ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ! «ΆΛΛΑΞΕ ΔΕΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ». ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ. ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΣΚΑΙ

    Με τον τρόμο αποτυπωμένο στο πρόσωπο ο Μανώλης Κωστίδης.

    Όπως θα δείτε στην ανταπόκριση του Μανώλη Κωστίδη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, πρόσφυγας όταν ερωτάται τι θα κάνει και αν πλήρωσε για να τον μεταφέρουν στα σύνορα είπε: Όχι, δεν πλήρωσα! Να είναι καλά ο Ερντογάν που έβαλε λεωφορεία για να μας μεταφέρει δωρεάν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ! ΈΚΛΕΙΣΕ Ο ΜΕΘΟΡΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΑΣΤΑΝΕΩΝ ΈΒΡΟΥ – ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Μαλλον τα ΜΑΤ θα θεωρουν τους λαθρομουσουλμανους νησιωτες και για ειπαν τους νησιωτες τουρκοσπορους,ξερουν τι σπορα φυτευουν στα νησια με μεγαλη προθυμια η κηβερνηση Μητσοτακη
      και οι ομοφρονουντες μ αυτον και μας προετοιμαζουνε τι μας περιμενει ,οι Ελληνες θα θεωρουντε ξενοι επικοι στην πατριδα τους και οι τουρκοσποροι λαθρο αυτοχθωνες νησιωτες.
      Ως προς αυτο εχουν δικαιο τα ΜΑΤ
      Απλως εμεις δεν καταλαβαμε καλα.

    2. ακομη τα ξεφτυλισμενα Ελληνοφωνα μεσα ενημερωσεως μιλανε για προσφυγες.ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΞΥΛΌ παλιτομαρα στα βρωμοκαναλα .ΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ τσαμποκαλιδικα αρα δεν μιλαμε για προσφυγες αλλα λαθρομεταναστες ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕς απο Συρια ολοι αυτοι και μαζι τους και εγκληματιες τυχοδιωκτες απο ολον τον πλανητη..

