Ο “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΖΑΡΙΑ! ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ Η ΕΝΑΓΩΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ “ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ” ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ – ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Ο ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΤΣΙΠΡΑΣ

    Με το διχαστικό διάγγελμα Τσίπρα από τα βοσκοτόπια της Ιθάκης άρχισε μια μακρά και σκληρή προεκλογική περίοδος που θα ολοκληρωθεί με τις εκλογές στα τέλη Μαΐου. 

    Ο Αλέξης Τσίπρας παίζει τα ρέστα του υιοθετώντας καθεστωτικές πρακτικές και ενεργοποιώντας τους παρακρατικούς μηχανισμούς του συστήματος.

    Αφού διέλυσε το κράτος και διέρρηξε τις σχέσεις του με την κοινωνία που έχει πάψει να τον εμπιστεύεται ειδικά μετά τη διαχείριση των καταστροφικών πυρκαγιών καταφεύγει στη συνωμοσιολογία, τον διχασμό και στις απειλές κατά των πολιτικών του αντιπάλων.

    Υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας έφτασε σε σημείο να στοχοποιήσει τον Λουκά Παπαδήμο που γλίτωσε από τύχη από το τρομοκρατικό χτύπημα και βέβαια τον Γιάννη Στουρνάρα γιατί συνεχίζει να μην υπακούει στις εντολές του καθεστώτος.

    Διχάζουν την κοινωνία 

    Για πρώτη φορά στα χρονικά της μεταπολίτευσης πρωθυπουργός στο διάγγελμά του επιχειρεί να διχάσει την κοινωνία.

    Για τον Αλέξη Τσίπρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης είναι οι μνηστήρες που επιδιώκουν να του πάρουν την εξουσία ενώ αυτός εμφανίζεται ως εκπρόσωπος των άσπιλων και αμόλυντων δυνάμεων του τόπου.

    Είναι επικίνδυνο για τους δημοκρατικούς θεσμούς ένας πρωθυπουργός να στοχοποιεί με το διάγγελμά του τους εχθρούς του καθεστώτος.

    Ο Αλέξης Τσίπρας περιέγραψε με ακρίβεια όλους αυτούς με τους οποίους βρίσκεται σε πόλεμο.

    Πρόκειται για τους εκδότες που αρνούνται να γίνουν όργανα του Μαξίμου, τους τραπεζίτες που αρνούνται να μετατρέψουν την Τράπεζα της Ελλάδος σε παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ, τους επιχειρηματίες που δεν συναλλάσσονται με τους νταραβεριτζήδες και βεβαίως ολόκληρο το πολιτικό σύστημα που αμφισβητεί την κυριαρχία του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι αναφορές του Αλέξη Τσίπρα στη Δικαιοσύνη δεν είναι τυχαίες. Εντάσσονται στη γενικότερη στρατηγική της έντασης και των εκδικητικών διώξεων που μεθοδεύει το Μαξίμου, χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα κάποια παραδικαστικά συστήματα που συνδέονται με κορυφαία κυβερνητικά κλιμάκια.

    Στην κατεύθυνση αυτή ο σκληρός πυρήνας των καθεστωτικών του Μαξίμου μιλάει για “μαύρο Σεπτέμβρη” προαναγγέλλοντας στην ουσία διώξεις κατά εκδοτών, επιχειρηματιών, τραπεζιτών και άλλων εχθρών του συστήματος.

    Με όχημα τις έρευνες για υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος όπως η NOVARTIS επιχειρούν να συκοφαντήσουν κορυφαία πολιτικά στελέχη και να τα εμπλέξουν σε δικαστικές περιπέτειες.

    Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι καταθέσεις των κουκουλοφόρων δεν έχουν καμία αξία αλλά αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η σπέκουλα και οι εντυπώσεις.

    Αυτό που έχει απομείνει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λόμπι δικαστών που διαπλέκεται με το Μαξίμου και έχει αναλάβει να οργανώσει τη βρόμικη δουλειά με όχημα υποθέσεις δημοσίου συμφέροντος.

    Βέβαια η απάντηση της αντιπολίτευσης σε καθεστωτικές πρακτικές είναι σκληρή. Δεν πρόκειται να μείνουν στο απυρόβλητο τα διάφορα δικαστικά παρασυστήματα τα οποία έχουν αναλάβει εργολαβικά την εκτέλεση των συμβολαίων του Μαξίμου.

    Οι επίορκοι δικαστές πολύ σύντομα θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τη Δικαιοσύνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: