ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΓΥΦΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΑ. “ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΖΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΜΕ”. NEΦΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΠΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ;

    Κοινοποίηση:
    giftoi-dolofonia

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησαν οι δύο εαμόγυφτοι ότι είχαν βάλει στο μάτι την άτυχη γυναίκα, 73 ετών που δολοφόνησαν με άγριο τρόπο στους Αγίους Θεοδώρους από την λαϊκή αγορά, όπου είχαν πάει από το πρωί και πουλούσαν υαλοκαθαριστήρες και πρόσεξαν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, την οποία αποφάσισαν να αρπάξουν.

    Και οι δύο είναι σεσημασμένοι, ο 28χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κατά την διάρκεια συμπλοκής που είχε γίνει στο παρελθόν μεταξύ Ρομά και Αλβανών και για ληστείες, παράβαση του νόμου «περί όπλων» και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ ο 26χρονος για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και ληστείες.

    Όπως διευκρινίστηκε από την αστυνομία, στο τιμόνι του Ι.Χ των κατσιβελαίων βρισκόταν ο 28χρονος, στη μητέρα του οποίου ανήκει το αυτοκίνητο, ενώ ο 26χρονος ήταν ο συνοδηγός. Όταν το ζευγάρι έφτασε στο σπίτι του και ο σύζυγος μπήκε στο εσωτερικό του, ο 26χρονος κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να τραβήξει την αλυσίδα από τη γυναίκα. Η ίδια αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, με αποτέλεσμα να βγουν από το σπίτι ο άνδρας της και ο γιος της, ο οποίος είχε χτυπήσει και ήταν με πατερίτσες. Τότε ο 26χρονος Ρομά μπήκε στο όχημα προκειμένου να τραπεί σε φυγή με τον συνεργό του. Όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός, την ώρα που προσπαθούσε να αναπτύξει ταχύτητα για να διαφύγει από το σημείο, δεν είδε τη γυναίκα και την πάτησε κατά λάθος, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

    Όσον αφορά τη διαδικασία που οδήγησε στη σύλληψή τους, όπως είπαν και αναφέρθηκε στην παρουσίαση, οι δύο φονιάδες (οι οποίοι διέμεναν στον οικισμό Βλυχό Μεγάρων) κρύβονταν σε διάφορα σπίτια τις ημέρες που ακολούθησαν τον θάνατο της γυναίκας. Χάρη σε ένα βίντεο η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει το αυτοκίνητο των δραστών, και μετά από ειδική εξέταση διαπιστώθηκε ότι στον προφυλακτήρα βρισκόταν το DNA της άτυχης γυναίκας.

    Πολύς κόσμος απαιτεί την επαναφορά της θανατικής ποινής για τέτοιες περιπτώσεις ανάλογου εγκληματικού υπόβαθρου. Στουπί στον κ@λο και κρέμασμα από την ελιά. Σαν τον Ιούδα.

    Και κάτι ακόμα. Γιατί η εισαγγελέας Κορίνθου δεν δημοσιοποιεί τις φωτογραφίες τους; Απολαμβάνουν κάποιας κομματικής ασυλίας; Την εμποδίζςει ο νόμος;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Συμφωνω με 1000 με την θανατικη ποινή. Οχι για εκδίκηση η κατι αλλο, αλλα σαν ανασταλτικός παράγοντας. Δυςτυχως ομως δεν θελουν κατι τετοιο γιατι ξερουν πως ετςι θα μειωθεί η εγκληματικοτητα κατα ενα μεγαλο ποσοστό και δεν το θελουν. Μας θελουν τρομοκρατημένους και φοβισμένους. Εναν φοβισμένο ανθρωπο ειναι πολυ πιο εύκολο να τον διαχειριστείς και το ξερουν. Αντιθέτως βλεπουμε πως αντι για θανατικη ποινή,μαύροι φτιάχνουν νομους, οπως ο νόμος Παρασκευόπουλου που βγάζει τους δολοφονους απο την φυλακή σε μικρο χρονικό διάστημα. Ειναι σαν να τους λενε, Δολοφονήστε εσεις όποιον Έλληνα θελετε κι εδω ειμαστε εμεις. Ετςι διωχνουν κοσμο απο καποιες περιοχές και τελικα απο την Ελλαδα. Το σχεδιο τους ειναι προςτυχο και βρωμικο. Αλλα μαι οι Ελληνες με εκνευρίζουν. Τους ληστεύουν μια δυο πεντε φορές αλλα δεν τους βλεπω στην τβ εξαγριωμένους. Αντιθέτως ειναι ήρεμοι και απλως εξιστορούν τα γεγονότα, ενω θα επρεπε να ουρλιάζουν πως αν δεν κανει κατι η ανθελληνική κυβερνηση, θα πάρουμε τον νόμο στα χερια μας. Τιποτα. Μούγκα. Τοςους φόρους πληρωνουμε, αλλα ασφάλεια δεν εχουμε. Γιατι λοιπον να πληρωνουμε φόρους, οταν αυτα τα λεφτά μπορουμε να τα σώσουμε σε ιδιωτικές εταιρίες να μας προστατευουν. Εκτος και αν εκει το πανε και αυτα τα λαμογια. Να καταργήσουν την αςτυνομια.

