ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ! “MONO O ΘΕΟΣ…”

    Κοινοποίηση:
    kammenos12-thumb-large

    Τον τελευταίο καιρό όλοι αναρωτιόταν που είναι ο Πάνος Καμμένος!
    Ο ίδιος είχε καιρό να δημοσιεύσει βίντεο από τα νυχτοπερπατήματα του.
    Με σημερινή του παρέμβαση ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ. ανατρέπει τα πάντα. Ο ίδιος αποκαλύπτει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την υγειά του.

    Απειλεί ότι θα επανέλθει με αποκαλύψεις που θα οδηγήσουν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών στη φυλακή

    Λάδι στη «φωτιά» της πολιτικής τους διαμάχης ρίχνει με νέο του tweet ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, απευθυνόμενος στον Νίκο Κοτζιά και χαρακτηρίζοντάς τον «προδότη της Μακεδονίας», χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

    Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ με ανάρτησή του στο twitter, σημειώνει: «Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά».

    Το εν λόγω μήνυμα του κ. Καμμένου έρχεται σε απάντηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών ο οποίος, επιχείρησε να αποδομήσει το αφήγημα του προέδρου των ΑΝΕΛ ότι εξαπατήθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας: «Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΤΙ ΕΠΑΘΕ? ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΦΑ’Ι’?

    2. Αυτά έπρεπε να τα σκευτείς να τα πείς πρίν την συμφωνία των Πρεσπών…. ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.Τώρα ο,τι και να γράψεις ο,τι και να πείς είναι πολύ αργά.Αυτά είναι για το θεαθήναι. Λόγια και κοινοποιήσεις του κόλου τα ενιάμερα.

    3. Τι επαθε ρε παιδια,εφαγε κανα μοσχαρι ολοκληρο και δεν μπορει να το χωνεψει,η του κατσε κανα κόκκαλο απο χοιρινο στον βοδινο λαιμο του????

    4. Προφανώς ο Καμένος ή είναι βλαμμένος τελείως και δεν έχει συναίσθηση των πράξεων του και της προδοσίας που συνδιέπραξε με τους πουλημένους μπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ, ή απλά προσπαθεί να γλιτώσει το τομάρι του γιατί ξέρει τι περιμένει τους προδότες σε λίγο καιρό όπως και η ιστορία καταγράφει με μαθηματική ακρίβεια την τύχη όλων των προδοτών… Και μάλλον το δεύτερο συμβαίνει. Όσο για το τι έχει να αποκαλύψει, το μόνο που θα μπορούσε να αποκαλύψει και να τον πιστέψουμε θα ήταν να μας πει πόσους αστακούς και χοιρομέρια κατεβάζει στην καθισιά του. Άντε από κει….

    5. Ο χοντρομπαλάς Καμμένος , ο “πατριώτης” , Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα !
      Ουστ ρε προδότη !

    6. Αν νομίζεις οτι εσύ δεν είσαι προδότης και θα γλιτώσεις πλανάσαι πλάνην οικτρά.
      Η ώρα που θα μιλήσουν αυτοί που πρέπει θα έρθει σύντομα και η Ελλάδα θα συνεχίσει με λίγους πατριώτες

      1. Που είναι αυτοί οι λίγοι πατριώτες..: Και τι θα γίνει με τα υπόλοιπα εκατομμύρια ραγιάδες ποδοσφαιρομπουζουκόπληκτους πελάτες των πολιτικών απατεώνων που είναι στο σπιτάκι τους και κάνουν πολιτικό σχολιασμό δηλαδή πουτσοκουβέντα…::::::

    7. Τώρα τούς προδότες πρέπει να του λιπουμαστε γιατί είναι και άρρωστη. Μωρέ δεν πάνε να…. ΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΠΟΥ ΠΆΝΤΑ ΑΠΕΙΛΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΙΛΗΘΟΥΝ.

    8. πίνει και καταβροχθίζει το φαγητό, λογικό να έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας.

    9. ΠΡΟΔΟΤΗ κι εσυ και ολοι σας,κακο ψοφο θα εχετε,τα φραγκα της προδοσίας που πηρατε δεν θα τα χαρειτε,αληταραδες

    10. Είπε ο εφιάλτης τον γουσιο προδότη…η Κεφαλα;

    11. Πάνο.

      Αναρρωνεις σε καταλαβαίνω…

      Αλλά γράψε ακομα μερικές σειρές για αποκαλύψεις……δεν είναι τόσο δα δύσκολο.

      Αν εχεις. Βεβαίως βεβαίως…..

      Πάντως για να είμαι ειλικρινής….θα χαρώ πολύ αν δεν σε ξαναδώ στην πολιτική…..βουλή….ή ότι άλλο.

      Δεν αξίζεις…δυστυχώς και σε ψήφισα το 2012.

    Comments are closed.