Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕ “ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ” ΤΗΝ ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΝΕ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ “ΣΑΤΑΝΑ”. ΑΘΕΗ ΚΙ ΑΥΤΗ. ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΚΟ “ΧΩΘΗΚΕ” Η ΚΥΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    liberaki soros

    Πολιτικό όρκο και όχι θρησκευτικό έδωσε στην Βουλή η Αντιγόνη Λυμπεράκη που πήρε στα βουλευτικά έδρανα τη θέση του Γιώργου Αμυρά ο οποίος παραιτήθηκε για να είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ. Αυτό όμως είναι το μικρότερο κακό που μπορεί να καταλογίσει κανείς σε αυτό το νέο «αστέρι» που μπαίνει μέσα στην Βουλή τουλάχιστον μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Τη «συνοδεύουν» τόσα κι άλλα που για να τα περιγράψουμε αναλυτικά χρειάζεται ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα… 

    Αν θέλαμε λοιπόν όσο πιο συνοπτικά γίνεται να θυμίσουμε περί ποίας πρόκειται, τι θα λέγαμε; Είναι η αγαπημένη ανιψιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη – επομένως και εξαδέλφη του Κούλη- που ξεκίνησε από στέλεχος της ΚΝΕ και έφτασε να γίνει -εκτός από νεοφιλελεύθερη του κερατά- και υπάλληλος του Σόρος!

    mitsotakides

    Είναι κοινό μυστικό βέβαια ότι πολλοί από τους σημερινούς βουλευτές των περισσοτέρων από τα υπάρχοντα κόμματα στην Βουλή, όπως και δήμαρχοι, είναι στο payroll του Ουγγροεβραίου διεθνούς μεγαλοκερδοσκόπου. Όπως επίσης είναι κοινό μυστικό – τι μυστικό… εδώ το ξέρει και η κουτσή Μαρία- ότι όλοι αυτοί οι μισθοδοτούμενοι και επηρεαζόμενοι από τον Σόρος ακολουθούν την ίδια γραμμή σε όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν την πατρίδα μας και την ελληνική κοινωνία, ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο τυπικά ανήκουν.

    Ουσιαστικώς, συγκαταλέγονται όλοι τους στο «κόμμα του Σόρος» και γι’ αυτό τους βλέπουμε να έχουν τις ίδιες απόψεις π.χ. υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και ειδικότερα υπέρ της σύνθετης ονομασίας, που είναι και το «κλειδί» της προδοσίας, υπέρ του εθνομηδενισμού γενικότερα, εναντίον του χριστιανισμού και υπέρ των μέτρων που στρέφονται κατά των ηθικών αξιών και των φυσικών κανόνων. Υπέρ δηλαδή της ομοφυλοφιλίας και της ανωμαλίας, υπέρ της τεκνοθεσίας από τις «αδερφές», υπέρ της επέλασης μέσα στην Ελλάδα από τις ορδές των λαθρομεταναστών και κάθε είδους αλλοδαπών…

    Αυτές είναι οι βασικές «αρχές» του «κόμματος του Σόρος» που κάθε ημέρα βλέπουμε να προπαγανδίζονται ξεδιάντροπα. Τώρα όμως το «κόμμα του Σόρος» αποκτά και …επίσημη εκπροσώπηση στο πρόσωπο της Αντιγόνης Λυμπεράκη. Το υπαλληλίκι της στον Σόρος είναι και με τη βούλα.

    Και ιδού με ποιο τρόπο:

    Από τις 23 Μαρτίου 2018, η ανιψιά του Μητσοτάκη έχει τοποθετηθεί επίσημα Γενική Διευθύντρια στο «SolidarityNow». Τα χρέη αυτά εκτελούσε ήδη άτυπα από τον Οκτώβριο του 2017.

    Το «SolidarityNow» είναι η επίσημη ΜΚΟ του Σόρος στην Ελλάδα. Και όπως αναφέρει η ίδια στην ιστοσελίδα της -άρα δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει- είναι «μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 2013 με την υποστήριξη του Open Society Foundations (OSF/OSIFE) και σύμφωνα με το όραμα του George Soros».

    Ποιο είναι το άλλοθι που χρησιμοποιεί; «Κύριος στόχος μας είναι η παροχή βοήθειας και υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται περισσότερο από την οικονομική ύφεση και την ανθρωπιστική κρίση».

    Κι επίσης το «SolidarityNow» ποιο «όραμα» υπηρετεί; «Το όραμα μιας ανοικτής και δημοκρατικής κοινωνίας που στηρίζεται στην έμπρακτη αλληλεγγύη» όπως είχε δηλώσει ο Στέλιος Ζαββός, ανακοινώνοντας την τοποθέτηση της Α. Λυμπεράκη.

