ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ! ΠΕΦΤΕΙ ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ! ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΘΕΙΑ! ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ

    Κοινοποίηση:
    1

    Η προσπάθεια επιβολής νέων προτύπων στο δυτικό κόσμο από το «φιλελεύθερο» κατεστημένο δεν σταματάει ούτε στα θεία.

    Το Netflix πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε μια νέα βραζιλιάνικη κωμωδία με τίτλο The First Temptation of Christ, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

    Στην υπόθεση της ταινίας που διαρκεί 47 λεπτά, ο Ιησούς γίνεται 30 ετών και φέρνει στο σπίτι τον σύντροφό του για να γνωρίσει την οικογένειά του. Η ταινία περιγράφεται από την πλατφόρμα ως ένα βέβηλο χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα από τους Porta dos Fundos.

    Οι Porta dos Fundos, που στα πορτογαλικά σημαίνει πίσω πόρτα, είναι μια ομάδα πέντε ανθρώπων από το Rio de Janeiro που ξεκίνησαν να κάνουν στο YouTube βιντεάκια με παρωδίες και αυτή τη στιγμή στο κανάλι τους έχουν 16,2 εκατομμύρια συνδρομητές.

    Χριστιανοί από όλο τον κόσμο μαζεύουν υπογραφές για να κατέβει η «ταινία».Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 1.500.000 υπογραφές.

    Αλήθεια οι παραγωγοί της «ταινίας» θα τολμούσαν να παρουσιάσουν με τον ίδιο τρόπο τον Μωάμεθ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Αριστερες σκατομυγες ολου του κοσμου ενωθειτε, αφου παντα τα κανετε σκατα
      θα ειστε και στο περιβαλον σας.

    2. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟ ΣΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ

    3. Εεεεμ συγνωμη που θα σας το χαλασω αλλα σε λιγες μερες θα ειμαστε πια στο 2020 μ.χ. και όχι στον μεσαιωνα με ιερα εξεταση και λοιπες χριστιανικες βαρβαρότητες για αυτό χριστιανοτζιχαντια του πληκτρολογιου χαλαρώστε λιγο, τα πραματα είναι οποιος θελει βαζει NETFLIX οποιος δεν θελει δεν βαζει. κανενας δεν σας υποχρεωνει οποτε καντε μοκο και δευτερον όταν ακους κακια κριτικη για μια ταινια αν θελεις καθεσε την βλέπεις και μετα βγαζεις συμπερασματα,αντε ολη μερα η χριστοπαναγια παει και ερχεται και η ρουφιανιά κανει θραυση αλλα κατά τα αλλα το παιζετε θιγμενοι χριστιανοι.

      1. Η διαστρέβλωση της φύσης και της προσωπικότητας του ανθρώπου δεν είναι ένας σύγχρονος μεσαίωνας??!! Δεν φταίει όμως η Χριστιανική θρησκεία και ο αληθινός Θεός, ο Ιησούς, για τον παλαιό μεσαίωνα, αυτά ήταν και είναι εγκλήματα ανθρώπινα που δεν έχουν καμμία σχέση με την θρησκεία μας που είναι θρησκεία αγάπης και αλήθειας!!! Ποιός σου είπε εξάλλου οτι οι βρισιές και η ρουφιανιά χαρακτηρίζει τους σωστούς Χριστιανούς??!! Οποιος παραφέρεται και εγκληματεί στο όνομα του Χριστιανισμού αυτό είναι η χειρίστη αμαρτία!!!!

    4. Είναι αισχρό αυτό που κάνουν επειδή για να νομιμοποιήσουν και να δικαιολογήσουν τα ανώμαλα κοινωνικά πρότυπα χρησιμοποιούν τον Θεάνθρωπο Χριστό, ενώ γνωρίζουν(και όλοι γνωρίζουμε) οτι ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε ο Χριστός να ζεί μ’αυτόν τον τρόπο(πως θα μπορούσε άλλωστε), ούτε να προτρέπει τον κόσμο σε αυτά τα αμαρτωλά και αφύσικα πρότυπα!!! Και είναι εκ του πονηρού αυτό που σκαρφίζονται όλοι οι μπάχαλοι του σύγχρονου βίου μιλώντας για δήθεν ισότητα και αγάπη σε τέτοιου είδους διαφορετικότητα ανώμαλη, παρα φύση και αμαρτωλή!!!

      1. ΑΦΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΥΛΕ. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ NETFLIX ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ.

    5. ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΗΣΥΧΟ!!!Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ!!!ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΛΙΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ!!!!!

      1. ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΛΟΥΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ.

    6. Ας αλλάξουν το όνομα από Ιησού να γίνει Μωάμεθ, να σπάσουμε πλάκα.

    7. ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΛΙΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΄΄ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ΄΄, ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΟΥΣ… ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΖΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;;;;;;;;;;;;;

    8. Ξέχασαν να αναφέρουν ότι το γκομενακι είχε όνομα μουχαμετ !!!

    9. Κόψτε το Netflix ρε Νεοέλληνες αντί να κράζετε! Τώρα καταλάβατε ότι 3/5 σίριαλ που έχει είναι σατανιστικά ή αντιχριστιανικά;

    10. Αφήστε ρε κωλοπουστες τον Χριστο και τον Θεό στην ησυχία τους!
      Θα σας κάψει όλους!

        1. Να βάλεις την αδέσποτη σφαίρα στο νινί της μάνας! Βαθειά κιόλας!

          1. Καλός χριστιανοταλιμπάν ο νεκρός. Ετοιμάσου.

    11. τι να πει κανεις…για τον μωαμεθ που παντρευοταν 9 χρονια τσιμουδια ε!!..μονο ο ΧΡΙΣΤΟΣ μας τους ενοχλει …ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Κ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!

    12. Τον κοροιδευουν γιατι ειναι ο μονος υπαρκτος Θεος και δημιουργος.Ο λογος που τον κοροιδευουν ειναι οτι σαν μπασταρδοι δεν εχουν καμμια ελπιδα σωτηριας για αυτο και τον σταυρωσαν
      https://www.youtube.com/watch?v=-_pBwpOoLo0&t=1257s

    13. ΠΩΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΣ?
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ, ΚΟΜΠΙΝΑΔΩΡΟΥ!

      1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΕΙΧΕ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΕΝΤΑΡΟΣ ΣΕ ΦΑΤΝΕΣ.

    14. η επίσημη Εκκλησία δεν θα βγάλει ανακοίνωση όπως έκανε ο μακαριστός Χριστόδουλος για εκείνη τη βλάσφημη ταινία;

    15. εδώ είναι είναι σχεδων μεσα στη χωρα μας οι τουρκοι!!και ακομα τα καναλια πεζουν τουρκικεσ σειρες!!και λετε για το netlix!!!

    Comments are closed.