ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟ! Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΣΤΡΩΣΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! ΥΨΙΣΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ [ΦΩΤΟ-ΣΟΚ]

    Κοινοποίηση:
    BJZ6AYNFDJGAPCUL3KOIDZO2GE.png

    Η επιβεβαίωση του σημερινού πρωτοσέλιδου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ ήρθε πολύ σύντομα και με φωτογραφικό υλικό πλέον. Ο Κούλης ο Μητσοτάκης για να το παίξει μεγάλος ηγέτης που μπήκε στο Οβάλ γραφείο δεν δίστασε να βάλει την Ελλάδα στον πόλεμο παραχωρώντας πολιτικά και στρατιωτικά αεροδρόμια της χώρας στις δυνάμεις των ΗΠΑ.

    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε η χώρα έχει γεμίσει από αμερικανικά μαχητικά και επιθετικά ελικόπτερα που κουβαλάνε εκατοντάδες πυραύλου και πολυβόλα.

    Ελευσίνα, Σούδα, Ρόδος και πρόσφατα και το Ελευθέριος Βενιζέλος είναι κόμβοι ανεφοδιασμού για το στρατό του Τραμπ με τον Πρωθυπουργό να στοχοποιεί τη Ελλάδα στο Ισλάμ. Με τόσους λαθρομετανάστες ήδη στη χώρα δημιουργείται τεράστιος κίνδυνος για αντίποινα σε μια χώρα – μπανανία που είναι “βούτυρο στο ψωμί” όσων θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα.

    1.indd

    Συγκεκριμένα:

    Τέσσερα ελικόπτερα Chinook και έξι Blackhawk προσγειώθηκαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Είναι τα ελικόπτερα που χθες βράδυ είχαν προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

    Τα 10 αμερικανικά ελικόπτερα θα ανεφοδιαστούν στη Ρόδο και θα πετάξουν για βάσεις της Μέσης Ανατολής.

    Δείτε φωτογραφίες που δημοσιεύει το militaire.gr:

    black_hawk_IMG_4821-2-630x420 black_hawk_IMG_4820-630x420 black_hawk_IMG_4819-630x420 black_hawk_IMG_4818-630x420 black_hawk_IMG_4817-630x420 black_hawk_IMG_4816-2-630x420 black_hawk_IMG_4815-2-630x420 black_hawk_IMG_4823-2-630x420 black_hawk_IMG_4822-630x420

    Την ίδια ώρα, 10 (!) ελικόπτερα της Αεροπορίας του Αμερικάνικου Στρατού βρίσκονται στην 112 ΠΜ της Ελευσίνας για να εφοδιαστούν λίγο πριν φύγουν για Ιράκ. Τα ελικόπτερα είναι Chinook και Blackhawk προέρχονται από τη Βουλγαρία και στην Ελλάδα αναμένεται να παραμείνουν για 72 ώρες όπως προστάζει και η διπλωματική άδεια που απέσπασαν. Επόμενος σταθμός τους αναμένεται να είναι η Σούδα που έχει εξελιχθεί σε ορμητήριο των ΗΠΑ.

    Ο Κούλης δεν πήγε στην Αμερική για να αποσπάσει κάτι θετικό για τη χώρα αλλά για να υποκλιθεί στο μέγα Ντόναλντ και να προσφέρει αεροδρόμια και εναέριο χώρο στους πολεμοχαρείς Αμερικάνους που φυσικά δεν δίνουν δεκάρα για την Ελλάδα.

    Διαβάστε επίσης:

    «…ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΜΕΣΩ ΣΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΙΡΑΚ». ΜΠΑΝΑΝΙΑ Η ΧΩΡΑ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ BOEING ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ. ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΠΗΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ; ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟΥ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Ηλιου φαεινοτερον πως ο Αμερικλανος και ο Ρωσος ειναι με το μερος του Ερντογαν ενω η Ελλαδα ειναι παραγκωνισμενη κ καταδικασμενη να ανεχεται παραβιασεις της εθνικης κυριαριαρχιας της,αμφισβητιση της ιστοριας της,τον βρογχο της οικονομιας της,την αλοιωση της παιδειας της κ την ισλαμοποιηση της.
      Ωωωωω!Τι συμπτωση οι γνωστοι λιμπεραλ πτυχιουχοι του Περισσου κ οι φιλελε του Χαρβαρντ να εχουν τη ιδια γραμμη πλευσης της Ελληνικης ψαροβαρκας με αυτη των υπερδυναμεων.
      Ενα κρατος ισχυρο με δυναμικους φιλους ποτε δεν θα ανεχοταν απειλες απο οποιοδηποτε,ποτε δεν θα επετρεπε την εθνικη αλοιωση του κ πολυ περισσοτερο ποτε δεν θα παραχωρουσε σπιθαμη εδαφους(βασεις) με κινδυνο αμμεσης εμπλοκης σε πολεμικη συρραξη,παρα μονο ενα κρατος ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ.

    2. Αγαπητέ Στέφανε,
      Νομίζω ότι στην Συγκεκριμένη Περίπτωση Έχεις Άδικο. Ο Κυριάκος Πέτυχε στην Αμερική την Στήριξη του Προέδρου Τραμπ Ειδικά σε Θέματα Ενεργειακά και Αμυντικά. Είναι Συμφέρουσα Αυτή την Στιγμή η Αγορά των F35 Διότι ο Ερντογάν Υπερέχει Σημαντικά σε Όλα τα Επίπεδα. Ο Κυριάκος Είναι ο Πρώτος Πρωθυπουργός στην Σύγχρονη Ιστορία της Χώρας που Έχει Τόσο Ισχυρούς Δεσμούς με τις ΗΠΑ, και Λόγω της Μεγάλης Μόρφωσής του σε Κορυφαία Αμερικανικά Πανεπιστήμια, Γεγονός που Δίνει την Δυνατότητα στην Χώρα να Υπολογίζει σε Πραγματική Στήριξη των Συμμάχων.
      Ευχαριστώ,
      Με Εκτίμηση,
      Πολλούς Χαιρετισμούς,
      Άγγελος από Μιλάνο

    3. Η στρατιωτική τεχολογία των Αλλαχουακμπάρηδων μουλάδων είναι της δεκαετίας του 50′.Οι πυραυλοί τους στην καλύτερη να φτάσουν μέχρι το Ισραήλ όσοι και ΑΝ φτάσουν.Εξάλου μόνο οι Αμερικανοί που έχουν και τα ΚΑΡΥΔΙΑ θα πολεμήσουν.Αφού ο δικός μας στρατός δεν μπορεί και δεν ξέρει να πολεμήσει και είναι μόνο για να κάνει την Φιλιππινέζα στούς ΛΑΘΡΟ!!!

    Comments are closed.