    3. ΑΠΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙς απεδειξε μεχρι τωρα λογω του πακτωλου μαυρου χρηματος απο την λαθρομεταναστευση στις τσεπες των ΜΚΟ φιλων και γνωστων οτι ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΘΕΛΕ επρεπε να ειχε ηδη εφαρμοσει τα κατωθι μετρα απο πολλη καιρον πριν..
      .1)Να δωθει εντολη να ναρκοθετηθουν παλι τα συνορα και να ολοκληρωθει ο φρακτης στον Εβρον..ΑΜΕΣΗ καταργηση των νομων Δουβλινου και Ρεπουση. Ανάκληση αναδρομικά του νόμου Ραγκούση και ακύρωση όλων των ιθαγενειών που δόθηκαν βάσει του νόμου αυτού ως και των δικαιωματων ψηφου.Ειναι πληρως αλλη εννοια η ιθαγενεια(δεσμος αιματος) και της υπηκοοτητος (παραμονη σε ενα τοπον). Ιθαγένεια σε κανενα που δεν εχει δεσμον αιματος με το εθνος μας και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ μονον σε όποιον μπήκε νόμιμα (περιλαμβανει και τα συγγενικα τους προσωπα γεννηθεντα η μη εν Ελλαδι) και υπό λιαν εξαιρετικά αυστηρές προυποθέσεις. ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΕ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟ ΥΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕς ακομη και με χαρτια υπηκοοτητας.
      2))Ο στρατος να φυλαει τα συνορα (οχι οι αστυνομοι)με εντολη να πυροβολει ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ και να συλλαμβανει ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕς οποιον λαθραιο καταφερει να περασει ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς.
      3)Εφαρμογη του ιδιωνυμου κακουργηματος για λαθραια εισοδον στην Ελλαδα μετα καταναγκαστικων εργων.Οι εισερχομενοι και οι εισελθοντες να τελουν υπο ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗΝ κρατηση αρχικα σε μη χρησιμοποιουμενα στρατοπεδα κοντα στα συνορα η αλλα ΧΟΤ ΣΠΟΤ και ακολουθως εντος εβδομαδος σε ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥς νησους οχι πλησιον στα ανατολικα μας συνορα ( υποκειμενες σε ειδικο νομικο καθεστως για λογους εθνικης ασφαλειας οπως κανει νομιμοτατα η Αμερικη ,η Αυστραλια κ.α.)και υπο στοιχειωδεις συνθηκες διαβιωσης (τεντες),ΙΑΤΡΙΚΗς ΠΕΡΙΛΘΑΨΕΩς(στρατιωτικοι ιατροι) και επιβιωσης (συσσιτια) .Ξεχωρισμα κατα εθνηκοτητα και στο αν εχουν οικογενεια μαζι τους η οχι.
      ΜΑΚΡΟΝΗΣΟς ΚΑΙ ΓΥΑΡΟς για αρχη και επονται και αλλα . Ποτε να μη επιτρεπεται λαθραιος (μεταναστης –προσφυγγας κλπ)κοντα σε αστικα κεντρα γιαυτο και επιβαλεται να κλεισουν τα υπαρχοντα και τα υπο ιδρυσιν κεντρα υποδοχης γιατι στελνουν το ΛΑΘΟς ΜΥΝΗΜΑ στα αλλα 4 εκατομμυρια που ειναι σε αναμονη στα συνορα μας .
      5)Η επ αοριστον χρονο παραμονη τους εκει ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ μεχρι να θελησουν να επαναπατριστουν πληρωνοντας τα εξοδα τους (αν εχουν να πληρωνουν $6000 για να μας ελθουν ,να κοψουν τον λαιμο τους για να φυγουν). Εναλλακτικα να επαναπατριζονται εξοδει της πρεσβειας τους ,της ΕΕ ,του ΟΗΕ και οποιου αλλου νοιαζεται για αυτους εμπρακτως ,με το χερι στην τσεπη .
      Αμα ολα αυτα τα ΛΑΘΡΟσκουπιδια δουνε οτι απλα χανουν τα λεφτα τους θα παψουν και να ερχονται, ειναι ΑΠΛΟΝ.
      Επισης ΟΠΟΙΟςΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΕΙΞΕΙς Η ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗς τοτε ΑΜΕΣΑ πισω στον τοπον του εγκληματος οικογενειακα στην Συρια ,Ιρακ,Ρωσσια,Κινα συμφωνα και με το διεθνες δικαιον για να λογοδοτησει και μας ειναι αδιαφορον αν θα εχει δικαια δικη κλπ δικαιολογιες για ηλιθιους που λενε οι διαφορες ΜΚΟ.
      6)Συστηματικη Επιχειρηση του στρατου και σωματων ασφαλειας για να τους μαζεψει ολους τους παρανομους στην Ελλαδα και η να τους στειλει στα συνορα απο οπου μπουκαραν η να τους μαντρωσει στα ακατοικητα νησια στρατοπεδα.
      7)Να χρηματοδοτειται με 100 ευρω οποιος Ελληνας εχει ορθη καταγγελια κατα εργοδοτη που απασχολει λαθραιον και να επιβαλλεται το προστιμο και η ποινη στον εργοδοτη που προβλεπει ο ηδη υπαρχων νομος που ποτε δεν εφαρμοστηκε μεχρι τωρα.Με επαναλλειψιν δε να κατασχονται ολα τα περιουσιακα του στοιχεια και η επιχειρησις και οχι τα τωρινα προστιματακια των 100 ευρω που γελανε και οι κοτες.
      8) Να μην μπορει ΚΑΝΕΙΣ να ενοικιασει διαμερισμα αν δεν εχει χαρτι ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑς .Αν καποιος δε ιδιοκτητης συλληφθει παρανομα να ενοικιαζει τοτε ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΜΕΣΑ . Αυτο γινεται ηδη σε Ισπανια και εχει θετικα αποτελεσματα.
      9) Καταργησιν ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ,ελεγχος των οικονομικων τους αμεσα και κλεισιμο υπευθυνων για απιστια σε αυτες στην φυλακη για τουλαχιστον δεκαετια.Ολοι αυτοι δουλευουν ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΞΩΘΕΝ για να ΜΑς ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΣΑΝ ΕΘΝΟς ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ.

