ΠΟΣΟ “ΑΙΔΟΙΟΠΑΝΟ” ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ: “Κ@ΛΟΜΠΑΤΣΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ”. ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΙΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΑΛΛΑ, ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ, ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ (ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ)

    Κοινοποίηση:
    mat

    “Άντε γ@μησου, λοιπόν”, καταγγέλλουν πολίτες ότι τους είπαν καθυβρίζοντάς τους, άνδρες των ΜΑΤ, από συγκεκριμένη διμοιρία, χθες στο Σύνταγμα. Και οι ύβρεις, αφορούσαν και γυναίκες. Οι καταγγελίες, είναι βάσιμες. Και γίνονται ακόμα πιο βάσιμες από τις αλητείες που διεπράχθησαν, την Κυριακή το απόγευμα. 

    -Μα, εκτελούμε, διαταγές ανωτέρων, το μεροκαματάκι μας, τα 800 συν τα οδοιπορικά, συν τα βαρέα, συν τις υπερωρίες, ε, να μην μαζέψουμε, κανένα 1000ρικάκι, να ζήσουμε κι εμείς ως άνθρωποι, τσακίζοντας τον κόσμο στο ξύλο και ρίχνοντας χημικά στα μούτρα τους; 

    -Ναι, έναν κόσμο που κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο, για να παλέψει και για σας και τα παιδιά σας, για να είναι αύριο, λεύτερα. Αλλά που να καταλάβετε, με τον καρκίνο που ρίχνετε στους πολίτες και σας έχουν φάει τα σωθικά.

    Δυστυχώς, αγαπητοί αναγνώστες, παρόλο που τόσο καιρό, στηρίζαμε τη δουλειά της Ελληνικής Αστυνομίας, αυτή τη φορά και αναλογιζόμενοι ότι έγινε την Κυριακή στο Σύνταγμα, μία ομάδα εξαιρείται και μπαίνει στην άκρη από αυτή την υποστήριξη. Είναι τα ΜΑΤ και η ηγεσία τους. 

    Αυτοί, είναι πια υπόλογοι, για ότι συμβεί στο μέλλον. Άνοιξαν μεγάλες πληγές. Και θα υποστούν, την τιμωρία. Περισσότερο οι αξιωματικοί τους και ο υπεύθυνος αξιωματικός που τους στέλνει να αφαιρούν τη ζωή του κόσμου. Εδώ πια δεν υπάρχουν διαταγές. Υπάρχει διάπραξη σοβαρών ποινικών εγκλημάτων και σοβαρότατων αδικημάτων εις βάρος της ανθρώπινης ακεραιότητος.

    Και θα αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες, αφού η δικαιοσύνη, παραμένει αμέτοχη στην τιμωρία τους.

     
    https://www.facebook.com/229795954169529/videos/402730067166100/

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Και λιγες σας δωσανε…Ελληναραδες του πληκτρολογιου..

    2. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΣΟΙ ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΤΕΨΕΙ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ

    3. Βιασμος και θανατος στα παιδια του καθε μπατσου

    4. ΔΥΝΑΜΙΤΗ Η ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΤΟΥ…….

    5. Κυκλοφορει βιντεο με ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!!
      Στα κατοχικα νεα

    6. ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ , ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΙ , ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ , ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ 3000 ΤΟΝ ΜΗΝΑ , ΑΥΤΟΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ 900 ???

    7. επικεντρωνεστε στον αστυνομικο-ματατζη αλλα αυτος δεν κανει κατι περισσοτερο απο το 95%+ του πληθυσμου. κοιταει το τομαρι του και το συμφερον του. αλλοι κανουν πολυ χειροτερα απλα δεν το κανουν με το γκλομπ και το δακρυγονο. τραπεζικοι υπαλληλοι, εφοριακοι, γιατροι, εκπαιδευτικοι, δικαστικοι, δημοσιογραφοι και γενικα ολοι μας. μεχρι και το συλλαλητηριο εγινε κυριακη για να παει ο κοσμος γιατι αν ηταν καθημερινη οι περισσοτεροι δεν θα παρατουσαν τις δουλειες τους για τη μακεδονια

    8. Οι αστυνομικοί είναι εχθροί του λαού.. Αλλά χωρίς τις ασπίδες να τους δω.Τι θα πούνε αύριο στα παιδιά τους για την Μακεδονία;.. Ότι δέρνανε τον λαό.. Να τους κάνουν τον μισθό 100 ευρώ.

