Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! “ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΜΕ”- ΚΟΥΛΗ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ;

    Κοινοποίηση:
    246347

    Η Τουρκία θα προχωρήσει σε σεισμικές έρευνες στις θαλάσσιες περιοχές που περιγράφει το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Φατίχ Ντονμέζ μιλώντας στο τουρκικό κοινοβούλιο κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού.

    «Το μνημόνιο το οποίο υπογράψαμε με την Λιβύη έγινε νόμος του κράτους μετά την έγκριση του κοινοβουλίου και ευχαριστώ όλα τα πολιτικά κόμματα για την υποστήριξή τους.

    Να μην έχετε καμία αμφιβολία πως θα κάνουμε όσα πρέπει. Και η Γενική Γραμματεία Πετρελαίου και Μεταλλευμάτων θα κάνει εργασίες για την παροχή των οικοπέδων αλλά και η Τουρκική Εταιρία Ερευνών Πετρελαίου (ΤΡΑΟ) αμέσως μετά την πρωτοχρονιά θα ξεκινήσει γρήγορα τις σεισμικές έρευνες στις περιοχές που θα οικοπεδοποιηθούν», τόνισε ο Ντονμέζ.

    Η προηγούμενη «απειλή» Ντονμέζ

    Υπενθυμίζεται πως ο Ντονμέζ σε συνέντευξη που έδωσε στην τουρκική εφημερίδα Sabbah, σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο θα εφαρμοστεί η συμφωνία με την Λιβύη, ενώ δήλωσε χαρακτηριστικά πως » η Τουρκία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να διεξάγει ερευνητικές δραστηριότητες, γεωτρήσεις ή άλλου είδους ενέργειες στα θαλάσσια σύνορα που διασφαλίζονται μέσω της συμφωνίας με τη Λιβύη χωρίς άδεια από την Άγκυρα».

    Στη συνέχεια ο Τούρκος Υπουργός παρουσίασε τις εκτιμήσεις του σχετικά με τα κέρδη της Τουρκίας από το εν λόγω μνημόνιο συμφωνίας για τον προσδιορισμό και καθορισμό θαλάσσιων ζωνών που υπεγράφη μεταξύ της Τουρκίας και Λιβύης.

    Σχετικά με αυτό ο Ντονμέζ είπε χαρακτηριστικά ότι: «Η συμφωνία με τη Λιβύη έγινε με την επίσημη κυβέρνηση που είναι αναγνωρισμένη από ολόκληρο τον κόσμο και αφού βρισκόμαστε απέναντι από τις ακτές με τη Λιβύη, το Μνημόνιο είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο της θάλασσας και δεν έχει καμία σχέση με το NATO».

    Στο σημείο αυτό τόνισε πως δεν υπάρχει κάποιο «παραθυράκι» στο οποίο θα μπορούσε να βασιστεί η Ελλάδα για να προβάλλει αντιθέσεις, προσθέτοντας ότι «η Τουρκία μεγιστοποίησε την επικράτειά της στην Ανατολική Μεσόγειο».

    Υ.Γ: Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, η περίοδος χάριτος τελείωσε και ο Ελληνισμός έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση από συστάσεως του νεότερου ελληνικού κράτους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Βαλτε ενα μεγαλο καδρο με τη φατσα του μακαριτη του Μητσοτακη να χαμογελαει, επανω σε μια σημαδουρα
      μεσα στη θαλασσα…Να στε σιγουροι οτι δεν θα περασει τιποτα

    2. Η βλακεία και η δειλία των περισσοτέρων εδώ μέσα ξεπέρασε και τι κόκκινο. Από τα σχόλια που κάνετε φαίνεται πλέον καθαρά το διεστραμμένο ανθελληνικό μυαλό σας και φυσικά ποιος ψηφίζει όλους αυτούς τους κατασκόπους. Αντί να παριστάνεται τους κριτές των πάντων, χώστε το κεφάλι σας στην άμμο μήπως και δεν σας βρουν τα αδέλφια σας από απέναντι, όταν θα κάνουν παρέλαση στην Αθήνα.

      Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Ο εχθρός δρούσε πάντα εκ των έσω. Το νου σας λοιπόν, σε περίπτωση που οι υγειώς σκεπτόμενοι πολίτες, όσοι έχουν απομείνει, αποφασίσουν την εκκαθάριση, ξεκινήστε την μετακόμιση στους αγαπητούς γείτονες σας…….

    3. ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕΡΕΣ

    4. Ο Τούρκος θα μάθει το μυστικό 3 μέρες πριν, δηλ θα τον διώξουν από νάτο και μετά θα επιτεθεί στην Ελλάδα. Και θα αρχίσει το πανηγύρι…

    5. Ηθελα να ηξερα ποια πουτανα γερμανιδα τσιγκλαει τον τουρκο και τα κανει αυτα η ποιος πουστης και κερατας.
      Χωρις το Ο.Κ. απο αλλες δυναμεις ο τουρκος καθεται στα αυγα του.Οπως στη Συρια πηρε το ΟΚ απο τον Μπαρτ Σιμπσον καθως πουλησαν τους Κουρδους.
      Ειμαστε και οι δυο στο ΝΑΤΟ και για να γινει το μεγαλο μπαμ καποιος απο τους δυο πρεπει να αποχωρισει αλλιως win win το βλεπω το πραμα και αντι για πατο βλεπω να του δινει πιατο ο κουλης.

    6. ΚΟΥΙΖ:
      Θα φτάσουν Μιρσάτα -Τρίπολη τα καράβια του ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ??
      1. Θα βυθιστούν όλα Νότια της Κρήτης με εντολή Μητσοτάκη και Ντόρας.
      2.Θα τα εμποδίσει ο 6ος στόλος.
      3.Θα τα εμποδίσει ο Ρωσικός στόλος.
      4. Θα τα εμποδίσει ο Ιταλικός στόλος.
      5.Θα τα βυθίσει ο Ναυαρχούκος.
      6.Θα πέσουν σε ξέρα, θα βρούν κακοκαιρία ή θα χάσουν τον δρόμο.

      Ακούω τοποθετήσεις :

      1. Αν γίνει κανα πραξικόπημα απέναντι μέχρι τότε, μη σας φανεί περίεργο.

      2. Θα φτασουν στο Σουνιο τα καραβια του μογγολου γιατι εδω εχεις ανθελληνες πολιτικους… Κουλης-Αλ666-Φωφη-κεφαλοΚουτσουμπας…..

    Comments are closed.