Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ “ΚΑΘΑΡΟΣ” ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΕΝΟΠΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ Ή ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ. ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΚ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΩΝ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΩΝ. ΘΥΜΑ Ο ΑΜΟΙΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ

    Κοινοποίηση:
    zac

    Σύμφωνα με διαδικτυακή ενημέρωση, τα έγγραφα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Αν και διατηρούμε πολλές αμφιβολίες για τα έγγραφα-θολούρα, κακό σκανάρισμα και κάλυψη συγκεκριμένων παραγράφων με λογότυπο-διαφαίνεται πια ξεκάθαρα το εξής: 

    —ο επίδοξος  ληστής είχε πλήρη γνώση αυτού που έκανε, εαν τα χαρτιά δεν είναι “πειραγμένα”, μπήκε ένοπλος να ληστέψει “καθαρός”.
    Θύμα είναι ο αμυνόμενος όχι ο δράστης και δράστης είναι ο πεθαμένος.  Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί εαν ήταν νόμιμη άμυνα που όπως όλα δείχνουν, πρέπει να είναι.

    Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία, άρα κατά το πόρισμα, ήταν διαυγής o δράστης την ώρα της εισόδου στο κατάστημα. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

    Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα. Αναζητείται η αιτία θανάτου, η οποία αποφεύγεται να κατονομαστεί ή αδυνατείται να διερευνηθεί(!), πιθανόν από την πολιτική πίεση ενός περιστατικού που έλαβε  έντονη κοινωνική αντιπαράθεση. Από τη μία ο εισβολέας και από την άλλη οι αμυνόμενοι που έγιναν θύτες σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

    Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου όταν ο 33χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Κάνιγγος, υπό συνθήκες οι οποίες ερευνώνται κι αρχικώς φαίνεται να δέχθηκε κτυπήματα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κι έναν ακόμη ιδιώτη που είναι ήδη κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από ομάδα αστυνομικών. Σημειώνεται ότι για τη διαχείριση του περιστατικού από την ΕΛ.ΑΣ έχει ασκηθεί εσωτερική κριτική κι έχει υπάρξει αναζήτηση ευθυνών.

    Από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις εκτιμήθηκε ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται στον ξυλοδαρμό του και κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική η τοξικολογική εξέταση.

    Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες και στο πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης που εκδόθηκε προ μερικών ημερών δεν διαπιστώνεται βλάβη στη καρδιά ή άλλο ζωτικό όργανο. Στον φάκελό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ κι απεστάλη προ 10 ημερών στις δικαστικές αρχές φέρεται να περιέχεται η κατάθεση μιας φίλης του 33χρονου που αναφέρθηκε «σε προβλήματα υγείας που δήλωνε ότι αντιμετώπιζε ο Ζακ Κωστόπουλος ύστερα και από ιατρικές εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα».

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟ. ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    2. Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ. ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΔΙΕΜΦΥΛΙΚΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΩΦΗ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΠΛΗΡΟΝΩΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ..ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΗΔΕΝ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΟ, ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ. ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΑ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΜΠΛΕ ΦΑΛΑΙΝΑ, ΜΠΟΥΛΙΝΓΚ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΡΝΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ), ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΚΛΕΨΙΑ, ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ. ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΜΗΔΕΝ, ΚΡΑΤΟΣ ΜΗΔΕΝ, ΦΑΙΝΩΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΓΕΦΥΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΚΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ, ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ Κ.Τ.Λ. ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ..

    3. Οτι κι αν ηταν ο ζακ κοστωπουλος ως νεκρο οφειλω να τον σεβαστω, Η λεξη νεκρος (νε – κρος) εις την αγγλικην (yes – cross) = ναι περναω περα στην αλλη ζωη. (για οργανισμό) που δε βρίσκεται πια στη ζωή, που έχει πεθάνει, που οι ζωτικές του λειτουργίες έχουν παύσει οριστικά συνώνυμα: πεθαμένος, αποθανών, θανών, (ευφημισμός), (σκωπτικά) τετελεσμένος,,,

      1. Οτι κι αν ηταν ο ζακ κοστωπουλος ως νεκρο οφειλω να τον σεβαστω…………………..Με την ιδια λογικη να σεβαστείς και τον Χιτλερ κι αυτος νεκρος ειναι.

        Τους νεκρους τους σεβομαστε όταν εν ζωη ηταν ανθρωποι καλοι,οταν ηταν εγκληματιες,βιαστες,ληστες κλπ δεν τους σεβεσαι,απλα λες καλυτερα που πηραν δρομο για να ξεβρωμισει ο κοσμος.

        1. ενταξει καλο ειναι να ξεβρωμιζει ο τοπος αλλα μην ισωπεδωνουμε τα παντα..οι καλοι ανθρωποι σαφως χριζουν σεβασμο ως νεκροι…..εκτος αν ηταν τοσο σκατοψυχοι που δεν αξιζουν σεβασμο ουτε ως νεκροι.

