ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΜΚΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ “ΑΔΕΡΦΕΣ”. “ΕΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ; ΘΑ ΣΑΣ…”

    Κοινοποίηση:
    kougias_1-768x510

    Με γραπτή δήλωσή του ο Αλέξης Κούγιας απαντά στη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του το Παρατηρητήριο εγκαλώντας τον κορυφαίο ποινικολόγο για ρατσισμό με αφορμή την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξή του.

    Στη δήλωσή του ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι σε όλη του τη ζωή όχι απλά δεν υιοθετεί ρατσιστικές απόψεις, αλλά, απεναντίας είναι ακραίος αντιρατσιστής.

    Το «Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων» κατέθεσε μήνυση σε βάρος του δικηγόρου με αφορμή όσα είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Ant1 την βραδιά των εκλογών.

    Διαβάστε την πλήρη δήλωση του Αλέξη Κούγια:

    ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΛΕΞΙΟΥ Χ. ΚΟΥΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

    ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΛΕΞΙΟΥ ΚΟΥΓΙΑ

    Με πληροφόρησαν ότι σε διάφορα sites δημοσιοποιήθηκε η είδηση, ότι ένα «παρατηρητήριο» που αγνοούσα μέχρι σήμερα και του οποίου δεν γνωρίζω ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα που το εκπροσωπούν στην Ελλάδα, με μήνυσε, γιατί στα πλαίσια της αρχής της ελευθερίας του εκφράζεσθαι εξέφρασα την προσωπική μου άποψη για την ψήφο μέρους των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σε αυτές τις κυρίες και αυτούς τους κυρίους που εκπροσωπούν αυτό το «άγνωστο» προς εμένα, το τονίζω, «παρατηρητήριο», επιθυμώ να κάνω γνωστό το εξής: Όταν μηνύεις κάποιον, οποιονδήποτε, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, θα πρέπει πρώτα να έχεις όλα τα στοιχεία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ρατσιστής. Σε περίπτωση κατά την οποία δεν τα έχεις, διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος όχι μόνο ρατσιστής δεν είναι, αλλά αντίθετα είναι ακραίος αντιρατσιστής σε όλη του τη ζωή και συνυπάρχει καθημερινά είτε σε κοινωνικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο με αυτούς, τους οποίους εσύ δήθεν προστατεύεις, κινδυνεύεις εξαιτίας αυτής της επιπόλαιης και μόνο για εντυπωσιασμό ή εκφοβισμό ενέργειάς σου να βρεθείς η ίδια ή ο ίδιος όχι μόνο κατηγορούμενος, αλλά και καταδικασμένος.
    Είμαι βέβαιος ότι ο νομικός ή οι νομικοί σας σύμβουλοι θα σας έχουν ενημερώσει ότι, όταν μηνύεις κάποιον και η μήνυσή σου δεν είναι αληθινή και όταν με αυτή τη μήνυση τον συκοφαντείς, διαπράττεις τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμησης.

    Αυτά και δεν θα επανέλθω, εκτός αν χρειαστεί να προασπίσω την τιμή και την υπόληψή μου.

    Αθήνα, 13/07/2019

    Με εκτίμηση

    Αλέξιος Χ. Κούγιας

    ΥΓ. Καλό θα είναι, εκτός της διαδόσεως της ειδήσεως, με την οποία ανακοινώσατε ότι με μηνύσατε, για να πάρετε δημοσιότητα, να ανακοινώσετε και τα ονόματά σας, για να μάθουμε επιτέλους ποιοι είσαστε και τι δουλειά κάνετε. Ελπίζω να μην είστε επαγγελματίες «παρατηρητές».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. μπράβο στον κουγια καιρός να το βουλόσουν μερικές μ@ιμουδ@ς

    2. Μαλιστα !!!!πτριωταρα ο κουγιας? τ ακούσαμε και αυτό!!!

    3. Ακουσα με μεγαλη εκπληξη απο τον δημοσιογραφο Χατζηνικολαου στο προχθεσινο δελτιο οτι εκανε παρεα με ρομα και με αλλους της ιδιας κατηγοριας,αληθεια που τους βρηκε και τους εκανε παρεα,στα κοσμικα κεντρα που συχναζε,μηπως στα Μπουζουκια καπνιζοντας τα πανακριβα πουρα τα κοχιμπα μηπως στις …”φτωχογειτονιες” της Εκαλης παρεα με την Πολυτελεστατη Πορσε??????

      1. Ο ΚΛΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ.

        1. Απο τα υπογεια της συγγρου μας γραφεις τρολακι των 0,30 πλεον λογω κρισης.

    4. ΑΞΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΟΧΙ και οι Αλβανόγυφτοι που δεν ξέρουν να γράψουν τ όνομά τους όμοιοι με τους ΈΛΛΗΝΕΣ που διαπρέπουν όπου και αν πάνε στο εξωτερικό.
      Όσο και να προωθείτε τα σχέδια του Σόρος το γενικό ξεκαθάρισμα είναι κοντά με τη βοήθεια του Ερντογάν.
      Τρύπες να δω που θα βρείτε να κρυφτείτε.-

    5. Ο Κούγιας είχε παντρευτεί Εβραία. Πώς είναι ρατσιστής; Απλά είπε την αλήθεια. Γιατί είναι ρατσιστικό να πεις οτι οι Ρομά ψηφίζουν Τσίπρα αφού ήταν και στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις;
      Ζούμε σε ένα σκοταδισμό, κάτι χειρότερο απο το Μεσαίωνα όπου φιμώνεται και διώκεται η ελευθερία της έκφρασης.
      Επίσης, ο ψευδοόρος ρατσισμός (δημιούργημα του δολοφόνου Τρότσκι) σαν έννοια πρέπει να καταργηθεί. Αν προσβάλλεις κάποιον μαύρο πρέπει να τιμωρείσαι για την προσβολή προσωπικότητας και όχι για ρατσισμούς κλπ.
      Τέλος, δεν είδαμε ποτέ να διωχθούν για ρατσισμό όσοι γράφουν συνθήματα Ελλάδα σκάσε να ζήσουμε εμείς κοκ.

    6. ΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ Ο ΡΟΜΑ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΙΛΑΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΕΣ Π@ΡΔΕΣ ΠΕΡΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ Π@Θ@ΚΙΑ

    7. Κούγια μπες και εσύ στο νέο φορέα που ετοιμάζεται με Κρανιδιώτη, Πλεύρη, Κασιδιάρη να γίνει πανικός!!!!

    8. ΜΚΟ συμφερόντων το συγκεκριμενο παρατηρητηριο. Παρασκευόπουλος κλπ πρωτοστατούν. Τί περιμένετε.

      1. Ενώ της Νίκης Σκαταμεως της νέας υπουργού παιδείας που δήθεν ήταν εθελοντικά στο εξωτερικό και στο εσωτερικό ασχολιόταν με τις ΜΚΟ όλα καλα Ε;

    9. Δώσε πόνο Κούγια στους τελειωμένους

    10. Παντα τον πήγαινα αυτον τον ανθρωπο γιατι ειναι πατριωταρα,… τωρα ιδιορρυθμίες ολοι μας εχουμε…να τον εχεις απο κοντα Χίο !

    Comments are closed.