ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΡΑΜΠΑ! “ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΧΙΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ”, ΑΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ – ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ – ΓΕΛΑΕΙ Η ΥΦΗΛΙΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    metanast exo

    Το δούλεμα πάει σύννεφο!

    Μας δουλεύουν ακόμα και μπροστά στον φακό της τηλεοπτικής κάμερας…

    Δείτε στο βίντεο τους “μετανάστες, πρόσφυγες” που κατέφθασαν τις προάλλες στην Λέσβο και θα καταλάβετε γιατί μιλάμε:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Τι γκρινιαζετε βρε νεοελληνες ραγιαδες?? Εσεις η πλειοψηφια ψηφισε Κουλη Αλεξη και Φωφη

    2. ….ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΡΔΕΣ ΒΑΡΒΑΡΩΝ!!…..ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ???…ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ???….ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ!!!!….ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΜΩΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ!!!!…

    3. O ;ένας χειρότερος από τον άλλον, τι περιμένατε από τον γερμανοτραφή “πρωθυπουργό¨” να προβάλει αντίσταση στην “πατρίδα της καρδιάς του” τη Γερμανία; εντάξει από τους εγκληματίες κουμμουνιστές περίμέναμε παράδοση και των κλειδιών της χώρας, άλλωστε είχαν δώσει “δείγματα γραφής” στο πρόσφατο περελθόν (1946-1949) , αλλά κι από τους “πατριδολάτρες” δεξιοκάπηλους βλέπουμε τα χειρότερα… για ποια αποικία μιλάμε, για ποιο πειραματόζωο χώρα, εδώ μιλάμε για γενοκτονία κυριολεκτική!!!! ποιοι θα μας σώσουν οι της αγίας οικογένειας;;; βλέπουμε και το νέο δήμαρχο πόσο πιστεύει στα ιερά και όσια της Ελλάδας;, ουτε ο Καμίνης, γόνος της επιούσιας φυλής, δε θα έκανε αυτά τα αίσχη!!!!! η αγία οικογένεια κατέστη δυναστεία πραγματική, έχει όλη την εξουσία στα χέρια της…κι εμείς περιμένουμε προκοπή!!!!!!

    4. Ποιος ξερει ποσα παιδακια θα εχει φαει για να ειναι ετσι…

      1. Στην Αφρική υπάρχουν και σήμερα μάυροι ανθρωποφάγοι!!!Οπότε αφού το κήτος βαρέθηκε να τρώει μάυρο κρέας είπε να έρθει στο Ελλαδιστάν να δοκιμάσει και λίγο απο το δικό μας άσπρο κρεατάκι!!!

    5. Πω πωωωω μαυρίλα.συριοι είναι σίγουρα.χαχχαχαχαχ αλλά από την γκανα

    6. χαχαχα!! καλόο!! ε ελληνάρες, για τον πούτσον!!

    7. πες μου τι ψηφισες να σου πω ποσα κιλα μλκας εισαι. η νοθεία άλλου παπα ευαγγελιο

    8. Έτσι…..μάζεψτε τους…. ραγιάδες….το κρίμα στο λαιμό σας…

    9. Το εχω ξαναγραψει, θα επρεπε καθε μερα η εφιμεριδα σας να εχει πρωτο θεμα το μειζον αυτο προβλημα, που ειναι η λαθροεισβολη και να τους αλλαζει τους πολιτικαντηδες τα ….φωτα, γιατι ετσι οπως παμε , αυτοι θα μας κανουν Πακισταν, αν και ηδη ειμαστε ενα βημα πριν την ολοκληρωση του σχεδιου που εχουν καποιοι!!!!!!!!!

    10. Ακομη και σημερα καποιοι μαλακες θελουν λεει να βραβευσουν το Λεσβιο ψαρα απο την Σκαμνια οπου εχει σωσει ενα τσουρμο λαθρομουσουλμανους

      Ποιος ξερει ποια μκο κρυβεται πισω απο αυτη την ειδηση,.,.,.

      λυπαμε κυριοι .,.,..κουτοχορτο τελος !!

