ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ… ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΟΛΚΗΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ! ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ! ΤΟ ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ “GREEK FREAK”! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    ante-tsip

    ΈΝΑς καραγκιόζης και μισός που πουλάει τη ψυχή του στο διάβολο

    τώρα παίζει με την πλάτη του ατετονκούμπο

    Σε μία κίνηση συμπαράστασης στον Θανάση Αντετοκούνμπο προχώρησε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τους ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς που εκφράστηκαν προς το πρόσωπό του, έπειτα από το ντέρμπι των «αιωνίων» για την Euroleague.

    Ο Αλέξης Τσίπρας «ανέβασε» στο λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται με γυρισμένη πλάτη, και φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας μπάσκετ με το όνομα «Αντετοκούνμπο».

    Ο πρωθυπουργός συνόδευσε τη φωτογραφία με ένα μήνυμα, το οποίο αναφέρει: «Σεβασμός και περηφάνια για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν εδώ και έκαναν την Ελλάδα, δική τους πατρίδα. Καμία ανοχή στο ρατσισμό και το μίσος».


    Τα ρατσιστικού περιεχομένου σχόλια για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ακούστηκαν από τον Τάκη Τσουκαλά σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία εμφανιζόταν να αποκαλεί «πίθηκο» τον μπασκετομπολίστα του Παναθηναϊκού, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση της γενικής γραμματέως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρίας Γιαννακάκη, η οποία ζητούσε με επιστολή της την παρέμβαση του ΕΣΡ και της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

    Το συγκλονιστικό μήνυμα του «Greek Freak»

    Ο σούπερ σταρ του Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούμπο, με ένα συγκλονιστικό ποστ εξέφρασε την οργή του για τα όσα ακούστηκαν για τον Θανάση, αλλά και τη στήριξή του στον αδελφό του

    «Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατούσα την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα» γράφει ο Αντετοκούνμπο.

    «Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας» καταλήγει η ανάρτηση του φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς.

    anartisi

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΑΖΙ.

    2. ου ου ουακακακ μπανανες στα πιθηκια και στον κωλο του τσιπρρρρρρρα ΑΝΤΕΤΟΚΑΙ ΓΕΙΑΜΗΘΕΙΤΕ

    3. ΤΣΙΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΙΘΗΚΟΣ

    4. Zosimos ,
      εχουμε , τσιτσιπας κορακακη βουλα και πολλοι ακομα , αλλα δεν προβαλλονται οσο ο αφρικανος

    5. Εγώ θα προτιμούσα έναν γηγενή Έλληνα να μας έκανε υπερήφανους στο εξωτερικό παρά έναν μαύρο λαθροεισβολέα που όταν χρειάστηκε να παίξει με την εθνική έκανε το κορόιδο και που δεν υποστηρίζει την Ελλάδα παρά μόνο την τσέπη του.

    6. ΒΑΛΕ ΦΑΝΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ “ΚΑΤΣΙΦΑΣ” ΑΝ ΕΧΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΩΡΗ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ ΑΔΕΛΦΗ

    7. Έχει ήδη πουλήσει την ψυχή του στον διάβολο απο καιρό. Δεν μπορεί ένας αριβίστας αυτού του επιπέδου ξεφτίλας να έχει ψυχή, όποιος έχει ψυχή έχει και συνείδηση των πράξεων του. Είναι ένας πανηλίθιος υλιστής αντίχριστος που τον καταριέται όλη η Ελλάδα.

    8. Δεν φταιει ο αφρικανος αθλητης. Απλα μεγαλωσε εδω και εχει την Ελληνικη παιδεια .Δεν μας ντροπιασε οπως οι χιλιαδες εγκληματιες που στο εξωτερικο δηλωνουν Ελληνες , οπως οι αλβαναντζα… οι πορνες , οι ληστες μαστροποι εμποροι ναρκωτικων οπλων κλπ που συλλαμβανονται στην Ευρωπη ειναι ολοι αλβανοι που εγιναν ελληνες στα χαρτια .
      Αυτοι μας ρεζιλευουν με τις ευλογιες της ΝΔ και των κομμουνιστων.

    9. Αυτος ο Τσουκαλας θα μας κανει ολυμπιακους στα γεραματα.

    10. Η Μπλουζα επρεπε να γραφει ((ΑΝΤΕΤΟΝΜΠΟΥΛΟ))φΟΥΣΤΗ τΣΙΜΠΛΑ.