    9. Μπορω να καταλαβω πολλα και να συνχωρησω αρκετα σεβομενος την υπηρεσια της αστυνομιας διπλα στον πολιτη.Ανθρωποι ειναι και αυτοι και τρωνε πολλα ζορια. Σιγουρα ομως ξερουμε ολοι οτι εχει ξεφυγει η κατασταση και δεν γνωριζουμε εαν ολοι οι υπηρετουντες στην αστυνομια ειναι Ελληνες στο γενος και στην ψυχη. Ξερουμε οτι εχουν παρεισφρήσει εντος της αστυνομιας και του στρατου ακομα και Αλβανοι δευτερης γενιας μεσα στα σωματα, καθως μεθαυριο θα δουμε και πρωην λαθρομεταναστες αστυνομικους.
      Ενας αλλος παραγοντας ειναι οτι εχουν φαει πολυ “ξυλο” απο τους αναρχικους τους οποιους εχει “συμμαχους” η κυβερνηση με αποτελεσμα να ξεσπανε στον απλο ελληνα πολιτη οπως το βιντεο που εδειξες με την γυναικα και τον ματατζη. Σιγουρα εχουν χασει την ψυχη τους και την λογικη τους οι περισσοτεροι ακολουθωντας τις διαταγες της εκαστοτε ηγεσιας της αστυνομιας η οποία αποδεδειγμενα ειναι ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ και γλυφουν κατουρημενες ποδιες για να πιασουν θεσεις..Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
      Αλλο ενα συνθημα παρομοιο με το Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..απο κει και περα πρεπει να συνηδητοποιησουμε ολοι την κατασταση που εχουμε φτασει σε ολα τα επιπεδα. Επισης ο σταθερος μισθος τον οποίο προσφερει η αστυνομια δεν σημαινει οτι δεν ειναι και αυτοι πολιτες ή “στρατιωτες” ακομα τους εθνους των Ελληνων. Πρεπει να ξεριζωθει η κοματοκρατια μεσα στην αστυνομια αλλα και στον στρατο ακομα με προσφατο παραδειγμα τον ναυαρχο Αποστολακη. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (οπως την αποκαλουν) ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    10. Αναιβαστε το βίντεο με τον λαγό ανάμεσα στους “μπαχαλακιδες” να χαριεντίζεται και να δίνει εντολές.Για να δούμε επιτελους ποιο είναι το δεκανίκι του συριζα που κατέστρεψε την πατριωτική συγκέντρωση.

      1. Ακόμα αυτή η καραμέλα δεν έχει τελειώσει? είσαι στον κόσμο σου και τα βλέπεις με τα μάτια του ΣΥΡΙΖΑ που μόνο αυτό βγήκε και είπε!!!!!!

        1. Ετσι σωστα του τα λες. Αλλα τι ψαχνεις να βρεις απο ανθελληνες προδοτες ψηφοφορους.

    11. Ο μπάτσος είναι μπάτσος και δεν θα πάψει να είναι μπάτσος.
      Τα ΜΑΤ δερνανε με ΠΑΣΟΚ με ΝΔ και δέρνουν και με ΣΥΡΙΖΑ.

    12. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    13. Καποτε ηταν οι οι μπατσοι του Παπουτση, τωρα οι μπατσοι του Τοσκα και της Βλαχοβασιλη…
      Αφου πηραν και τα…αναδρομικα…

    14. Σκουπηδια δολοφονοι ατομα με μηδεν μυαλο και πολλα ψυχολογικα προβληματα ζωα ΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΟ ΟΠΩς ΜΑς ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕς ΣΥΝΔΟΙΚΑΛΗΣΤΕς ΤΟΥς??? ολη η οργη του λαου θα πεσει πανω τους δεν την γλυτωνουν εχουν κανει πολλα και φυσικα για το φοβερο εργο τους δεν παιρνουν μονο 800ευρο παιρνουν πολλα περισσοτερα αναλογα με τις ικανοτητες τους αναλογα με την περισταση…τα ΖΩΑ αυτα μαζι με τους πολιτικους απατεωνες κλεφτες δοσειλογους αφεντες τους θαχουν ασχημο τελος ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ.ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 800 ΕΥΡΟ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ????…………………………… ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΡΧΗΖΟΥΝ

    15. Ενώ αυτοί την μοιράζουν απλόχερα στα παιδιά μας, αλλά μάλλον δεν ήσουν εκεί να δεις τα παιδιά μας να πνίγονται και να κλαίνε από τα χημικά… ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ

    16. Ενα μονο θα πω…στην Μακεδονια ολη την εβδομαδα θα βρεχει…κλαινε οι ουρανοι….Καταραμενοι να είστε απ τον θεο!

    17. Ρε Στεφ έχεις συναίσθηση του τι γράφεις που μοιράζεις ευχές για καρκίνους σε οικογένειες και παιδιά;; Έλα Χριστέ και Παναγιά, έλεος.

      1. Άραξε στον καναπέ σου και φάε το ρυζόγαλό σου και την κρέμα σου, φίλε.