      Κοινοποιησις δε ολων αυτων στον διεθνη τυπο για να τα γνωριζει ολος ο κοσμος και ειδικα οι υποψηφιοι λαθραιοι το τι τους περιμενει εδω.

    4. Σύριοι και Αφγανοί που ξέρουν τουρκικά καλύτερα και από τον Κωστίδη… Δεν λέω κάτι άλλο… σκεφτείτε το εσείς

    5. Τι λες ρε μπουφο. Που θα παραδωσουμε τις βραχονησίδες μας στους λαθρο. Να χτίσουμε κιόλας για να στεγάστουν. Ετσι θα φύγουν; γιατί εμείς αυτό θέλουμε. Αν γίνουν δομές όπου γίνουν αυτές κλειστές, ανοικτές και δε ξέρω τι άλλο είναι σαν να τους λέμε καθηστε και θα τα βρούμε. Σκέψου, λοιπόν πως θα είναι η Ελλάδα σε 30 χρόνια, που είσαι και large τρομάρα σου, που όλοι οι σκατομαυροι θα έχουν ελληνική ταυτοτητα/ιθαγένεια και θα κινούνται και θα ανταγωνιζονται τα δικά μου παιδιά. Ρε ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ. Τέτοια μυαλά χωρίς αντίληψη, κοντόφθαλμη που δεν βλέπουν λίγο παραπέρα μας πήραν στο λαιμό τους.

      1. Έχουμε πολιτισμό, δεν θέλουμε πολυπολιτισμο. Ο ανταγωνισμός είναι το λιγότερο μπροστά στην αλλοίωση του ελληνικού πολιτισμού και της εθνικής συνείδησης

    6. ΡΕ ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ!!ΦΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ!!ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ !!ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΗΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΣΣΑ!!ΣΩΣΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ!!ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ!! ΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ!!ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ

    7. Τελείωσε…στην κατάσταση που βρίσκεται η πατρις, είναι αναγκαίο να ληφθούν μέτρα που μπορεί να μην αρέσουν σε κάποιους, αλλά οφείλουν να παρθουν..με οποίο κόστος!!! Ερχονται οι βάρβαροι, πάρτε τα όπλα!!!

    8. Καλώς τού νέους “επενδυτές”.Ο Κούλης ο ζαβός καί τό κουταβάκι του ο βλαμένος Μηταράκης θά
      τούς υποδεχτούν καί θά τούς ευχαριστήσουν πού προτίμησαν τή χώρα μας.Μάς χαρίζουν ανθ-
      ρώπους λένε οι “Πράσινοι”στή Γερμανία.
      Γιάννης Λάκων

    9. ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ? ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.

      1. Αργήσαμε,ήδη έχει μπει ένα εκατομμύριο

    10. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΚΥΡΙΑΚΟ!!ΡΙΞΕ!!ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝΕ!ΑΚΚΡΕΩ !!ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΣΤΗΣ!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ!!ΑΛΟΙΟΣ !!ΠΗΓΕΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΙ !!ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΡΚΕΤΑ ΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΛΑΟΣ!!!

      1. Πω πω μας γύρισες τα ματια ανάποδα με την «ορθογραφία» σου ρε μάστορα!!!

    11. ποιοι πρόσφυγες ρε τσοντοκάναλο? λαθρο είναι και γελάνε κιόλας τα γομάρια. σου λέει άνοιξε η τύχη μας στο ελλάντα. αδέρφια αν ζορίσουν τα πράγματα, θα προστατέψουμε μόνοι μας το βιος μας και την πατρίδα. κανένας κούλης και κανένας τσόγλανος από δαύτους δεν νοιάζεται.

