αρχαία πόλη Στρατονίκεια που είναι κατασκευασμένη από μάρμαρο, γνωστή και ως πόλη των μονομάχων, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Hürriyet.

    Στους τάφους βρέθηκαν τα οστά ενήλικων, αλλά και παιδιών που εικάζεται ότι πέθαναν πριν από 1.300 χρόνια, ενώ ο οικισμός που βρίσκεται το νεκροταφείο χρονολογείται πριν από 3.000 χρόνια.

    Η αρχαία Στρατονίκεια είναι η μεγαλύτερη μαρμάρινη πόλη στον κόσμο, περιλαμβάνεται στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO και μέχρι στιγμής έχουν ανακαλυφθεί ευρήματα από την ελληνιστική, ρωμαϊκή και βυζαντινή περίοδο.

    Η ανακάλυψη εκ νέου βυζαντινών μνημείων δημιοργεί πάλι φόβο στους Τούρκους ότι η κλεμμένη γη στην οποία κατοικούν θέλει να γυρίσει πίσω στους νόμιμους κατοίκους της.

    Έτσι αναβιώνει για άλλη μια φορά ο θρύλος του Μαρμαρωμένου Βασιλιά (κάτι που γίνεται συχνά τα τελευταία χρόνια ειδικά από τότε που η Αγία Γραφή στην Τουρκία έχει γίνει best seller)

    Πίσω από αυτόν τον θρύλο κρύβεται ένας Άγιος της Ορθοδοξίας (αν και η Εκκλησία δεν τον αναγνώρισε επίσημα ωστόσο τον τιμάει έτσι), ένας στρατιώτης του Χριστού και αυτό έχει την σημασία του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Καλημέρα,
      Ένας ρωμαίος αυτοκράτορας έχτισε μια εκκλησία στην κατεχόμενη Ελλάδα,
      με κλεμενα μάρμαρα από Ελληνικούς Ναούς που γκρέμισε, και
      το παπαδαριό μας έμαθε να νοιαζόμαστε για αυτόν τον όγκο!
      Σαν Έλληνα, δεν θα με ενδιέφερε αν οι τούρκοι το έκαμναν
      δημόσια ουρητήρια, ουδεμία σχέση έχει με Ελλάδα!

    2. Θεια δικη! Οι χριστιανοταλιμπαν κατεστρεψαν τα Ελληνικα Ιερα και το πληρωνουν απο τους Τουρκαλαδες. Γουσταρωωωω!!

    3. Δικια τους είναι η αγια σοφια ότι θελουν την κανουν ρε καθυστερημένοι, σας τσουζει ? ξυδι παλιοραγιαδες που ακομα πιστευετε ότι θα σας την δωσει το ξανθο γενος μπεκρήδων χαχαχαχαχα.

      1. Ώπα ρε αλλοδαπό γυφτάκι … έμαθες Ελληνικά και το παίζεις Έλληνας?

    4. Είναι και παίρνει εκδίκηση ενάντια στην Ιερουσαλήμ, δεν μπορεί να νικήσει την Ιερουσαλήμ, και έτσι το θυμό του το μίσος του το παίρνει στην ΄Αγια Σοφία…………………
      Ο Τούρκος μισεί την ενοποίηση Ισραήλ Eλλάδας Κύπρος Αίγυπτος… η ενοποίηση Ισραήλ Eλλάδας Κύπρος Αίγυπτος ολοκλήρος χάλασε τα οθωμανικά΄ ισλαμικα σχέδια΄ του τούρκου…
      Ο στόχος του τούρκου ήταν να κανεί την Ιερουσαλήμ επίσημο κέντρο των Οθωμανών…είχε σκοπό να εξαφανίσει τους ιερούς τόπους ……………………….
      Σήμερα , φοβάται το Ισραήλ Αίγυπτο και χτυπά την Ελλάδα Κύπρο, ΄Αγια Σοφία ………….
      ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΟΤΙ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ !,ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΔΕΝ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ …!!!

    5. Είναι … και παίρνει εκδίκηση ενάντια στην Ιερουσαλήμ, δεν μπορεί να νικήσει την Ιερουσαλήμ, και έτσι το θυμό του το μίσος του το παίρνει στην ΄Αγια Σοφία…………………
      Ο Τούρκος μισεί την ενοποίηση Ισραήλ Eλλάδας Κύπρος Αίγυπτος… η ενοποίηση Ισραήλ Eλλάδας Κύπρος Αίγυπτος ολοκλήρος χάλασε τα οθωμανικά΄ ισλαμικα σχέδια΄ του τούρκου…
      Ο στόχος του τούρκου ήταν να κανεί την Ιερουσαλήμ επίσημο κέντρο των Οθωμανών…είχε σκοπό να εξαφανίσει τους ιερούς τόπους ……………………….
      Σήμερα , φοβάται το Ισραήλ Αίγυπτο και χτυπά την Ελλάδα Κύπρο, ΄Αγια Σοφία ………….
      ΕΛΛΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛ ΚΥΠΡΟΣ ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΟΤΙ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ !,ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΔΕΝ ΜΒΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ …!!!

    6. Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι. Φίλους ΔΕΝ έχουμε, συμφέροντα υπάρχουν αλλά είναι εις βάρος μας. ΟΥΤΕ ΑΡΧΙΔΙΑ έχουμε. Γιατί αν είχαμε θα μπορούσαμε να γαμήσουμε Αμερικάνους, Γάλλους, Γερμανούς, Άγγλους. Αλλά δυστυχώς ο Θεούλης μας φρόντισε έτσι που να μην μπορούμε να κουνήσουμε δακτυλάκι. Πάρτε το απόφαση, είμαστε “βετούλια” ξέρετε τι είναι έτσι?

    7. ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ….ΦΑΤΕ ΦΑΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΡΑ ΚΟΡΟΙΔΑ!!

    8. Κανένα ΣΟΚ οι Σλάβοι πάντα ήταν εχθροί του έθνους … ξυπνάτε ρεεεειιιι

    9. ΜΙΑ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΕΡΔΟΓΑΝ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !
      ΚΑΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΓΑΤΕ ΓΙΑ ΞΑΝΔΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!!!

      ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ …ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ Ο ΕΡΔΟΓΑΝ ?
      ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΥΝ… ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ !!!!

      1. ανθιμε πρωτα οι ελληνες εφτυσαν τον πουτιν και τον φτυνουν εκανε πολλες προσφορες στην χωρα και οι πολιτικαντηδες κατευθυνομενοι τον φτυνανε ο καραμανλης πηγε να συνεργαστει και απειλουσαν να τον σκοτωσουν ειμαστε κολλημενοι παντα με τους παγκοσμιους δολοφονους της γης

    Comments are closed.