    2. ΘΑΝΑΤΟΣ σε όλα τα ρυπαρά γένη.
      Ο καιρός γαρ εγγύς

    3. -επαναφορά θανατικής ποινής για να γλυτώσουμε τουλάχιστον άλλους ανθρώπους από τους σκατόγυφτους
      -εσείς εκεί στην δικαιοσύνη εάν ήταν η μητέρα σας πως θα τους δικάζατε, αμερόληπτα?
      -στενή παρακολούθηση, έλεγχος, καταστολή και περιορισμό των καταραμένων σκατόγυφτων, μια φάρα που μόνο προβλήματα δημιουργεί και τίποτα άλλο
      -επαναλαμβάνω και οι δυο στην κρεμάλα , άμεσα δημοψήφισμα για επαναφορά της DEATH PENALTY

    4. Στα σκουπίδια μόνο μια θανατική ποινη ΘΑΝΑΤΟΣ. ΜΠΑΣΤΑΡΔΗ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΜΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ

    5. “Όπως ισχυρίστηκε ο οδηγός, την ώρα που προσπαθούσε να αναπτύξει ταχύτητα για να διαφύγει από το σημείο, δεν είδε τη γυναίκα και την πάτησε κατά λάθος,”

      Αυτό του είπε να πει ο δικηγόρος του…. Εκτέλεση και το δικηγόρο.

    6. Δεν “πουλούσαν” όπως λέει το άρθρο καθαριστήρες απλά… Το νέο κόλπο : έρχονται όταν είσαι σταματημένος στο φανάρι , στους τραβάνε – και τους σπάνουν φυσικά – και μετά σού λένε “ήταν παλιοί , να πάρε από μένα καινούργιους”!!!…

    7. Κόφτε τα αρχίδια και χωστε τα στο στόμα, πουστογυφτοι, γαμώ τά τσαντίρια σας, πουτάνες γύφτοι, βρώμες, απλητοι, καφε τους ζωντανούς, και μαζι και τον χαφιέ παπαδημούλη,

    8. Δείξτε μάπες…. Δείξτε ρε τις σκατοφατσες τους… Θα τους ξεκωλιασουνε στις φυλακές… Γαμω την φάρα τους…

    9. Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για σκουλήκια. Θα βρουν και έναν καλό δικηγόρο να τους υπερασπιστεί γιατί το χρήμα ρέει άφθονο και θα τη βγάλουν λάδι. Η γυναίκα χάθηκε και το σπίτι της θρηνεί.

    10. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΓΥΦΤΟΥΣ!
      Να μην μείνει κανένας από δαύτους!!

    11. Και γω ρε πουτανόγυφτα μωαμεθανέ καταλάθος θα σου κάψω ζωντανή την μάνα σου και το καταυλισμό σου παλιό πουσταρά σκουλίκι

    12. Ο/Η ΓΥΦΤΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟ ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣΥΡΙΖΟΠΑΚΟΚΟΨΗΦΟΦΟΡΟΓΙΔΟ λέει:

      ΚΑΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ…Ο ΨΟΦΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣ

    13. Γιατί δεν βγαίνει τώρα στα κανάλια ο κωλόγυφτος ο Παϊτέρης να καταδικάσει το έγκλημα; Οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες πολίτες δεν έχουν δικαιώματα; Θανατική ποινή για τους γύφτους και τους λαθρομετανάστες δολοφόνους που θεωρούν δικαίωμά τους την παραβατικότητα.

    14. Εδώ τους θάβεις ζωντανούς σε μέρος που ούτε ο Θεός το ξέρει και καθάρισες.

