ΟΥΤΕ Ο ΩΝΑΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ: ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ! ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ 24.000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ – ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ! ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ “ΠΑΠΙΑ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    onasis

    Τις απίστευτες στρεβλώσεις του νόμου Κατρούγκαλου ο οποίος την ώρα που προκάλεσε μεγάλες μειώσεις στην πλειονότητα των συνταξιούχων φανερώνει η είδηση που επιβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας ότι ετοιμάστηκαν αποφάσεις για συντάξεις έως και 24.000 ευρώ το μήνα καθώς δεν προέβλεπε ανώτατο πλαφόν στις συντάξεις όπως όλοι οι προηγούμενοι ασφαλιστικοί νόμοι!

    «Ήταν κάτι συνταρακτικό. Βρέθηκα μπροστά σε μια νέα έκπληξη πολύ δυσάρεστη. Ήταν έτοιμες να εκδοθούν συνταξιοδοτικές αποφάσεις του ύψους των 10.000 ευρώ, 12.000 ευρώ, 15.000 ευρώ, 18.000 μήνα, 24.000 το μήνα. Σε 10 χρόνια αντιστοιχεί σε 3 εκατ. ευρώ. Αυτό δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο» είπε το πρωί του Σαββάτου στο ΣΚΑΪ ο υπουργός Εργασίας επιβεβαιώνοντας ρεπορτάζ της εφημερίδας το Παρόν.

    «Έδωσα εντολή το αυτονόητο, δεν κοίταξα να δω αν είναι νόμιμες ή μη. αλλά ηθικά δεν μπορώ να εκδώσω τέτοιου είδους συντάξεις» πρόσθεσε.

    Σύμφωνα με τον ίδιο «η προηγούμενη πολιτική ηγεσία γνώριζε το θέμα αυτό για πέντε μήνες και αδιαφόρησε, αυτή είναι η υπηρεσιακή πληροφόρηση» ενώ πρόσθεσε ότι «η πληροφόρηση που έχω είναι ότι ορισμένες έχουν δοθεί, δεν τις πρόλαβα».

    Ο υπουργός Εργασίας εξήγησε ότι από εδώ και πέρα χρειάζεται αλλαγή νόμου και «ήδη μια επιστημονική ομάδα εξετάζει αλλαγή νόμου».

    «Δεν νοείται να δίνονται τέτοιες συντάξεις. Δεν είμαι ενάντια στην ανταποδοτική λογική του συστήματος αλλά είναι τελείως στρεβλό το νούμερο αυτό» συνέχισε ο κ. Βρούτσης.

    Αναρωτήθηκε, μάλιστα, «είναι ανικανότητα ή δολιότητα; Ένα από τα δύο υπάρχουν. Δεν νοείται υπουργός να γνωρίζει την εξέλιξη του ασφαλιστικού και να δίνει την υπογραφή του για σύνταξη 24.000 ευρώ».

    Ο Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε πάντως ότι «δεν έχω τίποτα με τους ανθρώπους για τους οποίους εκδόθηκαν ή ετοιμάζονταν αυτές οι αποφάσεις. Είμαι υπέρ της ανταποδοτικότητας του συστήματος αλλά ας έρθουν και αυτοί οι άνθρωποι στην πλευρά της ηθικής»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Είναι κομμουνιστικές συντάξεις αυτες. Έτσι κάνουν αυτοί οι κομμουνιστές. Κάνουν αφαίμαξη του λαού τους καταντούν να έχουν ανάγκη τα επιδόματα φτώχιας για να είναι πάντα ψηφοφόροι των κομμουνιστών και αυτοί ευλογούν την άρχουσα τάξη πλουσιοπάροχα για να είναι και αυτοί με το μέρος τους. Σιχαμενα σκουλίκια που θέλουν λοιωσιμο με την σόλα του παπουτσιού και τα βρωμερά υπολοιματα που κολλάνε στο παπούτσι κάψιμο στο φούρνο. Κατρουγκαλε φασιστοκουμουνο έτσι είναι ο κομμουνισμός το αποδειξες.

