ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! «ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ»! ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ «ΒΡΕΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ». ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΥΛΗΣ- ΑΛΕΞΗΣ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΟΝ ΚΕΡΝΑΕΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΒΙΑΡΙ. ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ. (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    koulis tsipras

    Το θέμα της ημέρας για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα!

    Τι έχει γίνει, τα βρήκαν ξαφνικά Μητσοτάκης- Τσίπρας;

    Η καθημερινή πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης που κυκλοφορεί από το πρωί κυκλοφορεί με όλο το πολιτικό παρασκήνιο για το που το πάει ο πρωθυπουργός.

    1.indd

    Ειλημμένη είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , η απόφαση της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας να προτείνει τη σύσταση από τη Βουλή Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης για να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για όσα φέρεται να του καταμαρτυρούνται στην ενορχήστρωση της σκευωρίας κατά δέκα πολιτικών αντιπάλων της προηγούμενης κυβέρνησης με πρόσχημα τη σκάνδαλο Novartis.

    Αντιθέτως στην κυβερνητική παράταξη κατέληξαν στην απόφαση να μη στραφούν κατά του τέως πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Σε σχετικές συζητήσεις που είχε τις προηγούμενες ημέρες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος σε συνεργάτες του, είπε:

    «Εγώ τους πολιτικούς μου αντιπάλους δεν τους στέλνω στα δικαστήρια. Οι Πρωθυπουργοί κρίνονται στις κάλπες, στις συνειδήσεις των πολιτών και στις σελίδες της Ιστορίας» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με συνεργάτες του.

    Με μία σκληρή ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την απόφαση να προχωρήσει σε προακακριτική μόνο για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και όχι για τον Αλέξη Τσίπρα, παρά το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνεται το όνομά του στη δικογραφία που έφθασε στη Βουλή.

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Δεν περιμεναμε κατια αλλο απο τη νδουλα.Οσοι περιμεναν ή ειναι τελειως ασχετοι με τα πολιτικα πραγματα της χωρας ή εντελως αγαθοι ή ειχαν προσωπικο οφελος και γι αυτο διεδιδαν ψεματα για να τσιμπησουν οι δυο παραπανω κατηγοριες ψηφοφορων που ανεφερα. Εξαλλου,τι νδουλα τι συριζα. Και συο δημοτικο συμβουλιο στην Αθηνα ο…σκληρος Μπακογιαννης αποχωρησε απο την αιθουσα αγκαζε με συριζαιους και κομμουνια οταν τον λογο πηρε ο Κασιδιαρης ως εκπροσωπος της Ελληνικης Αυγης,δηλαδη της Χρυσης Αυγης.Αυτα και…περαστικα στους νδουληδες…

    2. ΡΕ ΧΙΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΣ ΟΠΩΣ ΟΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ ΛΟΓΩ ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΕΤΣΙ Κ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ

    3. Η CIA διαβάζει τα σχόλια για να καταλάβει προς τα πού οδεύουν τα πράγματα στις διάφορες χώρες. Αν διάβαζαν και οι Έλληνες πολιτικοί τα σχόλια των πολιτών θα μπορούσαν να διορθώσουν την πορεία τους για το δικό τους συμφέρον. Σε όλα τα σχόλια των διαφόρων πολιτικών ενημερωτικών sites φαίνεται ότι ο Κυριάκος δεν πηγαίνει καλά. Τα σχόλια είναι αντίστοιχα με το ύφος των σχολίων για τον Καρατζαφέρη λίγο πριν την πτώση του. Ότι και να πουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν έχει καμία σημασία, γιατί η πραγματική δημοσκόπηση είναι τα σχόλια των πολιτών.

    4. Ρε πανιβλακα κουλι νομιζεις οτι ο κοσμος σε ψηφισε για αναπτυξη του κωλου η να δινει 50 εβρα λιγοτερω στο ενφια? Να φας τα κουμμουνια σε ψηφισε

      1. Τώρα με ποιό μάτι σου έβλεπες τον Κούλη Κουμμονιστοφάγο (!)..σίγουρα όχι με το καλό σου και να το κοιτάξεις γιατί έχεις πρόβλημα!!!!

    5. ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΑΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΜΑΣ ΚΟΥΦΑΝΕ.ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΕΙΡΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ,ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΥΣ ΠΟΥ,ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ,ΨΗΦΙΣΑΜΕ.ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΜΕ……..

    6. δεν μου αρέσει αυτό, Απο την άλλη ΔΕΝ θα ήθελα σε καμία περίπτωση να ηρωποιηθεί απο το πουθενά ο τσιπράκος. Διότι, θα το χρησιμοποιήσει παριστάνωντας τον άλλο ανδρέα.

    7. Ολα προσυννενοημένα και τακτοποιημένα. Το τέλος της μπανανίας των οπαδών, των ριάλιτι, των μπουζουκιών και των αεριτζήδων πάσης φύσεως είναι στην επόμενη γωνία. Υστατο χαίρε στην παλιά πατρίδα που μας γέννησε και συνάμα μας έδιωξε κάνοντάς μας μεγάλη χάρη τελικά..! Αντε και καλές αγορές με τα νέα αυτοκινητοδάνεια….. Ζώα, γελάνε και τα τσιμέντα με τα χάλια σας!!!!!!

    8. Ευτυχως δεν πηγα να ψηφησω.
      Δεν νιωθω τυψεις εκανα την αντισταση μου απεναντι σε αυτο το singular-logic μασονοσυστημα που προωθει τους ιδιους και τους ιδιους αγραμματους,ανεπαγγελτους κολλεγιοπαιδες.
      Πιο δημοκρατικο κατα τη γνωμη μου θα ηταν να υπηρχε για το ιδιο προσωπο η απαγορευση για δευτερη βουλευτικη θητεια.

    9. Μονο το 40% που απειχαν απο τις εκλογες καταλαβαινουν τι εστι βρωμικη πολιτικη.Οι υπολοιποι ειναι οι μαζοχες που τους αρεσει ο βιασμος.

    10. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβει και ο πιο μαλάκας ότι ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ.
      Αλλά δεν τον αφήνει το καρτέλ των ΜΜΕ. Με τις μαλακίες που τον ταίζουν καθημερινα τα κανάλια του καρτέλ έχουν κάψει όλοι εγκέφαλο.

    11. ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ .ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

    Comments are closed.