    11. που το κακο; αφου του αρεσει να εχει στην πλατη του νιγηριανους

    12. Πιο Ελληνικό DNA έχει ο Αντετοκούμπο παρά αυτό το ανθΕλληνικό κόπρανο του σιωνισμού.
      Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει όμως.
      ΟΥΤΕ τρύπες ΟΥΤΕ ελικόπτερα θα βρείτε.
      Όσοι προλάβετε να πάτε από τώρα εκεί από όπου ήρθε ο Αντετοκούμπο.
      Οι υπόλοιποι να είστε σίγουροι οτι θα συναντήσετε τον Αλλάχ και τις παρθένες του.

    13. Καλά τώρα ΤΟ ΤΕΤΡΆΠΟΔΟ Ο Αλέξις ασχολείται με το τι λέει ένας κωμικός χούλιγκαν ??
      ποδόσφαιρο και πολιτική !!! αυτό είναι επίπεδο ////////////

    14. Για τον πίθηκο έτρεξε αμέσως να τον υπερασπίσει , για τον Κατσίφα σφυρίζει αδιάφορα , ο μεγαλύτερος αλήτης-προδότης όλων των εποχών. Οι ευχές των Ελλήνων είναι ο ίδιος και η οικογένεια των ανθελλήνων προδοτών , να πάθουν τα χειρότερα. Απορώ πως ζει ακόμα αυτό το μίασμα με τόσες κατάρες.

    15. ο τουρκοεβραιος χοντροκωλαρας με τις αντιρατσιστηκες παπαριες του αυτο το μαλακα μισελληνα πληρωνουμε ολοι εμεις για να χαριζει την Ελλαδα στα σιωνιστικα αφεντικα του

    16. ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΑΑΑΧ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΠΟΛΥΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ, ΓΚΑΝΕΖΟΣ, ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΕΙ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΥΠΗΚΟΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΓΕΓΕΝΗΣ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    17. Τσίπρα θα λέτε κ θα κλαίτε μουνόπανα ρατσίδια

      1. Βρε Αντε στον αφέντη σου τον διάολο. Δεν θα λέμε Τσίπρα και θα κλαιμε, κλαιμε ηδη με αυτον τον καραγκιόζη που εχουμε για πρωθυπουργό, δυςτυχως για μας. Κι εσεις τα ρατσιστομουτρα ανοίξτε τα ματια σας, ανοητοι. Εχετε την εντύπωση πως εσεις θα γλιτώσετε απο την χατζάρα όλων αυτών που μας κουβαλάνε εδω μεσα;;; Ανεξελκτα θα σφάζουν, δεν θα ρωτάνε αν τους υποστηρίζεις η οχι. Πρωτα θα σφάζουν και μετα θα ρωτάνε. Ανόητα υποκειμενα. Ξυπνήστε, σας χρησιμοποιούν ζωα.

      2. ΓΑΜΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΕ.

    18. Για το συγκεκριμένο πήρε θέση και καλά έκανε για τον ΚΑΤΣΙΦΑ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ το λαμόγιο
      …..

    19. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΞΕΥΤΗΛΗΣΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΙΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΔΩΤΗ.

    20. και ο Τσίπρας ως δαρβινιστής έχει την ίδια γνώμη για τον Γιάννη όπως την εξέφρασε και ο Τσουκαλάς.

    21. αν μιλαγες για πατριδα και ενδιαφεροσουν για αυτην θα φοραγες μια φανελλα με το ονομα ΚΑΤΣΙΦΑΣ και θα δεχοταν τους γονεις του αλλα αυτος δεν ηταν λουγκρα ξεφωνημενη

    22. Βρε ρατσιστομουτρο Τσίπρα. Απο ποτε οι Νιγηριανοί ειναι Ελληνες;;; Ηλιθιο ρατσιστομουτρο. Που βρίσκεις το κακό να ειναι καποιος Νιγηριανός;;; Τιμη του και καμάρι του. Γιατι πρεπει σώνει και καλα να γινει Ελληνας;;;; Ελληνας υπήκοος μπορει να ειναι, αλλα ειναι Νιγηριανός κι αυτο δεν αλλάζει. Οπως εμεις δεν μπορουμε να γίνουμε Νιγηριανοί, ετςι κι αυτος δεν μπορει να γινει Ελληνας. Εισαι και άμεση και οι όμοιοι σου ρατσιστές. Δεν σας αρέσουν οι Νιγηριανοί;;; Τι το κακό εχουν;;;;

    23. Δεν θα γινεις Ελληνας, ποτε. Νιγηριανε. Νιγηριανε. Εγχρωμος Ελληνας, δεν υπηρξε ποτε και ουτε, θα υπαρξει.
      Και η προπαγανδα, γιαννακη, αλλου.

    24. ο μεγαλύτερος προδότης μιλάει για πατρίδα , τι άλλο θα ακούσουμε ?

    Comments are closed.