    15. Μέχρι πριν μερικά χρόνια έλεγα ότι η καλύτερη τιμωρία είναι η θανατική ποινή. Μετά όμως από ώριμη σκέψη κατέληξα σε διαφορετικά συμπεράσματα, τα οποία αναλύω ευθύς αμέσως:
      Όταν θα εκτελεστεί κάποιος σκληρός κακοποιός για το ειδεχθές και αποτρόπαιο έγκλημα, που διέγραψε, θα χαρούν οι συγγενείς του θύματος (θα χαιρόντουσαν, βεβαίως, πολύ περισσότερο, εάν τον σκότωναν με τα ίδια τους τα χέρια) και θα ταξιδέψει παντού το μήνυμα της αποτροπής νέων εγκλημάτων, ώστε να μειώσουμε σε μεγάλο βαθμό την διάπραξη νέων εγκληματικών ενεργειών, καθώς το να μηδενίσουμε το έγκλημα αποκλείεται. Εκτός, όμως, από τους συγγενείς του θύματος θα χαρούν και τα σκουλήκια, που θα τον φάνε στο χώμα. Το ζήτημα, όμως, είναι ότι η κοινωνία θα μπορούσε ακόμη περισσότερο να επωφεληθεί. Εξηγούμαι, αναφέροντας κάποιες αλήθειες:
      1. Ο απαίσιος εγκληματίας σκότωσε κάποια άτομα.
      2. Τα άτομα αυτά δεν πρόκειται να ζωντανέψουν, όταν εκτελεστεί ο εγκληματίας.
      Εάν μπορούσε, όμως, ο εγκληματίας να «δώσει ζωή» σε κάποια άλλα άτομα, θα ήταν ευχής έργον. Εννοώ να βοηθήσει κάποια άτομα βαρέως πάσχοντα, που από μέρα σε μέρα σβήνει το καντήλι τους και οδηγούνται ολοταχώς στον θάνατο.
      Θεωρώ ότι ο εγκληματίας αφού έκανε κακό στην κοινωνία που ζούσε αφαιρώντας ζωές με τον απαίσιο αυτόν τρόπο (δεν αναφέρομαι σε φόνους εξ αμελείας ή κάποια τροχαία ή εν αμύνη ή εν βρασμώ ψυχής και πολλά άλλα ακόμη) θα πρέπει με κάποιον τρόπο να αποκαταστήσει τη ζημιά που έκανε, δηλαδή ΠΗΡΕ ΖΩΗ και θα πρέπει να ΔΩΣΕΙ ΖΩΗ.
      Γιατί να τον φάνε τα σκουλήκια και να πάνε χαμένα τα όργανά του, που θα μπορούσαν να ζωντανέψουν πολλούς συνανθρώπους μας, οι οποίοι περιμένουν εναγωνίως κάποιον να πεθάνει με συγκεκριμένον τρόπο και επίσης να είναι φιλεύσπλαγχνοι οι δικοί του, ώστε να δωρίσουν τα όργανά του;
      Η καρδιά του, οι νεφροί του, οι πνεύμονές του, οι κερατοειδείς του, το ήπαρ του είναι 8 όργανα, που θα έδιναν ζωή σε 8 ανθρώπους. Σωστά;
      Εάν, όμως, τα όργανά του δεν είναι κατάλληλα, διότι είναι σάπιος από τα ναρκωτικά ή ο,τιδήποτε άλλο, ας εργαστεί ΙΣΟΒΙΑ από ανατολή μέχρι δύση (φως με φως, που λέγανε οι παλιοί) σε αγροτική φυλακή, χωρίς μισές ποινές και τα χρήματα που θα βγάζει να τα δίνει στην οικογένεια του θύματός του.
      Θα μπορούσα να πω και άλλες χρήσεις, αλλά μέχρις εδώ.
      Οι φιλεύσπλαγχνοι πολιτικοί μας συνεπικουρούμενοι από φιλεύσπλαγχνους πολιτικούς, ψυχολόγους, ψυχιάτρους και κοινωνιολόγους αποφάσισαν ότι κάθε τέτοιο εγκληματικό στοιχείο θα πρέπει να εγκλειστεί σε φυλακή και να βγει μετά από μερικά χρόνια, όπως ο Πάσσαρης – που λέει πως μετάνοιωσε και θέλει, λέει, να πάει σε μοναστήρι. Το ότι μετάνοιωσε είναι εσωτερική του υπόθεση, αλλά το χρέος του προς την κοινωνία δεν το έκανε. Δεν θεωρώ ότι ο εγκλεισμός του εγκληματία – αυτού του τύπου – φέρνει την ανάνηψη. Και να την φέρει την ανάνηψη, δεν τον θέλει η κοινωνία. Το άλλο το λουλούδι ο Κουφοντίνας, που σκότωσε 11 ανθρώπους, παίρνει άδειες, ενώ όταν εργαζόμουν εγώ με σύμβαση έργου δεν είχα άδειες.
      Το άλλο πλάσμα ο Γιώργος Μεταξάκης, που έπνιξε στον ποταμό Αλμυρό του Ηρακλείου το 1999 τα τρία μικρά του αγόρια, 11, 4 και 2 ετών βάζοντας την μεγαλύτερη αδελφή τους – την οποία είχε δεμένη στο τιμόνι του αυτοκινήτου – να βλέπει τον πνιγμό των αδελφών της, είναι ελεύθερος μετά από 19 χρόνια. Γιατί ρεεεεεεεεε; Τον κρατάμε για σπόρο;
      Όταν γίνεται χειρουργείο για καρκίνο, ο γιατρός, εάν μπορεί, αφαιρεί τον καρκίνο από το σώμα, διότι αλλιώς θα επεκταθεί και θα καταλύσει τον οργανισμό του πάσχοντος. Δεν αφήνει τον καρκίνο σε μια γωνίτσα, επειδή τον λυπάται. Έτσι θα πρέπει να κάνει η Πολιτεία με τέτοιου είδους αποβράσματα.

