ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ! ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΓΝΟΗΣΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΒΡΩΜΕΡΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ – ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΕΝΔΟΞΟΙ ΕΥΖΩΝΕΣ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ…

    Κοινοποίηση:
    eyzones_paulopoulosNPA_1487

    Αναστάτωση επικρατεί στην Προεδρική Φρουρά μετά την πληροφορία ότι θα κοπεί από τις παρελάσεις τους το «Μακεδονία Ξακουστή»

     

    Το θέμα προέκυψε μετά από το πρωτοσέλιδο εφημερίδας την Πέμπτη 07.03.2019, στο οποίο ανέφερε ότι στις 20 Ιανουαρίου 2019 υπήρξε οξύτατη αντίδραση εκ μέρους της υπουργού Προστασίας του Πολίτη, εξ αφορμής του γεγονότος ότι η μπάντα του Λιμενικού που συνόδευε το άγημα Ευζώνων στον Άγνωστο Στρατιώτη, παιάνισε το γνωστό εθνικό εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή”.

    Μέχρι σήμερα στην Προεδρική Φρουρά φαινόταν αδιανόητο οι Εύζωνες να μην κάνουν την Κυριακάτικη Επίσημη Αλλαγή χωρίς την συνοδεία του συγκεκριμένου εμβατηρίου.

    Οι Εύζωνες αν και οπλίτες του Ελληνικού Στρατού, οι οποίοι υπακούν στις διαταγές του Υπουργείου Αμύνης, είναι τέτοια η αποστολή τους, το ηθικό αλλά και το χρέος που νιώθουν κάθε φορά που φοράνε τις Ευζωνικές στολές, ανάμεσα και των Μακεδονομάχων, που απορεί κανείς πως θα μπορέσουν να εφαρμόσουν τέτοια οδηγία.

    Το κλίμα το τελευταίο διάστημα είναι έντονο φορτισμένο, και ειδικά με τον άδικο χαμό του συναδέλφου τους. Οι Εύζωνες συζητούν μεταξύ τους ακόμα και την επίσκεψη του Ζόραν Ζάεφ στην Ελλάδα και το ενδεχόμενο να καταθέσει στεφάνι Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

    Πλέον τα κατάφεραν όλα οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. Κατέστρεψαν τη χώρα, έβαλαν χέρι σε ό,τι πιο ιερό είχε η Ελλάδα και δεν δίστασαν να φτάσουν ακόμα και στην Προεδρική Φρουρά. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, να πραγματοποιήσουν την απειλή τους οι λεβέντες τσολιάδες μας και να παρακούσουν εντολές ώστε να μην παραστούν σε οποιαδήποτε τιμητική εκδήλωση προς τον Ζάεφ. Η παγκόσμια ξεφτίλα για τον Τσίπρα θα έχει μορφή τσουνάμι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. ΕΝΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ,ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    2. Δεν προκειται να κανουν τιποτα…ουτε η προεδρικη φρουρα ουτε κανενας στρατιωτικος χαμηλοβαθμος η υψηλοβαθμος. Αυτα τελειωσανε. Το DNA εχει αλλαξει,πραγματικοι Ελληνες ειναι λιγοι πλεον και οι τελευταιοι Ελληνες στρατιωτικοι συνεληφθησαν απο τους…δημοκρατες το 1974.

    3. Οι κομουνιστες εκδικουνται την ηττα τους στον εμφυλιο.

    4. Ευχομαι και ελπιζω να πραγματοποιήσουν αυτο που λενε, γιατι ειναι σωςτο και δικαιο. Και όλος ο λαός θα ειναι μαζι τους.

    5. Δείτε την ταινία Ελένη Γκατζογιαννη και προωθειστε την να την δουν παιδιά να καταλάβουν τι σημαινουξ τα Αριστερά σκυλιά και τι προδότες είναι. Τότε με τα όπλα απέτυχαν και τώρα μας κυβερνούν εξ αιτίας κάποιων ανεγκεφαλων που τους ψήφισαν. Πάντως ζουν ανάμεσα μας οι συμμορίτες.

    6. Κοντά σ’όλα τ’άλλα ξεχάσαμε και την γλώσσα μας.Ο Εύζωνας είναι αρσενικού γένους και στον πληθυντικό γίνεται Εύζωνοι και όχι Εύζωνες.Οι Εύζωνοι λοιπόν.ΕΥΖΩΝΕΣ είναι οι καλές ζώνες.

    7. Για τους λιγους που γνωριζουν την ιστορια του ΚΚΕ εσωτερικου(sic) ολα εξηγουνται…ξεπληρωνουν γραμματια για την φιλοξενια απτους …”Μακεδονες” του Tito στα Σκοπια,οταν την “κανανε” απτη Ρουμανια του Τσαουσεσκου μ ενα μερος του Αρχειου του ΚΚΕ παραμασχαλα…

    8. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΒΕΣΤΙΑΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΩΣ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΗ Η ΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ..

    9. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΙΓΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
      ΕΙΘΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΗ, ΓΕΝΙΚΩΣ….

    10. Όσο υπηρετούν προδοτικές κυβερνήσεις τα ίδια είναι. Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους τώρα ΟΛΟΙ.

    11. Έτσι είναι. Οι μαλακιες στην κάλπη πληρώνονται!

    12. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι οτι
      με τα ανθελληνικά Συριζοκοπρόσκυλα κάθε μέρα που περνάει έχουμε και μια ΗΤΤΑ !!
      Πόση ξεφτίλα ακόμη… ΠΟΣΗ ?.?.?.?

    13. ξερεις, οι τσολιαδες ειναι εφεδροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ!
      ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΠΟΤΑ!

    Comments are closed.