      1. Τους στέλνουν με λεωφορείο δωρεάν λεφτά στο χέρι, δηλώνουν ότι θα μπουν παράνομα στην Ελλάδα..και τους αποκαλούν ακόμα πρόσφυγες

    12. να τους στείλουν στον άλλο κόσμο με μια σφαίρα στο κεφάλι

    13. Όλοι οι πρόσφυγες 50 ευρώ στο χέρι, τα οποία θα αποθέτουν σε ειδικό παγκάρι που θα γράφει “Μιζοτάκης κ ΣΙΑ ΟΕ”. Τώρα είναι στο τηλέφωνο ο κύριος Κούλης για να κλείσει τον τιμοκατάλογο με το μεγάλο αφεντικό Φράου Μέρκελ.

    14. Mην περιμενετε να φυλαξει τα συνορα ο στρατος και η αστυνομια
      ο λαος πρεπει να κατεβει με οτι μεσον εχει τρακτερ σκαφεες οδοστρωτηρες καταμπινες και οτι διαθετει να εμποδισει τους λαθρο .
      ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑς ΣΦΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΠΟΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
      Ο ΜΗΤΣΟΣ ΔΕ ΘΑ ΘΥΣΑΥΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΡΓΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕς ΝΕΕΣ ΦΟΥΡΝΙΕΣ ΛΑΘΡΟ

    15. Tι λενε τωρα τα βρωμοσκυλα των ΜΑΤ ? Συνεχιζουν να αποκαλουν τουρκοσπορους τους ηρωες Χιωτες ?
      Οι μονο τουρκοσποροι ειναι οσοι σηκωνουν το χερι τους σε Ελληνες ειτε στα Εξαρχεια ειτε στα νησια
      Ναι βρωμοσκυλα των ΜΑΤ εσας λεω…

    16. αχααχαχαχ τι μαντραχαλαδες λαθρεπικοι ειναι αυτοι?

    17. ΑΜΕΣΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ PUSH-BACKS ΤΩΝ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΟΙΑΡΙΩΝ ΤΗΣ FRONTEX!
      ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΚΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΞΕΝΩΝ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
      ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΒΙΖΕΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΕΣ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ/ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ) ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΗ-ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
      ΑΦΜ, ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

      1. Τι ιθαγένειες και μλκς ,δεν υφίσταται να γίνουν Έλληνες ιθαγενείς.
        Καμία υποκότητα σε κανένα και για κανένα λόγο. Και αυτή που ήδη έχουν να τους τη πάρουν και να παν στα τσακιδια και τον αγύριστο.
        Ελεύθερη Ελλάς. Μέχρι τότε ξύλο στα λαθροπιθηκια

    18. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ! ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ.

    19. Προσφυγες απο την Αφρική, τους φέρνουν επίτηδες με τις τουρκικές αερογραμμές

    20. Ξυπνάτε. Οργανώστε ομάδες περιφρουρησης στα νησιά και αποκλείστε τους Τούρκους πράκτορες των μκο και τους λαιρονεταναστες εκεί όπου κατεβαίνουν αναγκάζοντας τους α επιστρέψουν Τουρκία. Τα μάτ σταματειστε επιτέλους να βοηθάτε στην εισβολή λαθρομεταναστευτων και στην καταστροφή της Ελλάδας χτυπώντας εξεγερμένους Έλληνες αντίστασιακούς. Όλοι στον δρόμο, αποκλείστε τους λαθρομεταναστες και να ξέρετε πως το όπλο τους είναι λίγες γυναίκες και κάποια παιδιά για να ασκήσουν ψυχολογικό πόλεμο.

    21. Μονη λυση να δοθουν οπλα σε ολους τους μη Τουρκοσπορους Ελληνες να αστυνομευσουν τις πολεις και οι αστυνομικοι και οι στρατιωτικοι στον Εβρο.

    22. Ρε ποια Ευρωπη θα πανε? Εδω ειναι το στεκι….τσαμπα σπιτι,φαι,πιοτι, 400αρα στην τσεπα και σουλατσαδοροι

    23. Θα τους διώξει όλους ο Κούλης. Θα τους βάζει σε καράβια και θα τους στέλνει πίσω.Το είχε πει και προεκλογικά μάλιστα για αυτό τον ψηφίσαμε όλοι.Είναι πολύ καλός , πολύ έξυπνος , όμορφος και αποφασιστικός και θα τον ξαναψηφίσουμε πάλι.

    Comments are closed.