        2. σωστος ανωνυμε με διορθωσες…

        3. συμφωνω ανυνυμε με τα λεγομενα σου διοτι εν ζωη εγινε μεγαλο κοινωνικο κακο….τωρα ζουμε την κοινωνια ωρα 0…ολα μπαχαλο…..αλλα δεν θα εφτυνα στον ταφο του αλλα και απο την αλλη ουτε θα περναγα απο μπροστα…..αυτα εχω να πω….ευχαριστω για την διορθωση…..το εγραψα ετυμολογικα το θεμα..

        4. Σωστος!!!! Συμφωνω απολυτως!!!

    4. Με κυβερνηση ΤΣΙΡΙΖΑ ΞΥΡΙΖΑ. Θα την βγάλουν και παρθένα την ζακ από τον κωλο…

    5. Αν η Δικαιοσυνη εκανε σωστα τη δουλεια της,μαζι με την Αστυνομια & τους κυβερνωντες πολιτικους,τοτε θα τους εμπιστευονταν οι Ελληνες πολιτες & δεν θα ειχαμε φαινομενα αυτοδικιας.

    6. Kάποιοι έμμισθοι ψευτοπροοδευτκοί προσπάθησαν να μας πείσουν ότι το σκότωσαν λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας.

      1. Ανδρέας joao δλδ μάνα ελληνίδα κ πατέρας βραζιλιανος(πιθανόν αραπης του αμαζονιου)
        μάααλιστα……

    7. Όποιος υποστηρίζει αυτοδικιες στους κλέφτες, λιθοβολισμους κτλ. Να παει στη Σαουδική με τους αδελφούς του τους ισλαμιστες και να πάρει πουλο απο δω. Εδω είναι Ελλάδα.

      1. Όταν (όχι άμα) μπουν στο σπίτι σου, να κάνεις ότι κοιμάσαι …. η ατιμωρησία φέρνει την ασυδοσία.

        Επομένως τις … ψιλές του – κατ’ εμέ, θα πρέπει να τις εισπράξει, μήπως και το μάθουν στο συνάφι του και πουν : Όπα, εδώ ο κόσμος ξύπνησε απο τη σανοφαγία και μας παίρνει παραμάζωμα”

      2. Ακριβως επειδη ειναι Ελλαδα το πουλο και στα τσακιδια οι αριστεροι κατσαπλιαδες, οι ψευδοπροοδευτικοι τα γκει γκρουπουσκουλα και οσοι συμφωνουν μαζι τους! Δε χρειαζεται να παει κανενας στη Σαουδικη φροντισε το μαλακισμενο που παιζει το ρολο του πρωθυπουργου και εφερε εδω το ισλαμ!

      3. αυτοί που μπαίνουν για να κλέψουν δεν πίνανε.. ακόμα στην Ελλάδα υπάρχουν συσσίτια από εκκλησίες και δήμους για αυτούς που δεν έχουν! τώρα εσένα αν μπούνε στο σπίτι σου κανε που κοιμάσαι.. μπορεί να σου ρίξουν και ένα και να σου αρέσει!
        όταν παραβιάσει το χώρο σου ένας τον “τρως” με ότι βρεις.. και επειδή κράτος και αστυνομία “δεν υπάρχει” τον πετάς στα σκουπίδια και μετά κάνεις που δεν βλέπεις..

      4. Όταν ο καθ’ην αρμόδιος ο οποίος πληρώνεται από τους φόρους που πληρώνω εγώ και εσύ στο Ελληνικό κράτος, δεν κάνει αυτό που πρέπει να κάνει ( το γιατί είναι άλλη ιστορία), τότε η δική μου συνείδηση μου υπαγορεύει να προστατέψω με όποιον τρόπο θεωρώ ορθό, την οικογένειά μου, τα παιδιά, το σπίτι και τα υπάρχοντά μου. Ελπίζω να μην βρεθώ ποτέ στην θέση να χρειαστεί να σκοτώσω βρισκόμενος σε άμυνα, αλλά πλέον τα γεγονότα και οι απανωτές προδοσίες δεν αφήνουν περιθώρια για σκέψη. Στο μαχαίρι θα απαντήσω με σπαθί. Στο πιστόλι θα απαντήσω με καραμπίνα, η ζωή μου, ο θάνατος του εισβολέα. Τέλος.

    8. Αλίμονο στον φουκαρά τον ιδιοκτήτη…αλλα τι να εκανε…να βλέπει να τον ληστεύουν και να κάθεται με σταυρωμένα χέρια;;ρε ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ σε ολους τους αριστερούς και στις λουγκρες που υποστηρίζουν!!!

    9. Στ αρχιδια μας για το τραβελοπρεζονο, μη δειχνετε συνεχεια και τη πουστροφατσα του βλεπουν και μικρα παιδια

      1. Τα μικρά παιδιά (ανήλικα) μπαίνουν στο ίντερνετ χωρίς επίβλεψη? Ντροπή σου! Αν είσαι και χριστιανός ξανά ντροπή σου που μιλάς έτσι! Άλλαξε θρησκεία ρε!

        1. Εχει ΑΠΟΛΥΤΟ δίκαιο ο Michael Jordan, μίλα του λοιπόν καλύτερα και καθώς πρέπει, διότι ΔΕΝ είναι σαν τα μούτρα σου, εκτός κι αν είσαι και συ τυχόν “GAY” και κρύβεσαι πίσω από το δακτυλάκι σου, πανίβλακα…!

    Comments are closed.