ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    Κοινοποίηση:
    SYRIZA

    Βγαίνει ένας τύπος που λέει ότι σπούδασε ηχοληψία στο Λονδίνο και κατά σύμπτωση, είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με  το όνομα Χρήστος Καραγιαννίδης και γράφει στο facebook.

    joy-500x281

    Δύο συλλήψεις για τις αφισοκολλήσεις σήμερα στη Δράμα. Ο πρώτος Κ. Χρήστος πρόεδρος Μικροχωρίου και υποψήφιος με την παράταξη του Χριστόδουλου Μαμσάκου. Ο δεύτερος Λεωνίδας Θ. Και οι δύο παραδέχτηκαν ότι κολλούσαν αφίσες.

    Tα επίθετα τους εκείνος τα δημοσίευσε, εμείς δεν τα το πράξουμε.

    SYRIZA

    Ποιος του δίνει το δικαίωμα να το κάνει αυτό; Εισαγγελέας υπάρχει;  O KOYKOΣ στέλνει μήνυμα προς κάθε πατριώτη. Αν δείτε εγκληματία να εισβάλει στο σπίτι σας ή να γίνεται ένας καβγάς στο δρόμο, πάρτε το 100 και πείτε ότι κάποιος κολλάει αφίσες για την Μακεδονία στην γειτονιά σας. Θα έρθουν σε χρόνο ρεκόρ τα «μπατσάκια».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ πάρτε το 100 και πείτε ότι κάποιος κολλάει αφίσες για την Μακεδονία στην γειτονιά σας. Θα έρθουν σε χρόνο ρεκόρ τα «μπατσάκια»

    2. Εγώ λέω ανάποδα ότι., με τη συμφωνία η Ελλάδα αποκτά μια νέα επαρχία, τα Σκόπια, με 1,2 εκ. κατοίκους…. φτωχούς στη μεγάλη πλειοψηφία τους… δεν χρειάζεται πόλεμος, θα τους καταλάβουμε, αν δεν το έχουμε κάνει ήδη σε έναν βαθμό, οικονομικά…
      η Ελλάδα θα μεγαλώσει… αυτό να σκέφτεστε ανόητοι, που κατακρίνετε τη συμφωνία!

      1. Δεν σε εμποδιζει κανεις για να πας και να ζησεις στα Σκοπια, οι γυφτοσκοπιανοι και ειδικα οι παλιοι κομιτατζηδες θα σε καλοδεχτουν.Και ειδικα τους Ποντιους και τους Μικρασιατες.

    3. το παρταλι πισω απο το βλημα που βλεπετε ….ειναι βουλευτης λεσβου

      καμαρωστε μαλακες μυτιληνιοι ποιον ψηφισατε

    4. Ωραίο ντύσιμο ο τύπος. Στιλ “Δεν πρόλαβα να αλλάξω από χτες το βράδι”… Σεβασμός λέει στη δημοκρατία. My style rocks!

    5. Φυσικα !Σε περιπτωση που δεν διχοτομησουν η Αγγλια (Σερβοι) με την Ρωσσια (Βουλγαροι ) τα Σκοπια ,τοτε θα δουμε μελλοντικα καποιο δημοψηφισμα τυπου Καταλωνιας στην Μακεδονια οπου οι σλαβομακεδονες θα ζητησουν αυτονομηση και εαν -Ο μη γενοιτο πετυχουν-τοτε θα κινηθει η μουσουλμανικη μειονοτητα στη Θρακη ,καθοδηγουμενη απο την Αγκυρα για το ιδιο.Σωστα εκφραζει φοβους ο φιλος σχολιαστης.

    6. Να προσεχατε μαγκες τι ψηφηζατε….φατε τωρα….

    7. Αν φυγει η Μακεδονια απο την υπόλοιπη Ελλαδα το ΑΕΠ θα μειωθει τοσο πολυ που ταυτοχρονα με το πλυθησμο που ζει απο την Λάρισα και κατω θα ειναι μια ευαυλωτη και πληρως ελεγχομενη χωρα. Το Αιγαιο θα το εχετε μισο και πολλα γεωρικα προιοντα δεν θα εχετε για 5 μυρια ηλεκτρικη ενεργεια και πολλα αλλα….αν υπαρχει δηλαδη ως χωρα η Ελλαδα……η αν υπαρχεται εσεις ως Ελληνες γιατι με την φτωχια και τους μεταναστες που θα εχετε η θα εχετε πεθανει η θα εχετε φυγει απο την Ελλαδα….και επισης αν φυγει η Μακεδονια ειναι αυτονοητο οτι θα αποκοπει και η Θρακη ετσι? Δεν χριαζεται να το γραψουμε και αυτο….

      1. Πολυ πολυ σωστος.Δυστυχως ο κοσμος δεν ειναι ενημερωμενος. Τα μεσα μαζικης αποβλακωσης δεν τα λενε αυτα και αν καποιος παει να πει κατι τον κοβουν αμεσως.

    Comments are closed.