Ο ΤΗΓ@ΝΟΜΟΥΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΑΡΙΟΥΜ ΠΕΝΘΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ – ΚΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ “ΘΡΗΝΟΣ” ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΥΠΟΔΙΚΟ

    Κοινοποίηση:
    article21838_1400585786.w_hr

    Μόνο αηδία μας προκάλεσε η είδηση ότι ο Ηλίας Ψινάκης (ναι, αυτός) έκανε ανάρτηση στο Instagram, στο οποίο μιλάει για την μνήμη των νεκρών και της καταστροφής που δεν θα σβήσει ποτέ, ένα χρόνο μετά τη φονική φωτιά στο Μάτι.

    Ο κύριος αυτός που ο Μαραθώνας του έδωσε το δικαίωμα να λέει ότι έγινε δήμαρχος, δεν λέει κουβέντα για τις δικές του ευθύνες. Για τις οποίες θα δικαστεί οσονούπω αφού από τον περασμένο Μάρτιο, ο Ψινάκης μαζί με την Δούρου και άλλους 18 είναι υπόδικοι.

    Θυμίζουμε:

    Η έρευνα των εισαγγελέων Ηλία Ζαγοραίου, Νίκο Φυστόπουλου και Κώστα Σπυρόπουλου, για την ασύλληπτη τραγωδία στο Μάτι κατέληξε στις 5 Μαρτίου 2019 στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά είκοσι κρατικών λειτουργών και στελεχών της Αυτοδιοίκησης, μεταξύ των οποίων η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, ο δήμαρχος Ραφήνας Ευάγγελος Μπουρνούς, ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας, της ΕΛΑΣ, της Πυροσβεστικής αλλά και ο 65χρονος που ευθύνεται για την έναρξη της φωτιάς στο Νταού Πεντέλης.

    Οι κατηγορίες που αποδίδονται σε βάρος αυτών των 20 ατόμων, σε βαθμό πλημμελήματος, όπως προβλέπει ο νόμος, αφορούν σε εμπρησμό από αμέλεια. Ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως. Σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μή.

    Για τα αδικήματα αυτά ο νόμος προβλέπει ποινές ως πέντε χρόνια φυλάκισης, ενώ υπό εξαιρετικές περιστάσεις δύναται να φθάσουν ως και τα δέκα χρόνια.

    Ο δήμαρχος του σολάριουμ αν θέλει να δείξει σεβασμό στην μνήμη των νεκρών που κάηκαν ζωντανοί επειδή κάποιοι δεν έκαναν τη δουλειά τους, καλό θα είναι να σιωπήσει και να αφήσει τις οικογένειες των νεκρών στον βουβό και αξιοπρεπή πόνο τους.

    Έτσι για την ιστορία, η ανάρτηση του Ψινάκη είναι η ακόλουθη:

    663491_bead8250a8-8bad8b9df8e175fd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Ολο αυτα τα καθικια Συριζαιοι, Δουρου Τσιπρας Ψηνακις κι ολα τα υπολοιπα σκουλικια ,θα επρεπε τωρα να ηταν μεσα……Αλλα που δικαιοσυνη ;

    2. αx …καλέ τι θα θέλατε να αφησει τους παιδαρους στη Μυκονο να τρεχει για φωτιες ,η κολοφωτια ;;; μολις ειχε κανει τα μοτοξ και τις πλαστικες και το ραψοκολι ναναι ετοιμη για ολα …

    3. Και οι οικογενειες που επανεκλεγισαν για να σας ξανακυβερνησουν πριν 2 βδομαδες, μεσα επρεπε να ειναι. και ενα “τεθωρακισμενο” επρεπε να ειναι μεσα αλλα βγενει στις τηλεορασεις και λεει οτι θελει να σωσει την ελλαδα. το ψαρι απο το κεφαλι βρωμαει αλλα απο την ουρα καθαριζεται… αυτα λεει ο “σοφος λαος”, μην χ@@ω. η ελλαδα ποτε δεν θα σταματησει να σερνεται. ολα ειναι επιλογες του “σοφου λαου” μην ξαναχ@@ω. ελεος!! !

    4. Nαι το ψωλαριουμ αυτοι το λενε σολαριουμ τωρα.

    5. Η τιμωρία θα ειναι ίδια με της Δούρου;. Κανένας δεν θα τιμωρηθεί δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Αν υπήρχε έπρεπε να είναι όλοι μέσα.

    6. Δεν σε είδα στο μνημόσυνο Ηλία. Κρύφτηκες πίσω απο το πληκτρολόγιο σου;
      Δεν θα έπρεπε όμως. Εσύ και οι παρέες σου γουστάρετε τα γιουχαίσματα (ου ου ουυυυ).
      Έτσι θα σε γιουχάριζαν και σήμερα, απορώ γιατί κρατήθηκες κ δεν πήγες.

    Comments are closed.