ΠΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Ο ΆΔΩΝΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ…(EIKONA ΣΟΚ)

    Κοινοποίηση:
    ADONIS KOULIS

    Ο Άδωνις επενδύει ο ίδιος στο πολιτικό του μέλλον.
    Τι δουλειά έχει ένας υπουργός Ανάπτυξης να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις μνήμης ξένης χώρας;
    Για αυτά είναι υπεύθυνος ο Προέδρος της Δημοκρατίας.
    O μπουμπούκος όμως το παίζει καλά το παιχνίδι του. Επενδύει στο πολιτικό του μέλλον με το να γλείφει του Εβραίους. Μακάρι να διέθετε και ο ίδιος το 1% του πατριωτισμού που επιδεικνύουν για την χωρά τους οι Ισραηλινοί.
    Σκοπός του είναι μια μέρα να γίνει πρωθυπουργός, να το προσέχει αυτό ο σημερινός πρόεδρος της Κυβέρνησης.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, βρέθηκε στην Κρακοβία συνοδευόμενος από τον Ιταλό τέως πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

    Ο υπουργός ήταν παρών στο επίσημο Δείπνο της Ευρωπαϊκής Ιουδαϊκής Ομοσπονδίας εν όψει της αυριανής τους επίσκεψης στο Άουσβιτς, όπου στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου εξοντώθηκαν εκατομμύρια εβραίοι.

    Όπως και να το κάνουμε πρόκειται για μια κανονική είδηση, από αυτές που προκαλούν έκπληξη. Άσε που σε λίγο δεν θα έχει αφήγημα ο Τσίπρας και η παρέα του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί επίσης στο Άουσβιτς στον εορτασμό της 75ης επετείου από την απελευθέρωση του στρατοπέδου.

    Στις 27 Ιανουαρίου, επιζώντες του στρατοπέδου της ναζιστικής φρίκης, καθώς και άλλων στρατόπεδων συγκέντρωσης, θα συγκεντρωθούν από όλο τον κόσμο στην Πολωνία για να δώσουν το «παρών» στις επετειακές εκδηλώσεις.

    Εκεί θα είναι πολλοί πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών, μεταξύ των οποίων ο πρόεδρος της Γερμανίας, Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν, ο βασιλιάς της Ισπανίας Φίλιππος Στ’, ο πρόεδρος της Αυστρίας Αλεξάντερ φαν ντερ Μπέλεν, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπιτς, η πρωθυπουργός της Νορβηγίας Ερνα Σόλμπεργκ, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε και ο Ελληνας πρωθυπουργός.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. νοβαρτοσκυλο κερατουκληs βαψωμαλλιαs το κοντοκλωτσι πακιακιο..
      τηs ελαφρωs μεταχειρισμενηs χωναs ξεχαρβαλωμενηs βγαινιωs του παππου ζωγραφου!
      το πουλεν του πλανωδιου γαλατα-σανοπωλη καταδικασμενου περιστεροχεσμενου πρωκτωρ…

    2. Τον πέρασα στην φώτο για τον Βασίλη καρρα, ίδιος είναι..

    3. ….Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ….Γ@..Ω ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!

    4. Γελοίος ο Σπύρος-Άδωνις και ακόμα πιο γελοίοι αυτοί που πιστεύουν ακόμα ότι πρόκειται για «δεξιό», τα ίδια βέβαια ισχύουν και για το «Myconian» Βορίδη… Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να λες πως είσαι δεξιός, και να ψηφίζεις ανθελληνικά νομοσχέδια (πχ παιδείας,θρησκευμάτων)..!!!

    5. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΡΟΝΙΑ…..ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΛΕΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ…………..

