ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΟΥ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΕΛΙΒΕΡΑ ΤΟΥ – ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 45χρονου ιδιοκτήτη fast foof στη Θεσσαλονίκη, που δολοφονήθηκε χθες το βράδυ, όταν τέσσερις δράστες τον χτύπησαν και τον μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου, μπροστά στα έντρομα μάτια υπαλλήλων και θαμώνων του καταστήματος.


    Ο άτυχος επιχειρηματίας ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, ηλικίας 13 και 15 ετών. Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος τονίζει: «Η οικογένεια του αδικοχαμένου άνδρα, ιδιοκτήτη του ταχυφαγείου, συντετριμμένη από την αναπάντεχη, προμελετημένη και εν ψυχρώ δολοφονία του, τελεσθείσα από κοινού από 4 δράστες, επιθυμεί να γίνει αποδεκτή η αυτονόητη απολύτως ανθρώπινη επιθυμία της για ιδιωτικότητα στις πιο δύσκολες στιγμές που μπορεί να βιώσει ένας άνθρωπος.”

    Όπως αποκαλύπτεται ο 32χρονος ντελιβεράς εργαζόταν παλιότερα στο συγκεκριμένο κατάστημα και πριν από δύο εβδομάδες απολύθηκε. Αυτό κάνει τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, να εκτιμούν ότι η δολοφονική επίθεση, ήταν η “εκδίκησή” του.

    Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες το βράδυ (22-02-2020) μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου, που βρίσκεται στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, παλιότερα είχε εργαστεί στο fast food και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις Aρχές στο παρελθόν για παρόμοια περιστατικά. Μετά την δολοφονική επίθεση τράπηκαν σε φυγή με την αστυνομία να θεωρεί τις συλλήψεις τους, θέμα χρόνου.

    .

    Θεσσαλονίκη: Το χρονικό της τραγωδίας

    Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Λίγο μετά τις 19:00, ο 32χρονος ντελιβεράς εισέβαλε στο fast food μαζί με τέσσερις φίλους του και επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα.

    Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον 32χρονο να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές. Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή.

    Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

    Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

    Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των 4 δραστών.

     

    Πηγή: grtimes.gr, thestival.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Έτσι όπως καταντησαμε ο ένας θα σκοτώνει τον άλλον αντί της νόμιμης οδού η κατηφόρα γίνεται κάθετη……..

    2. Οτι και να έγινε δεν σκοτώνεις εν ψυχρώ κάποιον… Ότι διαφορές είχαν μπορούσαν να είχαν λυθεί διαφορετικά.

    3. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ…EAT THE RICH+ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ…ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΔΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΠΤ ΟΡΘΙΟ!ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΕ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΑΝ ΣΑΝ ΤΟΝ TYSON FURY ΘΑΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ!

      1. εχει ακομα……….. μην ξεχνας 2.οοο.οοο δημοσιοι τρωνε και ζουνε μια χαρα………………

    4. Ο/Η Έλληνας αλβανομπαγκλαντεζιανοςμε μπαμπά Γερμανό και μάνα μάνα από πακισταν λέει:

      Οι δύο ταυτοποιήθηκαν ..δηλαδή γνωστοί εγκληματίες στην αστυνομία που κυκλοφορούν ελεύθεροι?η λάθος κατάλαβα?

    5. ΑΠΌ ΤΟ ΣΗΜΕΊΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΜΑΓΑΖΙΆ ΕΣΤΙΑΣΗΣ (ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ Κ ΨΙΛΙΚΑΤΖΊΔΙΚΑ ΜΠΙΧΛΙΜΠΙΔΙΑ ΞΈΡΕΤΕ ΤΑ FRANCISE ΜΗΝ ΠΩ ΟΝΌΜΑΤΑ) ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΆ ΤΙΣ 12 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ, ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ Κ ΌΤΙ ΒΆΛΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ. ΤΡΟΜΆΖΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΤΆ ΤΙΣ 12 ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ, ΒΆΖΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ, ΠΕΤΆΝΕ ΠΟΤΉΡΙΑ ΚΆΝΟΥΝ ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ-ΨΥΧΟΑΤΟΜΑ ΤΡΕΛΑ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ. ΤΈΤΟΙΑ ΑΠΌΒΛΗΤΑ ΒΆΖΟΥΝ ΚΑΛΆ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ

    6. Εγώ πάντως είμαι με τον ντελιβερά. Όλοι αυτοί οι εύποροι ιδιοκτήτες αλυσίδων ταχυφαγίων είναι αναιδέστατοι κοπρίτες που τα βρήκαν έτοιμα και μη γνωρίζοντας τι εστί εργασία κρατάνε τους εργαζόμενους σε ομηρία και τους αντιμετωπίζουν σαν σκουπίδια.

      1. τι λες ρε βλακα.και ετσι οπως τα λες να ειναι αυτο σου δινει το δικαιωμα να σκοτωσεις ενα ανθρωπο?

        1. Εσένα ρε μπετόβλακα ποιος σου δίνει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεσαι τους εργαζόμενους;

          1. Η δολοφονία είναι πράξη ειδεχθής. Όταν κάποιος σου χρωστά λεφτά, δεν του αφαιρείς την ζωή, ΔΕΝ έχεις το δικαίωμα. Απευθύνεσαι στην επιθεώρηση εργασίας να επιλυθεί το ζήτημα και να πληρώσει και πρόστιμο ο φταίχτης!
            Οι αλμπανοί φέρονται έτσι σαν τις αγέλες με τις ύαινες.. Μήπως είσαι αλμπανό;

      2. δεν ξερουμε ακομα τι εχει γινει αλλα ειναι σωστο αυτο…εχουν διαλυσει την επιθεωρηση εργασιας και εχει γινει αγρια Δυση… ανθρωποι δουλευουν και δεν τους πληρωνουν..κανενας δεν φοβαται τιποτε…με ολους τους λαθρο σου κανουν εκβιασμο …στο μεταξυ ολα τα μελη της οικογενειας Μητσοτακη (9 ατομα) εχουν γραφτει για ομιλητες στο οικονομικο συνεδριο στους Δελφους….χωρα μονο για τα πανηγυρια για ψευτες(βλεπε Τσιπρα) και γονους πολιτικους

      3. Τι γραφεις ρε ηλιθιε?Πηγαν 4 να σκοτωσουν 1 μεσα στο μαγαζι του.Ουτε καν να τον ξεμοναχιασουν καπου εξω και να ξηγηθουν αντρικια.Μιλαμε για θρασυδειλους λεχριτες και ξεφτιλες μαζι.Και εσυ εισαι με τους φονιαδες επειδη ηταν ντελιβεραδες και το θυμα ιδιοκτητης?Πρεπει να εισαι κουμουνιστικος στοκος της εποχης των σοβιετ.Αντε να χαθεις σιχαμα…

        1. Ηλίθιος είσαι και φαίνεσαι. Ο δουλέμπορος αλλοδαπών οπλοφορούσε γιαυτό πήγαν τέσσερις. Και ναι, δεν μπορώ να δείξω οίκτο για κάτι τέτοιους. Ότι πλήρωσε πήρε.

          1. Βρε μπετοβλακα ελληνικό σκουπίδι ήταν ο δολοφόνος, τον οποίο του έδωσε 2 ευκαιρία ο ιδιοκτήτης(στο σκουπίδι 2 ευκαιρία δεν δίνεις) για επανένταξη και αυτός τον έστειλε στον άλλο κόσμο

          2. Σύντροφε τελικά οι 4 εκτός απ΄ αδέλφια ήταν και αλλοδαποί επενδυτές;

    Comments are closed.