    16. Αμάξι στάνταρ ανασφάλιστο, χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη. Νέα μόδα αυτή, πουλάνε λέει υαλοκαθαριστήρες, άνευ αδείας φυσικά. Έτσι είναι στο ελλαδισταν του 2019 προς 2020. Οι μαλάκες οι Έλληνες πληρώνουν ακόμη και την ανάσα, εάν τύχει να πουλάνε κουλούρια ή τερλίκια χωρίς άδεια έρχεται το κράτος να τους ξεσκίσει, όσο πάσης φύσεως αλλοδαποί και ομάδες ευπαθών (σικ) απομυζούν το πτώμα της χώρας που συνεχίζουν να ταΐζουν οι γηγενείς. Το κράτος ξέρει να σφυρίζει αδιάφορα μην τύχει και ακουστεί ότι άλλος ένας γύφτος ή αλλοδαπός είναι ο εγκληματίας, και όταν φυσικά είναι Έλληνας φόρα παρτίδα τα στοιχεία του. Όσο όμως και να κρύβουν την αλήθεια, η Νέμεσις έρχεται και το χατζάρι όσων προστατεύουν, θα ακονιστεί στα κεφάλια όσων έχουν φέρει τη χώρα σε αυτό το χάλι. Είναι γελασμένοι όσοι νομίζουν ότι θα προλάβουν να φύγουν. Με 5 εκατομμύρια λαθροταλιμπαν και πάσης φύσεως κανίβαλους που μας έχουν φορτώσει, κανείς δε θα προλάβει.

    17. Καλα Αφου ειχαν κανει στο παρελθον τοσες σοβαροτατες αξιοποινες πραξεις γιατι ηταν εκτος φυλακης?
      Αυτο δεν διευκρινιστηκε απο καμια πλευρα

      1. Νομος Παρασκευοπουλου του συριζαιου,δεν θυμασαι; να γιατι ολοι οι γυφτοι ψηφιζουν συριζα

    18. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΛΛΕΙΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΒΡΟΜΑ

      1. Ο/Η ΓΥΦΤΟΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΛΑΓΝΟ ΓΥΦΤΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΣΥΡΙΖΟΠΑΚΟΚΟΨΗΦΟΦΟΡΟΓΙΔΟ λέει:

        οχι βρομα…ΓΥΦΤΟΙ

    19. οταν ηθελαν να πιασουν παρανομα τον στεφανο και του εστηναν καρτερια εξω απο το σπιτι του ειχε βουηξει ο τοπος και η βουλη με τις φωτο του στεφανου λες και ηταν εγκληματιας… Τωρα κανουν αβαβα τα σκατοβΡΟΜΑ. Και με τι αδεια πωλουσαν σε λαικη αγορα οι σεσημασμενοι….???

    20. Να μας πουν οι δημόσιοι υπάλληλοι της αστυνομίας αν το αυτοκίνητο των κατσίβελων έχει ασφάλεια,κτέο και πληρωμένα τέλη κυκλοφορίας.Αν δεν έχει πρέπει να κάνουμε μήνυση στον διοικητή τροχαίας που τους αφήνουν να κυκλοφορούν ανενόχλιτοι και γράφουν ελληνόπουλα για κράνος.Τέλος να αναλάβουν την ευθύνη για πάρτη τους ο πρόεδρος γύφτων δημητρίου μαζί με τον παιτέρη βγάζοντας την φυλακή που αντιστοιχεί και πληρώνοντας στην οικογένεια μερικά εκατομύρια ευρώ

    21. Ελα ηρεμηστε… μεχρι και κοινωνικο μερισμα θα παρουν αυτοι απο τον Κουλη… Εσεις νεοελληνες καθιστε στην ανασφαλεια σας, στην ανεργια σας,πληρωστε τους φορους σας και παρακολουθηστε τον Κουλη και τον Αλ666 να δινει επιδοματα στους γυφτους και στους λαθρο…

    22. Από την ελιά και να μείνουνε εκεί μέχρι να σαπίσουν… Και με κομμένα τα παπαρια..

    Comments are closed.