    Για να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα το Διοικητικό Συμβούλιο του SolidarityNow έχει πρόεδρο τον Στέλιο Ζαββό που είναι και κουμπάρος του Σόρος. Κι ο αδελφός του Γιώργος Ζαββός είναι σήμερα επίσημος σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη επί Ευρωπαϊκών Θεμάτων, ενώ είχε διοριστεί και ευρωβουλευτής της ΝΔ όταν ήταν αρχηγός της ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

    Στα άλλα μέλη του ΔΣ συμπεριλαμβάνονται ο Νίκος Αλιβιζάτος, ο Αρίστος Δοξιάδης και ο  Χρήστος Ροζάκης. Ένας κι ένας…

    limperaki2

    Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι η κόρη της αγαπημένης αδερφής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Αρτεμισίας Λυμπεράκη. Στα φοιτητικά της χρόνια ξεκίνησε ως κομμουνίστρια και στέλεχος της ΚΝΕ ενώ στη συνέχεια ακολούθησε αυτούς που πήγαν στον Συνασπισμό, μετά μεταμορφώθηκε σε «εκσυγχρονίστρια» με τους σημιτικούς στο ΠΑΣΟΚ και με την ίδια ταχύτητα βρέθηκε μετά το 2004 …νεοδημοκράτισσα και μάλιστα στη νεοφιλελεύθερη πτέρυγά της.

    Εντάχθηκε στην «Δράση» του Στέφανου Μάνου, έγινε αντιπρόεδρος του κόμματος -με πρόεδρο τον Θ. Σκυλακάκη που σήμερα έχει γίνει δεξί χέρι του Κούλη- και κατέβηκε υποψήφια βουλευτής το 2012. Το «ρεύμα» την έφερε το 2015 στο Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη που είχε γίνει στο μεταξύ ο «νέος φορέας» στέγασης όλων αυτών των αντιλήψεων και κατάφερε να βγει και βουλευτής στην Β’ Αθηνών τον Ιανουάριο.

    Στις δεύτερες εκλογές του Σεπτεμβρίου, όμως, με την μείωση του ποσοστού έμεινε ως επιλαχούσα εκτός Βουλής αφού βγήκαν στην περιφέρεια αυτή -με τη λίστα- μόνο δύο: Ο Ψαριανός και ο Αμυράς. Τώρα, ξαναμπαίνει στην Βουλή και τυπικά θα παραμείνει στο Ποτάμι. Έτσι κι αλλιώς είτε εκεί είτε στη ΝΔ του Κούλη όπου και στην πραγματικότητα «ανήκει», το ίδιο πράγμα ανήκει. Το «κόμμα του Σόρος» τους … χωράει όλους!

    ————————————-

    Από την προηγούμενη κοινοβουλευτική «δραστηριότητά» της είχαν ξεχωρίσει και δύο δηλώσεις της, η μία πιο προκλητική και μνημονιακή από την άλλη!

    Η πρώτη, ήταν τον Ιούνιο του 2015, όταν ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Ποταμιού δήλωνε ότι : «οι φτωχοί κάνουν λάθος επιλογές». Και η δεύτερη, όταν μερικές εβδομάδες αργότερα υπερασπιζόταν το τρίτο μνημόνιο, που μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ υπερψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι. Και προκειμένου «να μην τιναχθεί η συμφωνία στον αέρα», τασσόταν υπέρ των πλειστηριασμών ακόμη και της πρώτης κατοικίας αποδεχόμενη «όλα τα μέτρα, ακόμα και των πλειστηριασμών» γιατί… «είναι πολύ σημαντικότερο να μη βάλουμε μία βόμβα στην ομαλή πορεία της χώρας»…

    Από τον Μαυρογιαλούρο-ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 
     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Πολύ καλό το άρθρο σας. Ή Αντιγόνη Λυμπεράκη κολλητή της λούγκρας του Γιάνη Βαρουφάκη του επίσης υπαλλήλου του Σόρος, θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ξαδερφό της τον Κούλη, εκτελώντας τα ανθελληνικά σχέδια του Εβαριομασώνου Τζωορτζ Σόρος.Καμία ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΙΝΑΛ, είναι όλοι τους τα ίδια σκατά.

      1. Το ΠΑΣΟΚ είναι το ΚΙΝΑΛ “κίνημα αλλαγής” …. Άλλαξε ο Μανωλιός….

    2. οοοοοοξωωωω οι χολερεσ. μην ξεχασουμε να την τιμησουμε με την… ψηφο μασ

    3. Καυμενη Ελλάδα σε φάγανε τα όρνια, κι οι Θλιβεροί πολιτικοί που ψηφίζεις ξυπνα τα εγγόνια σου θα μιλούν σλαβοτουρκικα….
      Πρόσεξε τι θα Ψηφίσης
      Άγγελος

    4. ΟΣΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΝΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ .

    5. Γιατι σας κανει εντυπωση απορω, αφου ξερετε ότι οι Μητσοτακιδες ανηψια του εβραιου Μπεν-Ζιλον,κατα κοσμον Βενιζελου,που δεν υπαρχει πολις και χωριο που να μην εχει δρομο και αγαλμα στο ονομα του.τον θεωρουν δε εθναρχη,αυτον που προτινε για Νομπελ ειρηνης τον σφαγεα των Ελλήνων Κεμαλ.

    Comments are closed.