Ο ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – Ο ΚΟΚΚΙΝΟΚ@ΛΗΣ ΑΓΓΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΦΟΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΝ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΩΡΑ

    Κοινοποίηση:
    erdogan_0

    Ο Μπόρις Τζόνσον είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος ηγέτης του Συντηρητικού κόμματος της Βρετανίας και άρα ο νέος πρωθυπουργός της χώρας, βάσει των αποτελεσμάτων της εσωκομματικής ψηφοφορίας που ανακοινώθηκαν πριν από λίγο.

    Όπως ανακοινώθηκε ο Μπόρις Τζόνσον συγκέντρωσε 92153 ψήφους και ο Τζέρεμι Χαντ 46656 ψήφους.

    Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι ήταν 159.320 με τη συμμετοχή να ανέρχεται στο ποσοστό 87,4%.

    Αυτή η εξέλιξη όμως δεν συμφέρει καθόλου την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο συγκεκριμένος κοκκινοτρίχης που θυμίζει Beatles είναι δηλωμένα τουρκόφιλος και αντιέλληνας/αντικύπριος. Η στάση του αυτή δεν έρχεται σαν κεραυνός εν αιθρία αφού ο παππούς του είχε καταγωγή από την Τουρκία ενώ αρκετές φορές στο παρελθόν έχει αβαντάρει βρετανικές επιχειρήσεις στην γείτονα χώρα.

    Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο πρώτος Πρόεδρος χώρας που έδωσε συγχαρητήρια ήταν ο Ερντογάν. Πλέον, η Τουρκία μπήκε έστω και για λίγο στην Ε.Ε. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι ότι οι ευρωπαικές ημέρες της Μεγάλης Βρετανίας είναι μετρημένες. Μποϋκοτάζ σε όλα τα βρετανικά προϊόντα σε Ελλάδα και Κύπρο ΤΩΡΑ. Κι αν οι ευρωβουλευτές μας θέλουν να δικαιολογήσουν τους παχυλούς τους μισθούς, θα πρέπει να ξεμπροστιάσουν αυτόν τον άνθρωπο σε όλη την Ευρώπη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Και οι Κύπριοι Έλληνες είναι…
      Η σωστή έκφραση είναι Ελλαδίτες.

    2. Ο παππούς του λυντσαρίστηκε και πέθανε με τραγικό θάνατο και η οικογένειά του πήρε το επώνυμο της Αγγλίδας μητέρας τους και απαρνήθηκε το τούρκικο επώνυμο του παππού του. Οίδιος χειμώνα-καλοκαίρι έρχεται με την οικογένειά του για διακοπές στην Ελλάδα στο Χόρτο του Πηλίου όπου ο πατέρας του έχει ιδιόκτητη βίλα. Ακόμα είναι τουρκόφιλος;

    3. Χα χα…σαν να βλεβω το Βουτσα στη ταινια που εκανε τον Αγγλο …

    4. Εξω οι που@@δες απο την ευρωπη και απο παντου.

    5. Ποιο πολύ στον Brian jones των stones φέρνει…. Δεν ειναι top mop το κούρεμα για να φέρνει Beatles

    6. Δε μπορει,απο καπου τον “κραταει”κι αυτον το city of london.
      Eξ αλλου ειναι φανερα ιδιορυθμος.

    7. Καλά πρώτα τον εκθιαζατε… τον κάνατε ήρωα και τώρα ξαφνικά τουρκόσποροι? Περίεργα μας τα λετε

    Comments are closed.