    6. μονο οι αριστοι στην κυβερνηση του Κουλη..ολα τα κομματοσκυλα και οι αφισοκολητες προσελθετε να βγαλετε ενα καλο μεροκαματο και να φατε μια ακριβη βασιλοπιτα (16000 ευρω!!!!!!)
      Τα προβατα που ψηφισανε και δωσανε 80% σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ1 και ΠΑΣΟΚ2 να μην διαμαρτυρονται αμα καποια στιγμη φανε ενα κουρεματακι στις κατεθεσεις γιατι απο καινουργιες δουλιες φως δεν υπαρχει και τα χρωστουμενα στην εφορια ολο ανεβαινουν => οικονομια θα παει πατος

    7. Κακως τον κατηγορειται δεν κανει κατι διαφορετικο απο οτι ολοι οι πολιτικοι του Πλανητη.(Ακομα και οι Ιρανοι στα κρυφα προσκυνανε τους Σταυρωτες)

    8. Καποτε ελεγε τα χειροτεα για ολους που σημερα ειναι κολαουζος και σκατοκαθαριστης…περα οτι πηρα 2 βιβλια,φυσικα και ευχαριστω τον Επανω,δεν ειναι δικιαα του εγγραφης,αλλα απο αλλους βιβλιογραφους ερευνητες,θα ηθελα να του κανω δωρο το βιβλιο του Κ..Πλευρη οι Εβραιοι ολη η Αληθεια….να δουμε ποσα κιλα τα εχει….

      1. Δεν τα έχει τα αρχιδι@… Τα βιβλία τα έχει οπότε φίλε μη χρεωθεις τζάμπα….

    9. Όλα τα λεφτά το σχόλιο της Βενετίας οικονόμου. Το βιβλίο του κυρίου Πλευρη με τις ατράνταχτες αποδείξεις για το ψέμα του ολοκαυτώματος ,πάνω στο οποίο έσπασαν τα μούτρα τους οι στρατιές των Εβραίων δικηγόρων στην δίκη τους κατά του κυρίου Πλευρη που υπερασπίστηκε ΜΟΝΟΣ του τον εαυτό του . Το μόνο βιβλίο της Αλήθειας που μπορούμε να τρίβουμε στην μάπα τους νόμιμα…. ο Μεγάλος Δάσκαλος Πλεύρης με την αθωωτική απόφαση υπέρ του από τον Αρειο Πάγο μας απέδειξε ότι οι Εβραίοι , ούτε παντοδύναμοι είναι , αλλά ούτε και έξυπνοι όσο θα ήθελαν να νομίζουμε.

    10. Καταληξε να ειναι μια ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ που το μονον που τον ενδιαφερει ειναι η καρεκλα και η καριερα.
      Καποτε ειμουν φανατικος υποστιρικτης του,αλλα μολις καταλαβα τι λιγουρης ειναι τον εφτυσα.
      Αδωνη απο σενα πηραμε το βιβλιο “Εβραιοι ολη η αληθεια”του μεγιστου Κωνσταντινου Πλευρη.
      Το εχω αγορασμενο απο σενα με την αποδειξη μαζι απο το 2007
      Πηγαινε τωρα να σκουπισεις και τα πουσια απο το νεκροταφειο των Εβραιων μπας και σε κανουνε καντηλαναυτη
      Ουστ Ξεφτιλα λαμογιο.

    11. Η Ιταλία ξεκίνησε το β’ παγκόσμιο με τον Χίτλερ. Να μη την φοβάται τώρα την Ιταλία. Να προσέχει τη Γαλλία. Οι άγγλοι δεν ήταν, δεν είναι σύμμαχοί μας αλλά έχουν δικά τους προβλήματα.
      Συγκλονιστική η δήλωσή του οτι η δολοφονία του γαμπρού του σήμανε το τέλος της αθωότητάς του.

    12. Τον Θυμάστε όταν διαφήμιζε ωρυομενος κάποιο βιβλίο κραυγαζοντας ό,τι “αποδεικνύει πέραν κάθε αμφιβολιας ότι δέν υπήρξε ολοκαύτωμα” !

    13. Έκλαψα με το σχόλιο που του έγραψε ένας χρήστης από κάτω

      venetia_economou
      Να πάρεις και το βιβλίο του Πλεύρη μαζί Σου

      χαχαχαχαχχ

    Comments are closed.