        Τα άλλα είναι για άντρες

        1. Σώπα ρε “μάγκα”σκληρε κ νταή που θα πουλήσεις πνεύμα κ τσαμπουκα, στον παραπάνω(βλ Νικόλαο)..Ναι ρε,τι μλκιες είναι αυτές για καρκίνους σε παιδιά κ πάντες;Ποιος είσαι εσύ ρε ξεφτιλισμενε δήθεν Ελληναρα;Έλεηνας ναι,τι σχέση έχεις εσύ κ οι όμοιοι σου με εμάς τους Έλληνες;Άντε γεμίσαμε με βρωμοστομους,ψευτονταηδες αντιΟρθοδοξους ελληνόφωνους που έχουν και”άποψη”που στηρίζεται σε βρωμολογα κ ψευτολεονταρισμους του πληκτρολογίου..
          Καλά είπε ο φίλος παραπάνω..
          Έλα Χριστέ κ Παναγια να βάλεις μυαλό και Ψυχή(γνωρίζεις άραγε τι είναι κ τι σημαίνει Ψυχή ρε??)σε όλους,μπας κ δούμε καμιά Άσπρη μέρα σε αυτό το κρατικό μόρφωμα που είμαστε υπήκοοι που κάποτε ήταν και καμαρώνε σαν Ελλάδα..

      2. πολυ καλα κανει σε τεττοια διποδα ανθρωπαρια και λιγα λεει αυτοι ειναι δολοφονοι …..μπραβο ρε Στεφανε και γι αυτο το πρωτοσεληδο

      3. αλλοι μοιραζουν ευχες για την παλιοαρρωστεια και αλλοι την μοιραζουν χωρις ευχες με χημικα!

      4. Εγω Ευχομαι τα ιδια καθε μερα για τα παιδια των πολιτικων. Και μη μου πεις τι φταίνε τα παιδια, γιατι θα σου απαντήσω και τα δικα μας τι φταίνε;;; Αλλα πάρε παραδειγμα και απο τον ΓΑΠ, τον Κουλη, τον, τον, τον, η την, την, την…οοολα παιδια πολιτικων και προδοτων, αυτα μας κυβερνανε. Τα παιδια λοιπον των σημερινών κυβερνώντων θα κυβερνανε αύριο τα δικα σου παιδια και τα εγγόνια σου.
        Βεβαια θα μου πεις, ας ξυπνήσουμε κι ας μην τους ψηφισουμε. Δικιο θα εχεις, αλλα θα έρθουν αλλοι και θα ΒΑΛΟΥΝ κι αυτοι τα δικα τους παιδια. Κατάλαβες;;
        Οςο για τους μπάτσους, κι εγω τους υποστήριζα κάποτε και εξοργίζομουν οταν τους αποκαλούσαν μπάτσους. Τωωωρα και για μένα μπάτσοι ειναι.

      5. Εγω Ευχομαι τα ιδια καθε μερα για τα παιδια των πολιτικων. Και μη μου πεις τι φταίνε τα παιδια, γιατι θα σου απαντήσω και τα δικα μας τι φταίνε;;; Αλλα πάρε παραδειγμα και απο τον ΓΑΠ, τον Κουλη, τον, τον, τον, η την, την, την…οοολα παιδια πολιτικων και προδοτων, αυτα μας κυβερνανε. Τα παιδια λοιπον των σημερινών κυβερνώντων θα κυβερνανε αύριο τα δικα σου παιδια και τα εγγόνια σου.
        Βεβαια θα μου πεις, ας ξυπνήσουμε κι ας μην τους ψηφισουμε. Δικιο θα εχεις, αλλα θα έρθουν αλλοι και θα ΒΑΛΟΥΝ κι αυτοι τα δικα τους παιδια. Κατάλαβες;;
        Οςο για τους μπάτσους, κι εγω τους υποστήριζα κάποτε και εξοργίζομουν οταν τους αποκαλούσαν μπάτσους. Τωωωρα και για μένα μπάτσοι ειναι. Παντως χωρις την στήριξη της αστυνομίας και της δικαιοσύνης, καμια κυβερνηση δεν θα μπορούσε να περάσει τα μέτρα που πέρασε.

    18. Οι προδότες ματατζήδες είναι οι στυλοβάτες του γραικύλου τσίπρα.

    19. Αυτή την κατάρα δεν θα την έλεγα για κανένα, πόσο μάλλον για παιδιά. Μην το κάνετε αυτο

      1. Κανεις μεγαλο λαθος. Διάβασε τι έγραψα παραπάνω, εκτος αν θέλεις αύριο μεθαύριο τα παιδια σου να τα κυβερνανε τα παιδια των σημερινών προδοτων. Και οποιος στηρίζει τους προδοτες, ειναι προδότης και ο ιδιος. Και τα δικα του παιδια μπαίνουν στο κάδρο. Κι αυτο στο λέει μια γυναικα, μια μανα που λατρεύει ολα τα παιδια, ειδικα τα δικα μας, τα Ελληνόπουλα. Ξυπνήστε ρεεεε!! Πολεμο εχουμε κι αυτοι στηριζουν αυτους που κυρηξαν τον πολεμο στο Ελληνικό εθνος.

        1. Δεν μπορώ να προδικασω το μέλλον των παιδιών μου, αυτό που ξέρω επειδή είμαι γιατρός στο ογκολογικό είναι ο παιδικός καρκίνος. Δεν δίνω τέτοια κατάρα σε κανένα γονιό.

    Comments are closed.