    11. Γνησια προσφυγοπουλα απο την συρια.τι αλλο να πει κανεις για τα βληματα που μας κυβερνουν και δεν βλεπουν τιποτα περα απο την τσεπη τους.ντροπη τους και ντροπη σε οσους τους βγαζουν και πανηγυριζουν μαζι τους.

      1. τι αλλο να πει κανεις για τα βληματα που ψηφνίζουν αυτούς που μας κυβερνουν, και δεν βλεπουν τιποτα περα απο την τσεπη τους.

    12. Άντε να την κεράσεις κουραμπιε και να κλάσει,να εχεις σπιτι ομίχλη καμιά εβδομάδα.

    13. Με τόσο φαϊ θα φεύγει συνέχεια κλανιά και θα γεμίzει μεθάνιο ο ορίζοντας με συνέπεια την κλιματική αλλαγή. Να επιληφθούν άμεσα οι ΜΚΟ.

    14. προφανως κ επροκειτο για κλασσικην περιπτωση θυροειδους…μην γινεστε κακεντρεχης

    15. Είναι πράγματι βαριά υποσιτισμένοι έχουν χάσει πολύ βάρος.Τό καλύτερο φάρμακο καί δυναμο-
      τικό είναι ένα μπουκάλι ρετσινόλαδο καί μετά νά τούς πάνε στήν Ομόνοια.Δυστυχώς δέν ζεί ο πα-
      τριάρχης τού ρετσινόλαδου ο ειδικός Κωνσταντίνος Μανιαδάκης.
      Γιάννης Λάκων

    16. κανουν τους ταλαιπωρημενους για εφε και κατι βασικο στην συρια δεν εχει τετοια ατομα τοσο μαυρα φτανει η κοροιδια

    17. Κουλη γιατι και εμεις δεν συμμετειχαμε στην συμφωνια για τους μεταναστες μεταξυ Ιταλιας, Γαλλιας και Γερμανιας. Τι ειμαστε;;; Οι ηλιθιοι της Ευρωπης;;;
      Να πουμε και κανενα ΟΧΙ στους Γερμανους. Ενταξει τους βαλαμε να διαταζουν στη υπηρεσια εσοδων, κλεισαμε τις εφοριες και στελνουμε ολους τους φορους στην Γερμανια αλλα θα μας γεμισουν μεταναστες και οι αλλες χωρες θα κανουνε την παπια…. Συμφωνια εμεις δεν θα κανουμε…Οι Ιταλοι εχουν μεγαλες κοχονες που κανανε συμφωνια;;;;;

      Βεβαια αμα ξεσηκωθουνε κανενα εκατομυριο μουσουλμανοι στην Αθηνα εσυ και και ο Τσιπρας θα την κανετε με μικρα πηδηματακια. Εσυ μαλλον θα πας στο σπιτι του Βολταιρου στο Παρισι αλλα τι θα γινει με εμας. Θα μας δωσετε οπλα για προστασια; Εδω δινεται ολα μονο σε βουλευτες, δικαστες και δημοσιογραφους. Οι υπολοιποι πως θα προστατευσουμε τα σπιτια μας. Με σκουποξυλα;;;
      Κουλη σε ψηφισαμε, μην πετας την μπαλα στην εξεδρα. Κανε κατι.

      Ενας μακακας ψηφοφορος της ΝΔ.

    18. είναι η πιο σάπια κομμουνιστοφάρα, χαίρομαι που θα εξαφανιστεί αυτό το είδος ζωής από τον πλανήτη και θα αντικατασταθεί με καρπερούς, νέους και γεμάτους ζωή Αφρικανούς. BLACK POWER !!!!!!!

    19. Φαντάσου ΤΙ τρώει και ΤΙ χεζει αυτό το μαύρο γουρούνι!….

    20. τις βλεπουμε και στην αθηνα, τετραπαχες ειναι και εχουν και 1-2 παιδια μαζι (τωρα αν ειναι δικα τους δε ξερουμε)

    Comments are closed.