ΑΗΔΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚAI! ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑΙO ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ. EΒΓΑΖΕ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    skai

    «Κόκκινο» χτύπησε η ένταση στο στούντιο του ΣΚΑΪ, καθώς η δήλωση της ευρωβουλευτή της «Ελιάς» Εύας Καϊλή ότι ο Πάνος Λάμπρου υποστηρίζει τρομοκράτες προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου της «Αυγής», Κώστα Πουλακίδα.

    Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, η κυρία Καϊλή σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια και τις δηλώσεις της Κατερίνας Παπακώστα περί «Μονμάρτης της πρωτεύουσας» δήλωσε πως «η κυβέρνηση είναι δίπλα στους τρομοκράτες», διευκρινίζοντας πως αναφέρεται στον Πάνο Λάμπρο και τη Μυρσίνη Λοΐζου.

    «Έχουν μία ιδιαίτερη ευαισθησία. Θεωρούν ότι η βία έχει διαφορετικές μορφές. Ήταν μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Λάμπρου, είναι γεγονός, δεν είναι δήλωση».

    «Μήπως θέλει να ανασκευάσει η κυρία Καϊλή, είναι χρήσιμο», είπε αρχικά ο κ. Πουλακίδας.

    «Ο κ. Λάμπρου δεν υπερασπίστηκε την 17Ν, δεν ήταν μάρτυρας υπεράσπισης;», συνέχισε η ευρωβουλευτής.

    «Είναι βαριές κατηγορίες να λέμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τη φυλακή;», είπε από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης που βρισκόταν κι αυτός στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

    «Πώς τολμάτε και λέτε ότι δεν σέβομαι τα θύματα της τρομοκρατίας, είστε στο απυρόβλητο. Απευθύνεται βαρύτατες κατηγορίες και δεν σας λένε τίποτα», είπε λίγο αργότερα ο Κώστας Πουλακίδας.

    Σημειώνεται πως χρειάστηκε η παρέμβαση των δύο παρουσιαστών, προκειμένου να σταματήσει η ένταση με την Εύα Καϊλή να ανακαλεί τελικά τα περί μη σεβασμού στα θύματα της τρομοκρατίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. https://gr.pinterest.com/neodimokratissa/pins/

      Οι πιο παράταιροι είναι οι χριστιανοκομμουνιστές.
      Υπέρμαχοι της χούντας, της φτώχειας και της κατάργησης της φυσικής.
      Τους τρώω για πρωινό.

    2. ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙΛΗ ΑΠΕΣΥΡΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ;;ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ;;ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΑΛΛΕΣ 5-6 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΣΤΟΥΡΝΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

    3. Ε ρε 21η Απριλίου που σας χρειάζεται.

    4. Κανονικά ο ΣΚΑΪ πρέπει να δώσει εξηγήσεις, διότι παραποιεί το Ελληνικό αλφάβητο…Με ποιό δικαίωμα μετατρέπει το ΚΑΠΑ στο μαθηματικό σύμβολο της ανίσωσης (<);Το δε OPEN παραποιεί και τους λατινικούς χαρακτήρες…Αλλά η ακαδημία Αθηνών,το Υπ.Παιδείας και άλλοι ''θεματοφύλακες'',περί άλλων τυρβάζουν…

    5. «Είναι βαριές κατηγορίες να λέμε ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχθηκαν τον Δημήτρη Κουφοντίνα έξω από τη φυλακή;»…………..
      ο γιος του Βουτση του προεδρου της Βουλης, ο ληστης, δεν υποδεχτηκε τον Κουφοντινα εξω απ την φυλακη?

    6. θέατρο απ όλα τα σούργελα όλων των κομμάτων και τα βρωμοκάναλα.
      Κάτσε ραγιά να τους ακούς και να φανατίζεστε με τους “αριστερούς”, η με τους “δεξιούς” κλπ
      Μας εμπαίζουν οι αλήτες απ όλα τα κόμματα.
      Ξύπντα, Σηκώσου, και ξεσηκώσου! Είναι η μόνη λύση.

    7. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ….ΣΑΣ ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ

    8. Δεν νομιζω να υπαρχουν πιο απάνθρωπα πλασματα απο τους αριςτερους. Μας το παίζουν ..ανθρωπιστές…αλλα ειναι απάνθρωποι. Ακομα και στο θεμα των λαθρο.
      Παντως πραγματικά έβγαλε αφρούς ο συγκεκριμένος …κύριος… απο το στομα και καπνούς απο τα αυτιά. Η αληθεια ομως ειναι πως οντως στήριζαν παντα την τρομοκρατία. Ακομα και σήμερα με τα Εξαρχεια. Δεν στηριζουν τα αναρχοαπλυτα;;; Παντα το εκαναν. Αλλα και η ΝΔ δεν εκανε τιποτα ποτε να καθαρίσει τα Εξαρχεια η το πανεπιστήμιο. Για να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη.

    9. Χρυσή Αυγή να ξεβρομίσει ο τόπος από μπολσεβίκους, πασόκους, ελαφροδεξιούληδες.

    10. Μαλωνουν τα μνοιμονιακα υπαλληλακια με το ειδιο αφεντικο μην φαγωνεσται σε λιγο καιρο ενα θα γινεται για να συνεχισεται να καταστρεφεται οτι εχει απομεινη απο Ελλαδα…………………………..

    11. Γιατί φωνάζετε απεταξάμην τις αρχές σας στα λόγια για την καρέκλα; Σας έγραψε η ιστορία και δεν ξεγράφει. Ούστ….

    12. τι μαλακας θεεμου ,…το δημοσιογραφακι της εφημεριδας που τα φυλα που πουλεει ,,αν τα πουλάει ..ειναι αυτα που δινουν στο μαξιμου και στα καναλια ..λοιπον εβγαζε αφρους και σαλια που πεταχτηνα απ[ο την οθόνη πανω στο τραπεζι που επερνα πρωινο…και τι του ειπε ; την αλήθεια .. Αντε να γινουν εκλογες να παρει το 4% του ο συριζα και να γλυτωσουμε απο τους παπαγαλους του

    Comments are closed.