ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ “ΞΥΛΟ” ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΠΡΑΣ

    Σενάρια που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, αναφέρουν πως επισπεύδεται η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Συμφωνία, αναμένεται θα έρθει προς επικύρωση στη Βουλή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την ψήφο εμπιστοσύνης.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο να εκκινήσει η κοινοβουλευτική διαδικασία την Πέμπτη στις αρμόδιες Επιτροπές με στόχο να κυρωθεί η Συμφωνία από την Ολομέλεια στις 18 Ιανουαρίου.

    Σύμφωνα με τις διαρροές, την σχετική ανακοίνωση θα κάνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, πιθανότατα, την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

    Πάντως, για την ώρα το Υπουργείο Εξωτερικών δηλώνει άγνοια και διαψεύδει τα σχετικά σενάρια σημειώνοντας ότι δεν έχει πάρει ακόμη στα χέρια του την ρηματική διακοίνωση από τα Σκόπια.

    Τέλος διαδικασίας στα Σκόπια

    Την ίδια ώρα στα Σκόπια, δημοσιεύτηκε σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της πΓΔΜ ο νόμος κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, χωρίς την υπογραφή του προέδρου Ιβάνοφ που έχει δηλώσει ρητά την αντίθεσή του.

    Ο νόμος δημοσιεύθηκε με υπογραφή του προέδρου της Βουλής Ταλάτ Τζαφέρι. Με υπογραφή επίσης του προέδρου της Βουλής Ταλάτ Τζαφέρι, δημοσιεύτηκε σήμερα στην «Εφημερίδα της Κυβερνήσεως» της πΓΔΜ και ο νόμος που προβλέπει τη διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα, τον οποίο η Βουλή της χώρας είχε επίσης ψηφίσει δύο φορές και ο Γκιόργκι Ιβάνοφ αρνούταν να τον υπογράψει.

    Μετά τη δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως των δύο παραπάνω νόμων σήμερα, ο Πρόεδρος της χώρας, σε γραπτή ανακοίνωσή του, έκανε λόγο για «αντισυνταγματική ενέργεια» από τη μεριά του προέδρου της Βουλής και κατηγόρησε τα συγκυβερνώντα κόμμα «Σοσιλαδημοκρατική Ένωση» (SDSM) του Ζόραν Ζάεφ και DUI του Αλί Αχμέτι ότι φέρουν στο ακέραιο την ευθύνη για την πράξη αυτή.

    Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Βουλής και του SDSM, τα οποία σημείωσαν ότι αυτός που παραβίασε το Σύνταγμα ήταν ο Γκιόργκι Ιβάνοφ, αρνούμενος να υπογράψει τα Προεδρικά Διατάγματα για τους δύο παραπάνω νόμους. Ο πρόεδρος της Βουλής και το κυβερνών κόμμα του Ζόραν Ζάεφ επισήμαναν ακόμη ότι η δημοσίευση των δύο νόμων στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως σήμερα, με υπογραφή του προέδρου της Βουλής, είναι καθόλα νόμιμη και σύμφωνη με τις προβλέψεις του Συντάγματος.

    Υπενθυμίζεται ότι χθες δημοσιεύτηκαν στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της πΓΔΜ και τα κείμενα των τεσσάρων τροπολογιών και του συνοδευτικού εφαρμοστικού συνταγματικού νόμου που ψηφίστηκαν από τη Βουλή της χώρας, στις 11 Ιανουαρίου. Η δημοσίευση έγινε επίσης με υπογραφή του προέδρου της Βουλής, καθώς, για τη συγκεκριμένη περίπτωση δεν απαιτείτο η υπογραφή του Προέδρου της χώρας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. να ορκιστει πατριωτικη κυβερνηση στο συνταγμα την κυριακη μεχρι να γινει εθνοσυνελευση λενε στο καφενειο…

    2. φαινεται πως OΛΟΙ οι ΕΝΟΙΚΟΙ ειναι ετοιμοι να παραδωσουν την ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

    3. ΡΕ ΒΟΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΦΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ

    4. Ρε παιδια ενα χωραφι πας να πουλησεις και βαζεις ρητρα και του λες του αλλου… ρε μεγαλε τα λεφτα αμα δεν μου τα δωσεις μεχρι ταδε του μηνος το συμβολαιο ακυρωνεται..και εδω ο αλλος παει να δωσει ολοκληρη Μακεδονια μια ρητρα εχει βαλει επανω επανω ως πρωτο ορο οτι αμα η συμφωνια παραβιαστει τωρα η σε 1000χρονια η συμφωνια να ακυρωνεται δια παντος….Δεν πρεπει να Ξερουμε την συμφωνια? Εστω να την διαβασουμε?… Ελληνες Μακεδονες ειμαστε ρε παιδια εχουμε τα Χωρια μας τα Χωραφια μας Τα σπιτια μας τι κανουν αυτοι ολοι ?Τι υπογραφουν εμεις ξερουμε..? Και δευτερον εσεις λετε οτι δεν θα μπουν οι Σκοπιανοι οι Αλβανοι δεν ξερω και εγω ποιοι αυριο σε 5 μηνες σε 5 χρονια σε 20 χρονια…..εγω λεω οτι θα μπουν γιατι εχω διαβασει ιστορια και πιστευω οτι οι ανθρωποι στην τελικη τελικη ειναι και πουτανας γιοι και καποια στιγμη θα μπουν και θα μου παρουν το χωραφι μου….ο Τσιπρας και οι αλλοι λενε οχι εσυ δεν ξες εισαι αμορφωτος εμεις ξερουμε καλυτερη ιστορια…ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ…θα κανουμε ομως και μια συμφωνια μεταξυ μας οτι αμα χασω το χωραφι μου και το χωριο μου εσεις να πατε στο εκτελεστικο αποσπασμα γιατι εγω για να ξαναπαρω το χωραφι μου το σπιτι μου το αμπελι μου την κατσικα μου που την αρμεγα και εβγαζα το γαλατακι για να δωσω στο παιδι μου να μεγαλωσει θα τα εχω χασει?….Να κανουμε και μια τετοια συμφωνια μεταξυ μας και ειμαι μαζι σου….Αλλα να κανουμε συμφωνια…. .οχι λογια……με υπογραφες…