    2. Παραμύθια . Απο το 2012 έχουν κοπεί οι συντάξεις άνω τών €3.000 μέσω τής κράτησης πού ονόμασαν φαλκιδευση.

    3. Το κρατος στερειται επιτηδιως διπλογραφικου λογιστικου συστηματος και ισολογισμου.Το κρατος παρεχει την οικονομικη πληροφορηση ενος βιβλιου εσοδων-εξοδων!! Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ MODUS VIVENDI!! Τα λογιστικα στοιχεια του δημοσιου η δεν υπαρχουν η αποκρυπτονται η ειναι παραποιημενα.Εαν ο ιδιωτικος τομεας αποκτουσε ποτε την δυνατοτητα (ως αμεσα ενδιαφερομενος) να ελεγξει τα κιταπια του δημοσιου(περαστε κυριοι ολοι εξω και κατω τα βιβλια προς ελεγχο) ειμαι σιγουρος οτι θα ταρακουνουνταν το συμπαν.Πριν 3 χρονια μολις δεν αποκαλυψε ο αποπεμφθεις κλωτσηδον ΓΓ του ΥΠ.ΟΙΚ. οτι πολλοι συνταξιουχοι εφοριακοι επαιρναν ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!! και τον κανονικο τους μισθο????Μαλιστα ειπε οτι θεωρει την ρεμουλα αυτη να γινεται και σε αλλα υπουργεια.Αρα ειναι παραπανω απο σιγουρο. Αντιλαμβανεστε κυριες και κυριοι την υποθετικη περιπτωση να μπει ενα συνταγμα λογιστων του ΙΤ στα λημερια των κρατικοδιαιτων και να αρχισει να σκαλιζει τα οποια στοιχεια και βιβλια τι εχουν να βρουν???Μονο οσοι απο σας ξερετε απο οικονομικους ελεγχους μπορειτε να καταλαβετε!!ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ!!!Η πλακα ειναι οτι πολλοι εχουν ακομα αμφιβολιες.ΑΣ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ!!!.Πολυ συγκαταβατικο τον κοβω τον υπουργο!! ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ Κ. ΥΠΟΥΡΓΕ (αν ειναι ετσι οπως τα λες) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ (ΔΙΚΗΝ ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥ) ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!!

    4. Ποιος ρε παιδια παιρνει σημερα συνταξη 25000-12000-10000 χιλιαρικα?
      Πειτε μου θα σκασω!

    5. Το ήξεραν εδω και μηνες. Αρα μιλαμε για δόλο και οχι ανικανότητα. Αλλα και ετςι να ειναι, ειναι υπευθυνοι και πρεπει να τιμωρηθούν. Έλεος. Αλλοι να παιρνουν 400 ευρω σύνταξη και να πεθαίνουν και αλλοι να παιρνουν απο 10.000 έως 24.000 ευρω τον ΜΗΝΑ. Πρεπει να πανε φυλακή. Αλλιως ειναι υπεθυθνη και η ΝΔ. Το οτι το αποκάλυψαν δεν λεω πως ειναι λιγο, αλλα επιτελους πρεπει να αρχίσουμε να τιμωρούμε κάποιους. Αλλιως ειναι οοοολοι υπευθυνοι.

    6. Καθαρματα και υποκριτες της Νδουλας αν εισασταν με τον Ελληνα θα τους ειχατε γδαρει ζωντανους τους μπολσεβικους αλλα και εσεις μπολσεβικοι με φερετζε ειστε

      1. Αυτές οι συντάξεις είναι για τίποτα δικαστικούς πολιτικούς τραπεζίτες ε για την αφρόκρεμα.

        1. Ετςι ακριβως. Σιγα μην ειναι για τον λαουτζίκο. Εμας μας εχουν γραμμένους….μη πω που.

    Comments are closed.