(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ NBA ΚΟΜΠΙ ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ 13ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

    Κοινοποίηση:
    maxresdefault

    Δεν βρίσκεται πλεόν στη ζωή ο Κόμπι Μπράιαντ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του TMZ Sports που επιβεβαιώθηκε αργότερα από πολλά Μέσα των ΗΠΑ.

    Σύμφωνα με το TMZ, ο παλιός θρύλος των Λος Άντζελες Λέικερς σκοτώθηκε σε δυστύχημα με ελικόπτερο, το οποίο έπεσε στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια το πρωί της Κυριακής (26/1).

    Στο ελικόπτερο επέβαιναν τέσσερα ακόμη άτομα που επίσης έχασαν τη ζωή τους, ενώ τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος βρίσκονται υπό έρευνα από τις αρχές.

    Kobe_Bryant

    briant_

    Ώρα 22:34

    Όσο περνάει η ώρα, η τραγωδία με το χαμό ενός εκ των κορυφαίων αθλητών του μπάσκετ της ιστορίας κάνει την υφήλιο να έχει παγώσει. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το ABC News, στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαιναν ενδεχομένες και οι 4 κόρες του Κόμπι που είναι κι αυτές νεκρές. Η σύζυγος του Μπράιαντ και μητέρα των παιδιών δεν ήταν στο ελικόπτερο.

    Ωστόσο, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες για το αν πρόκειται για μια ασύλληπτη  οικογενειακή τραγωδία.

    EPOlPzcVAAEfkVc

    Ώρα: 23:12

    Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι στο μοιραίο ελικόπτερο επέβαινε μία από τις κόρες του Κόμπι Μπράιαντ, η Gianna Maria. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι μόλις 13 χρόνων που είναι κι αυτό νεκρό, όπως μεταδίδει το TMZ.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Σκοτωθηκαν στο ατύχημα συνολικά 9 άτομα για να μην ξεχνιομαστε . Το καλο παιδί βίασε 19χρονη και πληρωσε 3 εκατομμύρια Δολλαρια αποζημίωση για να μήν πάει φυλακή !

    2. Οι υπόλοιποι που έχασαν τήν ζωή τους δεν έχουν όνομα ; Μόνον οί διάσημοι μετράνε ;

    3. ΈΚΤΑΚΤΟΒ ΓΕΓΟΝΌΤΑ!
      Μετά από την πτώση, πρόσκρουση & συντριβή ενός πολιτικού χελικοπτέρου μάρκας UBurntme πλησίον τής Καλαμπάκας & συνεπεία της μή χρήσης αλεξιπτώτων απωλέσθησαν 5 έως 9 ζωές διπόδων επιβαινόντων όντων μεταξύ τών οποίων φέρεται να ήτο & ένας σοκολατί πρώην καλαθοσφαιριστής του Εθνικού Συνεταιρισμού Καλαθόσφαιρισης τών Ενωμένων Πολιτειών τής Βορείου Αμερικής ο οποίος, αν & νυμφευμένος από διετίας, το θέρος τού 2003 είχε “πηδήξει” επιτυχώς μία ανυπεράσπιστη εργαζομένη ξενοδοχοϋπάλληλο στο Κωλοράντο τών Ε.Π.Α., αποζημιώνοντας την διακορευθείσα μέ το ποσόν τών δύο εκατομμυρίων πεντακοσίων χιλιάδων δολλαρίων (δύο εκατομμύρια διακόσιες εξήντα επτά χιλιάδες εβδομήντα €υρώ), γεγονός το οποίο δεν οδήγησε στην λύση τού γάμου του, με συνέπεια τό χθεσινό στούκι με την τραγική κατάληξη και την μετατροπή τού προαναφερθέντος αθληταρά σε καρβουνιασμένο άψυχο κορμί.

    4. πιο ζωαρια απο εσας τους τριποδους γραικουλιακες δεν εχει βγαλει η φυση και ο μονος λογος που σας ανεχεται ειναι το οτι της αρεσει να θεατε αλλους να σας φτυνουν ροχαλες.

    5. ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΕ…ΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ…ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΥΧΗΜΑ Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΔΙΑΣΗΜΟΥ…ΟΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΤ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ!

    6. Δεν ξέρω εάν είναι συμπτωματικό , αλλά με ελικόπτερο έφυγε και ο θρύλος των ράλλυ Colin McRae! Ένας ακόμα πολύ σπουδαίος άνθρωπος στο χώρο του που φεύγει πολύ νωρίς από την ζωή. R.I.P Black mamba !

    7. ΑΣ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΝΑ ΤΟΠΑΙΖΕ ΚΟΙΝΟΣ ΘΝΗΤΟΣ

      1. ρε ζωο δεν θα μπορουσε να το παθει με αμαξι δλδ;

    8. Από τη στιγμή που έχασε τη ζωή του έγχρωμος, θα βγει ο Δημητράς και με μήνυση του θα ζητάει την διερεύνηση του ατυχήματος σύμφωνα με τον αντιρατσιστικό νόμο, για πιθανή ρατσιστική ενέργεια.

      1. Θα βγει και η μάνα σου να κάνει μήνυση στον πατέρα σου που δεν τραβήχτηκε τελευταία στιγμή και έβγαλε εσένα μακακά.

        1. Ευτυχώς σε εσένα τραβήχτηκε ο πατέρας σου αλλά η μάνα σου σε έκανε με μαύρο…

    9. 41 χρονων ως Κομπε ή 81 χρονων ως Σπυρος;
      Ε πονηρεεεε;

      1. 81 ως Σπύρος και απλός άνθρωπος.
        Αυτό επιλέγω.

      2. Τις ίδιες μ@λακιες γράφεις εδώ και μια ώρα παντού…

    10. Κριμα γιατι ηταν καλο παιδι και φιλανθρωπος.

    Comments are closed.