    5. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. ΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝΕ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΟΙ ΛΕΠΡΕΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΦΗΣΤΕ ΔΟΥΛΙΕΣ, ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΚΑΦΕΔΕΣ, ΤΑΒΛΙ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΣΚΙ-ΞΕΣΚΙ, ΚΑΡΚΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΚΟΥΤΙΑ (τηλεόραση), ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΟΓΥΡΙΣΜΟΣ. Η Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ η αυτοί. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΙΦΡΑΓΚΑ.

    6. συλλαλητηριο κυριακη απεργιες κυριακες απειρες.τιποτα!απεργια 15 μερες εργοδοτες υπαλληλοι πανελλαδικα κ θα σου πω εγω αν θα καυρευσει το αυστημα.ιδιωτικο δημοσιο ολοι απαντες.

    7. …Βλεπετε τωρα τινπαθαινουν οι Κυπριοι ετσι? Θελουν να πανε στα χωρια τους στα μνηματα τους στα σπιτια τους και δεν μπορουν…Καταλαβες Τσιπρα…αμα χαθει το χωριο στο Κιλκις…εσεις που υπογραψατε δεν πρεπει να πληρωσεται…και αν εμεις πληρωσουμε με θανατο τα σπιτια μας και τα χωρια μας εσεις δεν πρεπει να πληρωσετε με θανατο?…με τι θα πληρωσεις με λογια και στραγαλια?Ετσι πανε αυτα…

    8. Δεν φοβαμαι τους Αμερικανους δεν φοβαμαι τους Εβραιους δεν φοβαμαι τον Σορος….οσο φοβαμαι τους εσωτερικους προδοτες…..μια ερωτηση να κανω?….υπαρχει μια ρητρα στην συμφωνια που να λεει οτι οποιος δεν τηρησει την συμφωνια η συμφωνια να ακυρωνεται αυτοματα και απο τα δυο μερη?…..Δευτερον μαζι με την συμφωνια να κανουμε και εμεις μια εσωτερικη συμφωνια…που να λεει οτι αμα χασουμε εστω μια σπιθαμι γης απο τους Σκοπιανους ο Τσιπρας και αυτοι που το ψηφησαν να πανε στο εκτελεστικο αποσπασμα μαζι με τις οικογένεια τους?…Ετσι για να υπαρχει…γιατι για την Ελευθερια της Μακεδονιας χαθηκαν ανθρωποι απο τα σπιτια μας απο τα χωρια μας και περιουσιες μας….ας την εχουμε και αυτην κακο δεν ειναι….οσο ποιο πολλες συμφωνιες εχουμε ποιο καλά… γιατι μετα για να ξαναπαρω εγω το χωριο μου πισω και το σπιτι μου απο τα χερια των Σκοπιανων Αλβανων γιουφτων Εβραιων θα πρεπει να πολεμησω και ισως και πεθανω…για αυτο ας κανουμε και μια τετοια συμφωνια να ειμαστε καλημενοι ολοι μας…

    9. ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ+ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ…ΑΝΤΙΦΑ,ΦΙΛΕΛΕ,ΛΟΑΤΚΙ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΟΖΩΑ ΘΑΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΑΘΕΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΑΠΤΗ ΜΥΤΗ ΑΝΤΙΦΑΚΛΑΝΕΣ ΚΟΤΕΣ

    10. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΛΑΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

    11. Εδώ Βόρεια ΕΛΛΑΔΑ εδώ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….πείτε αυτά τα μουνοπανα που τα φιλοξενείτε μέσα στην Βουλή στην Αθήνα ότι κατεβαίνουμε και πονάνε τα μυαλά μας.
      Δεν φαντάζονται ούτε στο ελάχιστο το τι εχει να γινει…..
      !!!!!!ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!!!

    12. OTI KE NA KANOUN TIPOTES DEN TOUS SOZI, TO KSILO THA TO FANE, KE POLI KSILO !!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. τεταρτη το παιρνανε τα παρταλια ποιος ο λογος να μαζευτουμε Κυριακη????

    Comments are closed.